3Commas Review 2021: inzichten in geautomatiseerde handelsbots

Crypto-handelsbots zijn botsoftware die geautomatiseerd handelen uitvoert op vooraf bepaalde criteria door middel van zorgvuldig opgestelde instructies. Als je het in de praktijk brengt, kun je een aantal regels instellen voor hoe de bot zich in bepaalde situaties moet gedragen. Het doel van cryptocurrency-handelssoftware is om zijn gebruikers winstgevend te maken, zelfs als ze slapen.

3Commas is een geautomatiseerd handelssysteem met een speciale relatie met Binance. Samen met hun bot hebben ze een sectie met handige tools, waaronder API-integratie voor uitwisselingen en API-integratie met oplossingen voor crypto-belastingbeheer.

In deze 3Commas-beoordeling, we gaan de ins en outs van deze handelsbot bekijken en onderzoeken waarom je hem moet uitproberen. Biedt 3Commas een product waarmee u de kneepjes van het vak kunt leren van technische analyse en het verhandelen van bottransacties? Zijn de betaalde versies iets waar u van kunt profiteren? Lees verder en kom erachter.

3commas beoordeling

Wie kan 3Commas gebruiken?

3 Komma’s is een geautomatiseerd handelssysteem met een speciale relatie met Binance. Samen met hun bot hebben ze een sectie met handige tools, waaronder API-integratie met uitwisselingen, evenals API-integratie met oplossingen voor crypto-belastingbeheer.

Ze bieden extra handelshulpmiddelen met hun bot, die een aanvulling vormen op de diensten zoals een portfoliomanager en een handelsdagboek. Met een gratis abonnement van 3 dagen dat alleen om een ​​e-mail en een wachtwoord vraagt, begrijpen we niet waarom iedereen ze niet op zijn minst zou moeten uitproberen.

In zijn meest eenvoudige vorm is 3Commas een online platform waarmee dagelijkse handelaren de voordelen van geautomatiseerde handelsbots kunnen gebruiken. Ongeacht uw ervaring op dit specifieke gebied, streeft 3Commas ernaar om tegemoet te komen aan investeerders van elke omvang.

Als u besluit om geautomatiseerd te handelen, zal de bot namens u koop- en verkooporders voor cryptocurrency uitvoeren. Als u bijvoorbeeld uw handelsbot wilt programmeren zodat deze Bitcoin koopt wanneer het activum daalt tot $ 10.000 op Binance, en het vervolgens verkoopt wanneer de munt $ 11.000 bereikt, kunt u dit gemakkelijk doen via 3Commas..

In feite – en zoals we verderop in meer detail zullen bespreken, kunnen de mogelijkheden van uw aangepaste handelsbot veel verder gaan dan alleen marktorders. Integendeel, de onderliggende technologie ondersteunt short sales, stop loss en take profit orders, trailing orders, samengestelde bots en meer..

3commas beoordeling

3 Commas-functies

Functionaliteit:  3Commas wordt geleverd met een intuïtieve gebruikersinterface die boordevol gedetailleerde analyses en talloze functies zit. Met de bot kunt u winstdoelen en stop-loss-doelen instellen en uw eigen handelsstrategieën ontwikkelen.

Een breed scala aan tools:  Naast het gebruik van de prestatieanalyses en geautomatiseerde bots van 3comma, kunt u ook portfolio’s maken, analyseren en backtesten, en de best presterende portfolio’s van andere gebruikers volgen. Met de bot kunt u ook de strategieën van succesvolle handelaars volgen en kopiëren.

Gelijktijdig opnemen van winst- en stop-loss-orders: Met 3 komma’s kunt u maximale winst maken doordat u tegelijkertijd de prijs kunt bepalen waartegen u wilt verkopen om winst te maken en de prijs waartegen u wilt verkopen om verliezen te stoppen. U kunt dit allemaal doen met de SmartTrade-terminal van 3 komma’s.

Mobiele apps: Het 3commas-team heeft mobiele apps ontwikkeld voor zowel iOS Android.

Voorafgaande ordertypes: Met 3commas kunt u geavanceerde ordertypes instellen, zoals trailing take-profit en stop-loss orders en eigentijdse take-profit en stop-loss orders. Met 3commas kunt u ook geavanceerde bestellingen instellen, zelfs in beurzen die ze momenteel niet ondersteunen. Als je gefrustreerd bent door het ontbreken van geavanceerde bestellingen op sommige beurzen, kun je eenvoudig geavanceerde bestellingen maken door je account te koppelen aan 3commas.

Handelaar’s dagboek: Wilt u al uw transacties op één plek organiseren? Sommige handelaren gebruiken hiervoor speciale boekhoudsoftware of Excel-sheets. Omgekeerd heeft 3commas een handelaarsagenda gemaakt waarin al uw transacties op beurzen worden verzameld en op één handige locatie worden georganiseerd.

3 Commas Commissie

Als u handelt met Binance, kunt u 3c.exchange gebruiken als uw handelsbot. Dit brengt u geen maandelijkse kosten in rekening, maar in plaats daarvan wordt 0,1% per gevulde koop- of verkooporder in rekening gebracht. De kosten kunnen vrij snel oplopen, maar de vergoeding van 0,1% is standaard. U betaalt het standaard Binance-vergoedingsschema met het voordeel van de handelsfuncties van 3Commas.

Terwijl u dezelfde prijs betaalt, handelt u meer met behulp van hun bot en genereert u dus meer kosten voor Binance en 3Commas. Dit kan resulteren in meer winsten of verliezen. Hoewel het toevoegen van 3Commas extra beveiligingslekken toevoegt, is de risico-beloning de afweging waard om gelijktijdige take-profit- en stop-loss-orders te maken.

3Commas-beoordeling

3 Commas-prijzen

3Commas biedt vier hoofdpakketten. Dit varieert van het gratis Junior-abonnement tot het hoogste Pro-abonnement van $ 75 per maand.

Als u toch kiest voor een betaald plan, kunt u betalen met PayPal of cryptocurrency. Het eerste kan worden ingesteld als een terugkerend maandelijks abonnement, terwijl het laatste elke maand handmatig moet worden gedaan. Hoe dan ook, u kunt uw maandabonnement op elk moment opzeggen.

Junior-abonnement – gratis

Het gratis abonnement wordt geleverd met de overgrote meerderheid van de 3Commas-functies, zoals het aanbod van SmartTrade en MarketPlace. Het komt echter niet met de prijssignalen van TradingView, wat betekent dat u niet kunt profiteren van geautomatiseerde bots. Als je dit wilt, moet je upgraden. Bovendien kan het gratis abonnement alleen worden gebruikt als u van plan bent om op een bepaald moment niet meer te handelen dan het equivalent van $ 750 in cryptovaluta..

Startersplan – $ 22 per maand

Net als in het geval van het gratis abonnement, bevat het startersplan de meeste functies, afgezien van de mogelijkheid om geautomatiseerde bots te gebruiken. In feite is het enige verschil tussen de twee dat het startersplan wordt geleverd met fout- en annuleringsmeldingen.

Geavanceerd abonnement – $ 37 per maand

Als u geautomatiseerde bots wilt gebruiken binnen uw handelsstrategie, dan is het goedkoopste pakket het geavanceerde pakket. Voor $ 37 per maand heeft u directe toegang tot de prijssignaalfunctie van TradingView.

Pro-abonnement – $ 75 per maand

Als je alle toeters en bellen wilt die door 3Commas worden aangeboden, dan moet je een zeer concurrerende $ 75 per maand betalen. U krijgt natuurlijk alle functies die worden aangeboden in het geavanceerde abonnement, plus meer. Dit omvat de mogelijkheid om zowel eenvoudige als samengestelde bots te gebruiken, en in tegenstelling tot de andere plannen, kunt u de bots op BitMEX gebruiken. Bovendien heb je ook toegang tot de volledige portfolio management suite, die in geen van de andere abonnementen beschikbaar is.

3Commas-beoordeling

3 komma’s vergoedingen

De abonnementskosten zijn de enige kosten die rechtstreeks aan 3Commas worden betaald. Dit is van toepassing bij het handelen met 3Commas via een van de beurzen die ze beschikbaar hebben. Helaas zijn dat niet uw enige handelskosten. U moet ook uw cryptocurrency-exchange raadplegen en bevestigen wat uw maker en taker-vergoedingen zijn, samen met stortingen en opnames, om een ​​goed beeld te krijgen van uw totale handelskosten..

3 komma’s versus CryptoHopper

Bij het vergelijken CryptoHopper bij 3Commas, wat meteen in je opkomt, is het aantal uitwisselingen dat door elk wordt aangeboden. 3Commas heeft CryptoHopper zonder twijfel verslagen, met het dubbele van de beschikbare uitwisselingen.

Maar dat is slechts de helft van het verhaal. CryptoHopper heeft een onderwijsacademie, waardoor je sneller bij de les komt. We vinden dat de lay-out ook eenvoudiger is om te navigeren op CryptoHopper, ze hebben een bot-wizard die je handelen binnen enkele minuten zal instellen.

Hoewel we handmatige installatie aanbevelen, zodat u een gedetailleerd begrip krijgt van hoe de bot werkt, kan het nooit kwaad om de installatiewizard te gebruiken om de ins en outs van de CryptoHopper-systemen te leren..

Een aanbeveling die 3Commas heeft, is dat Binance ermee instemt om met hen samen te werken voor een deel van de winst, wat indrukwekkend is om van hun kant te onderhandelen. Dit bewijst de kracht van de 3Commas-producten en het vertrouwen van Binance dat ze zullen leveren aan hun gebruikers.

We weten echter niet zeker of het een sterkte is of dat het in feite een zwakte kan zijn.Alleen de tijd zal uitwijzen of 3Commas de tand des tijds zal doorstaan ​​tegen de concurrentie gecreëerd door ZenBot, CryptoTrader, Haasbot, GunBot, Profit Trailer en CryptoHopper.

3 Commas Bot-instellingen

Dit zijn de belangrijkste metingen die u met 3Commas kunt wijzigen.

Transacties: U kunt de specifieke digitale geldtransacties aangeven waarvoor u uw aangepaste bot nodig heeft om op uit te wisselen. In het geval dat u hoopt kritische volumes uit te wisselen, kan het op dat moment ideaal zijn om verschillende transacties te gebruiken. Probeer niet te benadrukken, de bot zal uw richtlijnen de hele tijd uitvoeren, in plaats van uw verzoeken afzonderlijk in te dienen. Daardoor laat u geen enkele potentiële ruilkans voorbijgaan door uw verzoeken over verschillende fasen te spreiden.

Sets: U moet aangeven welke uitwisselingssets u nodig heeft om uw geautomatiseerde bot in te wisselen voor uw voordeel. Als u bijvoorbeeld uw bot nodig hebt om BTC / USDT en BTC / ETH uit te wisselen, voert u in feite de door u gekozen sets in vanaf de vervolgkeuzelijst. Voordat u dit doet, is het de moeite waard om eens een kijkje te nemen op het tabblad ‘Suggested Pairs ‘. Dit vervalt redelijke ruilsets, afhankelijk van de economische situaties die u hieronder opgeeft.

Inleidende handelsomvang: U moet de bot het bedrag vertellen dat u nodig heeft om uw uitwisseling te openen. Onthoud dat de bot extra uitwisselingen zal plaatsen zodra het onderliggende verzoek is uitgevoerd, volgens uw vooraf gekarakteriseerde voorwaarden. Alles bij elkaar genomen, moet u het bedrag invoeren dat u moet kopen in vergelijking met het basisgeld. Als u bijvoorbeeld van plan bent om BTC / LTC uit te wisselen, moet op dat moment uw onderliggende beursomvang in BTC worden gespecificeerd.

Grootte van de beveiligingstransactie: De grens van welzijnsuitwisseling wordt gebruikt om een ​​kostbare normale oefening uit te voeren. Omdat we het snel hebben beveiligd, kunt u uw normale aankoopkosten verlagen naarmate de waarde van de munt afneemt. De bot zal normaal gesproken een welzijnsuitwisseling plaatsen voor elk resulterend percentage dat met u in conflict is. Voor het model, als je ETH / USDT uitwisselt, en je hebt de bot nodig om een ​​beveiligingsuitwisseling te plaatsen op een schatting van 1,5 ETH, zal de bot dit doen als de kosten van ETH met 1% afnemen, en opnieuw in het geval dat het met nog eens 1% afneemt. Net als vanwege de grootte van de basisuitwisseling, moet uw eenheid contant geld het basisgeld coördineren. Dus in het bovenstaande model zou dit ETH zijn, in plaats van USDT.

Handelslimiet voor welzijn: Deze grens leidt voort op de bovenstaande meting. Zoals opgemerkt, kan de bot ervoor kiezen om een ​​ander welzijnsverzoek in te dienen voor elke 1% verval die met u in strijd is. Desalniettemin moet je bepalen hoe vaak je de bot nodig hebt om dit te doen. Als het je bijvoorbeeld op de een of andere manier lukt om er 4 op te nemen, zou de bot op dat moment een andere welzijnsuitwisseling opzetten als de kosten ergens in de buurt van 1%, 2%, 3% en 4% liggen. Hierna worden er geen beveiligingsuitwisselingen meer ingesteld.

Afwijking van veiligheidshandel: Als u de bot niet nodig heeft om de koersdaling te bepalen waarmee de welzijnsuitwisseling wordt uitgevoerd, kunt u dit zelf bepalen. Voer in wezen het vaste tarief in de case in.

Security Trade-schaal: Als u zich liever niet beperkt tot een vast tarief, kunt u de geautomatiseerde bot liever leren om een ​​geschaalde procedure voor het uitwisselen van welzijn te gebruiken. U kunt bijvoorbeeld de omvang van de welzijnsuitwisseling uitbreiden voor elke resulterende tariefdaling.

Volumebeperkingen uitwisselen: Deze specifieke uitwisselingsmaatstaf is van cruciaal belang. Kortom, u kunt uw gemechaniseerde bot leren om mogelijk uw uitwisselingsvoorwaarden uit te voeren als uw gekozen paar een basisuitwisselingsvolume van 24 uur bereikt. Als u bijvoorbeeld hoopt BTC / ETH uit te wisselen, maar u mogelijk de markt moet betreden wanneer het uitwisselen van volumes beter presteert dan 1.000 BTC, kan dit op dat moment worden gedaan. Let op: het basis 24-uursvolume moet worden gecommuniceerd als basisgeld. Langzamerhand, bij de kans dat u BTC / ETH of BTC / USDT uitwisselde, zou op dat moment in de twee gevallen het basisgeld BTC zijn.

3Commas Review: conclusie

Ik hoop dat deze 3Commas-beoordelingsgids nuttig was. Handelaren zouden moeten overweeg crypto-handelsbots als een hulpmiddel om hen te helpen de markt te volgen en orders uit te voeren op basis van vooraf bepaalde criteria. Zelfs de beste bitcoin-handelsbot zorgt niet voor prestatie, omdat de markttrend tegen uw strategie kan ingaan.

De bot vereist constante updates en aanpassingen om zich aan te passen aan marktbewegingen. Met opleiding en een volledig begrip van het bitcoin-handelssignaal kunnen gebruikers echter redelijk bevredigende bot-handel ervaren.

Hoewel we niet volledig op 3Commas worden verkocht. Hun starterspakket is een must voor elke serieuze handelaar die zowel winst moet nemen als verliezen moet stoppen. De cryptomarkten zijn 24 uur per dag 7 dagen per week actief en slapen nooit, zelfs niet tijdens vakanties. Met voortdurend uitbarstende wilde schommels, is het een must om hebzuchtig te zijn met het nemen van winst en voorzichtig te zijn met stopverliezen.

Als je deze bot gratis kunt gebruiken bij het handelen op Binance, wordt het speelveld gelijk. De Tradingview-integratie maakt dit een product dat professionele handelaren en zelfs kleinere instellingen zouden kunnen gebruiken bij het handelen met Binance. De voordelen van API-toegang wegen zwaarder dan de beveiligingsnadelen. Dit betekent echter niet dat risico’s niet moeten worden afgedekt.

We raden altijd aan om met een kleiner bedrag op meerdere beurzen te handelen, zodat een enkele hack niet al uw geld wegvaagt. Met behulp van API’s kunt u één enorme transactie uitvoeren die eenvoudig wordt verdeeld over alle beurzen waarop u handelt. Dit verminderde risico brengt wel extra kosten met zich mee, maar als u het als verzekeringskosten beschouwt, is het de investering meer dan waard.

De laatste maatregel die u altijd zou moeten hebben, is niet meer riskeren dan u zich kunt veroorloven te verliezen. Als al uw wisselgeld bijvoorbeeld morgen door uw regering zou worden geconfisqueerd, zou u dan blij zijn met het bedrag dat u in uw hardwareportefeuilles hebt? Als het antwoord nee is, verklein dan uw risico.

Handelen gaat over het beheersen van risico’s, het voorziene en onvoorziene, en altijd plannen voor het ergste, en het hebben van een exitplan. Iedereen voelt zich een handelsgenie in een bullmarkt, bearmarkten laten zien waar je echt van gemaakt bent. Als u op een bearmarkt handelt, kunt u zien of u het recht heeft verdiend om de winst die u op de bullmarkt hebt gemaakt, te behouden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me