3 beste måtene å kjøpe Bitcoin på Discover Card 2021

1. Localbitcoins 2. Paxful 3. abra
LocalBitcoins.com-logo paxful
KOM I GANG! KOM I GANG! KOM I GANG!

Du kan ikke forvente å tjene penger på Bitcoins med mindre du faktisk bruker litt penger på dem. Nå er det to måter du kan gå for å skaffe deg Bitcoins. Du kan enten bryte for disse myntene selv, eller du kan kjøpe dem ved å bruke ekte penger. Vi er her for å hjelpe deg med det andre alternativet. For å være mer spesifikk, tar denne artikkelen sikte på å veilede deg om de beste måtene og metodene for å kjøpe Bitcoins med Discover-kredittkortet ditt. Vi tar en titt på potensielle børser for å gjøre det, og lister videre opp fordeler og ulemper ved hvert alternativ. La oss dykke rett inn.

Kjøpe Bitcoins med Discover

Den eneste måten for deg å kjøpe Bitcoins med et kredittkort, det være seg American Express-kortet eller et Discover-kort, er å se etter børser som støtter den type kort du eier. For å redde deg fra alle tunge løft, har vi faktisk satt i gang og samlet en liste over sentraler som lover å gi deg det beste av tjenester til de laveste prisene.

Topp 3 beste måter å kjøpe Bitcoin på Discover Card 2021

1. Localbitcoins

LocalBitcoins er en pålitelig peer-to-peer-markedsplass som lar kjøpere og selgere handle med Bitcoins. Det har blitt beskrevet som Craigslist for BTC, slik at kjøpere og selgere kan samhandle direkte. 

Hvordan kjøpe Bitcoins med Discover Cards

Å kjøpe Bitcoin med Discover er enkelt på LocalBitcoins. Her er en liste over trinn for å kjøpe BTC med Discover.

Registrer deg på LocalBitcoins

Registrer deg på LocalBitcoins og få tilgang til en gratis og sikker bitcoin-lommebok. Registreringen er en enkel prosess som kommer fort over. Hvis du allerede har en konto, kan du hoppe over til neste trinn.

Søk etter handler

Hovedsiden har et søkefelt som kan fylles ut med mengden BTC du ønsker å kjøpe. Fyll ut betalingsmåten som Discover og fortsett å filtrere i henhold til regioninnstillingene dine. Fortsett å søke.

Velg en handel som passer dine kriterier

En liste over annonser som oppfyller disse kriteriene er tilgjengelig. Velg en trader med et godt omdømme og høye handler. Svartiden indikerer forventet responstid for den aktuelle handelsmannen. 

Betal selgeren

Når du trykker på Kjøp-knappen, blir informasjon om handelen og vilkår gjort tilgjengelig. Les gjennom, send inn forespørselen og skriv inn meldingen for å starte en handel med selgeren.

KOM I GANG MED LOCALBITCOINS

2. Paxful

paxful anmeldelse

Paxful håper å gjøre finansielle tjenester tilgjengelige for mange mennesker globalt. Peer-to-peer-finansiering gjør det mulig for Paxfuls handelsmenn å kjøpe BTC og andre kryptovalutaer fra andre handelsmenn direkte. Det krever ikke meglere, banale eller andre store selskaper. Dette samfunnet med mer enn 3 millioner brukere har direkte kontroll over økonomien. Så hvordan skal du kjøpe Bitcoin med Discover on Paxful?

Oppdag for Bitcoins på Paxful 

Registrer deg for en konto på Paxful og få tilgang til din gratis Bitcoin-lommebok.

Med denne kontoen har du muligheten til å velge betalingsmåte som Discover og hvor mye Bitcoin du vil kjøpe. Søk etter tilbud som oppfyller dine krav.

Sørg for at du leser vilkårene. Hvis du er fornøyd, angir du mengden Bitcoin du vil kjøpe. Start handelen ved å åpne en live chat med selgeren. Følg instruksjonene fra selgeren og foreta betalingen. Selgeren vil da frigjøre BTC til din Paxful lommebok direkte. 

Du kan da bruke Bitcoin som vanlig. Med over 300 betalingsmåter tilgjengelig gjør Paxful det enkelt å handle med Bitcoin.

KOM I GANG MED PAXFUL

3. Abra.com

Abra utvekslingHvis du er på utkikk etter et alternativ der du kan investere i kryptovalutaer, og lagre dem alle på ett sted, trenger du ikke se lenger enn Abra. Den mobile Bitcoin Wallet-applikasjonen tilbyr støtte for opptil 28 kryptovalutaer – alle tilgjengelige for kjøp på ett sted. Programmet er ganske lett tilgjengelig, fordi det er tilgjengelig på både Play Store og App Store.

Abra-teamet har gjort investeringsprosessen enklere, og utviklerne av Abra har sørget for at brukerne ikke trenger å lete flere steder for å investere og lagre kryptovalutaene sine. Abra har gjort ting enklere ved å lagre flere kryptovalutaer på ett sted, slik at brukerne ikke trenger å stadig bytte mellom apper for bare å få tilgang til sine digitale eiendeler..

Abra tilbyr flere alternativer for å legge til penger i lommeboken din. Dette er en fin måte å kjøpe bitcoins ved hjelp av Discover-kort. Metoden for investering avhenger av hvilket land du opererer, og for de fleste land er det en mulighet å legge til midler enten via fiat-valutaer eller gjennom digitale eiendeler i form av kryptovalutaer.

Å legge til midler via fiat-valutaer er blitt enklere siden det er muligheter for å legge til midler via bankkontoen, kreditt- / debetkort og kontanter (bare tilgjengelig på Filippinene). Muligheten for å legge til midler via bankkontoer er bare tilgjengelig i Filippinene, USA og over hele Europa. Å legge til midler via kreditt- eller debetkort eller kryptovalutaer er imidlertid tilgjengelig over hele verden.

Abra-applikasjonen bruker Bitcoin som en underliggende ressurs for investering i andre kryptovalutaer. Abra tilbyr bestemmelsene for å kontrollere og spore priser, t og fortjeneste og tap på investeringene dine, og gir tilgang til investeringene, alt i ett enkelt brukervennlig grensesnitt. Det er ikke nødvendig å laste ned og få tilgang til flere applikasjoner, bare for å få fordelene med funksjonene som Abra tilbyr på ett sted.

Siden markedet er ustabilt og prisene endres flere ganger i løpet av et sekund, er det behov for raskere transaksjoner t. Abra er stolt av å være et av de raskeste systemene for å investere i de 28 kryptovalutaene som applikasjonen støtter. Nesten 50 fiat-valutaer støttes av systemet, og gir en øyeblikkelig tjeneste for brukere å investere i kryptoaktiva.

Åpenhet er et stort problem når det gjelder kryptovalutaer. Det er selskaper som fungerer som skjell – de stabler opp nok kapital og kollapser deretter sporløst. Det som blir igjen, er søksmål og investortap. Abra har styrt seg unna slike kontroverser og har gitt detaljert informasjon om hver av sine ansatte.

Bedriftens verdier bygger først og fremst på åpenhet og ærlighet, enten det er med de ansatte eller kundene og partnerne. Målene deres er rettet mot å gi kundene den beste langsiktige tjenesten. De ønsker ideer for å forbedre grensesnittet sitt bedre, for å betjene sine kunder på en bedre måte. Det gjøres fremgang hver dag, og den fullstendige informasjonen om den er tilgjengelig på nettstedet og bloggen.

Investering ved bruk av Abra

Investering i kryptoaktiva bør være en øyeblikkelig prosess, siden prisene alltid svinger. Når du åpner nettstedet, er det en seksjon som lar deg kjøpe Bitcoin med kredittkort. Alt du trenger å gjøre er å angi beløpet du ønsker å kjøpe bitcoin eller oppgi antall bitcoins du vil ha.

Etter det må du oppgi en lommebokadresse der du ønsker å motta bitcoins. Denne lommebokadressen må være under din fulle kontroll siden eiendelene har høy verdi. En frakoblet lommebok anbefales for denne transaksjonen, slik at du kan lagre eiendelen under full kontroll.

Den andre måten å kjøpe bitcoins på er Abra-applikasjonen. Etter at du har lastet ned applikasjonen og registrert deg på den, vil det automatisk opprettes en lommebok i applikasjonen din. Siden kundeverifisering er et strengt krav, må du også sende inn KYC-dokumentene dine før du kan kjøpe.

Denne lommeboken vil ha sin lommebokadresse, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å legge den inn i applikasjonen igjen. Etter dette vil du se et alternativ for å legge til penger. Du kan enten gjøre dette via Bitcoin, Mastercard eller Visa, bankoverføring, Litecoin eller Bitcoin Cash, eller et hvilket som helst annet alternativ som er tilgjengelig i ditt land.

Etter det er det bare å fullføre betalingen. Hvis du gjør det gjennom kryptoaktiva, må du oppgi lommebokadressen som er opprettet i applikasjonen til den andre offline, eller bytte lommebok og deretter sende kryptovalutaene til Abra-lommeboken..

Ellers må du se hvilke av bankmetodene som er tilgjengelige i ditt land og følge trinnene gjennom de guidede panelene på applikasjonen. Når du har lagt til midlene i lommeboken eller lagt bitcoin i lommeboken, vil du se at alternativene bytter disse midlene med kryptovalutaene eller fiat-valutaene som er tilgjengelige i listen.

Det er også gjort enkelt uttak i Abra-søknaden. Du kan enten ta ut midlene i form av Bitcoin, Bitcoin Cash eller Litecoin eller få midlene direkte i banken din (kun tilgjengelig i USA og Filippinene).

Det er også et henvisningsprogram for Abra-søknaden. For hver venn du inviterer med din unike Abra-lenke, vil du bli belønnet med $ 25. En annen flott funksjon om Abra-lommeboken er at det ikke er noe transaksjonsgebyr på utvekslingen mellom noe kryptovalutapar. Selskapet tjener penger på spredningen mellom kjøp og salg av kryptovalutaer.

KOM I GANG MED ABRA.COM

4. CEX.io [Alternativ metode]

cex io anmeldelseI likhet med Coinmama er CEX.io et ganske anerkjent selskap med mange erfaringer og en bred forbrukerbase. De har en god andel av markedet og har aldri vært kjent for å forårsake problemer for kundene sine. Selv om de har en grense for antall mynter du kan kjøpe, er den gode nyheten imidlertid at disse grensene er så høye at gjennomsnittlig kunde ikke en gang sannsynligvis vil legge merke til dem. Likevel, hvis du er noen som ønsker å handle for store beløp og kjøpe et veldig høyt antall Bitcoins om gangen, vil du kanskje velge Coinmama i stedet for CEX.io.

Du kan imidlertid ikke forvente at en tjeneste har alle fordelene og ikke en eneste ulempe knyttet til den. Når det gjelder CEX.io, lider tjenesten av problemet med lav tilgjengelighet og rekkevidde. Dette betyr at plattformen bare er aktiv i et begrenset antall land, og ikke er tilgjengelig i alle deler av verden. Planene for utvidelse er imidlertid fortsatt i gang, og det er ganske mulig at tjenesten virkelig når verdens ytterste hjørner de neste årene.

CEX.io ble etablert helt tilbake i 2013, noe som gir den mange års erfaring i markedet, og er flott for å kjøpe Bitcoins med Discover-kortet ditt, eller rettere noen av kredittkortene dine. Tjenesten er rask og brukeropplevelsen er designet for å være sømløs og jevn. Deres samlede brukerbase består av over hele 450 000 brukere. Blant de mange salgsargumentene til denne flotte utvekslingsplattformen, er sjefen det faktum at det er den første byttetjenesten for skyminedrift som har kommet på markedet. Denne multifunksjonelle kryptovaluta-tjenesten som spesialiserer seg på Bitcoins og kredittkorttransaksjoner utvider for tiden sine tjenester over hele USA, Europa og til og med noen land i Sør-Amerika..

Prosessen

Som med Coinmama, forblir hele kjøpsprosessen forenklet og enkel å håndtere. Alle med grunnleggende kunnskap om hvordan kryptokurver fungerer, er utstyrt nok til å operere og bruke plattformen til å kjøpe Bitcoins og mer. Det første trinnet ber deg opprette en konto på plattformen ved å registrere deg og fylle ut detaljene dine. Når du har gjort det og en konto er opprettet, kan du fortsette med transaksjonen. Først må du klikke på Wallet og deretter på Fund. Nå vil du bli møtt med to alternativer. Enten kan du velge å overføre det nødvendige beløpet, eller du kan betale direkte via Discover-kredittkortet eller et hvilket som helst annet kredittkort du vil ha. Siden vi snakker om Discover-kredittkortet i dag, velg det andre alternativet og følg instruksjonene på skjermen for å enkelt og sømløst kjøpe den mengden Bitcoins du ønsker.

Som en ekstra funksjonalitet kommer CEX.io med en annen flott funksjon som du sjelden vil finne i andre byttetjenester. Det tilbyr uttakstjenester, det vil si at du alltid kan velge øyeblikkelige uttak av pengene dine til betalingskort. Hva dette effektivt betyr er at du får ta ut penger enten fra eller til et av betalingskortene dine. For å gjøre det må du imidlertid først koble kortene dine til din CEX.io-profil.

I henhold til hastigheten på slike uttaksforespørsler behandles de vanligvis automatisk, og det også så snart du tilfeldigvis legger inn forespørselen. Det er absolutt ikke behov for å logge inn på en tredjepartstjeneste for å gjennomføre fullførelsen av forespørselen din, da CEX.io håndterer det hele uavhengig. Du vil kunne få tilgang til uttakene dine nesten umiddelbart uten merkbare forsinkelser på Visa eller Master Card.

KOM I GANG MED CEX.IO

5. Coinhouse [alternativ metode]

mynthusCoinhouse er et annet flott alternativ for når du vil kjøpe Bitcoins med kredittkortet ditt. Blant de mange fordelene ved denne tjenesten, er de som skiller seg ut mest, det faktum at det er et anerkjent selskap og at det gir høye kjøpsgrenser. Når du kjøper fra et selskap av en slik vekst og anseelse som Coinhouse, kan du være sikker på at pengene dine går i riktige hender. Også, med høye kjøpsgrenser, trenger du ikke å bekymre deg for å gå tom for kjøpsgrensene og få kjøpe så mye du vil. For altfor høye kjøp og høyverdige transaksjoner er Coinmama alltid et bedre alternativ, da det ikke pålegger brukeren noen kjøpsgrenser..

En begrenset rekkevidde for tjenesten og noen ganske høye valutakurser gjør imidlertid at denne tjenesten er litt mindre sannsynlig å være like lønnsom for deg som de andre som er nevnt i denne listen..

Så snart du har gått videre og bekreftet kontoen din på portalen deres, er du klar til å kjøpe Bitcoins for deg selv ved hjelp av Discover-kredittkortet ditt. Når det gjelder grensene, kan du kjøpe så mye som 2.000 euro i Bitcoin på en enkelt dag, mens maksimalt 10.000 euro per måned kan kjøpes. I løpet av levering av Bitcoins trenger du ikke å vente lenge, da det gjøres så snart betalingsbekreftelsen er gjort fra selgerens slutt..

KOM I GANG MED MYNTHUS

Konklusjon

Da Bitcoin først debuterte, var folk begeistret. Det ble øyeblikkelig ansett som den neste store tingen, og for en stund syntes den drømmen å være ganske nær virkeligheten. Dessverre begynte Bitcoin snart å falle. Og i løpet av et par år bleknet det noe inn i anonymitet. Men historien var langt fra over, for et sted rundt 2014 kom Bitcoin tilbake og knuste alle tidligere kjente poster. Prisene var skyhøye, populariteten økte og investeringene strømmet inn som aldri før. I en fantastisk hastighet ble flere selskaper, bransjer og firmaer satt opp for å tjene penger på mani før det begynte å vakle.

Heldigvis dyppet populariteten aldri. Bitcoin fortsatte å lage bølger og har gjort det til denne datoen. Og med god grunn også, siden Bitcoin har vist noen fantastiske avkastninger og er ansvarlig for enorm fortjeneste for millioner av mennesker over hele verden. Og hvis alt dette ikke var nok, la også kryptovalutaen vei for andre lignende næringer for å oppnå den typen suksess den har klart å oppnå. For eksempel har kryptovalutaindustrien, med alle sine Altcoins, sett en nyfunnet interesse for allmennheten. Folk investerer aktivt i Ethereum, Dash, Litecoins, Zcash og mange flere. Tilsvarende har vi kryptovaluta-gruveindustrien, som, selv om den ikke er så populær som investeringsarenaen, fortsatt er stor nok til å alltid være lønnsom, og også garantere salg av gruvedrift og rigger.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me