Een nieuwe en gemakkelijke manier om zaken te doen – BETAALDE netwerkbeoordeling

Slimme contracten zijn de afgelopen jaren een ware hype geweest in de crypto-ruimte. Van Ethereum tot NEM, praktisch elk gedecentraliseerd platform heeft geprobeerd slimme contracten in hun protocol te integreren. En waarom niet? Het is een cruciaal hulpmiddel geworden bij de ontwikkeling van elk ecosysteem.

Elk aankomend platform zou gek zijn om ze niet te gebruiken. Wat als er een nieuw protocol is dat slimme contracten mogelijk naar een hoger niveau tilt? Niet alleen dat, maar de missie van dit nieuwe protocol is om de legale tussenpersonen uit de weg te ruimen en het zakendoen veel gemakkelijker te maken, waardoor standaard slimme contracten er oud en verouderd uitzien..

BETAALDE netwerkbeoordeling

Dit artikel biedt een gedetailleerde en uitgebreide PAID Network-beoordeling, een nieuw opkomend gedecentraliseerd protocol dat is ingesteld om hun Eerste Dex-aanbieding (IDO) op 20 januari 2021. In dit artikel zullen we de unieke kenmerken bespreken, waar het naartoe gaat en of dit een goede investering zou kunnen zijn.

Wat is PAID Network?

Zoals gezegd is PAID Network een gedecentraliseerd protocol dat de gedecentraliseerde wereld verder uitbreidt door het juridische aspect van zakendoen te vereenvoudigen, het gebruiksvriendelijk, zeer kostenefficiënt en meer peer-to-peer te maken..

Het PAID Network-protocol bevindt zich in het Polkadot-ecosysteem.  Eerst geconceptualiseerd in het tweede kwartaal van 2020, in het eerste kwartaal van 2021, werden veel van zijn functies vrijgegeven waar we straks op terugkomen, waaronder escrow, reputatiescore, uitzetten, slimme overeenkomst, enz..

Ze hielden een succesvolle privé-tokenverkoop in december 2020 en zullen nu in januari hun openbare IDO houden op de Polkastarter platform, een protocol gebouwd op het Polkadot-ecosysteem voor cross-chain token pools-veiling.

PAID Network werkt samen met en wordt ondersteund door enkele bekende ondernemingen, namelijk Chainlink, Alphabit, Masters Ventures, Brilliance Ventures, om er maar een paar te noemen.

Voor wie is PAID Network??

De gedecentraliseerde applicatie (dapp) van PAID is essentieel voor elk bedrijf en / of elke gebruiker / klant die ofwel weinig ervaring hebben, zeer beperkte middelen hebben, of juridische diensten willen vermijden. De dapp van PAID probeert de vele terugkerende problemen van het juridische systeem aan te pakken via slimme overeenkomsten.

BETAALDE netwerkbeoordeling

wat zit er in

PAID Network heeft verschillende tools en technologie. Het heeft zijn eigen utility-token genaamd PAID. Het maakt gebruik van een gedecentraliseerd en interoperabel blockchain-netwerk om transparante en eerlijke transacties te verifiëren. Hierdoor is hun dapp volledig compatibel met andere blockchains.

Ze hebben hun product zo ontworpen dat het legaal deugdelijk, veilig en beschikbaar is voor zoveel mogelijk gebruikers. Ze hebben een gerenommeerd scoresysteem voor bedrijven, dus gebruikers zouden zakelijke contracten sluiten met degenen die sterk worden aanbevolen. Ze hebben ook verzekeringsbescherming en willekeurige diensten opgenomen.

Hun app zal beschikbaar zijn op zowel desktop als mobiel.

Overzicht kenmerken

Volgens hun website, PAID schetst vijf verschillende kenmerken die hun ecosysteem versterken:

1) Slimme afspraken​een nieuwe sjabloon die gestandaardiseerd is en automatisch ingevulde slimme functies heeft. Gebruikers kunnen overal ter wereld de algemene voorwaarden invullen en zakelijke contracten afsluiten. Slimme overeenkomsten kunnen mogelijk die ‘evolutionaire’ stap zijn die gebruikers juridische flexibiliteit geeft om complexere voorwaarden voor contracten op te stellen dan eerder voor mogelijk werd gehouden.

2) Stimuleren van kredietverlening & Liquiditeitspools via verzekeringspooling en escrow. Om ervoor te zorgen dat fondsen worden beschermd, kunnen partijen die het eens zijn, gebruik maken van een escrow-service, die door beide partijen kan worden gefinancierd. Alle escrow-leningen en -leningen moeten worden geplaatst via een gedecentraliseerde P2P-marktplaats binnen het PAID-platform.

Het platform heeft ook een verzekeringspoolmechanisme om de betalingen van een begunstigde te verzekeren. Elk lid dat op het platform heeft ingezet, kan deelnemen aan deze verzekeringspools door zijn kapitaal in de pool te investeren en in ruil daarvoor premiebetalingen te ontvangen.

3) Arbitrage. Arbiters zijn verantwoordelijk voor het handhaven van de integriteit van het ecosysteem en moeten tegen betaling eventuele geschillen beslechten die het gevolg zijn van meningsverschillen over slimme overeenkomsten. Dit zijn alle BETAALDE communityleden die een aanzienlijk aandeel hebben.

4) Het PAID-netwerk behoudt een reputatiescore, vergelijkbaar met een kredietscore. Hoe hoger uw reputatiescore, hoe beter u een gebruiker / bedrijf bent, en hoe meer het netwerk u aan anderen zou aanbevelen om zaken te doen.

5) Elke tokenhouder of staker kan deel uitmaken van het governancesysteem. Leden hebben de mogelijkheid om voorstellen in te dienen.

Hun BETAALDE token fungeert als hun kernhulpprogramma en verleent elke tokenhouder de volgende toegang en privileges:

Toegangstoken:

  • Aankoop van overeenkomst en servicekosten voor abonnementen.

Gedecentraliseerde financiering (Defi):

  • Gebruikers ontvangen beloningen voor uitzetten.
  • Ontvang premiebeloningen voor een uitleenverzekering
  • Escrow & DAICO

Reputatie & Bestuur:

  • Stemmen over voorstel en wijzigingen op het netwerk
  • Reputatiescores op de blockchain

Arbitrage:

  • Geschillenbeslechting

De huidige oplage van BETAALDE tokens is 19.884.000 met een maximale voorraad van 594.717.456. Het token is deflatoir, aangezien het aanbod in de loop van de tijd zal afnemen doordat een percentage tokens dat wordt gebruikt voor transactiekosten wordt verbrand.

Het team

Het team is samengesteld uit veel goed intelligente en ervaren individuen. Kyle Chasse is de huidige CEO van PAID Network. Als veteraan in de ontwikkeling van blockchaintechnologie en ondernemer, heeft hij veel start-ups opgericht, waaronder World Super Lotto (WSL), ‘s werelds eerste wereldwijde loterij op basis van Bitcoin..

Je hebt ook Lawrence Hutson, huidige CTO, die ook een zeer gepolijst cv heeft. Hij leidde het ontwerp en de lancering van Travelocity.com, ‘s werelds eerste reiswebsite, en heeft meer dan 30 jaar ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten en ontwerpen..

Je hebt ook een hele reeks blockchain-ingenieurs en softwareontwikkelaars als onderdeel van het team. U kunt er zeker van zijn dat dit project wordt ondersteund door enkele zeer bekwame mensen die weten wat ze doen.

PAID Network heeft ook een vrij grote Raad van Advies. Sommige van deze adviseurs zijn Ryan Williams, oprichter van het internationaal gerenommeerde advocatenkantoor Ashbury Legal met een geschiedenis in het ondersteunen van cryptocurrency- en blockchain-klanten. Er is Joeri Van Geelen, een opkomend marktleider.

Hij is de Managing Partner van APAC bij Prysm Group, een economisch adviesbureau onder leiding van Harvard Ph.D. economen. Ivan on Tech, een beroemde Youtuber, maakt ook deel uit van de adviesraad. Hij heeft zijn eigen kanaal en heeft meer dan 200.000 abonnees. Je hebt ook Didi Taihuttu, ondernemer en patriarch van de beroemde ‘Bitcoin-familie ‘, wiens familie‘ all-in ging’ op Bitcoin in 2017 toen hij zijn bedrijf en huis verkocht..

Hij en zijn familie hebben de wereld rondgereisd en sindsdien het woord over Bitcoin verspreid.

Aanvullende informatie en andere recensies

Crypto ex-pat, een Youtuber, heeft op 17 december 2020 een video uitgebracht waarin wordt uitgelegd wat PAID Network is en die visuele gidsen biedt via hun homewebsite. Zie de onderstaande link:

Hier is nog een videogids hieronder:

Hieronder vindt u de whitepaper van het PAID Network waarin hun missie, strategie, tokenomics, enz. Worden beschreven.

https://docsend.com/view/jdbdpza9d9nehnf2

Daarnaast is hieronder een pdf-bestand met alle informatie over PAID Network, waar het over gaat, wie het ondersteunt, enz..

https://docsend.com/view/6i8gkzq2zvkkqce8

BETAALDE netwerkbeoordeling, conclusie

Concluderend, na onderzoek en lezing van hun whitepaper, website en nieuwsbronnen, lijkt PAID Network een solide basis te hebben van waaruit het zichzelf kan lanceren en ziet dat het op grote schaal wordt toegepast binnen, op zijn minst, binnen het Polkadot-ecosysteem..

De introductie van slimme afspraken is zeker hun hoofdkaart in het spel. Het zou mogelijk kunnen veranderen hoe traditioneel zaken worden gedaan en overeengekomen, maar het zou ook de huidige manier waarop defi en slimme smarts worden gebruikt, kunnen verstoren. Het lijkt deze schrijver dat dit project inderdaad fascinerend is en een project dat potentiële investeerders zeker in de gaten moeten houden.

Dat gezegd hebbende, er is een beetje zorg. Zoals met alle nieuwe projecten en start-ups, heeft het worden van een vroege investeerder, zelfs als het project goed doordacht is en wordt gesteund door enkele bekende bedrijven en individuen, hoge risico’s. Op de YouTube-video van Crypto Expat leek hij niet erg enthousiast over het project. Maar hij bracht wel een goed punt naar voren.

Tenzij het protocol massaal kan worden toegepast, maakt het niet uit hoe goed doordacht, opwindend het project en hoe getalenteerd het team is.

Dit project is nog nieuw en wanneer het volledig is gelanceerd, lijdt het geen twijfel dat het team en zijn investeerders een paar hobbels kunnen krijgen bij de bestelling. Het zal discipline, hard werken en verder onderzoek vergen & ontwikkeling en een sterk vertrouwen in zowel het idee van het project als het team. Na alles wat in dit artikel is beschreven, gelooft deze schrijver echter dat dit project het inderdaad heel goed zal doen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me