CoinExchange Review 2021: handelskosten, beveiliging, voor- en nadelen

Selecteren uit een breed scala aan cryptocurrency-uitwisselingen kan moeilijk zijn, vooral als u net begint met handelen. Soms willen professionele handelaren een ander platform proberen, omdat een project dat ze bewonderen op de beurs staat vermeld. U moet weten dat veel uitwisselingen zich richten op verschillende soorten handelaren in de crypto-ruimte. Dit CoinExchange beoordeling beantwoordt al uw vragen.

Aangezien u dit artikel leest, kan ik alleen maar aannemen dat u overweegt CoinExchange te gebruiken. De handelsbehoeften van de meeste handelaren draaien om bepaalde factoren. Deze factoren zijn onder meer of de uitwisseling al dan niet betrouwbaar is, de kosten voor storting en opname en het aantal munten dat op de beurs wordt vermeld..

Wat is CoinExchange

CoinExchange-beoordeling

CoinExchange is een online handelsplatform dat voornamelijk crypto aan crypto-handelsdiensten aanbiedt. De uitwisseling concentreert zich meer op eenvoud en klantenondersteuning. U vindt meer informatie over hun beveiligingsstatus in deze CoinExchange-beoordeling. De beurs biedt echter een breed scala aan cryptocurrencies, meestal kleinere munten die andere beurzen vermijden. Valuta’s worden vergrendeld met behulp van een koelopslagbeleid voor betere beveiliging. Ze gebruiken ook 2-FA-authenticatie voor elke transactie die op het handelsplatform wordt uitgevoerd.

Het gerucht gaat dat de uitwisseling een Australisch of Roemeens handelsplatform voor digitale valuta’s is. Gelanceerd in maart 2016, is het managementteam achter de beurs tot nu toe onbekend omdat ze nergens geregistreerd of gelicentieerd zijn. Het is dus moeilijk om te bepalen waar het is gebaseerd.

In tegenstelling tot andere beurzen is het handelsplatform uitsluitend bedoeld voor cryptocurrency. Dit betekent dat gebruikers niet de mogelijkheid hebben om te storten of op te nemen in fiat zoals Poloniex en andere meer prominente exchange. U moet eerst uw fiat converteren naar BTC of andere altcoins om op de beurs te kunnen handelen. We zullen hierin naar andere ingewikkelde details kijken CoinExchange-beoordeling

Munten vermeld op CoinExchange

Afgezien van bitcoin, CoinExchange biedt ook ondersteuning voor tal van alternatieve munten zoals Dash, Litecoin, Ripple e.t.c. De vereiste voor munten die op de beurs worden vermeld, is eenvoudig. De munten moeten hebben bijgedragen aan de wetenschap, de mensheid en het milieu, de munten moeten innovatief zijn en ook een grote vraag hebben. Als uw munten aan een van de bovengenoemde criteria voldoen, kunnen ze op de beurs worden vermeld.

Hoe CoinExchange te gebruiken

Om een ​​transactie op CoinExchange te starten, moet u er zeker van zijn dat u het geld hebt omgezet in cryptocurrency. Na de conversie kunt u de munten nu naar uw CoinExchange portemonnee adres. Vervolgens moet u naar de balanspagina van uw account gaan om er zeker van te zijn dat deze maximaal 20 bevestiging heeft ontvangen, die afhankelijk is van de cryptocurrency. Voor sommige munten, zoals PAC Global, zijn ongeveer 500 bevestigingen nodig.

De volgende stap is om te zoeken naar de munten die u wilt kopen. Dit doet u door een algemene zoekopdracht in te voeren via het zoekveld. Zodra u de munten die u wilt kopen heeft gevonden, klikt u op het geselecteerde paar, waarna u naar het orderboek van het cryptocurrency-paar gaat. Als u een prijs heeft gekozen uit de sectie “verkooporders”, zal de kooporder snel worden voltooid, aangezien het systeem in staat was om een ​​overeenkomende verkooporder te vinden. Uw transacties worden vrijwel onmiddellijk bijgewerkt op de tickertape van de beurs.

Ook wordt uw aankoop weergegeven op de saldo-pagina van uw account. Als u echter handmatig een kooporder wilt plaatsen, kunt u uw prijs in het vereiste veld typen. De volgende stap is wachten tot je een overeenkomende bestelling hebt of iemand besluit om te verkopen tegen de door jou ingevoerde prijs.

Storting en opname

Zoals we allemaal weten, accepteert CoinExchange geen fiat voor zowel stortingen als opnames; het moet in cryptocurrency zijn. Om een ​​stortingstransactie in uw portemonnee te starten, gaat u naar de balanspagina. De pagina is te vinden onder het tabblad “mijn account”, en vervolgens selecteert u de munten die u in uw portemonnee wilt storten. Dit zal niet automatisch een persoonlijk portefeuilleadres genereren. U moet op de knop “Nieuw adres genereren” klikken, die alleen aan uw exchange-account is gekoppeld. Bij sommige munten duurt het even voordat ze verschijnen vanwege de 51% -aanval. Het kan wel 500 keer duren voordat de munten op uw stortingsdashboard verschijnen.

Opnames van CoinExchange zijn vergelijkbaar met de bovenstaande stortingsprocedure; het enige verschil is dat u opneemt in plaats van een storting doet. Zodra u op de opnameknop klikt, wordt er een bericht naar uw e-mail gestuurd om te bevestigen dat het verzoek door u is geïnitieerd. De e-mail duurt slechts ongeveer 5 minuten om te verlopen als niemand op de geplaatste link klikt. Nadat u de opname heeft bevestigd, kunt u het verzoek niet meer annuleren.

CoinExchange-vergoeding

muntuitwisselingsvergoeding

CoinExchange berekent een vast tarief van 0,15% voor zowel het kopen als verkopen van cryptocurrency op hun platform. In vergelijking met andere beurzen zijn hun prijzen vrij laag. Wat betreft stortingskosten, brengt CoinExchange geen kosten in rekening vergoedingen op munten die op de beurs zijn gestort. Er zijn echter kosten verbonden aan elk opnameverzoek op de beurs. In feite is de Opnamekosten voor CoinExchange voor BTC is 0,00150000 en 0,01000000 voor LTC.

CoinExchange Review: privacy en beveiliging

Zoals we allemaal weten, is beveiliging van het grootste belang als het gaat om cryptocurrency. Het eerste waar een potentiële gebruiker naar zoekt, is waarschijnlijk ‘Is CoinExchange veilig?”Zo goed zelfs, CoinExchange beschermt zijn gebruikers met 2-factor authenticatie en bewaart al zijn cryptocurrencies in koude opslag. Gebruikers kunnen dus alleen inloggen en zich terugtrekken na het invoeren van een eenmalige code in het 2-factor beveiligingsveld in de centrale.

Met betrekking tot privacy vraagt ​​de beurs geen identificatiemiddelen voor accounteigenaren. Er is dus geen limiet aan het bedrag dat gebruikers kunnen storten of opnemen van de uitwisseling.

Voordelen van CoinExchange

 • Lage kosten: het handelsplatform biedt een magere vergoeding in vergelijking met andere beurzen, wat een groot pluspunt is voor degenen die zich zorgen maken over de kosten elke keer dat ze handelen. Ze brengen 0,15% in rekening voor zowel het kopen als verkopen van cryptocurrency. Hoewel dit niet de goedkoopste is, is het nog steeds veel goedkoper dan andere beurzen die er zijn.
 • Meerdere altcoins: het belangrijkste voordeel van CoinExchange is het feit dat ze honderden cryptocurrency aanbieden om te verhandelen, omdat ze geloven in de vrije markt. De vermelde munten zijn meestal kleine munten, waardoor het voor handelaren gemakkelijk is om goedkope munten te kopen. Ze ondersteunen tokens van van Bitcoin afgeleide valuta’s / Bitcoin-kernvorken en ERC20 / Ethereum-activa. Ze ondersteunen ook QRC20 / QTUM-activa en Komodo / Komodo-ketenactiva volgens de informatie op hun website.
 • Gebruiksvriendelijke handelsinterface: zelfs als u nieuw bent bij cryptohandel, zult u merken dat het platform gemakkelijk te gebruiken is wanneer u inlogt op de website van CoinExchange. De uitwisseling is ideaal voor zowel beginners als niet-technische gebruikers. Bovendien heeft de site een eenvoudige interface en weinig kleuren, dus het is prettig voor de ogen.
 • In kaart brengen: CoinExchange stelt handelaren in staat om veilig met elkaar te chatten. Hierdoor kunnen handelaren lezen wat andere gebruikers van cryptocommunity’s over een bepaald project zeggen, wat ook zal helpen bij de besluitvorming. Hoewel er meer trollen op de open chatforums zijn dan echte gebruikers, kun je nog steeds berekende gissingen doen over het project door de gesprekken te lezen.
 • Anonieme handel: terwijl andere cryptocurrency-uitwisselingen KYC-beleid hebben geïmplementeerd in hun uitwisseling, heeft CoinExchange er geen. Gebruikers worden niet gevraagd om een ​​paspoort of enig ander identificatiemiddel in te dienen. U kunt dus anoniem munten kopen en verkopen. Voor degenen die om hun privacy geven, zou CoinExchange een van uw opties moeten zijn.
 • Geen stortingskosten: sommige beurzen vereisen stortingskosten van gebruikers, niet CoinExchange. Opnamekosten komen vaker voor bij de meeste crypto-uitwisselingen. Maar sommige bieden ook een aanbetaling. De vergoeding is meestal een vast tarief, ongeacht het bedrag dat op de beurs is gestort.

Nadelen van CoinExchange

 • Geen informatie over het bedrijf: de belangrijkste zorg die de meeste handelaren hebben met CoinExchange is dat er geen informatie is over wie de uitwisseling heeft gemaakt. Dit is een grote zorg, want als er iets gebeurt, zoals het sluiten van de beurs, zal het voor geen enkele veiligheidsmacht mogelijk zijn om ze te volgen of zelfs het geld van handelaren terug te krijgen..
 • Klantenondersteuning: een ander nadeel van handelen op CoinExchange is dat er geen live ondersteuning of telefoonnummer is. De enige manier waarop u contact met ze kunt opnemen, is door een kaartje te verhogen. Ook hebben veel gebruikers geklaagd dat ze tickets hebben geopend en kregen ze nog steeds geen antwoord van hun ondersteuningscentrum. Bovendien bevat de helpsectie beperkte informatie.
 • Geen Fiat-valutastortingen: het feit dat de exchange geen beschikbaar alledaags betalingssysteem heeft dat in hun website is geïntegreerd, is een rode vlag voor sommige handelaren. Handelaren willen hun bankpas of bankrekening gebruiken om geld over te maken en te handelen zoals elke geregistreerde crypto-uitwisseling. CoinExchange biedt echter niet zo’n mogelijkheid om fiat te gebruiken.
 • Lage handelsvolumes: De beurs heeft lage handelsvolumes. Hun meest populaire handelsvolumes zijn ongeveer $ 1 miljoen in een handelsperiode van 24 uur. Sommige munten hebben een handelsvolume van ongeveer $ 10 per dag. Dit kan het een uitdaging maken om valuta’s op CoinExchange te kopen en verkopen.
 • Technische moeilijkheid: in 2018 moest de centrale een ander domein gebruiken (coinexchange2.com) omdat hun server uitviel omdat het domein dat ze gebruikten hen op de zwarte lijst had gezet. Ze kwamen op de zwarte lijst als gevolg van te veel slechte klantervaringen en klachten gericht aan de domeinhosts.
 • Slechte recensies: als u regelmatig op Google zoekt op CoinExchange, zult u merken dat er veel slechte klantervaringen zijn. De meeste klachten hebben betrekking op uitvaltijd, uitstel van opname en slechte klantenservice.

CoinExchange Review: conclusie

Hoewel CoinExchange een geweldig platform is om nieuwe cryptocurrencies te vinden, heeft de exchange een behoorlijk slechte staat van dienst. Evenzo is het gebrek aan regelgeving een rode vlag. Als u echter liever een uitwisseling gebruikt met een onbekende ontwikkelaar of management, dan is CoinExchange iets voor u. Aan de andere kant biedt CoinExchange een handelsplatform voor handelaren die nieuwe en goedkope cryptocurrency willen verhandelen. Dit CoinExchange-beoordeling heeft gekeken naar de voor- en nadelen van de uitwisseling. Nog een interessant nieuws is dat de website heeft aangekondigd dat ze binnenkort sluiten. Handelaren is geadviseerd om hun munten op te nemen.

Lees ook:

 • Coinswitch recensie
 • LATOKEN recensie

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me