CoinGate gjennomgang 2021: Cryptocurrency Payment Processor undersøkt

Hvis du er en online selger og seriøs om å akseptere digital valuta som Bitcoin som en betalingsmåte, må du virkelig vurdere å bruke en betalingsportal for blockchain-betalinger. CoinGate er et av de selskapene som kan tilby denne typen tjenester. Men er de legitime, og kan de stole på at de bruker? Fortsett å lese mer av dette CoinGate gjennomgang for å få et fullstendig perspektiv på hvordan plattformen fungerer.

HVA ER COINGATE? 

coingate anmeldelse

CoinGate er en Bitcoin Payment Processor (BPP) som fungerer som en online digital valuta-plattform som tilbyr selgere tjenester til bedrifter og enkeltpersoner, og som i utgangspunktet tillater bedrifter å akseptere Bitcoin og over 50 andre alternative kryptovalutaer, eksempler er Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Dash, blant annet som betaling for sine produkter via online og tradisjonelle POS-alternativer. Det gjør det også mulig for enkeltpersoner og organisasjoner å handle Bitcoin i markedet for digital valuta. 

CoinGate ble grunnlagt i 2014 og kom i drift tidlig i 2015. Det er innlemmet i Vilnium, Litauen og betjener for tiden over 4500 forretningskunder og 80.000 registrerte brukere. Det har også mange betalingsalternativer tilgjengelig.

CoinGate er ganske enkelt en online markedsplass, med en betalingsbehandlingsfunksjon. Selgere blir registrert, markedsfører og selger sine produkter for betaling i Bitcoin, fiat og andre støttede digitale valutaer. Brukere registrerer seg for å få produkter online og enkelt betale for med digitale valutaer ved hjelp av de forskjellige betalingsalternativene som er tilgjengelige. Som en markedsplass som det er, muliggjør det også Bitcoin-handel til den beste prisen på det digitale valutamarkedet sammenlignet med prisene som tilbys på forskjellige børser. Derfor kan kryptohandlere kjøpe og selge Bitcoin med CoinGate, de kan utføre handler akkurat som ved normale børser, og baske på det trygge og sikre miljøet CoinGate gir. 

CoinGate hjelper bedrifter med å klargjøre seg for fremtiden med Bitcoin POS, widgets og plugins for online handlekurver som Magento, WooCommerce OpenCart, VirtueMart, etc. De tilbyr også Bitcoin Point of Sale-apper for Android og iOS for sømløs mobilopplevelse for kunder, og raskere og trygg betalingsbehandling til bedrifter. 

Fordeler med CoinGate

Tar en CoinGate-gjennomgang av fordelene, behandler CoinGate Bitcoin-betalinger automatisk og sømløst, og alle utbetalinger blir sendt til selgerens kontoer uten fradrag bortsett fra behandlingsgebyret.

Disse utbetalingene er tilgjengelige i euro, amerikanske dollar, USDT eller Bitcoin. 

CoinGate utfører også en automatisk fiat / crypto-to-crypto konvertering; Dette betyr at Bitcoin-betalinger kan konverteres automatisk til EUR / USD. En kjøpmann kan også foretrekke betalinger i Bitcoin, men har en klient / kunde som ønsker å betale i Ethereum eller Dash. CoinGate godtar ganske enkelt Ethereum eller Dash-betalingen og behandler og konverterer den automatisk til Bitcoin foretrukket av selger. betaler den konverterte Bitcoin til selgerens konto. 

coingate anmeldelse

Prisene på Bitcoin og andre mynter sammenlignes kontinuerlig med prisene på andre børser og oppdateres i sanntid, noe som gjør CoinGate-selgere, handelsmenn og kunder til å betale så lite som mulig. 

CoinGate beskytter sine selgere ved å sikre at betalingene er irreversible, det er et høyt nivå av personvern og det har også lavere avgifter. 

CoinGate-avgifter

På CoinGate-gjennomgang av gebyrene: Når det gjelder uttak, tar CoinGate ingen gebyrer på Bitcoin-uttak, kostnadene gjort på advcash, SEPA, Skrill eller International Bank-uttak er alle på tredjepartsbasis. 

coingate avgifter

For CoinGate-selgere krever CoinGate 1% fast avgift for betalingsbehandling. Det er ingen oppsett eller gjentatte avgifter, og ingen gebyrer belastet kundene. 

Ved handel krever CoinGate et fast gebyr på 3% på alle kjøp og salg av handler utført på den. 

Andre kjøpsgebyrer belastes av tredjepartspartnere som Skrill, Neteller, kreditt- / debetkortleverandører og andre. 

CoinGate BPP-funksjoner

På en grundig CoinGate-gjennomgang, her er noen av de fremtredende funksjonene;

For bedrifter / selgere:

 • Bitcoin salgssted 
 • E-handelsplugins
 • API for Bitcoin-betaling
 • Betalingsknapper
 • Godtar over 50 altcoins
 • Øyeblikkelig konvertering til EUR / USD
 • ShapeShift.io Integrasjon 
 • Changelly Integration 

For handelsmenn:

 • 3% gebyr for kjøp / salg
 • 24-timers uttak 
 • Toppnivåbeskyttelse med 2FA ved hjelp av Google Authenticator 
 • Dokumentkryptering. 

Tilknyttet program

CoinGate tilbyr henvisningskoblinger som gjør det mulig å motta 1% av avgiftene betalt av handelsmenn som registrerte seg ved hjelp av lenken din. Henviste kunder betaler 0,5-1% lavere avgifter enn de vanlige 3%. Henvisere vil få en prosentandel av totale betalinger som den henviste kunden foretar. 

CoinGate-prestasjoner 

En CoinGate-gjennomgang vil være ufullstendig uten å se på noen av prestasjonene. CoinGate har fortsatt å vokse, innovere og utvide siden oppstarten. 

I år 2017 hadde den en rekord på 100.000 betalte ordrer, $ 70 millioner behandlede betalinger og over 3000 selgere. 

I 2018 registrerte den over 300,00 betalte bestillinger, 50.000 nye brukere ble registrert, LTC, ETH og ERC20 tokens ble støttet og akseptert som betalingsmiddel, Skrill, Neteller og Klarna ble lagt til som nye betalingsalternativer, ny DJ-klassifisert betalings-plugins ble lagt til, og det ble også et Lightning Network for å muliggjøre sømløs og rask betalingsbehandling. 

I 2016 og 2017 mottok CoinGate både “Rising Star” -prisen og “Great User Experience” -prisen fra FinancesOnline. 

CoinGate-alternativer

CoinGate er en flott online betalingsbehandlingstjenesteplattform, men den har også sine egne konkurrenter som fungerer som alternativer til den i markedet / bransjen, de inkluderer; BitPay, 2Checkout, Stripe, SecurionPay, Paysafe, Cayan og Splash. 

Du kan velge å få regelmessige oppdateringer fra CoinGates stadig aktive blogg eller sjekk ut live-nettstedet for å få flere nyheter, informasjon om CoinGate eller bli registrert. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me