3 beste manieren om Bitcoin te kopen met Discover Card 2021

1. Localbitcoins 2. Paxful 3. abra
LocalBitcoins.com-logo paxful
BEGIN! BEGIN! BEGIN!

U kunt niet verwachten dat u winst maakt met Bitcoins, tenzij u er echt wat geld aan uitgeeft. Nu zijn er twee manieren waarop u Bitcoins kunt verkrijgen. U kunt deze munten zelf mijnen, of u kunt ze kopen door echt geld uit te geven. We zijn hier om u te helpen met de tweede optie. Om specifieker te zijn, is dit artikel bedoeld om u te begeleiden bij de beste manieren en methoden om Bitcoins te kopen met uw Discover-creditcard. We bekijken mogelijke uitwisselingen om dit te doen en zetten de voor- en nadelen van elk alternatief verder op een rij. Laten we er meteen in duiken.

Bitcoins kopen met Discover

De enige manier waarop u Bitcoins met een creditcard kunt kopen, of het nu uw American Express-kaart of een Discover-kaart is, is door te zoeken naar uitwisselingen die het type kaart ondersteunen dat u bezit. Om u te behoeden voor al het zware werk, zijn we doorgegaan en hebben we een lijst samengesteld met beurzen die beloven u de beste services te bieden tegen de laagste tarieven..

Top 3 beste manieren om Bitcoin te kopen met Discover Card 2021

1. Localbitcoins

LocalBitcoins is een betrouwbare peer-to-peer-marktplaats waarmee kopers en verkopers Bitcoins kunnen verhandelen. Het is beschreven als de Craigslist voor BTC, waardoor kopers en verkopers rechtstreeks kunnen communiceren. 

Hoe Bitcoins te kopen met Discover Cards

Bitcoin kopen met Discover is eenvoudig op LocalBitcoins. Hier is een lijst met stappen om BTC te kopen met Discover.

Registreer op LocalBitcoins

Registreer u op LocalBitcoins en krijg toegang tot een gratis en veilige bitcoin-portemonnee. De registratie is een eenvoudig proces dat snel voorbij is. Als je al een account hebt, ga dan gerust verder met de volgende stap.

Zoek naar transacties

De hoofdpagina heeft een zoekvak dat kan worden gevuld met het aantal BTC dat u wilt kopen. Vul de betaalmethode in als Ontdekken en blijf filteren volgens uw regionale voorkeuren. Ga verder met zoeken.

Selecteer een transactie die aan uw criteria voldoet

Er is een lijst met advertenties die aan deze criteria voldoen beschikbaar. Kies een handelaar met een goede reputatiescore en hoge transacties. De reactietijd geeft de verwachte reactietijd van de betreffende handelaar aan. 

Betaal de verkoper

Door op de knop Kopen te klikken, wordt informatie over de handel en algemene voorwaarden beschikbaar gesteld. Lees door, dien het verzoek in en voer het bericht in om een ​​transactie met de verkoper te starten.

AAN DE SLAG MET LOCALBITCOINS

2. Paxful

paxful recensie

Paxful hoopt financiële diensten voor veel mensen wereldwijd beschikbaar te maken. Met peer-to-peer-financiering kunnen de handelaren van Paxful BTC en andere cryptocurrencies rechtstreeks van andere handelaren kopen. Het vereist geen bemiddelaars, banale of andere grote bedrijven. Deze gemeenschap van meer dan 3 miljoen gebruikers heeft directe controle over hun financiën. Dus hoe koop je Bitcoin met Discover op Paxful?

Ontdek voor Bitcoins op Paxful 

Meld u aan voor een account op Paxful en krijg toegang tot uw gratis Bitcoin-portemonnee.

Met dit account heeft u de mogelijkheid om uw betalingsmethode te kiezen als Discover en het bedrag van Bitcoin dat u wilt kopen. Zoek naar aanbiedingen die aan uw eisen voldoen.

Zorg ervoor dat u de algemene voorwaarden leest. Als u tevreden bent, voert u het aantal Bitcoin in dat u wilt kopen. Start de transactie door een livechat met de verkoper te openen. Volg de instructies van de verkoper en voer de betaling uit. De verkoper zal de BTC dan rechtstreeks vrijgeven aan uw Paxful-portemonnee. 

U kunt de Bitcoin dan zoals gewoonlijk gebruiken. Met meer dan 300 beschikbare betalingsmethoden, maakt Paxful het gemakkelijk om met Bitcoin te handelen.

AAN DE SLAG MET PAXFUL

3. Abra.com

Abra uitwisselingAls u op zoek bent naar een optie waarmee u in cryptocurrencies kunt investeren en ze allemaal op één plek kunt opslaan, dan hoeft u niet verder te zoeken dan Abra. De mobiele Bitcoin Wallet-applicatie biedt ondersteuning voor maximaal 28 cryptocurrencies, die allemaal op één plek kunnen worden gekocht. De applicatie is vrij gemakkelijk toegankelijk en is zowel beschikbaar in de Play Store als in de App Store.

Het Abra-team heeft het investeringsproces gemakkelijker gemaakt en de ontwikkelaars van Abra hebben ervoor gezorgd dat gebruikers niet op meerdere plaatsen hoeven te zoeken om te investeren en hun cryptocurrencies op te slaan. Abra heeft het gemakkelijker gemaakt door meerdere cryptocurrencies op één plek op te slaan, zodat de gebruikers niet constant tussen apps hoeven te schakelen om alleen toegang te krijgen tot hun digitale activa..

Abra biedt meerdere opties om geld aan uw portemonnee toe te voegen. Dit is een geweldige manier om bitcoins te kopen met behulp van ontdekkingskaarten. De methode van beleggen hangt af van het land waar u actief bent en voor de meeste landen is er een optie om geld toe te voegen via fiatvaluta’s of via digitale activa in de vorm van cryptocurrencies..

Geld toevoegen via fiat-valuta’s is gemakkelijker gemaakt, omdat er opties zijn om geld toe te voegen via uw bankrekening, creditcard / betaalpas en contant geld (alleen beschikbaar in de Filippijnen). De optie om geld toe te voegen via bankrekeningen is alleen beschikbaar in de Filippijnen, de Verenigde Staten van Amerika en in heel Europa. Geld toevoegen via creditcard of betaalpas of cryptocurrencies is echter over de hele wereld beschikbaar.

De Abra-applicatie gebruikt Bitcoin als een onderliggende waarde om te investeren in andere cryptocurrencies. Abra biedt de voorzieningen om prijzen, t en de winsten en verliezen op uw beleggingen te controleren en te volgen en geeft toegang tot de beleggingen, alles in één gebruiksvriendelijke interface. Het is niet nodig om meerdere applicaties te downloaden en te openen, alleen om te profiteren van de functies die Abra op één plek biedt.

Aangezien de markt volatiel is en de prijzen meerdere keren binnen een seconde veranderen, is er behoefte aan snellere transacties t. Abra is er trots op een van de snelste systemen te zijn om te investeren in de 28 cryptocurrencies die de applicatie ondersteunt. Bijna 50 fiat-valuta’s worden door het systeem ondersteund en bieden gebruikers een onmiddellijke service om in crypto-activa te investeren.

Transparantie is een groot probleem als het gaat om cryptocurrencies. Er zijn bedrijven die als granaten opereren – ze stapelen genoeg kapitaal op en storten vervolgens spoorloos in elkaar. Wat achterblijft, zijn rechtszaken en verliezen voor beleggers. Abra heeft dergelijke controverses weggehouden door gedetailleerde informatie over elk van zijn medewerkers te verstrekken.

De waarden van het bedrijf zijn in de eerste plaats gebaseerd op transparantie en eerlijkheid, of het nu gaat om de medewerkers of de klanten en partners. Hun doelen zijn gericht op het bieden van de beste service op lange termijn aan hun klanten. Ze verwelkomen ideeën om hun interface te verbeteren, om hun klanten op een betere manier van dienst te zijn. Elke dag wordt er vooruitgang geboekt en de volledige informatie hierover is beschikbaar op de website en de blog.

Investeren met Abra

Investeren in crypto-activa zou een onmiddellijk proces moeten zijn, aangezien prijzen altijd fluctueren. Wanneer u de website opent, is er een gedeelte waarin u Bitcoin met een creditcard kunt kopen. Het enige wat u hoeft te doen is het bedrag in te voeren waartegen u de bitcoin wilt kopen of het aantal bitcoins in te voeren dat u wilt.

Daarna moet u een wallet-adres invoeren waar u de genoemde bitcoins wilt ontvangen. Dit portefeuilleadres moet volledig door u worden beheerd, aangezien de activa een hoge waarde hebben. Een offline portemonnee wordt aanbevolen voor deze transactie, zodat u het activum onder uw volledige controle kunt opslaan.

De andere manier om bitcoins te kopen is via de Abra-applicatie. Nadat je de applicatie hebt gedownload en je hebt aangemeld, wordt er automatisch een wallet aangemaakt binnen je applicatie. Aangezien klantverificatie een strikte vereiste is, moet u ook uw KYC-documenten indienen voordat u de aankoop kunt doen.

Deze portemonnee heeft zijn portemonnee-adres, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het opnieuw invoeren in de applicatie. Hierna ziet u een optie om geld toe te voegen. U kunt dit doen via Bitcoin, Mastercard of Visa, bankoverschrijving, Litecoin of Bitcoin Cash, of een andere optie die in uw land beschikbaar is..

Daarna is het gewoon een kwestie van de betaling afronden. Als u dit doet via crypto-activa, moet u het portefeuilleadres dat in de applicatie is gemaakt, invoeren in uw andere offline of uitwisselingsportefeuille en vervolgens de cryptocurrencies naar de Abra-portefeuille sturen..

Anders moet u zien welke van de bankmethoden beschikbaar zijn in uw land en de stappen volgen via de begeleide panelen op de applicatie. Zodra u het geld aan uw portemonnee heeft toegevoegd of de bitcoin aan uw portemonnee heeft toegevoegd, ziet u opties om dat geld uit te wisselen met de cryptocurrencies of fiatvaluta’s die beschikbaar zijn in de lijst..

Opnames zijn ook gemakkelijk gemaakt in de Abra-applicatie. U kunt het geld opnemen in de vorm van Bitcoin, Bitcoin Cash of Litecoin of het geld rechtstreeks naar uw bank sturen (alleen beschikbaar in de Verenigde Staten van Amerika en de Filippijnen).

Er is ook een verwijzingsprogramma voor de Abra-applicatie. Voor elke vriend die u uitnodigt met uw unieke Abra-link, wordt u beloond met $ 25. Een andere geweldige functie van de Abra-portemonnee is dat er geen transactiekosten zijn voor de uitwisseling tussen cryptocurrency-paren. Het bedrijf verdient geld aan de spread tussen het kopen en verkopen van de cryptocurrencies.

AAN DE SLAG MET ABRA.COM

4. CEX.io [alternatieve methode]

cex io recensieNet als Coinmama is CEX.io een behoorlijk gerenommeerd bedrijf met heel veel ervaring en een brede consumentenbasis. Ze beheersen een groot deel van de markt en het is nooit bekend dat ze problemen veroorzaken voor hun klanten. Hoewel ze een limiet hebben voor het aantal munten dat u kunt kopen, is het goede nieuws dat deze limieten zo hoog zijn dat de gemiddelde klant ze waarschijnlijk niet eens zal opmerken. Als u echter iemand bent die transacties voor grote bedragen wil uitvoeren en een heel groot aantal Bitcoins tegelijk wil kopen, kunt u beter voor Coinmama kiezen in plaats van CEX.io..

U kunt echter niet verwachten dat een service alle voordelen heeft en geen enkele tegenvaller. Wat CEX.io betreft, lijdt de service aan het probleem van lage beschikbaarheid en bereik. Dit betekent dat het platform slechts in een beperkt aantal landen actief is en niet overal ter wereld toegankelijk is. Er zijn echter nog plannen voor uitbreiding en het is heel goed mogelijk dat de dienst de komende jaren echt de uithoeken van de wereld bereikt..

CEX.io, opgericht in 2013, wat het ongeveer jarenlange ervaring op de markt geeft, is geweldig voor het kopen van Bitcoins met uw Discover-kaart, of liever een van uw creditcards. De service is snel en de gebruikerservaring is ontworpen om naadloos en soepel te zijn. Hun totale gebruikersbestand bestaat uit maar liefst 450.000 gebruikers. Een van de vele verkoopargumenten van dit geweldige uitwisselingsplatform, is het feit dat het de eerste uitwisselingsdienst voor cloud mining-providers is die op de markt is verschenen. Deze multifunctionele cryptocurrency-service, gespecialiseerd in Bitcoins en creditcardtransacties, breidt zijn diensten momenteel uit over de hele Verenigde Staten van Amerika, Europa en zelfs enkele landen in Zuid-Amerika..

Het proces

Net als bij Coinmama blijft het hele aankoopproces vereenvoudigd en gemakkelijk te hanteren. Iedereen met een basiskennis van hoe cryptocurrencies werken, is voldoende uitgerust om het platform te bedienen en te gebruiken om Bitcoins en meer te kopen. De eerste stap vraagt ​​je om een ​​account op het platform aan te maken door je te registreren en je gegevens in te vullen. Zodra u dat heeft gedaan en een account is aangemaakt, bent u vrij om verder te gaan met uw transactie. U moet eerst op Wallet klikken en vervolgens op Fund. Nu zul je worden geconfronteerd met twee opties. U kunt ervoor kiezen om het vereiste bedrag over te schrijven, of u kunt rechtstreeks betalen via uw Discover-creditcard of een andere creditcard die u maar wilt. Aangezien we het vandaag over de Discover-creditcard hebben, kiest u de tweede optie en volgt u de instructies op het scherm om eenvoudig en naadloos elk gewenst aantal Bitcoins te kopen..

Als extra functionaliteit wordt CEX.io geleverd met een andere geweldige functie die u zelden zou vinden in andere uitwisselingsservices. Het biedt opnamediensten, dat wil zeggen dat u altijd kunt kiezen voor onmiddellijke opnames van uw geld naar betaalkaarten. Wat dit in feite betekent, is dat u geld kunt opnemen van of naar een van uw betaalkaarten. Om dat te doen, moet u uw kaarten echter eerst aan uw CEX.io-profiel koppelen.

Gezien de snelheid van dergelijke opnameverzoeken, worden ze over het algemeen automatisch verwerkt, en dat ook zodra u het verzoek plaatst. Het is absoluut niet nodig om in te loggen bij een service van een derde partij om de voltooiing van uw verzoek te doorzien, aangezien CEX.io het allemaal onafhankelijk afhandelt. U krijgt vrijwel onmiddellijk toegang tot uw opnames zonder noemenswaardige vertragingen op uw Visa of Master Card.

AAN DE SLAG MET CEX.IO

5. Coinhouse [alternatieve methode]

muntenhuisCoinhouse is een andere geweldige optie als u Bitcoins wilt kopen met uw creditcard. Een van de vele voordelen van deze service, die het meest opvallen, zijn het feit dat het een gerenommeerd bedrijf is en dat het hoge aankooplimieten toestaat. Als u iets koopt bij een bedrijf met een dergelijke status en reputatie als Coinhouse, kunt u er zeker van zijn dat uw geld in goede handen terechtkomt. Met hoge aankooplimieten hoeft u zich ook geen zorgen te maken dat u uw aankooplimieten opraakt en zoveel kunt kopen als u wilt. Voor buitensporig hoge aankopen en transacties met een hoge waarde is Coinmama echter altijd een betere optie omdat het geen aankooplimieten oplegt aan de gebruiker.

Door een beperkt bereik van de service en enkele behoorlijk hoge wisselkoersen is de kans echter iets kleiner dat deze service voor u even winstgevend is als de andere die in deze lijst worden genoemd..

Zodra je door bent gegaan en je account op hun portaal hebt bevestigd, ben je helemaal klaar om Bitcoins voor jezelf te kopen met je Discover-creditcard. Wat de limieten betreft, u kunt in één dag maar liefst 2.000 euro in Bitcoin kopen, terwijl er maximaal 10.000 euro per maand kan worden gekocht. Wat betreft de levering van Bitcoins, hoeft u niet lang te wachten, want dit wordt gedaan zodra de betalingsbevestiging is gedaan aan het einde van de verkoper.

AAN DE SLAG MET COINHOUSE

Gevolgtrekking

Toen de Bitcoin voor het eerst zijn debuut maakte, waren de mensen enthousiast. Het werd meteen beschouwd als het volgende grote ding, en een tijdje leek die droom behoorlijk dicht bij de realiteit te zijn. Helaas begon de Bitcoin al snel te vallen. En binnen een paar jaar vervaagde het enigszins in anonimiteit. Maar het verhaal was nog lang niet voorbij, want ergens rond 2014 keerde de Bitcoin terug en vernietigde alle eerder bekende records. De tarieven waren torenhoog, de populariteit steeg enorm en de investeringen stroomden binnen als nooit tevoren. In een fantastisch tempo werden verschillende bedrijven, industrieën en firma’s opgericht om de rage te verzilveren voordat deze begon te haperen.

Gelukkig daalde de populariteit deze keer nooit. Bitcoin bleef golven maken en deed dit tot op heden. En met een goede reden, want de Bitcoin heeft een aantal fantastische rendementen laten zien en is verantwoordelijk voor enorme winsten voor miljoenen mensen over de hele wereld. En alsof dat allemaal nog niet genoeg was, maakte de cryptocurrency ook de weg vrij voor andere vergelijkbare industrieën om het soort succes te behalen dat het heeft weten te behalen. De cryptocurrency-industrie in het algemeen, met al zijn Altcoins, heeft bijvoorbeeld een hernieuwde interesse van het grote publiek gekregen. Mensen investeren actief in Ethereum, Dash, Litecoins, Zcash en nog veel meer. Evenzo hebben we de cryptocurrency-mijnindustrie, die, hoewel niet zo populair als de investeringsarena, nog steeds groot genoeg is om altijd winstgevend te blijven, en ook de verkoop van mijnbouwhardware en -platforms garandeert..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me