Coinone anmeldelse 2021: Den beste koreanske kryptobørs?

I denne Coinone-gjennomgangen vil vi analysere de viktigste elementene i den berømte sørkoreanske børsen som; sikkerhet, brukergrensesnitt, finansieringsalternativer og mer …

Med det sagt, la oss hoppe rett inn i det!

Hva er Coinone?

Coinone exchange er en sørkoreansk eid kryptokursutveksling registrert i Seoul som Coinone Inc. med oppdraget å bygge et veldig gjennomsiktig økosystem i blockchain-rommet, som kryptokurver sårt trenger for å trives.

coinone anmeldelse

Coinone-utveksling har over femti både verifiserte og ubekreftede markeder som handler hovedsakelig mot KRW (den koreanske republikken vant) og BTC (Bitcoin) med en total markedsverdi på 7,070 BTC og 53 055 569 amerikanske dollar i henhold til myntmarkedskap. Den har et gjennomsnittlig 24-timers handelsvolum på 2.060.019 BTC, med en månedlig inntekt på over 20 milliarder vunnet og over 600.000 registrerte brukere.

Coinone ble grunnlagt i februar 2014 av Myunghun Kevin Cha, en av de mest berømte og globale prisvinnende hvite hackerne i Sør-Korea. I følge grunnleggerne og ledelsen av Coinone-utvekslingen er målet for Coinone å lede den nye finansverdenen gjennom blockchain-teknologien ved å fungere som et medium der blockchain føres til verden..

Coinone-utveksling er en av de ledende kryptobørser i Sør-Korea, for øyeblikket er det spesielt den tredje største kryptobørs i Korea og tilbyr tjenester til kunder i forskjellige kategorier som inkluderer innen Bitcoin, Cryptocurrency, FinTech, Payments, Finanstjenester, kundeservice og Internett. Det er blockchain og cryptocurrency-relaterte tjenester inkluderer å tjene som et senter for utenlandske pengeoverføringer og også hovedsakelig som et cryptocurrency exchange center.

Coinone-utvekslingen og kryptolommeboken er bygget for lokal bruk og er uttrykkelig ment for adopterere, handelsmenn og brukere hjemmehørende i den sørkoreanske regionen. Det er ikke for internasjonale brukere.

Imidlertid, som en del av sitt oppdrag å bringe blockchain til verden, satte Coinone opp Coinone Indonesia for å bidra til å utvide virksomheten over de asiatiske grensene og utover. Selv om den stengte sin maltebaserte børs 18. september 2018, har den sørkoreanske og indonesiske basen fortsatt å være aktiv. Coinone Indonesias hjemmeside er tilgjengelig her.

coinone anmeldelse indonesia

Coinone kjøpte også et datterselskap – IFunFactory, 4. september 2018. IFunFactory er et ledende selskap innen spill-serverteknologi som gir en spillservermotor og spilloperasjonsplattform..

Coinone Inc. har også lansert sin første utenlandske overførings- og betalingstjeneste med blockchain – Cross i desember 2018, en remitteringsapp som bruker Ripples xCurrent-produkt for å lette raske grenseoverskridende betalinger.

Coinone partnerskap kryss

Mer om Coinone …

Coinone exchange er en sørkoreansk kryptovaluta-handelsplattform der støttede digitale eiendeler omsettes mot KRW majorly og deretter BTC.

Hovedfokuset er på det sørkoreanske kryptoindustriens lokale marked, men det er ingen strenge begrensninger på bruken av internasjonale brukere / handelsmenn. Det har rundt femti forskjellige valutaer, og de har ikke mange valutapar som tilbys for handel som et resultat av de strenge noteringsprosedyrene som en del av tiltakene for å unngå at svindelprosjekter blir børsnoterte og i sin tur beskytte kundens midler..

Coinone gjennomgang utveksling

I tillegg til de strenge oppføringskravene, har Coinone også sin egen listeutvalg, administrert direkte av konsernsjefen som forplikter seg til å strengt revidere alle oppføringer ved hjelp av fire forskjellige kategorier før de blir notert på børsen..

Coinone-støttede mynter:

Myntene som støttes og handles på Coinone inkluderer Bitcoin, Ethereum, Ripples, Bitcoin Cash ABC, EOS, BSV, Vanta, Luna, Litecoin, Cosmos, TRON, Qtum og andre.

Coinone-lommeboken tilbyr lommebokfasiliteter og -tjenester for å muliggjøre klientinnskudd, lagring og handel med sine ønskede mynter som er notert på børsen.

Coinone brukergrensesnitt:

Coinone har en enestående UI / UX som muliggjør rask og sikker handel for sine kunder. Det har også Prochart-verktøyet, som handelsmenn bruker til en grundig analyse av valutaer under handelssesjonene.

Finansieringsmetoder for Coinone-konto:

Den viktigste finansieringsmetoden for Coinone-utveksling er kryptoinnskudd, men den aksepterer også fiat-innskudd gjennom bankoverføringer i KRW. Imidlertid godtar den ikke innskudd gjennom kreditt- og debetkortbetalinger, og som en lokal markedskryptoutveksling har amerikanske investorer ikke tillatelse til å bruke Coinone.

I den raskt voksende blockchain- og kryptoindustrien i Sør-Korea har Coinone vært et av de banebrytende selskapene, og er den første til å liste opp både Ethereum og IOTA, og også den første kryptobørsen for å etablere forskningssenteret som publiserer usensurert og dyp analyse og rapporter. om kryptovaluta i et mål å bidra til å gi gjennomsiktighet og stabilitet i markedet.

Som en børs har Coinone også en veldig sterk og aktiv kundesupport og responstjeneste som hjelper med tekniske problemer og andre problemer som registrerte brukere støter på..

Coinone-utvekslingsgebyrer:

Coinone har en flat handelsavgift på 0,10% for både produsenter og takere i hver handelstransaksjon, som til sammenligning er betydelig lavere enn det totale bransjens gjennomsnitt på 0,25%. Det har også en handelsavgift på 0,03% for alle myntene som ble notert senere enn 21. mars 2019, noe som gir et godt incitament til handel med mynter som nylig er oppført.

utbetalingsgebyrer for mynt

Coinone har ingen innskuddsgebyrer, men har et uttaksgebyr på 0,0015 BTC per 1 BTC-uttak. Dette er høyt sammenlignet med andre børser, men er akseptabelt med tanke på lave handelsavgifter som ser ut til å balansere den samlede gebyrstrukturen. Den har et uttaksgebyr på 0,01 ETH per 1 Ethereum og 0,0005 BCH per 1 Bitcoin Cash ABC.

Coinone Security & Partnere

Denne Coinone-gjennomgangen ville ikke være komplett uten å se på sikkerhetsfunksjonene.

Ifølge Mozilla Observatory, Coinones sikkerhetspoeng er rangert på D +, noe som er akseptabelt sammenlignet med bransjens gjennomsnittlige etterspørsel etter sikkerhet på kryptobørser.

Coinone har beskyttelsen av kundenes eiendeler som topprioritet og er også dedikert til å tilby det sikreste investeringsmiljøet for sine kunder. Den har sterke sikkerhetsprotokoller som implementerer verifiserbare tiltak, de inkluderer bruk av tofaktorautentiseringssystem, flersignaturlommebøker og ID-verifisering for å sikre sikkerheten til deres klientkontoer og midler.

Coinone har kjørt og vært aktiv siden 2014 og Coinone Indonesia siden august 2018, og så langt har ingen feil eller problemer angående sikkerheten på kundenes midler og kontotilgang blitt hevet eller registrert.

Coinone-partnerskap med Certik & Xangle

I et trekk for å forbedre sikkerhetsfunksjonene har Coinone inngått partnerskap med Certik og Xangle. Xangle (hovedsakelig et opplysningselskap) vil samarbeide med Coinone om beskyttelse av kryptoinvestorer, samt gjøre prosjekter mer gjennomsiktige.

Certik, derimot, er et revisjonsselskap for cybersikkerhet som vil gi revisjonsinformasjon som vil fungere som et hjelpemiddel mot problemer med kodesikkerhetsutnyttelse, samt å gjennomgå prosjekter på kodenivå, pluss andre cybersikkerhetstjenester på prosjekter som er oppført eller til være oppført på Coinone.

Coinone-partnerskap med Temco

I sitt forsøk på å utvide sin virksomhet, adopsjon og også inntekter, har Coinone inngått samarbeid med andre kryptovaluta- og FinTech-selskaper.

Et eksempel er Temco som hjelper med å bringe Temcos handler til detaljistinvestorene og Ripple for å muliggjøre betalinger i sin globale blockchain-drevne utenlandske remitterings- og betalingstjeneste-app, Cross. Moneygram er også i et trio-partnerskap med Ripple og Coinone.

Coinone-alternativer

Denne Coinone-gjennomgangen ser også på de forskjellige nøkkelalternativene til Coinone.

Blant de lokale alternativene er den største konkurrenten Bithumb, etterfulgt av Korbit, Coinreal, Gopax og Upbit.

I den globale kryptoindustrien inkluderer Coinones alternativer Dex-trade, OceanEx, Braziliex, Coinbe og BirakeNetwork.

Sammendrag av Coinone gjennomgang

Coinone, i den globale kryptoverdenen, er en av de raskest voksende toppbørser og er en stor styrke å regne med i den sørkoreanske kryptoindustrien..

Med sin store UI / UX, fremragende sikkerhetstiltak og flere mynter som handles på børsen, er Coinone fortsatt en sterkt anbefalt børs for kryptobrukere og handelsmenn i Sør-Korea og innenfor de asiatiske grensene.

For å komme i gang er alt brukeren trenger å gjøre bare å gå til Coinone Korea hjemmesiden og registrer deg på sentralen med en personlig e-post og et sterkt passord, bekreft e-post og telefonnummer, og fullfør deretter ID-bekreftelsen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me