TradeSatoshi Review 2021: Crypto Exchange-beveiliging en -kosten

TTradeSatoshi is een crypto-uitwisseling die zijn concurrentie op veel manieren verslaat. U kunt tot 200 munten op het platform verhandelen. Hierdoor is het een van de meest leesbare crypto-uitwisselingen in de branche. Bovendien werd de beurs in 2015 gelanceerd in het Verenigd Koninkrijk, een locatie die het een concurrentievoordeel geeft ten opzichte van andere platforms. De centrale heeft ook een gebruikersbestand van maximaal 300.000 geregistreerde gebruikers. De volgende Tradesatoshi-recensie bevat details die u zullen helpen bepalen of het platform geschikt voor u is.

tradesatoshi beoordeling

Het kiezen van de juiste cryptocurrency-uitwisseling is afhankelijk van verschillende factoren. Namelijk: betrouwbaarheid, veiligheid, gegevensprivacy, diversiteit aan muntenvermeldingen, stortings- en opnamekosten. Deze TradeSatoshi-recensie zal meer van deze diepgaander behandelen.

De TradeSatoshi-lijst bevat de volgende populaire munten.

 • Bitcoin (BTC)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Litecoin (LTC)
 • Dogecoin (DOGE)
 • Komodo (KMD)
 • Bitcoin Gold (BTG)
 • Verge XVG, Bytom BTM
 • Stratis (STRAT)
 • Hcash (HSR)
 • ReddCoin (RDD)
 • Zcash (ZEC)
 • Zcoin (XZC)
 • ZClassic (ZCL)
 • Dash (DASH)
 • Monero (XMR)

U kunt het De website van Tradesatoshi voor andere munten die u op hun platform kunt verhandelen. 

Is TradeSatoshi geschikt voor u?

Ik neem aan dat u Trade Satoshi overweegt als uw one-stop crypto-uitwisselingsoplossing. Als dit het geval is, zal ik details verstrekken over de bruikbaarheid van het platform. Ondertussen baseren we deze gegevens op gebruiksgemak en bijbehorende kosten. 

Gebruikersomgeving

Registratie 

 Nieuwe leden krijgen toegang tot het platform via een eenvoudig registratieproces dat alleen e-mailverificatie vereist. In tegenstelling tot verschillende andere beurzen, vereist Trade Satoshi geen ID- en adresverificatie. Dit resulteert in een niveau van anonimiteit. Om de beveiliging tijdens het inloggen op Trade Satoshi te verbeteren, heeft de beurs de beroemde tweefactorauthenticatie (2FA) geïmplementeerd. 

Navigatie

De exchange heeft een intuïtief modern website-ontwerp dat u na registratie direct op de homepage belandt. Op de startpagina zijn er meerdere tabbladen om te handelen en de beste handelsparen. Een vervolgkeuzemenu geeft je toegang tot livechat, een kraan om gratis munten te verdienen, het laatste nieuws en het ondersteuningsteam. Bovendien kunnen projectleiders voor token ook een knop vinden voor het weergeven van evaluatie in de vervolgkeuzelijst. Het vervolgkeuzemenu geeft u ook toegang tot uw Trade satoshi-saldo. 

Handel in tabbladen 

De beurs heeft twee opties om te handelen. Basis en geavanceerd. Gebruik het basistabblad als u snelle transacties wilt uitvoeren en alle relevante details wilt weergeven. Aan de andere kant biedt de geavanceerde optie meer details voor deskundige handelsbeslissingen. Op beide tabbladen kunt u real-time grafieken van TradingView bekijken. 

Bijbehorende kosten

Dezelfde handelsvergoeding geldt voor alle markten. Handelen in Satoshi brengt een van de laagste handelskosten in de markt in rekening van 0,1%. 

Opnames

Er is een dagelijkse opnamelimiet die volledig afhankelijk is van het lidmaatschapsniveau. 

Deposito’s

De stortingskosten voor de handel in Satoshi zijn 0% voor alle munten. Overdracht van cryptovaluta is de enige manier om geld in uw Trade Satoshi-portemonnee te storten. Dit komt omdat de uitwisseling geen fiat-valuta accepteert. 

Notitie

Handelaren met elk niveau van technische vaardigheden kunnen gemakkelijk navigeren op de beurs en profiteren van de diensten ervan. De site is gemakkelijk te gebruiken en spreekt zowel beginnende als ervaren handelaren aan. 

Hoe TradeSatoshi te gebruiken

Het gebruik van Trade Satoshi is vrij eenvoudig, behalve enkele voorzorgsmaatregelen die u moet nemen. Controleer tijdens het registreren van uw account de volgende gegevens: volledige namen, geboortedatum en e-mailadres.

Schakel bovendien tweefactorauthenticatie in om uw account te beschermen tegen DDoS-aanvallen (Denial of Service-aanvallen). Let op de volgende extra functies, zoals offline opslag van privésleutels, live back-ups om te helpen bij het herstellen van geld tijdens noodsituaties en DDoS-beperkende functies om servers te beschermen. 

Volgens de HandelSatoshi CoinMarket dop, het platform heeft momenteel een Bitcoin-handelsvolume van $ 89.472. 

Klantenservice

Verschillende klanten hebben geklaagd dat TradeSatoshi-ondersteuning traag reageert op vragen. Desalniettemin kunt u een gebruikersvraag indienen via de specifieke Discord-, online ticket-, Twitter- en Facebook-profielen van het platform. Als de informatie op de site van de beurs iets te bieden heeft; Trade Satoshi biedt het hele jaar door fulltime klantenondersteuning. 

TradeSatoshi Review: voors en tegens

tradesatoshi voors en tegens

Voordelen

 • 2-factor authenticatie
 • Afdaling beveiligingsfuncties
 • Makkelijk te gebruiken
 • Een breed scala aan cryptocurrencies
 • Lage handelskosten
 • Kraanfiches 

Nadelen

 • Ondergemiddelde klantenondersteuning
 • Ondersteunt geen handel met hefboomwerking
 • fiat-aanbetalingen worden niet geaccepteerd
 • Ondersteunt geen Ethereum
 • Lage handelsvolumes

Wat zijn de aanbiedingskosten voor het hebben van een project op TradeSatoshi?

De transactiekosten voor Tradesatoshi voor het toevoegen van uw munt aan het platform zijn een magere 0.150000 BTC. Een lage vergoeding in vergelijking met andere toonaangevende crypto-uitwisselingen. Er zijn beschuldigingen dat Binance tot $ 2,6 miljoen aan noteringskosten in rekening brengt. 

Voordelen van het gebruik van TradeSatoshi

Anonieme handel 

De meeste cryptocurrency-uitwisselingen zijn onderworpen aan Know-Your-Customer (KYC) -beleid. Trade Satoshi heeft echter geen van de beleidsmaatregelen geïmplementeerd. Daarom wordt gebruikers niet gevraagd om identificatiemiddelen zoals paspoorten, creditcards of identiteitsbewijzen in te dienen. Dat maakt het mogelijk om anoniem op het platform te handelen. Als privacy uw hoogste prioriteit heeft bij het kopen en verkopen van cryptovaluta; Handel in Satoshi zou bovenaan je lijst moeten staan. 

Geen aanbetaling

Er zijn beurzen waarvoor u aanbetalingskosten moet betalen. Hoewel opnamekosten de meest voorkomende kosten zijn voor crypto-uitwisselingen. Het is vermeldenswaard dat Trade Satoshi geen kosten in rekening brengt, ondanks het bedrag dat u stort. 

Meerdere Altcoins-platforms

Het feit dat Trade Satoshi gelooft in de principes van een vrije markt; ze hebben honderden altcoins op een rijtje gezet. Naast het vermelden van grote munten zoals bitcoin, Ethereum en bitcoin cash, somt Trade Satoshi ook een aantal kleine munten op. De kleine munten kunnen beginnende handelaren aanspreken, omdat ze veel minder kosten om te kopen. 

Lage tarieven

De kosten zouden geen probleem moeten zijn tijdens het handelen op Trade Satoshi. Het platform rekent zeer lage kosten voor zowel kopers als verkopers van cryptocurrencies. Hoewel een paar andere uitwisselingen iets goedkoper zijn, is Trade Satoshi veel minder duur dan 80% van de crypto-uitwisselingen. Het platform rekent 0,1% aan op alle munten voor zowel het kopen als verkopen van crypto. 

Alternatieven voor TradeSatoshi Exchange

De meeste mensen die op zoek zijn naar een TradeSatoshi-alternatief, willen profiteren van snelle klantenondersteuning, lagere kosten en een meer gevarieerde lijst met munten. Alternatieven voor crypto-uitwisseling met de beste klantenservice zijn Binance, Bitfinex en Paxful. Aan de andere kant, als u op zoek bent naar lagere handelskosten; Coinbase, Huobi Exchange en Binance zijn goede oplossingen. 

TradeSatoshi Review Vonnis

De bovenstaande TradeSatoshi Review laat zien dat de uitwisseling veilig is, gemakkelijk te gebruiken en lage kosten in rekening brengt. Naast een live back-up om restitutie te bieden in geval van gebeurtenissen, biedt de uitwisseling ook anonimiteit. In tegenstelling tot de meeste uitwisselingen die onder het KYC-beleid (Know-Your-Customer) vallen, stelt Trade Satoshi u in staat om solide anonimiteit op het platform te behouden. Afgezien van de trage klantenservice die uiteindelijk op uw vraag zal reageren, is TradeSatoshi nog steeds een geweldige crypto-uitwisseling. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me