Cryptobridge Review 2021: Beste nye desentraliserte børs (DEX)?

Ideen om en desentralisert utveksling er viktig. Tross alt har kryptovalutautvekslinger mange sårbarheter. Mer enn en tidel av Bitcoin i verden blir stjålet. Mye av det kommer fra hacket kryptobørs, hacks og svindel. Imidlertid er det noen DEX som kan være et godt alternativ, og det er det vi vil finne ut i denne Cryptobridge-gjennomgangen.

OPPDATERING: AnsvarsfraskrivelseCryptoBridge har stengt og avsluttet alle tjenestene fra 15. desember 2019.  DEX er veldig viktige i kryptovalutahandelen. Disse selskapene appellerer til brukere som ønsker å handle altcoins uten risiko for å miste det til parter utenfor plattformen. Tillit blir lagt tilbake på hendene, og dette kan bety at transaksjoner er tryggere. Cryptobridge ble til i 2017, på oppdrag for å løse denne saken. Brukerne deres utvekslet direkte med hverandre og trengte ikke å stole på en sentral dommer. For å verifisere og utbetale transaksjonene deres, måtte de bare stole på hverandre. Cryptobridge kalte dette en ’tillitsløs’ operasjon. I oktober la de imidlertid KYC-krav til hver bruker. Før dette trengte de bare brukernavn og passord. Dette trekket har fått dem mye kritikk, selv om de fleste populære børser har KYC som regel. For denne gjennomgangen vil vi undersøke hvordan børsen stabler opp i 2020. For nye handelsmenn kan det virke som en frisk ny oppføring i verden av desentraliserte børser. Det kan være en utmerket kandidat, men det har noen tilbakeslag. For nå, la oss se på funksjonaliteten før vi går videre.

Er Cryptobridge en trygg utveksling?

Nylige eksempler på desentraliserte børser (DEX) inkluderer Changelly, en av de mest populære. Andre husstandsnavn inkluderer Open Ledger, Waves, Stellar, Bisq, Barter og BitShares. Listen vokser årlig. Cryptobridge er ikke veldig forskjellig fra dem når det gjelder hvordan den fungerer. Brukergrensesnittet er anstendig. Siden de valgte å ta med KYC (Know-Your-Customer) policyer, blir du minnet om det på hjemmesiden deres. Vi kommer tilbake til dette emnet senere i denne Cryptobridge-gjennomgangen. Nye brukere vil møte det du ser på bildet nedenfor. Du kan opprette en konto med en bin-fil som du kan bruke fra flash-stasjonen. Brukere kan også opprette en vanlig nettskyskonto, som de hevder kan være mindre sikre – kontoen fungerer også som en lommebok.

Cryptobridge gjennomgang

Du kan også få tilgang til gjenopprette og sikkerhetskopiere kontoen din på nettstedet. Dette kommer godt med i tilfelle totalt passordtap.

Vi kan hevde at nettstedet tar sikkerhet på alvor, og brukere kan ha nytte av det. Ved første øyekast driver selskapet en sikker utveksling. Forutsatt at du overholder KYC-regelverket når du trekker ut og setter inn, har du også tilgang til en solid støttelinje. Selskapet er også ganske offentlig: du kan enkelt finne oppdatert informasjon, veiledninger og guider om dem.

Hvordan fungerer Cryptobridge?

BitShares Exchange og plattform

Cryptobridge kjører på blockchain-nettverket opprettet av selskapet BitShares. De er en ledende desentralisert børs i Danmark. Du kan også si at de er pionerer innen blockchain-teknologi. Cryptobridge-sentralen kjører på toppen av Graphene blockchain-systemet. Selskapet hevder at det behandler mer enn 100.000 transaksjoner per sekund. BitShares eier Graphene, og i sin tur fungerer Cryptobridge-kontoer også på BitShares-børsen. Andre DEX-er som OpenLedger bruker også Graphene til utvekslingen. BitShares står for tiden som et mer populært alternativ enn Cryptobridge akkurat nå. Forskjellen mellom dem er hva Cryptobridge pleide å tilby: helt desentralisert handel. Når du bytter krypto på Cryptobridge, har du bare tilgang til pengene dine. Tross alt er du den eneste personen som har nøklene som får blockchain-transaksjonene til å fungere. På en måte er du porten, og det samme skjer med de som handler med deg. Transaksjonsgebyrer er for tiden 0,09%, et lite og attraktivt gebyr. De senket den fra 0,2% denne måneden.

Sette opp kontoen din

Når du har konfigurert kontoen din, kommer du til dashbordet. Her blar du gjennom eiendelene dine, aktiviteten din og åpne ordrer. Handelsseksjonen er der utvekslingen finner sted. Du kan tilpasse den relativt enkelt. Å endre noen av funksjonene senere kan være litt vanskelig. Nettstedet tar lang tid å laste inn denne delen. Du kan laste ned en stasjonær klient for bedre ytelse. Tjeneseksjonen viser henvisningsprogrammet for Cryptobridge-brukere. Dette programmet ble aktivt 15. mai og avsluttet 15. august. Nettstedet sier at de vil fornye det via populær etterspørsel. Interesserte brukere vil merke seg at det er et banner øverst på hjemmesiden som annonserer henvisningskoblinger.

Cryptobridge Review: Hvordan fungerer det

Funksjonene ved børsen er industristandarden. Plattformen har ingen vesentlige feil i brukergrensesnittet. Imidlertid kan utvekslingen bli litt treg noen ganger. Det vil trolig ta mer enn en økt for en bruker å bli vant til det. Andre børser gir en mer strømlinjeformet opplevelse.

BridgeCoin

Hvis du åpner en konto på Cryptobridge, vil du også støte på BridgeCoin. Det første du trenger å vite er at denne mynten kan gi brukere en reell andel i selskapet. BridgeCoin-innehavere får femti prosent av inntektene som samles inn fra handelsavgifter.

Du får ikke noen BridgeCoin når du åpner en konto, men du kan kjøpe noen på Cryptobridge-børsen. Du mottar belønninger ved å bruke plattformen i en gitt tid. Selskapet har en innsatsperiode som utsteder betalinger to ganger i måneden.

BridgeCoin

Cryptobridge tar din innsatsstørrelse (det totale antallet BridgeCoins du bestemmer deg for å satse) og multipliserer dette tallet med 50% av markedstakergebyrene. De tilbyr også bonuser for å oppmuntre brukere til å holde seg på plattformen: 20% bonus i en måned, 50% i seks måneder og 100% i et år.

Som en måte å vise takknemlighet for brukerne sine, tilbyr Cryptobridge også brukerne sjansen til å nå en 200% bonus etter det andre året. De kan fortsette å stikke til de når en 300% bonus.

I år ga Cryptobridge ut en rapport om deres 45. utbetaling, som gikk ut 1. september og 15. september. Ifølge rapporten betalte de 0.13658797 i BTC, som utgjør omtrent 1200 dollar. De sier at mer enn 70% av den totale BridgeCoin-forsyningen for øyeblikket er stakes.

Krav til Cryptobridge ID (KYC)

Cryptobridge har nylig vært under skudd for vedtakelsen av en KYC-policy. Som vi nevnte tidligere, står KYC for Know-Your-Customer, og det betyr at brukere nå må oppgi ID for å bruke plattformen. Selskapet brøt nyheten om denne policyendringen i oktober og fikk raskt tilbakeslag fra brukerbasen.

Desentraliserte børser gir alle muligheten for mer privatliv og anonymitet når du handler. Cryptobridge hevder å ta dette et skritt videre ved å eliminere mellommenn, men deres nye KYC-policy strider direkte mot deres misjonserklæring.

De har for øyeblikket en KYC-seksjon i deres vanlige spørsmål. Der oppgir de at pass eller statlig førerkort vil være de første dokumentene de vil vurdere for kontoverifisering. De krever også et personnummer for amerikanske søkere. Brukere fra andre land gir vanligvis passene sine, men det har blitt klaget på mislykkede verifikasjoner.

Krav til CryptoBridge

Som du kan se på bildet ovenfor (hentet fra nettstedet deres), innførte Cryptobridge en KYC-policy for å overholde det femte EU-direktivet om hvitvasking av penger. Denne oppdaterte loven ble aktiv i juni i fjor. I et blogginnlegg fra denne måneden hevder selskapet at de ønsket å unngå beskyldninger om hvitvasking av penger.

De hevder også at kryptovalutabørser generelt må oppfylle disse forskriftene for å overvinne stigmaet. Imidlertid har denne uttalelsen brukere som lurer på: hva som skjedde med ideen om en helt desentralisert utveksling?

I teorien er Cryptobridge-sentralen fortsatt desentralisert, men sentralen er ikke anonym nå. Anonymitet og personvern er to funksjoner som førte mange brukere til døren i utgangspunktet. 

Mange av brukerne føler seg nå lurt. Andre Cryptobridge-anmeldelser rapporterte om en nedgang i aktive brukere etter denne avgjørelsen.

Hvordan verifisere identiteten din på Cryptobridge

For øyeblikket må brukerne bestemme seg for å gi ut deres personlige informasjon er noe de er komfortable med å gjøre. Dette er kanskje ikke så ille. Mange andre børser (sentralisert eller ikke) krever at brukerne oppgir en eller annen form for ID for handel.

Hovedproblemet med Cryptobridge’s KYC var at tiltaket kom totalt overraskende; de implementerte det uten forvarsel. Cryptobridge hevder at brukerbekreftelse gjør nettverket sikrere: ID-begrensninger fungerer som gode verktøy for å forringe kriminelle fra den virkelige verden. Dette kan være sant, men det betyr ikke at Cryptobridge vil forsvare brukerne mot disse kriminelle.

Hvis du synes at backtracking er rart, men likevel bestemmer deg for å oppgi ID, må du gjøre det gjennom Fractal-plattformen. Dette selskapet har Cryptobridge-brukerdata, og selskapet hevder at de følger alle nødvendige regler for å beskytte brukernes informasjon.

Cryptobridge verifiserer identitet

Du må også oppgi en fysisk adresse. Da må du laste opp et dokument som bevis på adressen. Alternativene er de samme enten du bor i USA eller ikke.

Sosiale medier og Discord Server

Cryptobridge har en aktiv tilstedeværelse på sosiale medier. Twitter er deres primære utsalgssted, men de fører også en blogg som oppdateres hver uke. Brukere som eier BridgeCoin, vil kanskje være oppmerksomme på denne bloggen.

I sitt siste innlegg, publisert 29. oktober, oppgir de at de planlegger å bringe tilbake henvisningsprogrammet. De ønsker å tilby 10 $ per BTC generert volum, en utmerket provisjon for potensielle brukere. De gjentok også hastigheten på plattformen: hundre tusen transaksjoner per sekund, med en gjennomsnittlig bekreftelsestid på bare tre sekunder.

Brukere som ønsker å bli informert på en bedre måte kan også sjekke Cryptobridge Discord-serveren. Du kan få tilgang til den via en henvisningskobling fra noen som allerede er inne, og det er ikke vanskelig å finne.

Cryptobridge sosiale medier

Cryptobridge Discord er veldig aktiv, og tilbyr tonnevis på hashtags for å få brukere på vei. Den nyttige lenker-koden som du kan se på menyen til venstre (på bildet over) inneholder mange opplæringsprogrammer og guider du kan bruke til å forstå BitShares, BridgeCoin og handel på Cryptobridge-plattformen.

Noen brukere mistroer plattformen for mangel på innsideinformasjon. Det er ingen offisielle kontoer bak Cryptobridge og ingen informasjon om teamet deres på deres offisielle nettside. Twitter, Reddit og Discord er deres mest aktive sosiale medieplattformer. Selskapet kommer med sine offisielle kunngjøringer gjennom disse mediumene, men de bruker alltid brukernavn.

Cryptobridge Review: Konklusjon

Cryptobridge har for tiden mye å gjøre for det, men de må komme seg gjennom tilbakeslaget til KYC. Mange brukere har ikke klart å bekrefte kontoene sine, og de tar til sosiale medier i protest. Selskapet tar ikke direkte opp problemene, men holder pålitelige støttekanaler for hånden.

Noen brukere forsvarer dem: de hevder at de ikke har hatt problemer med plattformen, bare med andre brukere. ID er bare en liten pris å betale for en børs som fremdeles tilbyr mye desentralisering.

Du vil også finne et stort antall Cryptobridge-anmeldelser og sosiale innlegg som avviser dem helt. For disse brukerne betyr KYC at sentralen er på vei til en eventuell sentralisering.

For at selskapet skal rense navnet, må de tilby enda bedre støtte til brukerne sine, og lytte til basen sin før de tar andre beslutninger om sikkerhet og ID. De må også fortsette å oppdatere plattformen og forbedre handelsvalg, innskudd og uttak.

La oss avslutte denne anmeldelsen med å merke seg at plattformen har en rimelig god handelsrekord. Programmene deres virker alle legitime. BridgeCoin faller for tiden i pris, men det er fortsatt relativt stabilt. Børsen har et samlet handelsvolum på rundt $ 148 000 per i dag.

Besøk nettstedet

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me