4 beste manieren om Bitcoin te kopen met Neteller 2021

NETELLER, opgericht in 1999, is een e-wallet-service waar u geld kunt opslaan en overboeken. In dit artikel bespreken we de opties die u heeft als u Bitcoin wilt kopen met Neteller. Hoewel er enkele uitwisselingen zijn die NETELLER accepteren, is dit niet gebruikelijk, waardoor het een beetje moeilijker wordt om de beste uitwisseling te vinden.

We hebben echter uitgebreid onderzoek gedaan (zodat u dat niet hoeft te doen) om ervoor te zorgen dat u uiteindelijk de beste uitwisseling gebruikt om BTC te kopen met Neteller..

Laten we beginnen!

Top 4 beste manieren om Bitcoin te kopen met Neteller 2021

1. BitPanda

BitPanda is een gevestigde beurs in Wenen, Oostenrijk. BitPanda is momenteel alleen beschikbaar in Europa, waardoor deze optie niet levensvatbaar is voor mensen die in de VS of buiten Europa wonen. Maar voor degenen die in Europa wonen, is dit de beste optie. Met een verwerkingstijd van slechts 10 seconden en een automatisch meegeleverde Bitcoin-portemonnee om uw Bitcoins op BitPanda op te slaan, is dit een snelle manier om Bitcoins te kopen met Neteller.

De vergoeding voor betalen met Neteller is een beetje moeilijk te berekenen, maar het is iets lager dan de vergoeding voor betalen met Skrill, namelijk 3,8%. Dan moet je voor de prijs 2% over de marktprijs optellen. Dit gebeurt automatisch, dus de prijs die u op uw scherm ziet, is het totaal, inclusief kosten. Met BitPanda kun je ook andere cryptocurrencies kopen, zoals Litecoin, Dash en Ethereum.

Over het algemeen raden we BitPanda echt aan, omdat het een eenvoudige manier is om Bitcoin met Neteller te kopen. De kosten zijn een beetje hoog, maar dat is te verwachten als je Neteller probeert te gebruiken om Bitcoin te kopen.

AAN DE SLAG MET BITPANDA!

2. CoinCorner

CoinCorner is de op één na beste optie als u uw Bitcoins niet van een persoon op een van de onderstaande Bitcoin-marktplaatsen wilt kopen. CoinCorner is actief sinds 2014 met de duidelijke missie om het kopen van Bitcoin gemakkelijk te maken – en dat hebben ze zeker bereikt.

Met een snelle en gemakkelijke manier om uw creditcard of debetkaart (of, in uw geval, Neteller-kaart) te gebruiken, zijn ze te vergelijken met de marktleider Coinbase (Coinbase biedt echter niet hetzelfde aantal betaalmethoden ). De interface is eenvoudig te gebruiken en u krijgt toegang tot uw eigen mobiele portemonnee (beschikbaar op Apple-, Windows- en Android-telefoons) zodat u onderweg uw saldo kunt controleren en Bitcoins kunt overboeken!

De kosten voor Neteller zijn 5%, hetzelfde met pinpas / creditcard. Om het op te nemen, betaalt u een vaste prijs van € 1,50 voor SEPA-overschrijvingen, of via SWIFT, à € 30. U kunt het geld echter niet terugstorten op NETELLER (dit is hetzelfde op alle beurzen, dus niets om bang voor te zijn).

Hun gebruiksgemak en vaste kosten maken CoinCorner zo’n geweldige optie. Als u zich in de VS bevindt en een uitwisseling naar Bitcoin met Neteller wilt gebruiken, dan is CoinCorner de beste optie voor u.

AAN DE SLAG MET COINCORNER!

3. LocalBitcoins

LocalBitcoins is een veel gebruikte Bitcoin-marktplaats waardoor deze zich onderscheidt van de twee voorgaande opties. LocalBitcoins zijn niet degenen die de Bitcoins zelf verkopen, maar fungeren als tussenpersoon die Bitcoin-kopers verbindt met Bitcoin-verkopers. Ze vragen hiervoor een kleine vergoeding, zodat ze ervoor kunnen zorgen dat elke deal goed verloopt en beide partijen krijgen waar ze om gevraagd hebben.

Het ding met LocalBitcoins is dat Neteller niet altijd beschikbaar is als betaalmethode, het hangt ervan af of er een verkoper is die Neteller wil accepteren. Dit maakt het een beetje minder betrouwbaar dan CoinCorner of BitPanda, maar als je een verkoper vindt en vertrouwen bij hen opbouwt, heb je een betrouwbare verkoper die Neteller accepteert.

AAN DE SLAG MET LOCALBITCOINS!

4. Paxful

Last but not least is er nog een Bitcoin-marktplaats. Net als LocalBitcoins fungeren ze als een koop- / verkoopschild voor beide partijen die bij de deal zijn inbegrepen. Hoe verschilt Paxful van LocalBitcoins? Eerlijk gezegd niet veel, maar aangezien we op zoek zijn naar manieren om Bitcoin te kopen met Neteller, kunnen we net zo goed overal mogelijk zoeken.

Als je geen verkopers hebt gevonden die Neteller accepteren op LocalBitcoins, kan het geen kwaad om ook Paxful te bekijken. Paxful is heel gemakkelijk te gebruiken en biedt uitstekende ondersteuning in geval van geschillen of fouten. We raden Paxful ten zeerste aan en hoewel ze minder verkopers hebben dan LocalBitcoins, kan het nog steeds een haalbare optie zijn.

AAN DE SLAG MET PAXFUL!

Gevolgtrekking

Dus nu we de lijst met de beste manieren hebben doorgenomen, is het jouw beurt. Nu is het aan jou om te beslissen welke het beste bij je past. Als u uit Europa komt, is BitPanda de juiste keuze, als u zich buiten Europa bevindt, is CoinCorner de beste keuze. LocalBitcoins en Paxful kunnen ook haalbare opties zijn, waar je ook woont, maar je moet wat geluk hebben om verkopers te vinden die Neteller daar accepteren.

We hopen dat deze tutorial meer licht heeft geworpen op de beschikbare opties bij het kopen van BTC bij Neteller en dat je het gevoel hebt dat je nu een beter opgeleide ruil (of marktplaats) kunt kiezen..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me