4 načini za nakup Bitcoina s storitvijo Skrill (različica 2021)

Nakup Bitcoina s storitvijo Skrill je nekaj, kar si mnogi želijo narediti, žal pa je možnosti malo. V tej vadnici bomo prebrali najboljše 4 načine nakupa Bitcoina s pomočjo Skrilla. Različna spletna mesta, ki ponujajo Skrill kot plačilno sredstvo, bomo primerjali glede na njihove provizije, podporo strankam in enostavnost uporabe.

Preden se bomo lotili različnih načinov nakupa Bitcoina s storitvijo Skrill, bomo preučili, zakaj PayPal in Skrill tako težko kupujejo Bitcoin s svojimi storitvami. Skočimo naravnost vanjo!

Zakaj je pri nakupu Bitcoinov s Skrillom tako malo možnosti?

Preprost odgovor je naslednji: plačila s storitvami, kot je PayPal in Skrill je lahko reverzibilna, medtem ko transakcije z bitcoini ne. To je težava, ker se na ta način zlahka prevarate.

Recimo, da ste nekomu morali prodati svoje Bitcoine, in ko prejmete plačilo, ga pošljete prek Bitcoinov. Zdaj lahko kupec svojo transakcijo razveljavi (tako da vloži spor in ga potencialno zmaga, saj nimate nobenega dokaza o dostavi blaga ali storitev). Kupec dobi svoj denar nazaj in prejme vaše Bitcoine. Torto dobijo in jo tudi pojejo. In ostaneš praznih rok.

PayPal je daleč najstrožji in nikomur prepoveduje prodajo ali nakup Bitcoinov s pomočjo PayPal (na voljo je nekaj rešitev, preberite o njih tukaj), medtem ko Skrill dovoljuje menjalnicam, da ga uporabljajo. Vendar pa borze, ki sprejmejo Skrill, običajno plačajo višjo provizijo, da pokrijejo potencialno tveganje goljufije.

Najboljši 4 najboljši načini za nakup Bitcoinov s storitvijo Skrill

1. BitPanda

Prva alternativa, skozi katero bomo šli, je BitPanda. BitPanda je spletna izmenjava Bitcoinov, ki omogoča plačevanje s storitvijo Skrill. Tam se prijavite za račun, kliknite »kupi« in za začetek izberite Skrill kot plačilno sredstvo. Provizije se skrivajo znotraj cene vaših bitcoinov, zato ne paničite, če je ta višja od trenutne tržne cene – to je premijska provizija, ki dodaja ceno.

Provizija znaša približno 4% za plačila Skrill na BitPanda, kar je najnižje na trgu (pri uporabi Skrill). Če pa boste trgovali, odsvetujemo uporabo Skrilla za plačilo, saj vam bo pojedel veliko dobička. BitPanda je od zdaj žal na voljo samo v Evropi. Vendar lahko prodajate kriptovalute z uporabo BitPande v ZDA.

BitPanda je zanesljiva in uporabniku prijazna izmenjava, ki jo toplo priporočamo vsem našim bralcem po Evropi.

ZAČNITE Z BITPANDO!

2. VirWox

VirWox, znan tudi kot Virtual World Exchange, je še en izvedljiv način nakupa Bitcoina s pomočjo Skrilla. Ta pa je nekoliko večja težava. Z VirWoxom lahko kupite Second Life Lindens, ki se uporablja v največjem virtualnem svetu “Second Life”. Začnite z prijava za VirWox. Ko dobite svoj račun, boste morali vnesti ime svojega avatarja v “Second Life”, pustite, kot je pri “No Avatar”.

Zdaj je čas za financiranje računa VirWox. Pomaknite se navzdol do »Depozit« in vnesite znesek USD ali EUR, ki ga želite položiti. Kliknite ikono Skrill (MoneyBookers), da boste preusmerjeni na plačilno stran za plačilo s Skrill.

Ko je plačilo končano, je čas, da kupite nekaj SSL (Second Life Lindens). Na VirWoxu boste videli trenutno stopnjo SSL-jev in z zneskom, ki ste ga položili, lahko kupite čim več.

Zdaj, ko imate na svojem računu nekaj SSL, je čas, da jih zamenjate za Bitcoine. Pojdite na stran za izmenjavo SSL / BTC. Vnesite znesek Bitcoina, ki ga želite kupiti, in kliknite »Naprej«. Upoštevajte, da VirWox lahko zamudo zamenja do 48 ur.

Ko uspešno zamenjate SLL za Bitcoin, jih lahko zdaj dvignete na svojo Bitcoin denarnico. Prilepite svoj javni Bitcoin naslov in izpolnite, koliko želite dvigniti, Bitcoin pa bo nakazan vam. Voilá!

Čeprav je to nekoliko bolj zapleteno, je to odličen način za nakup Bitcoinov s Skrill-om – še posebej, ker provizije niso previsoke in ker je na voljo v ZDA.

ZAČNITE Z VIRWOXOM!

3. LocalBitcoins

LocalBitcoins je trg Bitcoinov, kjer se prodajalci in kupci Bitcoinov lahko srečajo in ga izmenjajo med seboj (lahko si omislite eBay, vendar kot Bitcoin). LocalBitcoins je na voljo po vsem svetu, kjer koli so prodajalci. Tu lahko najdete prodajalce, ki ponujajo Skrill kot plačilno sredstvo, preverite njihov ugled, saj v tem primeru ne gre za veliko borzo, ampak posameznik in tveganje za prevaro je nekoliko večje.

Upoštevajte, da je cena, ki jo prodajalec morda želi, lahko nekoliko višja, če sprejme Skrill, saj zanje obstaja veliko tveganje. Toda to je enako pri vseh metodah, ki smo jih pregledali v tem članku (razen metode VirWox).

Na splošno bi to metodo priporočili tistim, ki želijo s Skrillom kupiti Bitcoin v ZDA, saj je veliko manj težav kot to počne prek VirWoxa. Kot vedno je cena, ki jo morate plačati z uporabo Skrill-a, visoka, vendar če morate uporabiti Skrill, je to odlična možnost.

ZAČNITE Z LOCALBITCOINI!

4. Paxful

Paxful je popolnoma enako kot LocalBitcoins, Bitcoin kupujete pri posameznikih in ne pri podjetjih. To zahteva, da preberete prodajalce, ki jim zaupate, tako da preberete njihove ocene in njihovo skupno oceno, da boste lahko ugotovili, kako so drugi z njimi.

Stvar s ponujanjem storitve / izdelka (v tem primeru Bitcoin) na trgu je, da lahko en negativni pregled popolnoma poruši vaše podjetje. Tako bodo morali prodajalci vedno poskrbeti, da so njihove stranke zadovoljne in da je njihova skupna ocena visoka. To nas kupce postavlja v odličen položaj, saj če nas prevarajo, ne bodo samo izgubili našega podjetja, temveč tudi veliko drugih poslov.

Paxful je odlična tržnica za povezovanje s prodajalci in veliko boljša alternativa kot nakup / prodaja Facebook skupin ali na eBayu. Provizije so kot vedno višje kot pri plačilih s kreditno kartico ali bančnim računom, če pa se vam to splača – pojdite naprej.

ZAČNITE Z PAXFUL!

Zaključek

Nakup Bitcoina z uporabo Skrill-a je malo težaven, toda ko boste našli dobrega prodajalca na Paxful ali LocalBitcoins ali nekajkrat storili z BitPando ali VirWoxom, boste pripravljeni. Čeprav ni nujno, da kupujete Bitcoin s storitvijo Skrill, očitno morate, in te 4 možnosti so najboljši način za to.

Vso srečo!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me