Earncrypto Review 2021: legale manier om crypto te verdienen?

Earncrypto.com bestaat al geruime tijd. Het oorspronkelijke platform is blijkbaar eind 2016 begonnen en hun social-mediaplatforms stammen uit 2017. Earncrypto.com is een website waar je cryptocurrency kunt verdienen door verschillende taken uit te voeren, vergelijkbaar met andere beloningswebsites zoals Swagbucks. In deze Earncrypto-recensie zullen we naar het platform kijken en analyseren of het al dan niet legitiem is, kijken hoe het werkt en bepalen of het oplichterij is of niet.

Iedereen kan een account aanmaken op Earncrypto, en veel mensen zijn blijkbaar betaald. Mensen hebben echter ook veel problemen gehad met gemiste en foutieve betalingen van het bedrijf, en veel Earncrypto-recensies beschouwen de website als oplichterij.

In deze Earncrypto-recensie zullen we proberen verschillende meningen van overal op internet samen te stellen om te zien of het platform oplichterij is of niet. Er zijn niet veel officiële bronnen waar u informatie kunt halen, dus veel van wat u over Earncrypto leest, komt uit de publieke opinie.

De website zelf is nog in opbouw en hun Over ons-pagina geeft geen relevante informatie weer. Dit gebrek aan informatie is waar mensen het meest rekening mee houden als het gaat om het openen van een account in Earncrypto.

De website, hoewel gemakkelijk te doorbladeren en te begrijpen, ziet er tenslotte wat leeg en verouderd uit, wat geen goed beeld schetst voor het bedrijf erachter. Afgezien van hun hoofdpagina is er een Twitter-account uit 2017 dat enigszins regelmatig post, maar er zijn geen officiële Facebook- of Instagram-accounts.

Hun subreddit is van het jaar 2013, maar het is niet erg actief geweest en heeft niet meer dan 200 leden. Desalniettemin zijn er talloze berichten met verwijzingslinks en recensies die interessante informatie bieden voor potentiële gebruikers van het platform.

Wat is Earncrypto.com?

Het platform nodigt mensen uit om kleine taken uit te voeren om cryptocurrency te verdienen. Deze taken kunnen bestaan ​​uit het bekijken van video’s, het beantwoorden van enquêtes, het klikken op advertenties en het downloaden van apps. Het bedrijf maakt ook reclame voor kleine gegevensinvoeropdrachten en crypto-deals die gebruikers kunnen voltooien voor meer beloningen.

U kunt cryptocurrency inwisselen in uw persoonlijke portemonnee of exchange. Volgens de officiële website biedt het platform onbeperkte verdienbedragen in meer dan honderd valuta’s. Dit schema maakt het aantrekkelijk voor gebruikers, en een van hun slogan beschrijft hun werking als een stuk beter dan mijnbouw.

Van alle beschikbare taken kan het downloaden van apps het hoogste aantal individuele beloningen opleveren. U moet echter ook verschillende taken uitvoeren binnen de apps die u downloadt om activiteit te produceren. Hierdoor is de tijd die je aan deze beloning besteedt aanzienlijk hoger dan het bekijken van videocontent, wat beduidend minder punten oplevert.

De website belooft u niet alleen beloningen in cryptocurrency, maar biedt ook aan om mensen te leren wie ze een portemonnee kunnen openen en onderhouden. Er zijn echter geen waarneembare handleidingen die u kunt volgen bij het gebruik van het platform zelf. Het enige stukje informatie dat u ontvangt bij het aanmaken van het account, is dat elk punt verdiend op de website zich vertaalt naar 0.0000009 Bitcoin.

U kunt uw voorkeursvaluta in uw profiel instellen, waarbij Bitcoin de standaardvaluta is voor nieuwe gebruikers. Afgezien daarvan kun je beloningen krijgen in andere cryptocurrencies zoals DogeCoin, Dash, Ethereum, IOTA, LiteCoin, Monero, Ripple en ZCash. In feite zijn veel van de meest recente gebruikers die op dit platform rapporteren afkomstig van de DogeCoin-subreddit.

Andere overwegingen voor gebruikers: het opnemen van uw punten voor cryptocurrency brengt wel kosten met zich mee, meestal enkele punten. Het minimumtarief wordt lager wanneer u uw PayPal-rekening koppelt, maar niet veel.

Earncrypto Review: Legit of een Scam?

De eerste vraag die u in elke recente Earncrypto-recensie vindt. Als je er voor het eerst naar kijkt, werpt het Earncrypto-platform niet meteen rode vlaggen op. De website heeft een DDoS-goedkeuring waar je doorheen moet, maar dit is op zichzelf geen slechte zaak. Veel andere websites met vergelijkbare doeleinden doen dat ook.

De website heeft geen defecte kopieën of niet-werkende pagina’s, wat een betere indicatie van oplichterij zou zijn. Het is niet slecht geconstrueerd, afgezien van de eenvoudige gebruikersinterface. Het enige dat aan uw profiel ontbreekt, is een ondersteuningskanaal, dat inderdaad zorgen heeft gewekt bij gebruikers. Er is echter ondersteuning via e-mail, onderaan de homepagina. Het verwijderen van uw account is ook heel eenvoudig en er is een directe link in uw profielinstellingen.

Deze functies dragen bij aan de conclusie van de meest recente meningen van klanten die in deze Earncrypto-recensie zijn verwerkt: het werkplatform van de website is legitiem, maar ze kunnen mogelijk niet goed omgaan met hun gebruikersbestand. Dit betekent niet dat gebruikers de schuld hebben, maar eerder dat de website interne problemen kan hebben die ertoe leiden dat mensen hun cryptocurrency-beloningen niet ontvangen..

Zijn er goede recensies van Earncrypto?

Als u op internet zoekt, ziet u nog steeds veel berichten waarin reclame wordt gemaakt voor Earncrypto.com, maar de meeste zullen mensen zijn die verwijzingslinks aanbieden. De meeste mensen verdienen de meeste van hun punten door hun links te delen of video’s te bekijken. Dit kan voor sommige landen een probleem vormen, aangezien de video’s niet wereldwijd kunnen worden bekeken.

Earncrypto staat ook slechts één account per apparaat, IP of huishouden toe. Hun adverteerders hebben ook een aantal regels opgesteld om te voorkomen dat dezelfde advertentie twee keer naar dezelfde gebruiker wordt gestuurd. Wanneer u het enquêteprobleem hieraan toevoegt, lijkt het alsof het starten van een account een slechte investering is.

Als je veel vrije tijd hebt, heb je misschien een betere ervaring, maar er zijn veel obstakels voor iemand die cryptocurrency wil verdienen. Earncrypto heeft geen mobiele app voor Android of iOS, wat momenteel ook betekent dat u alleen uw laptop of desktop gebruikt om geld te verdienen. Omdat de meeste recente PTC-platforms (zelfs Swagbucks) al zijn overgestapt op mobiele apps, laat dit Earncrypto ver achter op het gebied van ontwikkeling.

Kun je Bitcoin verdienen met enquêtes in Earncrypto?

Kort antwoord, ja. U kunt zich aanmelden om enquêtes te beantwoorden die in punten uitbetalen, en u kunt die punten in theorie inwisselen voor Bitcoin. Er lijkt geen probleem te zijn met dit onderdeel. Het probleem kan liggen of u het geluk heeft dat u geen problemen ondervindt bij het gebruik van het platform. De meeste gebruikers raden aan om geen apps te downloaden, omdat veel van hen malware bevatten.

Er zijn ook veel Earncrypto-hacks waarvoor mensen een paar jaar geleden hebben geadverteerd, hoewel het moeilijk is om informatie over hen te vinden. Er zijn ook geen officiële updates van Earncrypto over deze kwestie.

En als u erover nadenkt hoe u cryptocurrency kunt verdienen, zijn enquêtes misschien niet uw beste optie. De meeste gebruikers ontdekken dat het invullen van deze enquêtes erg tijdrovend kan zijn. De meest recente rapporten wijzen op tussen de 5 en 30 minuten voor elke enquête. Dit geeft ook aanleiding tot bezorgdheid om niet geaccepteerd te worden voor enquêtes. Andere plaatsen, zoals Swagbucks, hebben opnieuw last van dit probleem.

Zoals u in de onderstaande afbeelding kunt zien, moet u ook een vragenlijst vóór het onderzoek invullen. Dit komt vaak voor op plaatsen waar u de kans krijgt om enquêtes in te vullen. U voert uw persoonlijke gegevens in en het systeem selecteert enquêtes die mogelijk op u persoonlijk betrekking hebben.

Hoe u de vragenlijst vóór het onderzoek beantwoordt

U moet informatie geven zoals burgerlijke staat, familiegegevens, etniciteit en adres. De website vraagt ​​u de vragen eerlijk te beantwoorden en merkt op dat enquêtepartners dezelfde vragen kunnen stellen voordat ze toegang geven tot een enquête. Als uw antwoorden niet overeenkomen, kunnen ze u diskwalificeren voor de enquête.

In deze Earncrypto-recensie zou het echter niet eerlijk zijn als we niet onthulden dat gebruikers deze informatie constant vervalsen. Misschien vindt u online handleidingen die u vertellen hoe u moet antwoorden. Door een online persona te creëren met bepaalde eigenschappen, geloven veel mensen dat je het systeem kunt gebruiken voor meer enquêtes. Het bewijs dat deze methoden werken, zijn natuurlijk geruchten.

Mensen uit andere landen kunnen ook moeite hebben met het beantwoorden van enquêtes, ook al accepteert Earncrypto.com alle landen. Er is een Spaanse versie van de vragenlijst, dus mogelijk zijn er andere talen beschikbaar.

De meeste enquêtes, zoals gerapporteerd door gebruikers, zijn echter sterk gericht op Amerikanen. Dit kan voor sommige mensen een culturele barrière vormen, wat kan leiden tot meer geweigerde enquêtes.

Andere manieren om geld te verdienen met Earncrypto.com

Deze Earncrypto-beoordeling zou niet compleet zijn als we niet alle manieren hebben onderzocht die u op het platform kunt verdienen, dus laten we eens kijken naar alle opties die Earncrypto biedt om punten te krijgen. U kunt ze openen in uw hoofdmenu.

1. Verdien aanbiedingen

De eerste optie die u tegenkomt, is het onderdeel Aanbiedingen verdienen. U moet de enquêtevragenlijst invullen om toegang te krijgen. Daarna ontvang je een code via e-mail die je moet invoeren om te beginnen met verdienen. U moet ook uw AdBlock uitschakelen, net als bij andere beloningswebsites.

Het onderdeel Aanbiedingen verdienen werkt als het belangrijkste gebied om punten te krijgen zonder te filteren op de taak. Er zijn negen taken ‘aanbiedingsmuren’ waartoe je toegang hebt, met een top drie gemarkeerd in goud, zilver en brons als bovenste aanbiedingsmuren. Dit zijn Wannads (eerste plaats), OfferToro (tweede) en AdWall (derde).

We hebben een testaccount gemaakt en de vragenlijst zowel in het Engels als in het Spaans beantwoord. Met dezelfde antwoorden in beide vragenlijsten hebben we een profiel gemaakt om naar enquêtes te zoeken. Er was maar één resultaat, zoals je kunt zien in de onderstaande afbeelding. Als u zich kwalificeert voor die enquête en deze volledig beantwoordt, krijgt u 18 punten.

earncrypto-enquêtes

2. Voltooi opdrachten

Naast het onderdeel Aanbiedingen verdienen, kun je ook solliciteren op complete vacatures. Gebruikers van het platform creëren deze banen, dus er zijn er niet veel beschikbaar. U kunt uw eigen vacatures maken om crypto te verdienen via verwijzingslinks, maar u moet geluk hebben om geplaatste vacatures te vinden. Omdat de vraag zo laag is, roven gebruikers ze heel snel weg.

verdienencrypto banen

3. Gegevensinvoer

U moet een korte zelfstudie voltooien om in de sectie Gegevensinvoer te komen. Earncrypto gebruikt een gebruikersinterface genaamd Type is Money. De meeste vacatures op dit platform zijn volgens de officiële website beschikbaar tussen 22.00 uur en 7.00 uur EST.

Als u de tutorial voltooit, gaat u naar het hoofdscherm, waar u verschillende kleine stukjes tekst invoert. Het zijn meestal namen, adressen en andere stukjes persoonlijke informatie. Je verdient PP voor elke juiste invoer die je doet, maar PP is niet hetzelfde als Earncrypto-punten. PP werkt alleen in het gedeelte Gegevensinvoer en 200 PP is gelijk aan 1 Earncrypto-punt of 0,0000010 BTC.

earncrypto-gegevensinvoer

Earncrypto betaalt gebruikers eenmaal per dag voor alle activiteiten die ze de dag ervoor hebben voltooid. Ze betalen ze om 15.00 uur EST voor de activiteit die wordt gedaan tussen “12.00 uur EST en 12.00 uur EST”, zoals je kunt zien op hun officiële website. Gebruikers kunnen echter Bitcoin verdienen zonder 200 PP te bereiken. De site zal ze betalen zolang ze meer dan 10 PP in één dag verdienen.

Dit platform kan voor sommige gebruikers verwarrend lijken: het ziet er net zo simplistisch uit als de rest van de website. Het heeft zelfs enkele spelfouten op de kopie, maar het PP-verdieningssysteem werkt wel, en je kunt je saldo zien elke keer dat je rechtsboven op Voltooien klikt. Dit beëindigt de sessie en u kunt het op elk gewenst moment doen.

4. Crowdflower-taken

Deze optie is voor algemene taken die niet met gegevensinvoer te maken hebben. Ze kunnen hun baan krijgen uit drie bronnen: SuperRewards, Wannads en Persoonlijk. Je moet een SuperRewards-account aanmaken om toegang te krijgen tot hun taken, en je moet de vragenlijst invullen om die van Wannads te zien.

Biedt persoonlijk dezelfde keuzes als wanneer u zich voor het eerst aanmeldt bij Earncrypto: u kunt ze gebruiken om enquêtes in te vullen, accounts voor punten te openen en apps te downloaden. Hun beloningen lijken hoog in vergelijking met SuperRewads en Wannads, en er zijn veel taken direct beschikbaar.

verdien crypto-beoordelingstaken

Conclusie van Earncrypto Review

Er is behoefte aan meer informatie over dit platform. Het meeste van wat gebruikers momenteel zien, komt van openbare wegen zoals Reddit. Het Earncrypto-platform heeft alleen de gebruikerskant als het gaat om het betwisten van claims. Het officiële ondersteuningskanaal is gemarkeerd als onbetrouwbaar, maar sommige andere gebruikers melden helemaal geen problemen met het platform.

Aangezien dit de huidige realiteit is met Earncrypto, moeten gebruikers op hun hoede zijn voor de beloften van het platform. Het woord “gratis” kan worden vertaald in uren werk. Het is vrij eenvoudig om gediskwalificeerd te worden voor enquêtes, zelfs als gebruikers een online persona construeren die hen meer enquêtemogelijkheden geeft..

Earncrypto trekt veel vergelijkingen met Coinbase, een ander toevluchtsoord voor mensen die “gratis cryptocurrency” willen verdienen. Gebruikers kunnen echter beter kijken naar Coinbase en andere instapmethoden om cryptocurrency te verdienen om problemen te voorkomen.

Coinbase heeft ook een betere staat van dienst als het gaat om het daadwerkelijk leren van crypto aan zijn gebruikers. Zoals we eerder vermeldden, adverteert Earncrypto ook voor educatie in cryptocurrency voor zijn gebruikers, maar er zijn geen bronnen direct beschikbaar (vanaf 2019).

De publieke opinie is momenteel de drijvende kracht achter het meeste van wat we zojuist in deze Earncrypto-recensie hebben besproken, maar de meeste dateren uit 2018 en andere lopen zo ver achter als 2015. Tenzij er gunstiger beoordelingen naar voren komen, kunnen we geen goed beeld schetsen van de waarde ervan. als platform.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me