Nebeus Review: Crypto overbruggen naar contant geld op een gemakkelijke en veilige manier

In de volgende Nebeus-recensie gaan we een onbevooroordeelde blik werpen op het crypto-uitleenplatform en zien hoe het zich opstapelt in vergelijking met enkele van de grote jongens zoals crypto.com of Celcius Network. We zullen alle belangrijke items onder de loep nemen bij het selecteren van een crypto-uitleenplatform om uw Bitcoin of Etherum in te zetten, zoals; KYC, jaarlijkse opbrengsten, zekerheid en nog veel meer … Laten we er dus meteen op ingaan!

Nebeus recensie

Nu de wereld een nieuw decennium heeft ingeluid, worden digitale valuta langzaamaan het geld van de toekomst. Dat gezegd hebbende, groeit de populariteit van cryptocurrency nog steeds sneller dan ooit tevoren. Met verschillende services kunt u betalen via verschillende soorten crypto en de stijging van de DeFi heeft honderden nieuwe investeringsmogelijkheden in de crypto-ruimte geïntroduceerd..

Snel vooruit naar vandaag en u kunt zelfs eenvoudige taken uitvoeren, zoals hotels boeken met Bitcoin.

De volgende stap na het creëren van een alledaags hulpprogramma voor crypto is het aanbieden van traditionele bankdiensten zoals leningen en spaarrekeningen. Er zijn honderden miljoenen mensen zonder bankrekening over de hele wereld, wat waarschijnlijk (althans gedeeltelijk) de explosie van DeFi in de afgelopen jaren verklaart.

Platforms zoals Nebeus staan ​​hun gebruikers in meer dan 100 landen toe om feitelijke contante leningen te ontvangen die worden gedekt door cryptocurrency. Waar voorheen het vermogen van een persoon om een ​​lening te krijgen, gebaseerd was op verschillende factoren, zoals hun kredietscore, harde activa, enz … nu kan vrijwel iedereen toegang krijgen tot een lening op voorwaarde dat ze genoeg van een specifieke cryptocurrency hebben om als onderpand te plaatsen.

Dus laten we dit nieuwe cryptoleningplatform eens nader bekijken om te zien wat het te bieden heeft!

Dus wat is Nebeus?

Nebeus werd opgericht in 2014 en is een volwaardig cryptocurrency-platform dat is opgericht voor gebruikers van cryptocurrency en sindsdien is gegroeid.

Het is bekend dat het bedrijf een breed scala aan diensten aanbiedt met betrekking tot cryptocurrency, zoals opslag van konkluizen, crypto-portemonnee, spaarrekeningen, op cryptovaluta gebaseerde leningen en de mogelijkheid om gemakkelijk en snel in cryptocurrency te handelen..

Welke diensten biedt Nebeus?

Kort samengevat biedt Nebeus drie soorten services:

Peer-to-peer Bitcoin-leningen

Nebeus Review - Bitcoin-leningen

Nebeus biedt peer-to-peer Bitcoin-leningen zonder een goedkeuringsproces te hoeven doorlopen.

Als u uw cryptocurrency niet in een standaardportemonnee wilt houden, kan Nebeus u helpen deze in contanten om te zetten. Het bedrijf gebruikt uw cryptocurrency als onderpand en biedt u het daaropvolgende contante bedrag dat op uw bankrekening wordt gestort. Het beste aspect is dat u niet eens een kredietcontrole nodig heeft – u krijgt gewoon het fiatgeld.

Soorten leningen van Nebeus

Alle leningen worden op peer-to-peer-basis verstrekt. Dit betekent dat een andere partij het geld dat u ontvangt aanbood zonder dat de bank de middelste man speelde. Het enige nadeel hier is natuurlijk dat het proces enige tijd kan duren en niet onmiddellijk is.

Net als bij elke lening, kan het ongunstig blijken te zijn om uw schuld niet te betalen. U zou uiteindelijk al uw cryptocurrency kunnen verliezen als u niet in staat bent om tijdig te betalen.

Bovendien krijgt u slechts de helft van de contante waarde van uw Bitcoin; om een ​​contante lening van $ 3.000 te krijgen, moet u een bitcoin-storting van $ 1.500 doen.

Als u echter tijdige betalingen kunt doen en de algemene voorwaarden kunt volgen, is dit een geweldige leenservice voor mensen die hun cryptocurrency moeten ontladen.

Crypto-portemonnee

Zoals de naam al doet vermoeden, is de crypto-portemonnee de ruimte waar u al uw cryptocurrency in een veilige kluis kunt bewaren. Het stelt u ook in staat dienovereenkomstig te investeren.

Met behulp hiervan crypto portemonnee, u kunt gratis cryptocurrency overdragen aan andere Nebeus-gebruikers.

Zelfs als u cryptovaluta naar externe accounts wilt overboeken, kunt u dit tegen lage kosten doen; al deze functies kunt u veilig doen binnen de beslotenheid van uw huis.

Bovendien worden al uw cryptocurrencies opgeslagen in koude (offline) accounts, waardoor ze buiten bereik van hackers blijven. 

 

Spaarrekening

Volgens nieuwsberichten zijn banken begonnen met het invoeren van negatieve rentetarieven.

Dit betekent dat u in plaats van geld te ontvangen als rente voor het storten van contant geld, geld aan de bank moet betalen om uw geld op te slaan.

In combinatie met de hogere inflatie die in de toekomst wordt verwacht als gevolg van de economische schade van COVID-19, kan de totale waarde van uw spaargeld nog verder dalen.

Om dit specifieke probleem te bestrijden, biedt Nebeus zijn cryptocurrency-spaarrekening aan. Met deze spaarrekening krijgt u maandelijks een jaarlijkse rente van 8,25% rechtstreeks op uw rekening (in EUR). Het geld kan onmiddellijk worden samengesteld of opgenomen.

U vindt twee spaarplatforms waaruit u kunt kiezen, op basis van de tijd dat u de rekening open zou houden en de hoeveelheid cryptovaluta.

Met de spaarrekening kunt u extra passief inkomen verdienen terwijl u cryptocurrency aanhoudt.

Crypto-uitwisseling

Dit is de meest primaire functie van Nebeus: het kopen en verkopen van cryptocurrency. De cryptocurrency kan worden verhandeld via de uitwisselingsfunctie van Nebeus.

Zoals eerder vermeld, kunt u uw geld converteren naar crypto of het ene type crypto naar het andere wijzigen. Met Nebeus kunt u ook cryptocurrency kopen via uw bankpas / creditcard of bankoverschrijving gebruiken, waardoor u op vele manieren kunt investeren in cryptocurrency.

Hoewel bankstortingen gratis kunnen worden gedaan, is een kleine vergoeding vereist voor stortingen met een bankpas / creditcard.

Bovendien kunt u uw geld ook rechtstreeks van uw Nebeus-rekening naar uw bankrekening overboeken.

Hoe meld je je aan bij Nebeus?

Aanmelden bij Nebeus is buitengewoon eenvoudig en duidelijk. Het enige dat u hoeft te doen, is uw naam en e-mailadres, nationaliteit en wachtwoord toevoegen; dat is het! Het verificatieproces is echter een beetje lastig. Uw account moet worden geverifieerd via sms – u moet een formulier invullen, een energierekening bijvoegen en uw Nebeus-account is klaar!

Hoe verloopt het aanvragen van een lening??

Een lening aanvragen is heel eenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen, is de onderstaande stappen volgen:

  • Ga naar het Nebeus-platform; Tik hier op ‘Een lening verstrekken ‘.
  • Tik op de knop ‘Leningverzoek aanmaken ‘en vervolgens op‘ Leningverzoek’.
  • Als u klaar bent, hoeft u alleen maar het formulier in te vullen.

Het zou helpen als u zich herinnert dat alle algemene voorwaarden ook aan potentiële geldschieters worden getoond. Daarom moet u zoveel mogelijk gegevens invullen, zodat kredietverstrekkers u beter leren kennen over uw financiële voorwaarden. Over het algemeen zal dit uw kansen op een lening alleen maar vergroten.

Nebeus Review Conclusie

Nebeus is een van de nieuwste cryptoplatforms die eenvoudig te begrijpen en te gebruiken is, waardoor het een perfecte plek is voor zowel beginners als professionals. De site heeft een aantal geweldige functies, zoals spaarrekeningen, enz. De meeste gebruikers gebruiken Nebeus echter voor het verkrijgen van leningen, dankzij de snelle en eenvoudige methode. Nebeus is absoluut een site die als een charme werkt, een aanbevolen platform als u in cryptocurrency handelt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me