MinerGate Review 2021: [Sikkerhet, priser, funksjoner, veiledning]

Gruvedrift av Bitcoin og andre digitale valutaer kan være utfordrende, uforutsigbar, og det overlates ofte til nerdene som vet hva de gjør. For å gjøre gruvedrift enklere for vanlige folk, tilbyr noen få spesialiserte organisasjoner gruveverktøy som gjør det mulig for ikke-tekniske mennesker å utvide kryptovaluta uten teknisk konfigurasjon.

Et verktøy mange mennesker finner tidlig er Minergate, og selv om det er populært, spør de fleste seg selv: “Er MinerGate trygt,” eller er det en svindel? For å svare på det spørsmålet, må vi først forstå hva MinerGate egentlig er.

I denne MinerGate-gjennomgangsartikkelen vil vi diskutere de forskjellige funksjonene til MinerGate, dets primære funksjoner, og dele med deg vår generelle vurdering av MinerGate.

Forhåpentligvis vil vår innsikt tillate leserne våre å bestemme om MinerGate passer riktig for deres gruvedrift og, enda viktigere, trygg.

minergate anmeldelse

Hva er MinerGate?

MinerGate tilbyr en komplett pakke med blockchain-gruveprodukter og -tjenester for nybegynnere og hjemmedrift. Produktet har et enkelt, men kraftig brukergrensesnitt som gjør at gruvearbeiderne kan optimalisere datamaskins ressursbruk og konfigurere hvilke mynter som skal brytes.

Det er så enkelt å starte gruvedrift med MinerGate. Videre er det trygt å bruke så lenge du følger de anbefalte prosedyrene.

De tilbyr også en åpen gruvedriftstjeneste. Et online kollektiv der gruvearbeidere kollektivt bryter ut blokker, øker sjansene for å hashe den nye blokken riktig og få en blokkbelønning, som deles mellom alle gruvearbeidere.

Denne tjenesten kobler tusenvis av gruvearbeidere sammen, øker den kollektive hashkraften og øker sjansene for å skrive neste blokk.

Grensesnittet og gruvebassengene er forhåndskonfigurert for en rask start. Dette er perfekt for eldre datamaskiner og folk som er interessert, men ikke forpliktet til gruvedrift.

Hva er inkludert i MinerGate?

MinerGate har ett produkt og en tjeneste. Produktet er gruveprogrammet. Det kan mangle noen av de avanserte funksjonene i annen gruveprogramvare, men kan lett distribueres. Oppsettet er enkelt, men konfigurerbart nok til å teste forskjellige gruvedriftstrategier for å bli lønnsomme.

Gruveprogramvaren har også et hjelpesenter for å hjelpe nye brukere å gjøre seg kjent med Minergate-programvaren og andre tekniske begreper som hashrate, vanskeligheter, blokkbelønning og gruvedrift..

Minergate er kanskje ikke den mest utvalgte fylte gruveprogramvaren der ute, men den kan brukes på spesialbygde gruverigger med en optimalisert boligplassering.

MinerGate-funksjoner

MinerGate har to funksjoner å utforske. Den første er Smart Mining, som gjennomgår systeminnstillingene dine og automatisk bryter den mest lønnsomme mynten. Beregningen som brukes av MinerGate er ikke tilgjengelig, så det er vanskelig å se hva de tar i betraktning for deres spådommer.

For det andre er gruvedriftfanen, som gir mer frihet til å velge hva du tror vil være mer lønnsomt eller bare gruve mynten / prosjektet du liker. Denne delen er der en ny gruvearbeider kan oppleve hvordan gruvedrift for fortjeneste kan være i større skala.

Opplæring om hvordan du bruker, installerer og får mest mulig ut av MinerGate

MinerGate er enkel og enkel å bruke. I de følgende avsnittene viser vi deg hvordan du kan konfigurere gruvedriftprogramvaren. Vær oppmerksom på at instruksjonene gjelder et Windows 10-drevet system. Å sette opp på en annen maskin som de som kjører Window 7 eller OSX, bør være litt annerledes, men følger den samme generelle prosedyren.

Trinn 1: Den raske påmeldingsprosessen. Du trenger bare en verifiserbar e-postadresse. Ingen bekreftelse eller møysommelige KYC / AML-skjemaer. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg med en hvilken som helst e-postkonto du bruker.

er minergatsikkert

Steg 2: Bekreft e-postadressen din og aktiver 2FA.

Forsikre deg om at du har bekreftet e-postadressen din. Hvis du ikke bekrefter e-postmeldingen din, kan du ikke konfigurere 2FA. Hvis du ikke kan konfigurere 2FA, kan du ikke trekke deg. Klikk på “E-postadressen er ikke bekreftet.” Dette vil sende en lenke til e-posten din for bekreftelse.

Hvis du ikke finner koblingen for bekreftelse av e-post, må du sjekke søppelpost eller søppelpostmappe. Når du er bekreftet, kan du nå aktivere 2FA, som igjen er et krav for uttak.

MinerGate Safe

Trinn 3: Slå av antivirusprogrammet?

AVG fjernet installasjonsprogrammet før det kjørte fordi det kan kjøres på en datamaskin eller bærbar PC der eieren ikke har tillatt denne aktiviteten (rogue IT-tekniker). Hvis du vil installere MinerGate, må du slå av antivirusprogrammet. Av en eller annen grunn er gruveprogramvare som Minergate ofte merket som farlig programvare.

Så lenge du får installatøren fra det offisielle nettstedet, har du ingen grunn til bekymring. Bare fortsett med installasjonen.

Trinn 4: Laste ned programvaren. Når du har startet nedlastingssekvensen, bør nettstedet automatisk oppdage operativsystemet ditt og umiddelbart begynne å laste ned.

Trinn 5: MinerGate Install.

Når nedlastingen er fullført, går du til katalogen der installasjonsfilen ligger og klikker på installasjonsfilen for å starte installasjonen. Følg instruksjonene til slutten av installasjonsprosessen.

Bare husk å klikke i ruten som ber om et skrivebordsikon, da det ikke er merket av som standard. For å kjøre MinerGate, dobbeltklikk på ikonet på skrivebordet.

Trinn 6: Antivirus unntak for MinerGate.

Vennligst kontakt din antivirusprodusent for trinnvis prosess for å gjøre Minergate fritak for å bli identifisert som skadelig programvare. Forekomsten av skadelig programvare som bruker dataressurser til å utvide kryptovalutaer, kan være årsaken til at gruvedrift generelt blir ansett som skadelig programvare..

Trinn 7: Bruk referansefunksjonen.

Dette verktøyet lar MinerGate analysere maskinvaren din. Det vil fortelle deg hva som kan oppnås med systemet ditt i forskjellige innstillinger. Benchmarking er et viktig verktøy for å teste effektiviteten til gruveenheten din. Dette vil tillate deg å oppdage hvilket av utstyrene dine som gir deg høyere avkastning og hvilke som ikke vil.

Trinn 8: Å starte gruvedrift.

Du har to valg. Enten klikk på “Smart Mining” for å få mest mulig fortjeneste som bestemt av programmet, eller velg en kryptokurrency manuelt for å starte gruvedrift.

Brukere som ikke er kjent med kryptokurver, anbefales å starte gruvedrift med “Start Mining” for å automatisere beslutningsprosessen for å velge hvilken krypto som gir deg mest fortjeneste. Mer avanserte brukere eller brukere som ønsker å spesifikt hva krypto til min skal manuelt konfigurere hva de skal gruve.

Trinn 9: Mobilapp for fjernovervåking.

Appen tjener til å spore / overvåke ytelsen til dine arbeidstakere / maskiner. Det vil fortelle deg om en eller flere av maskinene dine ikke er koblet til nettverket (dette kan være et nettverksproblem eller strømbrudd). Appen bryter ned ytelsen og forventet inntjening.

Kryptovaluta og avgifter

Du kan bryte følgende mynter med MinerGate:

  • Ethereum
  • Bitcoin Gold
  • Zcash
  • Ethereum Classic
  • Bytecoin
  • Litecoin
  • Monero
  • Monero Classic

MinerGate-alternativer

MinerGate er et suveren selskap i seg selv, og tilbyr et enkelt og brukervennlig gruveprodukt. Dessverre er de ikke de mest effektive til å bruke systemressurser.

Hvis du ønsker å maksimere fortjenesten i gruvedrift, må du se andre steder. Du kan bruke Claymore, som er mye mer komplisert å bruke og beseirer hele poenget med å bruke MinerGate til småskalaoperasjoner som hjemmebrukere..

Et annet mulig alternativ er Nicehash, som kan ha mer avanserte gruvefunksjoner enn MinerGate. Dessverre garanterer ikke å ha mer avanserte gruvefunksjoner en sikrere plattform.

Faktisk for ikke så lenge siden var Nicehash gjenstand for hele kryptorommet der hackere var i stand til å stjele 64 millioner dollar i kryptokurver fra gruveplattformen deres..

MinerGate Review: Konklusjon

Det er viktig å være oppmerksom på at gruvearbeidere kapitulerer når prisene går ned. Hele gruvesektoren opplever en nedgang, og hashprisene faller sammen med vanskeligheter.

Det motsatte skjer også når mynter koster mer; flere gruvearbeidere vil bryte, øke hash-hastigheten og vanskeligheter, og gruvearbeidere får mindre av belønningen når den deles ut.

Risikoen for å tape penger i en gruvedrift av kryptovaluta er ekte. Imidlertid er denne risikoen ikke direkte forbundet med utformingen eller sikkerhetsfunksjonene til MinerGate. Alt i alt fungerte alt etter hensikten, og for det meste er MinerGate trygt.

Å tape penger koker ned til flere faktorer. Først er strømhensynet. Strømkostnadene er kanskje ikke verdt innsatsen, avhengig av datamaskin / laptop og drift.

Strømkostnader kan ignoreres av hobbyister eller nybegynnere som trenger å lære seg fag; utgiften rettferdiggjør midlene i disse tilfellene.

Gruvedrift forkorter også levetiden til alle enheter som bryter mye. I de fleste tilfeller, når en enhet går i stykker på grunn av overdreven gruvedrift, ville ikke levetidsinntektene til den enheten dekket utstyrets kostnader.

Forskjellige aspekter bestemmer den produktive livssyklusen til en gruvedrift: enhetens alder, sist en CPU-lim ble påført, viftene optimalisert i bios og fysisk rengjort for støv, strømforsyningen som ble brukt, harddisk, operativsystem, romtemperatur, RAM, belysning (kan tilføre varme) og mer.

Kan MinerGate stenge i morgen? Dette er definitivt en mulighet. Det må utvises forsiktighet med sentraliserte tjenester. Som helhet har kryptoindustrien vært kjent for å avslutte svindelfolk ved å lukke butikk og gå bort fra brukernes midler. Dette skjer bevisst eller utilsiktet. Forhåpentligvis har denne MinerGate gjennomgangsveiledningen vært nyttig, hvis du har spørsmål, gi oss beskjed i kommentarene nedenfor!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me