Handelt Ant McPartlin in Bitcoin of investeert hij in crypto?

Ant McPartlin, de beroemde Britse televisieacteur, producer en presentator, is vooral bekend om zijn iconische samenwerking met Declan Donnelly. De twee kwamen op de voorgrond als de komische act en het presenterende duo Ant & December Samen stapten ze in de schijnwerpers in de kinderdramaserie Byker Grove. Van daaruit hebben ze allebei een succesvolle televisiecarrière opgebouwd als presentatoren, komieken, met McPartlin die zich bezighoudt met de rap- en muziekscene. Met name is het duo vooral bekend van SMTV Live tussen 1998 en 2001 en het spelen van presentatoren van de populaire reality-tv-show I’m a Celebrity … Get Me Out of Here!

Met een bekende naam en een bijpassende bankrekening, zou Ant McPartlin volgens geruchten hebben geïnvesteerd in geautomatiseerde bitcoin-handelssystemen. Om deze geruchten te bevestigen of te ontkennen, hebben we onderzoek gedaan naar zijn openbare discussie en mogelijke implicaties voor Bitcoin-investeringen.

Heeft Ant McPartlin geïnvesteerd in Bitcoin?

Na onderzoek te hebben gedaan naar zijn discours met de media en openbare informatie, lijkt het erop dat Ant McPartlin niet heeft bevestigd dat hij heeft geïnvesteerd in Bitcoin of cryptocurrency-handel. Dit betekent dat de geruchten over zijn Bitcoin-investering vals zijn en zich vanuit mediabedrijven hebben verspreid als gevolg van nepnieuws of verkeerd weergegeven informatie. Roddelblogs hebben de neiging om sociale media-aandacht te krijgen door valse informatie van virale of beroemde beroemdheden, en dit verklaart waarschijnlijk de geruchten over de Bitcoin-investering van Ant McPartlin..

Waarom denken mensen dat Ant McPartlin heeft geïnvesteerd in Bitcoin-handel??

De meest waarschijnlijke verklaring voor de geruchten is gekoppeld aan zoektermen en marketingstrategieën. Omdat “Bitcoin-handel” of “Bitcoin-investering” zo’n veelgebruikte term is, vergelijkbaar met “Ant McPartlin-nieuws”, proberen roddels en nieuwssites van beroemdheden te profiteren van de websiteklikken van beide termen om verkeer naar hun sites te leiden. Naast roddelsites die op zoek zijn naar meer meningen over artikelen, proberen affiliate marketeers ook te profiteren van de bekendheid die McPartlin heeft om gebruikers te verleiden om met geautomatiseerde handelssystemen te handelen. Door viraal nieuws te verspreiden, genereren marketeers traffic. Dit is echter het resultaat van nepnieuws en er moet worden opgemerkt dat de cryptocurrency-industrie er een is die onderzoek vereist voordat iets als feit wordt beschouwd.

Wat is geautomatiseerde Bitcoin-handel?

Bitcoin-handelssystemen zijn platforms die gebruikmaken van bots om namens gebruikers automatische transacties uit te voeren. Deze transacties worden aangedreven door gegevens, historische trends en algoritmische methoden om inzicht te krijgen in de mogelijke beweging van Bitcoin op de korte termijn. Het gebruik van marktgegevens om voor gebruikers te handelen, betekent dat transacties snel plaatsvinden voordat een gebruiker een winstgevende transactie misloopt. Bitcoin-handelssystemen bieden naar verluidt grote winstmarges voor gebruikers namens wie ze handelen, waarbij ze profiteren van de volatiliteit van Bitcoin en verschuivingen in de cryptocurrency-markt om snelle buy-ins en sell-offs te maken.

Met welk Bitcoin-handelssysteem is Ant McPartlin in verband gebracht?

De geruchten suggereren dat de tv-presentator aanbiedt dat hij in Bitcoin heeft geïnvesteerd door te handelen via verschillende geautomatiseerde handelsplatforms. Waaronder:

Bitcoin-revolutie

Bitcoin Revolution, een handelsplatform, maakt naar verluidt dagelijks tot 20% winst voor zijn gebruikers. Het is een populair concept in het Verenigd Koninkrijk, Afrika en Azië met beoordelingen en beweringen dat gebruikers goede winsten hebben gemaakt met geautomatiseerde handel. Volgens het platform zijn er meer dan driehonderdduizend mensen die geld vragen van de transacties in Engeland.

Bitcoin-handelaar

Ant McPartlin is gekoppeld aan Bitcoin Trader, ondanks het feit dat hij niets heeft bevestigd om te zeggen dat hij via het platform heeft gehandeld. Bitcoin Trader is ook een geautomatiseerd platform voor Bitcoin-handelaars dat kunstmatige intelligentie en machine learning gebruikt om algoritmische transacties uit te voeren. Volgens het platform is er een winstpercentage tot 90% voor gebruikers, wat bijna winstgevende transacties garandeert.

Bitcoin-code

Een ander handelssysteem dat ondanks de bevestiging aan Ant McPartlin is gekoppeld, is Bitcoin Code. Dit is een handelsplatform dat ook tot 20% dagelijkse winst behaalt uit de handel in cryptocurrency. De beoordelingen op de platforms suggereren dat de handelssite legitiem lijkt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me