13 najboljših izmenjav Bitcoinov 2021 – preizkušeno in preizkušeno s pregledi

1. Coinmama 2. Coinbase 3. LocalBitcoins
LocalBitcoins.com-logotip
ZAČETI! ZAČETI! ZAČETI!

izmenjava bitcoinovSplošno prepričanje je, da je Bitcoin vrsta valute, v katero vlagajo le igralci na srečo, tvegani in nori. Vendar so se časi spremenili in trg je pokazal, da je Bitcoin nekaj, o čemer je vredno razmisliti, tudi za javnost . Zato so mnogi začeli iskati najboljše borze bitcoinov, da bi se poglobili v trend.

Čeprav večina zgodb o Bitcoinu, ki so prišle na novice, govori o nastajajočem številu milijonarjev, njihov glavni namen ni obogatiti ljudi. Glavni razlog, da ljudje ljubijo Bitcoin, je ta, da ni vezan na nobeno državo in ne zahteva, da banka odobri transakcijo. To pomeni, da ko nekaj kupujete, noben od vaših podatkov ne bo poslan trgovcu in namesto da banka odobri transakcijo, so tam rudarji, ki to obdelujejo. To je decentraliziran sistem.

Kaj so izmenjave Bitcoinov?

Če razmišljate, da bi dobili v roke nekaj Bitcoinov, potem je treba preučiti Bitcoin borze. Bitcoin borze so spletna mesta, ki vam ponujajo različne načine za nakup Bitcoinov. Na voljo je veliko načinov, bodisi s plačilom s kreditno kartico, darilnimi karticami ali celo z gotovino.

Za lažje razumevanje izmenjav Bitcoinov si omislite borzo kot newyorško borzo. Čeprav niso enaki, so si podobni v smislu, da denar menjate za sredstvo. Namesto da bi dobili zaloge v zameno za svoj denar, prejmete določeno količino Bitcoina, sorazmerno znesku, ki je vreden, ko ga kupite.

Kaj je izmenjava kriptovalut?

Kripto izmenjava je kraj, kjer določeno kriptovaluto zamenjate za drug kriptokovanec. Najpogostejša menjava kriptovalut se zgodi, ko je Bitcoin glavni kovanec, s katerim se trguje za druge kovance. Spletna mesta za kripto izmenjavo so nekoliko hitrejša za uporabo v primerjavi s fiatom (USD, EUR itd.) Za izmenjavo Bitcoinov, saj vam ni treba uporabljati banke, bankomata ali drugih načinov plačila, kjer traja en dan (ali do 5 dni) dokončajte transakcijo.

Vendar je pri uporabi kripto izmenjave treba upoštevati eno stvar. Obstajajo provizije, s katerimi se morate spoprijeti pri prenosu Bitcoinov od koder koli ste jih kupili na spletno mesto kripto izmenjave. Zaradi velikega zneska provizij za transakcije bo drago, če nakažete majhne zneske.

Najboljši pregledi Bitcoin Exchange

Spodaj boste lahko prebrali, kaj menimo o nekaterih danes priljubljenih spletnih mestih za izmenjavo. Ker obstaja veliko spletnih strani z goljufijami, ki želijo zaslužiti tiste, ki želijo Bitcoin, priporočamo, da bodite previdni pri odločanju, katera spletna mesta izbrati. Preden začnemo s pregledi, si oglejmo, kaj iskati na izmenjavi.

Kako izbrati najboljšo Bitcoin borzo

1) Značilnosti

Ker je na voljo veliko različnih vrst mest za izmenjavo z različnimi vrstami funkcij, je pomembno, da si ogledate, katere vrste funkcij so na voljo na spletnem mestu, ki vas zanima. Nekatere funkcije vključujejo filtriranje (peer-to-peer izmenjave), različni načini plačila in vgrajena kripto izmenjava (v izogib pristojbinam).

2) Varnost

To je najpomembnejši dejavnik, na katerega morate biti pozorni, saj če je varnost spletnega mesta nizka, lahko vaše kovance kadar koli ukradejo iz denarnice. Da bi se izognili tej težavi, je najboljši način, da si priskrbite denarnico za strojno opremo, a ker gre v tem priročniku za izmenjave Bitcoinov, tukaj to ne bo zajeto. Če želite preveriti varnost izmenjave, raziščite, kako so kovanci šifrirani in kaj podjetje naredi, da vaši kovanci ostanejo na varnem.

3) Transakcijske provizije

Nekatera spletna mesta ponujajo Bitcoine v prodajo po izredno nizkih cenah, nekatera pa ponujajo izjemno visoke stopnje, da bi lahko izkoristili tiste, ki nimajo izkušenj z nakupom Bitcoinov. Večina spletnih mest, ki jih bomo pregledali spodaj, ima spodobne cene, za izmenjave med enakovrednimi pa bodo stopnje nekoliko višje. Načini plačila PayPal imajo zaradi večjih tveganj tudi višje stopnje transakcij.

4) Ugled borze

To je eden najpomembnejših dejavnikov, ki ga morate upoštevati, ko iščete borzo, na kateri lahko opravljate svoje transakcije. Tisti, s katerim greste, bi moral imeti odličen sloves in čeprav bo vedno nekaj negativnih ocen, morate preveriti, ali so negativni in pozitivni uteži..

Še ena stvar, ki bi jo morali preveriti, je, da imajo dobre borze vedno velik obseg trgovanja. To je neposredno sorazmerno s hitrostjo trgovanja. Večji obseg trgovanja pomeni, da nekateri trgovci iščejo digitalna sredstva.

5) Možnosti plačila

Dobra menjava bi imela različne možnosti plačila. Še ena stvar, na katero se ponaša večina borz, je varnost možnosti plačila. Običajno bi običajna borza sprejemala plačila v obliki bitcoinov in ne v kateri koli fiat valuti.

Po drugi strani pa bo zelo dobra menjava imela možnosti za fiat valuto, pa tudi za bitcoin in druge altcoin-e. Nekateri uporabljajo denarnice, kot so PayPal, Skrill itd.

Uporaba teh denarnic uporabnikom olajša izvajanje transakcij, saj so denarnice običajno neposredno povezane z njihovimi bančnimi računi in jim ni treba vnašati podatkov o svojem računu na borzah.

To ščiti njihove podatke, saj je v zbirki podatkov izmenjave le njihov ID denarnice. Možnosti plačila, ki vključujejo neposreden prenos kriptovalut v menjalnicah, so še bolj varne, saj temeljijo na tehnologiji blockchain.

6) Varnost borze

Ker gre za finance, je varnost ena najpomembnejših stvari, ki jo je treba upoštevati, ko izbirate borzo, na kateri želite poslovati.

Obstaja javna zgodovina vseh izmenjav, ki so jih v preteklih letih vdrli, zato se izogibajte tistim s podobnimi varnostnimi težavami. Izogibajte se tudi izmenjavam, ki so bile v preteklosti vdrte. To je zato, ker obstaja vzorec, ki se skoraj vedno ponovi.

Izmenjavo, ki je bila enkrat vdrta, lahko znova vdremo. Temu se je mogoče izogniti, če razvijalci izmenjave popolnoma nadgradijo varnost platforme. Poiščite borze, ki imajo napredne varnostne ukrepe, kot je dvofaktorska avtentikacija.

Običajno, ko se v borzo prijavite z enega naslova IP, se vam ni treba vsakič znova prijaviti vsakič, ko želite dostopati do svojega računa. Če pa se naslov IP spremeni, se boste morali znova prijaviti.

Spodaj so naše ocene izmenjave bitcoinov na prvih nekaj spletnih mestih za izmenjavo, ki jih imamo radi. Priporočamo, da uporabite tiste, ki so na našem seznamu, saj je uporaba naših priporočil veliko varnejša kot slepi in uporaba naključne izmenjave, ki ste jo našli v spletu. Ne pozabite, če se sliši preveč dobro, da bi bilo res, potem je najverjetneje.

13 najboljših izmenjav Bitcoinov leta 2021

1. Coinmama

CoinmamaTa posrednik v Izraelu, ki je znan kot najstarejši posrednik Bitcoin v tej panogi, je spletno mesto za izmenjavo, pri katerem lahko Bitcoin kupite s kreditno kartico od blizu kjer koli na svetu. Če želite varno in zavarovano transakcijo za nakup Bitcoinov, je Coinmama odlična alternativa.

Prednosti

Coinmama nudi neverjetne storitve za stranke. Odlična stvar uporabe menjalnice, ki ni tako priljubljena kot Coinbase, je ta, da lahko hitreje dobite storitve za stranke. To je zato, ker je za izmenjavo manj ljudi, zaradi česar bi morali biti odzivni časi hitrejši.

Ta izmenjava je znana po tem, da je na voljo številnim državam na mednarodni ravni. Torej, tudi če živite v državi, kjer številne borze bitcoinov ne ponujajo storitev, vam bo Coinmama lahko zagotovil bitcoin.

Slabosti

Na žalost pri tej izmenjavi ni vse profesionalno. Slaba stvar te menjave je, da so menjalni tečaji visoki v primerjavi z nekaterimi drugimi. Na primer, Coinbase ima menjalno provizijo 3,75%, medtem ko ima Coinmama približno 6% provizije. Čeprav se to morda ne zdi veliko, se lahko v prihodnosti zdi kar nekaj, še posebej, če nameravate vložiti veliko denarja.

Z Coinmamo lahko kupite le 150 USD v bitcoinih, preden morate potrditi svojo identiteto z nalaganjem ID-ja. Če želite ostati anonimni, vendar še vedno želite kupiti Bitcoin s pomočjo Coinmame, vas bo ta varnostna funkcija omejila.

ZAČNITE Z MAMO NA KOVANCI

2. Coinbase

Coinbase-GDAX-ETC-Dvigi-BitcoinTo je naše spletno mesto za nakup Bitcoinov, ker je najbolj priljubljena svetovna platforma za izmenjavo in je enostavna za uporabo.

Prednosti Coinbase

Ker je eden največjih, to pomeni, da mu zaupate in ne boste imeli težav s tem, da bi ga spletno mesto ogoljufalo. To tudi pomeni, da Coinbase veliko vlaga v njihovo varnost, kar vam omogoča, da se počutite varno z ohranjanjem Bitcoinov v svoji virtualni denarnici na Coinbase. Coinbase ima zelo preprost vmesnik, ki celo najbolj nesmiselnim omogoča nakup Bitcoinov s svojo kreditno kartico, bančnim računom in še veliko več v nekaj minutah. Umik Bitcoina je prav tako enostaven, saj lahko BTC pretvorite v druge kriptovalute ali ga neposredno položite na svoj bančni račun.

Slabosti

Podpora strankam, čeprav je prisotna, ni najboljša. Znano je, da so počasni in težave sploh ne rešijo. Ker Bitcoina ni mogoče vrniti in ga ni mogoče zlahka izslediti, vam služba za podporo strankam ne more veliko pomagati, če gre kaj na jug. Coinbase ne ponuja veliko načinov plačila, za katere bi pričakovali, da jih bo imela menjava. Sem spadajo nekatera večja podjetja s kreditnimi karticami, ki niso sprejeta, in plačilne platforme niso sprejete, kot je PayPal (vendar nobena borza PayPal ne ponuja kot plačilno sredstvo).

Ali lahko Bitcoin zamenjate za ameriške dolarje?

Da, Bitcoin lahko zamenjate za ameriške dolarje na večini borz, vključno s Coinbase. Čeprav bo zamenjava zahtevala provizijo, lahko svoj Bitcoin pretvorite in ga dvignete v svojo banko. Nekatere borze pa te funkcije morda ne ponujajo, zato je pomembno, da izberete pravo, ki ponuja funkcije, ki ustrezajo vašim potrebam. Če tega ne storite, se boste morali soočiti s še večjimi provizijami, saj vas bo prenos Bitcoina z ene borze na drugo stal v provizijah za rudarske transakcije..

Kako se prijavim na Coinbase?

Najprej pojdite na Coinbase in kliknite gumb za prijavo. Nato boste videli stran za registracijo. Tu se morate odločiti, ali se želite prijaviti kot posameznik ali kot podjetje. Razlika med obema je v tem, koliko preverjanja morate predložiti in kako želite prijaviti svoj dohodek.

Ko se prijavite in preverite svoj e-poštni naslov, priporočamo, da dodate vzdevek profila in dvostopenjsko preverjanje pristnosti, da zaščitite svoj račun. To je zato, ker boste morali svoj vzdevek vseeno dodati pri nakupu / prodaji Bitcoina v Coinbase.

Zdaj, ko ste nastavljeni, lahko na strani Nakup / prodaja dodajte želeno plačilno sredstvo. Če shranite plačilno sredstvo, lahko z enim klikom kupite katerega koli od štirih kovancev na Coinbase (Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum in Litecoin). Upoštevajte, da na začetku obstaja omejitev 400 USD na teden, razen če jo želite povečati.

Če želite uporabiti funkcijo, da mora Coinbase kovance neposredno prodati Coinbase za USD v vaši denarnici Coinbase za pretvorbo v druge kovance, boste morali predložiti dodatno preverjanje. To preverjanje vključuje številko socialne varnosti, osebno izkaznico itd.

ZAČNITE Z COINBASE

3. Stikalo

To je ena najhitreje rastočih trgovskih platform za Bitcoin in različne altcoine. Ta platforma je lahko privabila uporabnike z vsega sveta zaradi svoje hitre, zanesljive in enostavne storitve za trgovanje z Bitcoin, Litecoin, Ethereum in številnimi drugimi kriptovalutami. Tu lahko svoje transakcije takoj izvedete s kreditno ali debetno kartico.

Uporabniški vmesnik je zasnovan tudi tako, da sprejme tako nove učence kot tudi izkušene trgovce. Novemu trgovcu ponuja osnovni vmesnik, ki je enostaven za uporabo, tako da večino dela opravi platforma sama. Hkrati imajo lahko izkušeni trgovci popoln nadzor nad svojimi transakcijami z različnimi orodji, ki jih ponuja platforma.

Med uporabo vaših kreditnih ali debetnih kartic na tej platformi ni nobenih dodatnih stroškov ali dodatnih stroškov. Platforma uporablja najnovejši varnostni sistem za zaščito spletnih podatkov in zasebnosti svojih trgovcev.

Platforma uporablja šifriranje vojaškega razreda, kot sta 2FA in SSL / TLS, kar tretjim osebam preprečuje sledenje spletnih transakcij. 3D varni protokol daje tej platformi dodatno varnost skupaj z algoritmom razpršitve SHA-256.

Potek dela te platforme je precej pregleden, cene in ustrezne omejitve nakupa pa so zelo poštene. Druga značilnost te platforme, ki vam lahko zagotovi dodaten pasivni dohodek, je njen referenčni program. Od napotitev lahko dobite 80% zneska prve transakcije in 10% od podreferenc.

Ta platforma sprejema tri vrste kreditnih ali debetnih kartic, in sicer MasterCard, Visa in Maestro. Omejitev nakupov te platforme se razlikuje glede na vaš status preverjanja dokumentov. Več informacij boste prejeli s to platformo, višja je najvišja omejitev nakupa.

Na primer, nepreverjeni uporabnik lahko kupi Bitcoin le do 110 USD. Ko preverite svojo e-pošto in telefon, se omejitev nakupa povzpne na 550 USD. Nekaj ​​teh korakov za preverjanje je po zaključku katerega od njih lahko neomejeno možnosti nakupa.

ZAČNITE S STIKALOM TUKAJ

4. Bithoven

Izmenjava BithovenBithoven je eden najnovejših udeležencev v domeni kriptovalut. Čeprav je bila platforma za izmenjavo v začetni fazi, je uspela navdušiti tako strokovnjake kot uporabnike. Odlikuje ga eden najnaprednejših algoritmov, ki bistveno skrajša čas nalaganja strani in trgovcem zagotavlja najboljše donose. Uporabniški vmesnik je preprost za uporabo, vendar je sestavljen iz najnaprednejših statističnih orodij in funkcij, kot je Candlestick chart, ki močno izboljša vaše izkušnje pri trgovanju. Poleg teh platformo sestavljajo tudi informacije, kot so povzetek vašega računa, zgodovina transakcij, nedavni pologi in dvigi itd., Ki so bistveni za trgovanje.

Podpira vse glavne kriptovalute in več kot 350 altcoinov, da poskrbi za občinstvo z vsemi različnimi izkušnjami. Eden od razlogov, da je vse bolj priljubljen, je dejstvo, da ni omejitve števila vplačil in dvigov, ki jih lahko izvedete v enem dnevu. Platforma za izmenjavo ponuja tudi eno najmočnejših storitev za stranke, saj imajo podporo za klepet v živo in spletni obrazec za zahtevo. Njihova stran vsebuje tudi enega najobsežnejših razdelkov s pogostimi vprašanji. Vsebuje seznam pogostih težav, s katerimi se lahko srečujejo uporabniki, in na kakšne načine jih lahko rešijo.

Platforma, ki jo podpirajo nekateri visoko ocenjeni strokovnjaki v kripto industriji, naj bi rasla, saj bo v bližnji prihodnosti posodobljenih veliko novih in razburljivih funkcij. Če bo nadaljeval s hitrostjo, s katero si prisvaja trg, se bo izkazal za resnega konkurenta obstoječim platformam za kripto izmenjavo..

ZAČNITE Z BITVENOM

5. LocalBitcoins

LocalBitcoinsLocalBitcoins je mesto medsebojne izmenjave, kjer kupci in prodajalci neposredno komunicirajo za nakup / prodajo Bitcoinov po različnih cenah in stopnjah.

Prednosti

Kjer koli že ste, boste lahko uporabljali to storitev, saj so LocalBitcoins na voljo po vsem svetu. Če živite v državi, kjer ne morete uporabljati večine borz, potem je LocalBitcoins za vas najboljša izmenjava bitcoinov. Ker lahko neposredno sodelujete s prodajalci, lahko rešite kakršne koli težave, ki se pojavijo, ali gre za vašo lokacijo ali način plačila, tako da lahko Bitcoin kupujete ne glede na situacijo, v kateri ste.. Za transakcije večinoma ne potrebujete osebnega dokumenta. LocalBitcoins je dobra alternativa za tiste, ki imajo težave s predložitvijo osebnega dokumenta ali preverjanjem, da bi lahko plačevali. Čeprav večina morda zahteva obliko preverjanja, lahko filtrirate tiste, ki to zahtevajo, in poiščete tiste, ki jih morda ne potrebujejo.

Slabosti

Eno glavnih vprašanj pri uporabi LocalBitcoins je, da so menjalni tečaji visoki. Na primer, borze, ki vključujejo PayPal kot enega od sprejetih načinov plačila, lahko zaračunajo 15-odstotno stopnjo. Za nakup velikih količin Bitcoinov je to lahko veliko. Če želite prihraniti in iščete najboljšo možno ponudbo pri nakupu Bitcoinov, LocalBitcoins zaradi teh visokih stopenj morda ni najboljša ideja za vas. Ker je LocalBitcoins peer-to-peer platforma, so prevare pogoste. Ne glede na to, ali ste prodajalec ali kupec, boste morali uporabljati skrbnost pri uporabi te platforme. Kupec lahko od vas kupi Bitcoin, nato pa plačilo pozneje prekliče ali pa vam prodajalec morda ne bo dostavil Bitcoinov, ko končate plačilo.

Ali lahko Bitcoin zamenjate za gotovino?

Z uporabo platform, kot sta Craigslist in LocalBitcoins, je mogoče Bitcoin zamenjati za gotovino. Varno je tudi, če to počnete lokalno, kjer se srečate s prodajalcem / kupcem za nakup / prodajo Bitcoinov. To je zato, ker je Bitcoin mogoče poslati v trenutku zamenjave gotovine, kar ima za posledico varno transakcijo. Edini slab del te izmenjave je, da lahko obstaja največ in največ Bitcoinov, ki jih lahko kupite, zato morate to upoštevati pri uporabi te metode izmenjave..

ZAČNITE Z LOCALBITCOINI

6. CEX.IO

cex io pregledČe iščete nizke provizije ob 99,999-odstotni razpoložljivosti, kadar koli jo potrebujete, je morda CEX.IO zamenjava za vas. Čeprav ta izmenjava ni na voljo na več lokacijah, boste lahko, če ste na lokaciji, kjer je na voljo storitev, izkoristili to izmenjavo..

Prednosti

Če ste na lokaciji, kjer je podprt CEX.IO, lahko z načinom plačila z bančnim nakazilom preprečite provizije pri nakupu Bitcoina. Ker je pavšalna provizija 10 USD na transakcijo z bančnim nakazilom, bo uporaba CEX.IO pri nakupu velikih zneskov veliko cenejša, saj lahko odstotni zneski znašajo veliko.

Če kupujete manj kot 400 USD v Bitcoinu na dan in manj kot 2000 USD na mesec, potem je ta menjalnica kot nalašč za vas, saj vam ni treba iti skozi obsežno preverjanje. Če pa kupujete več, boste morali povečati svoje omejitve pod identifikacijo.

Slabosti

Število podprtih držav in / ali držav znotraj ZDA je zelo omejeno. Od 50 zveznih držav ZDA jih 28 ne podpira. Torej, če živite v eni od držav, ki niso podprte (kar je zelo verjetno), potem nimate sreče in ne boste mogli izkoristiti nizkih honorarjev, ki jih ponuja ta borza.

Čeprav prvi nivo identifikacije in preverjanja ne zahteva toliko informacij, naslednjih nekaj nivojev zahteva obsežno preverjanje, da povečate svoje omejitve. Ko pa se preverite, lahko vsak dan kupite do 10.000 USD v Bitcoinu in do 100.000 USD vsak mesec.

ZAČNITE S CEX.IO

7. Zid kovancev

wallofcoins pregledČe ste novi pri nakupu Bitcoinov in želite, da vas nekdo vodi skozi nakupni postopek, potem je Wall of Coins morda najboljša menjava Bitcoinov za vas. Ker je Wall of Coins izmenjava med enakovrednimi, bodite previdni pri prodaji in bodite skrbni pri nakupu.

Prednosti

Wall of Coins ponuja podrobna navodila po SMS-jih, ki vam bodo pomagala pri nakupu Bitcoinov. To olajša nove kupce Bitcoinov, saj bodo na sami platformi imeli jasna navodila, ki jih morajo upoštevati.

Večina prodajalcev na Wall of Coins sprejema najbolj priljubljene načine plačila, najbolj priljubljen način pa je plačilo z gotovino. Tu fizično odidete v poslovalnico banke in položite gotovino na bančni račun prodajalca.

Slabosti

Ker je ta izmenjava medsebojna izmenjava in ni samodejna, se lahko Bitcoin nekaj časa pojavi na vašem računu, saj mora prodajalec ročno odobriti transakcijo in vam poslati Bitcoin. Vendar pa bo večina prodajalcev odobrila in vam poslala Bitcoin v manj kot 15 minutah, manjšina pa bo vzela malo več časa.

Kot pri vseh medsebojnih izmenjavah se tudi tu in tam zgodijo prevare. Čeprav se Wall of Coins po svojih najboljših močeh trudi izločiti prevarante in poskrbeti, da je izmenjava čim bolj čista, so še vedno možne prevare, zato priporočamo, da pri nakupu Bitcoinov bodite previdni pri sodelovanju s prodajalci.

ZAČNITE Z ZIDOVO KOVANCI

8. itBit

itbit pregledTa borza je prva prejela listino zveznega ministrstva za finančne storitve New Yorka in deluje v vseh 50 zveznih državah ZDA. itBit je priljubljen, ker nima nastavljene omejitve števila bitcoinov, ki jih lahko kupite, in ker ima nizke stopnje.

Prednosti

Ko se preverite, ni omejitve, koliko Bitcoinov lahko kupite. Povprečna velikost nakupa je približno 350 Bitcoinov, kar kaže, koliko ljudi dnevno kupi s to borzo. V primerjavi z drugimi borzami na tem seznamu večina podjetij uporablja BitBit za vlaganje v Bitcoin zaradi nizkih tečajev in brez nastavljene zgornje meje.

Tečaji za itBit so izredno nizki v primerjavi z drugimi borzami. Ko uporabljate OTC trgovalno mizo, se zaračuna pavšalna 0,1-odstotna provizija, medtem ko jo uporabljate na globalni borzi, se zaračuna 0,2-odstotna provizija. V primerjavi s 3% provizijami drugih platform je itBit ena najnižjih glede na provizije.

Slabosti

Ker itBit kot plačilno sredstvo sprejema samo bančno nakazilo, ne boste mogli uporabljati drugih oblik priljubljenih načinov plačila, kot so kreditna kartica, polog v denarju itd. Ker je itBit licenčna borza, mora slediti določenim predpisom in sprejemati plačila prek žičnega nakazila je eden od njegovih predpisov.

Če ne živite v ZDA, boste morali opraviti obsežno preverjanje, da boste lahko trgovali s to borzo. Za preverjanje nakupa Bitcoinov z itBitom boste morali priložiti preglede osebnih dokumentov skupaj z dokazili o rezidenčnih dokumentih.

ZAČNITE Z ITBITOM

9. Changelly

changelly-pregledČe iščete Bitcoin borzo, ki vam lahko pomaga tudi pri nakupu drugih kripto kovancev, potem je Changelly morda najboljša platforma za trgovanje z bitcoini za vas. Changelly je edinstvena borza, ki je hkrati izmenjava Bitcoinov in altcoinov. Ker menjalnic, ki ponujajo funkcije, ki jih ponuja Changelly, ni veliko, je treba o njih zelo razmisliti.

Prednosti

Z uporabo te izmenjave se lahko izognete zajetnim pristojbinam, ki nastanejo pri pošiljanju Bitcoinov z ene borze na drugo. Če ne uporabljate Changellyja in želite svoje Bitcoine zamenjati za izmenjavo kriptokovancev, boste morali plačati veliko samo v provizijah za rudarske transakcije, da bo vaša transakcija odobrena in poslana. Vendar pa boste z uporabo Changellyja ta postopek lahko preskočili in se takoj odpravili na nakup altcoinov s same strani, ko kupite Bitcoin.

Druga velika prednost uporabe te izmenjave je, da vam ni treba predložiti dokumentov za nakup Bitcoina. Za razliko od drugih borz postopek preverjanja skorajda ni.

Slabosti

Pri tej izmenjavi ni vse super. V primerjavi z drugimi borzami Changelly pri pretvorbi Bitcoinov v drugo kriptovaluto zaračuna nekaj več. To je pričakovano, saj le nekaj borz ponuja funkcije, ki jih ponuja Changelly, vendar upoštevajte to pri odločanju, katero borzo boste uporabili.

Ker je Changelly še vedno novo podjetje, mu ne zaupajo tako kot drugim borzam. Čeprav to ne bo vplivalo preveč na vaše izkušnje, upoštevajte to pri izmenjavi z Changellyjem. Vendar so naše izkušnje s Changellyjem dobre in jih priporočamo.

Kako se prijavim v Changelly?

Najprej pojdite na spletno mesto in kliknite povezavo za prijavo. Pozvani boste, da se prijavite z uporabo različnih spletnih mest v družabnih omrežjih z uporabo svojega e-poštnega naslova. Ustvarite svoj račun in nobeno drugo preverjanje ne bo potrebno za pretvorbo vaših kovancev.

Nato pojdite na nadzorno ploščo ali nazaj na domačo stran in izberite katero koli valuto, ki jo želite spremeniti. To so lahko USD, BTC, LTC itd. Če imate USD, ki jih želite neposredno pretvoriti v kriptovaluto (na primer Ripple ali Dogecoin), izberite kovanec v razdelku »Dobiš« in izberite USD za » Imaš.”

Changelly je zelo preprost za uporabo, saj vam ni treba iti skozi zmeden in drag postopek nakupa Bitcoina z ene borze z USD, da bi ga prenesli na drugo borzo, da bi ga Bitcoin pretvorili v drugo kriptovaluto, saj lahko to storite neposredno na Changelly.

ZAČNITE Z CHANGELLY

10. CoinHouse

kovancevTa borza posrednikov je eden najpreprostejših načinov za nakup in prodajo bitcoinov in drugih altcoinov, predvsem Litecoin in Ethereum. Obstaja možnost nakupa kriptovalut z uporabo fiat valute Euro. Transakcije je mogoče izvesti bodisi s kreditno kartico bodisi z bančnim nakazilom.

V borzo je vgrajena denarnica, kamor lahko ljudje shranijo svoje valute, preden jo preusmerijo na denarnico brez povezave. V podjetju deluje posebna skupina analitikov, ki svojim članom ponuja svoje storitve in jim pripoveduje o pravem času za vlaganje in pravem času za izstop.

Dobro so obveščeni o tržnih tveganjih in priložnostih, zato je treba strankam pomagati, da jih razumejo. Druga lastnost, ki jo uživajo člani premium, je nizka provizija, ki jo morajo plačati borzi.

Člani Premium lahko uživajo tudi svobodo vlaganja v več kriptovalut in ne le v glavne, ki so na voljo običajnim članom. Obstaja tudi namenski upravitelj odnosov, ki je članom premium na voljo za pomoč pri vseh težavah, s katerimi se lahko uporabnik sooča med izvajanjem dnevnih transakcij z digitalnimi sredstvi..

11. Bitpanda

110-bitpanda-logo-pmBitpanda s sedežem na Dunaju v Avstriji je eden najlažjih načinov, kako na enem mestu dobiti veliko kriptovalut. Uporabniki borze uživajo svobodo medsebojnega pošiljanja in prejemanja digitalnih sredstev, kar pomeni, da ne gre za transakcijske stroške. Obstaja možnost ustvarjanja cenovnih opozoril, ki jih boste prejemali po e-pošti za vse kriptovalute, ki jih podpira platforma.

Obstajajo varnostni ukrepi, kot so avtentifikacija z dvema faktorjema, upravljanje naprav in upravljanje brskalnika, ki so zaščiteni s šifriranjem SSL. Obstaja 24-urna tehnična podpora za katero koli težavo, s katero se lahko uporabnik sooča kadar koli v dnevu. Vstopnice, ki so ustvarjene, se rešijo v kratkem času, nato pa se poslovanje nadaljuje kot običajno.

Načinov plačila je ogromno. Denar lahko položite in dvignete prek različnih denarnic, kot so NETELLER, Skrill, EPS ali pa uporabite običajne metode, kot sta bančno nakazilo in kreditna kartica. Edinstvena značilnost te menjalnice je, da obstaja možnost unovčenja kuponov Amazon Denmark za znesek, ki ga želite dvigniti.

12. BitBay

Z več kot 800.000 uporabniki je BitBay ena največjih borz kriptovalut v Evropi. Ko gre za digitalna sredstva, ki so na voljo na borzi, obstaja široka paleta možnosti. Uporabniki lahko izbirajo med 20 kriptovalutami, ko želijo investirati ali začeti vsakodnevno trgovanje. S hitrim postopkom registracije je na voljo široka paleta možnosti, s pomočjo katerih lahko uporabniki opravijo prvi polog.

Lahko je prek fiatnih valut ali z neposrednim prenosom kriptovalut iz njihovih denarnic brez povezave. Obstaja tudi druga možnost, s katero lahko uporabniki položijo na svoje račune na platformi. To je prek 15.000 poljskih pošt, ki so vključene v sistem. Dvigovanje blaga je možno prek bančnega nakazila ali preko bankomatov, ki so postavljeni po vsej državi.

Tudi mednarodni prenosi na borzi so precej hitri, kar pomeni, da lahko ljudje iz vsega sveta sodelujejo pri trgovanju in jih ne skrbi njihova fizična lokacija. Ustvarjanje računa je brezplačno, izbira valut pa je odvisna od uporabnika.

13. Kraken

To je ena največjih borz v Evropi, ki ponuja možnost trgovanja z maržami Bitcoin. Za pogodbe, ki jih želite kupiti ali prodati pri trgovanju s finančnim vzvodom, lahko omejite do petkratnik vašega zneska. Še ena dobra stvar je, da je skrajšanje pogodb dovoljeno, ko trgujete s maržo. Provizija za transakcijo je precej nizka, kar zadeva podporo, pa je na voljo nočna storitev.

Na platformi je šifriran hladilni prostor in vse transakcije in podatki so popolnoma varni. Napredna tehnologija naročil omogoča uporabniku, da avtomatizira svojo strategijo in nastavi naročila stop-loss. Izmenjavo so pregledale številne revije in novice, kot so The Wall Street Journal, The New York Times in CNBC. Vsi so zelo pohvalili izmenjavo.

Kakšne so vrste izmenjav Bitcoinov?

1. Trgovalne platforme

Razmislite o poslovnem poslu, ki se sklene prek posrednika, ki združi kupca in prodajalca. Običajno obstaja majhna provizija, ki jo posrednik prevzame od obeh strani. Istemu konceptu sledijo trgovalne platforme, ki delujejo kot posredniki med kupci in prodajalci različnih kriptovalut.

Uporabnikom na obeh koncih transakcije se nikoli ni treba srečati, plačilo pa se izvede prek varnega prehoda, ki ga vključi borza. Nekatere najbolj znane trgovalne platforme so Binance, Bittrex, Cex.io itd.

2. Posredniki

Podobno kot trgovalne platforme tudi spletna mesta posrednikov uporabnikom omogočajo nakup Bitcoinov in altcoinov. Namesto da bi zamenjala kupce s prodajalci, borza deluje kot kupec kot prodajalec. Obstajajo vnaprej določene cene, po katerih lahko kriptovalute prodate borzi posrednikov, obstaja pa tudi cena, po kateri lahko kriptovalute kupite tudi pri njej..

Običajno je cena digitalnih sredstev višja v primerjavi s trgovalnimi platformami, vendar je postopek precej preprostejši. Nekatere najbolj priljubljene borze za posredovanje vključujejo CoinMama in CoinBase.

3. P2P platforme

To je še en način nakupa digitalnih sredstev, sčasoma pa je koncept postal tudi zelo priljubljen. Pri tej vrsti transakcij ni posrednika. Platforme P2P preprosto povežejo kupce, prodajalce med seboj in ceno premoženja določata in se pogajata vpleteni strani.

Platforme P2P ponujajo precej storitev, na primer varen način plačila med obema stranema, za to pa je treba plačati majhno ceno. Pri tej vrsti transakcije obstaja večje tveganje, saj osebe, s katero poslujete, ne poznate.

4. CFD platforma

Kratko za pogodbo za razliko, to je nekaj najbolj tveganih menjalnic. Osnovno načelo pri transakcijah na teh borzah je, da kot uporabnik stavite na ceno Bitcoina in drugih altcoinov. Nimate nobenega digitalnega sredstva, vendar cenite v zameno za fiatne valute, ki so na voljo v razponu.

Te platforme vam ponujajo tudi možnost, da izkoristite stave z izposojo denarja na borzi. Čeprav se sliši dobro na papirju, vključuje precej tveganj, začetniki in amaterji pa se morajo te izmenjave izogibati.

Zaključek

Zdaj, ko smo opravili 7 najboljših izmenjav bitcoinov, je čas, da se odločite. Poskusite pretehtati pozitivne in negativne strani, ko gledate na izmenjavo svojih želja. Nobena izmenjava ni popolna in ne obstaja najboljša izmenjava, zato boste morali razmisliti, kaj je za vas najbolj pomembno. Vso srečo!

Pogosta vprašanja o izmenjavi Bitcoinov

Ali lahko bitcoin pošiljate z ene borze na drugo?

Ja lahko! Na borzah boste prejeli osebni Bitcoin naslov za polog. To je naslov, kamor pošiljate svoje Bitcoin. Za pošiljanje bitcoinov z ene borze na drugo preprosto morate najti ta naslov, ki ga je zagotovila ciljna borza. Nato morate na prvo borzo poslati zahtevo za umik z uporabo Bitcoin naslova ciljne borze.

Kako dvignete denar iz Bitcoina?

Ko želite svoje Bitcoin zamenjati za fiat valuto, boste morali Bitcoin prodati. Tu imamo popoln vodnik o tem, vendar je to v bistvu enako kot premikanje Bitcoinov z ene borze na drugo, razen tokrat ga boste poslali z ene borze na bančni račun..

Zahtevajte dvig in vnesite potrebne bančne podatke. Ko je zahteva obdelana (običajno je takojšnja), boste po 1-5 delovnih dneh videli denar na svojem bančnem računu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me