7 Beste ASIC-mijnwerkers 2021: beproefd en getest met beoordelingen

1. Bitmain Antminer S5 2. Bitmain Antminer S7 3.

Bitmain Antminer S9

Bitmain Antminer S5 Bitmain Antminer S7 Bitmain Antminer S9
BEGIN! BEGIN! BEGIN!

Cryptocurrency is misschien wel het beste cadeau dat de 21e eeuw te bieden heeft. Het begon een beetje wankel, maar na verloop van tijd is het steeds stabieler geworden.

Omwille van uw toekomstige, financiële toekomst, is het verstandig dat u begint te denken aan het verzamelen van Bitcoins. Hiervoor moet u eerst begrijpen hoe ze werken, hoe u transacties in Bitcoins kunt uitvoeren en vooral hoe u deze kunt minen. De theorie en het proces van Bitcoin-mijnbouw kunnen ingewikkeld zijn. Grote geesten hebben echter technologie ontwikkeld die alleen vereist dat u de basisprincipes van Bitcoin begrijpt en waarbij alle complexe processen op de achtergrond worden uitgevoerd.

Een deel van deze nieuwe technologie omvat Bitcoin-mijnbouwhardware. Alleen via de beste asic-mijnwerkers wordt Bitcoins aan uw portemonnee toegevoegd (tenzij u bitcoins koopt). Verschillende Bitcoin-mijnbouwhardware heeft verschillende prestatieniveaus. En met de steeds toenemende complexiteit van de Bitcoin-mijnberekeningen, heb je de beste asic-mijnwerker nodig.

In dit stuk bespreken we enkele van de beste Bitcoin-mijnbouwhardware en werpen we licht op enkele van de factoren waarmee u rekening moet houden bij uw zoektocht naar de beste mijnbouwhardware..

ASIC Miners: What the Heck is it?

Een korte term voor Application Specific Integrated Circuit, ASIC is een circuit dat is gemaakt voor een specifiek gebruik in plaats van in het algemeen te worden gebruikt. De mijnwerkers die zich overgeven aan ASIC-mijnbouw zijn meer ontwikkeld en verfijnd in vergelijking met de traditionele mijnwerkers die de CPU, GPU en andere componenten gebruiken. Er zijn enkele zeldzame Bitcoin ASIC-miningchips en deze kunnen, samen met de meest voorkomende, op zichzelf worden gebruikt als het gaat om het minen van de Bitcoin..

Als het gaat om mijnbouw met een hogere snelheid, spelen ASIC-mijnwerkers een grote rol en zijn ze productiever en kosteneffectiever dan de traditionele Bitcoin-mijnwerkers. Bitcoin-mijnbouw is alleen effectief als er een nettovoordeel is met betrekking tot productiviteit en lage bedrijfskosten. Ze verbruiken veel elektriciteit en er zijn gebruikers die vaak rigs en ASIC-chips combineren om de kosten nog lager te maken.

De ASIC-mijnwerkers zijn ontworpen om in principe te werken en samen te werken met de mijnbouwplatforms. Het voordeel van het toevoegen van de ASIC-chips aan de mining-rigs is dat ze de munten met de rigs een stuk efficiënter maken. De ASIC-chips kunnen elke dag beter presteren dan een stapel GPU’s. Als ze tegen elkaar uitkomen, hashen de ASIC-chips de transacties 100 keer sneller dan een typische stapel GPU’s.

Dit komt omdat de ASIC-chips de volgende stap zijn in de reis van technologie en ook, ze zijn energiezuiniger en verbruiken minder energie dan de GPU’s. Analisten voorspellen dat de komende jaren de levensvatbaarheid van de ASIC-chips zal zien, aangezien er geen plannen of technologieën zijn die de chips binnen het energiekader kunnen vervangen..

Een van de grootste voordelen van het hebben van een ASIC-chip in plaats van een typische mijnwerker is dat terwijl andere mijnwerkers bezig zijn te wachten tot de transacties zijn verwerkt, u de munten veel sneller zult minen, waardoor u een strategisch voordeel ten opzichte van hen krijgt..

Het enige dat je misschien een beetje irriteert, is dat, aangezien de chips behoorlijk taakspecifiek zijn en uitsluitend zijn gemaakt voor het delven van bitcoins, de kosten om ze te bouwen behoorlijk hoog kunnen oplopen. Hoewel je misschien wilt dat de snelheid van het hashen van munten hoog is, is de tijd die nodig is om een ​​microchip te maken voor een taakspecifieke functionaliteit best veel. De eerste mijnwerker die werd uitgebracht met behulp van een ASIC-chip, is gemaakt door Bitmain in mei 2016 in China.

Hoewel het was ontworpen om de Bitcoin te minen, waren er andere SHA-256-munten die ermee konden worden gedolven. Het werd vrij levendig bewezen dat de ASIC-chips beter zijn dan de FPGA’s, GPU’s en CPU-combinaties als het gaat om de snelheid van mijnbouw en de hash-snelheid.

ASIC Miner: Common en Popular Brands

Er zijn veel bedrijven die ASIC-mijnwerkers produceren en de microchips maken op basis van dezelfde technologieën. Een kleine tweak hier en daar onderscheidt de merken van elkaar en elk heeft zijn eigen prijs en kenmerken. Hier zijn een paar van hen die vrij hoog zijn beoordeeld en die vaak worden gebruikt door de mijnwerkers over de hele wereld:

 • Bitmain: Als het gaat om de verschillende Bitcoin-mijntools, is er geen naam die meer resoneert dan Bitmain. Dit is het bedrijf dat verantwoordelijk was voor de Antminer, en in de loop der jaren is het de grootste leverancier geworden van alle mijnbouwgereedschappen die door de mensen over de hele wereld worden gebruikt. Hoewel de massa van het bedrijf nu de ASIC-mijnwerkers produceert, is de prijs niet echt een betaalbare aankoop geweest. Een typische Bitcoin-mijnwerker van Bitmain heeft een prijs van ongeveer $ 1.100. Het enige interessante aan Bitmain-mijnwerkers is dat ze worden geleverd met een garantie van drie maanden. Afhankelijk van het model dat u kiest, varieert de hash-snelheid van de miner van 8 tot 14 TH / s. Elk model heeft zijn eigen efficiëntie en afhankelijk daarvan varieert ook de winstgevendheid van de ASIC-mijnwerkers. Er zijn meldingen geweest waarin gebruikers van sommige batches van de mijnwerkers beweerden dat de mijnwerkers vrij onstabiel waren.
 • Halong Mijnbouw: Deze begon als een ASIC-mijnbouwstartup, er was niemand die kon zeggen dat Halong Mining-apparatuur een van de beste ter wereld zou kunnen worden. Nadat de startup was opgezet, lanceerde Halong Mining de Dragonmint T16-mijnwerker. Dit bracht nogal wat erkenning voor het bedrijf en mensen begonnen te geloven dat deze aanstaande startup het beste zou zijn dat de ASIC-mijngemeenschap ooit is overkomen..De Halong-mijnwerker begon te concurreren met de pionier Bitmain en ze gingen het tegen elkaar opnemen en strijden om de eerste plaats. Halong Mining is een reclamecampagne gestart om de voordelen van de door hen gemaakte ASIC-mijnwerker onder de aandacht te brengen. Met de advertenties heeft het bedrijf zich ingespannen om een ​​gevoel van vertrouwen bij zijn klanten en geloofwaardigheid te creëren. Volgens het bedrijf zijn er miljoenen dollars gestoken in de ontwikkeling van de Dragonmint T16. De eerste batch voor de mijnwerker is verzonden in maart 2020 en sindsdien zijn er geen klachten meer. De mijnwerker draait tussen een spanning van 220V en 240V, verbruikt 0,075 J / GH en heeft een hash-snelheid van ongeveer 16 TH / s.
 • Canaan Creative: Als het gaat om de meest stabiele bitcoin-mijnwerkers, is er geen naam die zo bekend is als die van de Canaan Creative. Binnen de mijnwerker is er een Avalon-controller die tot 4 mijnwerkers op een enkel netwerk kan aansluiten. Hoewel de kosten van de mijnwerker vrij hoog zijn, rond de $ 700, zijn er gebruikers die beweren dat de mijnbouw van de Canaan Creative mijnwerker is niet zo efficiënt als die van de Bitmain-mijnwerker. Als we de rapporten en commentaren mogen geloven, komt de gemiddelde hash-snelheid van de miner door Canaan Creative uit op ongeveer 7,3 TH / s.
 • Baikal: Baikal is een naam die iedereen kent, vanwege hun werk dat het doet in onderzoek en ontwikkeling van technologie en de microchips sinds 2008. Dit was het bedrijf dat de SHA-256-algoritmechips in 2013 creëerde. veel ervaring met de ontwikkeling van de bovengenoemde chips en ze hebben de genoemde ervaring geïmplementeerd in de toekomstige technologieën die ze begonnen te ontwikkelen. Er zijn vier productlijnen van Baikal die behoorlijk wat producten aanbieden die verband houden met technologie. Dit zijn Giant B, N, x10 en plus. Er zijn ook andere producten van het bedrijf die helpen bij het mijnbouwproces. Deze omvatten mijnbouwhandleidingen, klantenservice en ondersteuning na de verkoop van de producten, naast een lange reeks diensten.
 • Ebang: Ebang combineert efficiëntie met stabiliteit en biedt u de ASIC-mijnchips voor een prijs tussen $ 700 en $ 1.100, afhankelijk van het model waarvoor u kiest. De mining-chips gemaakt door Ebang maken gebruik van de 14 nm-technologie en dit helpt de chips om een ​​hash-snelheid van 6,3 naar 9 TH / s te pushen.
 • GekkoScience: Er was een klein mijnbouwbedrijf in de Verenigde Staten dat ervan droomde groot te worden. Dat deden ze met het bedrijf dat nu bekend staat als GekkoScience. Het bedrijf vervaardigt nu USB-microminers door de bestaande ASIC-chips in hun eigen ontwerpen te verwerken. De eindresultaten zijn echter niet altijd winstgevend, zo blijkt uit de GekkoScience 2 PAC.

Er ontstaat veel opwinding door een tweet van MyRig die een wafer laat zien en beweert dat deze is geproduceerd door de technologische gigant Samsung. De waarheid over de bewering is nog niet bevestigd, maar als wordt aangenomen dat deze op een solide basis is gebaseerd, is er een aanstaande aanval die de hele branche zal veranderen. Een ander gerucht is dat Samsung de chips al meer dan een jaar produceert.

De koper van de chips is echter nog onbekend, ook al zijn er mensen die denken dat de chips aan Halong Mining worden verkocht voor de productie van de Dragonmint T1 miner. Als Samsung aan het spel meedoet, zou het de grootste producent van de ASIC-mijnchips kunnen worden, aangezien het over aanzienlijke middelen beschikt en de prijs zou ook een marginale daling kunnen vertonen, aangezien de chips op een vrij groot niveau zullen worden geproduceerd om aan de vraag te voldoen..

ASIC Miners: hoe werken ze?

Er zijn twee verschillende manieren waarop de ASIC-mijnwerkers worden vervaardigd. Ze kunnen worden geprefabriceerd om te werken met een specifieke toepassing of worden gefabriceerd en vervolgens geïntegreerd met een aangepaste applicatie.

De typische onderdelen van een ASIC-mijnwerker zijn de software voor mijnbouw, de ASIC-chip, een stroombron en de ventilatoren om het systeem koel te houden. De hele installatie bestaat uit de ventilatoren, ASIC-chips en de processors onder de belangrijkste componenten.

Als u de werking van een ASIC-mijnwerker wilt begrijpen, hoeft u geen onnodig geld uit te geven om mijnexpert te worden. In plaats daarvan kunt u kiezen voor de goedkope tutorials die beschikbaar zijn op internet. Een andere manier die u kunt kiezen, is om de USB-miners te gebruiken. Hoewel ze vrij goedkoop zijn, is de hash-snelheid ervan vrij laag. Dit is begrijpelijk aangezien u krijgt waarvoor u betaalt.

Op een typische USB-mijnwerker die ongeveer $ 30 kost, krijgt u een gemiddelde hash-snelheid van 330 MH / s. Het rendement van de investering door het gebruik van dit type miner is meestal rond de 1% per maand. U wilt investeren in een ASIC-mijnwerker als u van plan bent om eersteklas bitcoin-mijnbouwhardware te bouwen.

Als je op zoek bent naar de beste ASIC-mijnwerker, dan wil je voor de Antminer S9 gaan, met een hash-snelheid van 14 TH / s. Deze miner verbruikt best veel stroom en daarom heb je een stroombron nodig die meer dan 1275 watt levert. Je kunt kiezen uit een van de twee keuzes, afhankelijk van het type kracht dat je kiest:

 • 110V PSU’s zoals de Gold Rated 1000 watt PSU, of
 • 650 watt Voorzie de ASIC Miner van stroom

Er zijn slechts drie eenvoudige stappen die u moet volgen om aan de slag te gaan. Dit zijn de volgende:

 1. Verbind de PSU met de Antminer S9 met behulp van de PCIe-kabels. Hierdoor wordt de mijnwerker automatisch op de Ethernet-kabel aangesloten.
 2. Hierna moet u de PSU inschakelen om ervoor te zorgen dat de mijnwerker is gaan werken.
 3. De laatste stap is om uw pc met hetzelfde netwerk als de mijnwerker te verbinden en u bent klaar.

ASIC Miners: aan de slag

Voordat u begint met het opbouwen van hardware voor bitcoin-mijnbouw, zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden. Er zijn sommige mensen die de mijnbouwinstallaties liever bij hen thuis opzetten, maar als u erover denkt om substantiële winst te maken, moet u een goede opstelling hebben die thuis niet haalbaar is..

Je moet een aantal moeilijke berekeningen maken en de antwoorden krijgen op wat je wilt aan winst. U kunt duizenden dollars inleggen en dan geen winst maken als u niet met de juiste apparatuur bent ingesteld. Dit zal gewoon een verspilling van je inspanningen en geld zijn en je zult er spijt van krijgen dat je ooit je zinnen hebt gezet op bitcoin mining.

Als u zich bij de branche wilt aansluiten en winst wilt maken, moet u ofwel hardware bouwen waarmee u winst kunt maken of een van de voorgebouwde rigs kopen die op de markt verkrijgbaar zijn..

Er zijn een paar dingen die u nodig heeft als u bitcoins wilt minen. Waaronder:

 1. Een ASIC-mijnwerker,
 2. Een software die compatibel zal zijn met de mijnwerker, zoals BFGMiner of CGMiner,
 3. Een bitcoin mining-calculator waarmee u het aantal altcoins kunt bepalen dat is gedolven. Dit cijfer zal onder één hoedje spelen met de kracht van de ASIC-mijngadgets die je hebt.
 4. Ook kun je een extra ventilator gebruiken voor een betere koeling van de componenten.
 5. Een Bitcoin-portemonnee. Dit is de portemonnee waarin u alle munten opslaat die door uw installatie zijn gedolven.
 6. Je kunt een slush-pool ook gebruiken als een pool-mijnaccount.

Het mijnbouwproces is vrij eenvoudig te begrijpen en als u er eenmaal bekend mee bent, kunt u het proces starten wanneer u maar wilt zodra u de hardware hebt geïnstalleerd.

 1. Het eerste dat u moet doen, is uw ASIC-mijnwerkergadget op uw pc aansluiten.
 2. Daarna kunt u de bitcoin mining calculator gebruiken om de opbrengst in de vorm van de bitcoin resultaten te berekenen.
 3. Als u geen pool mining-account heeft, meld u dan aan voor een slush pool-account. U moet de ASIC-mijnwerker verbinden met het pool-mijnaccount.
 4. De volgende stap is het opzetten van de configuratie van het pool mining-account. Meestal vereist deze stap het adres van de serverpoort en de pool.
 5. Hierna moet u uw bitcoin-mijnsoftware opstarten, zoals de CGMiner of de BFGMiner.
 6. De software zal u dan vragen om uw adrespool, poort, gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren.
 7. Start het mijnbouwproces en mijn de bitcoin dienovereenkomstig.

Hoe u de beste mijnbouwhardware kiest

Hash-snelheid

Hash-snelheid verwijst naar het aantal complexe berekeningen dat de hardware in elke seconde kan voltooien. De hash-snelheid is een kritische factor, aangezien een hoge hash-snelheid de kansen vergroot om de complexe wiskundige berekeningen op te lossen die nodig zijn om Bitcoin als beloning te verdienen..

Bij Bitcoin-mining is wat u zoekt een specifieke oplossing. Met hash-algoritmen zullen vergelijkbare wiskundige problemen altijd vergelijkbare oplossingen bieden. Ze zijn echter ontworpen om onvoorspelbaar te werken. Als zodanig is de enige beste manier om de specifieke oplossing goed te krijgen, door veel verschillende (willekeurig) te proberen. Bovendien moet u er rekening mee houden dat mijnbouw concurrerend is. Het transactieverzoek wordt immers naar het peer-netwerk verzonden. Dus de mijnwerker die het goed doet, krijgt als eerste de beloning. Om deze redenen is een hoge hash-snelheid essentieel voor winstgevende mijnbouw.

De hash-snelheid wordt gemeten in Megahashes of Gigahashes of Terahashes per seconde. De allereerste mining-hardware had een hash-snelheid tussen 336 MH / s en 14.000.000 MH / s.

Energieverbruik

Houd er rekening mee dat bitcoin-mijnbouw een investering is. Gezien het feit dat er enkele kosten zijn die u moet dragen om het Bitcoin-mijnproces te ondersteunen. Een van de kosten die u moet betalen, zijn de energiekosten.

Hoe krachtiger de hardware die u gebruikt, is de elektriciteit die u mag verwachten te verbruiken. Daarom moet u, voordat u mijnbouwapparatuur aanschaft, rekening houden met het elektriciteitsverbruik in watt. Als u dit weet, kunt u de energiekosten van het apparaat berekenen. Het zal u helpen de levensvatbaarheid van Bitcoin-mijnbouw te bepalen met behulp van de genoemde hardware. Als uw berekeningen beoordelen dat de inkomsten van BTC-mining lager zijn dan die van de daaropvolgende energierekeningen, dan is de onderneming niet de moeite waard.

Met behulp van het energieverbruik en de hash-snelheidscijfers kunt u bepalen hoeveel hashes er kunnen worden gedolven uit elke watt elektriciteit die door uw mininghardware stroomt. Om deze berekening te maken, deelt u de hash-snelheid door het watt-verbruik van de hardware.

Als je bijvoorbeeld een hardware-hash-snelheid hebt van 4500 MH / s en het vereist ongeveer 32 watt aan energie, verwacht dan dat de mijnbouwhardware je ongeveer 140.625 MH / s levert voor elke watt elektriciteit. Gebruik de online Bitcoin-mijnenergiecalculators om de energierekening te berekenen die u elke week, maand of jaar mag verwachten.

Zijn dezelfde berekeningen van toepassing bij het gebruik van een laptop, zou je je kunnen afvragen? Nou, dat doen ze. Laptops verbruiken energie en hebben ook een hash-snelheid. Volg de bovenstaande formule om de energiekosten te berekenen.

Prijs

De prijs van de mining-hardware is ook essentieel. Vergeet niet dat de meeste goedkope mijnbouwhardware een paar Bitcoins zal binnenhalen. Dure Bitcoin-mijnbouwhardware is uniek, snel en efficiënt. Wees bereid om te investeren om een ​​fortuin te verdienen met de Bitcoin-mijnbouw. Streef naar waarde en kwaliteit bij uw aankoop.

Zodra u een idee heeft van de factoren waarnaar u moet zoeken, zoals hierboven vermeld, begint de jacht naar de beste hardware voor bitcoin-mijnbouw. Om het je gemakkelijk te maken hebben we alvast een lijst samengesteld met de beste miners. Dit zal je helpen om de beste bitcoin miner hardware te bepalen en zelf bitcons te gaan minen.

Onze top 7 beste ASIC-mijnwerkers 2021

1. Bitmain Antminer S5

Bitmain Antminer S5De Antminer S5 is misschien niet de nieuwste Bitcoin-mijnbouwhardware (andere modellen zoals de S7 en S9 zijn erna gekomen), maar hij is nog steeds in gebruik en de efficiëntie en functie is voorbeeldig.

De Bitmain Antminer S5 heeft een voeding met het label 115 volt, en dat verbruikt ongeveer 560 watt. Met de lage stroombehoeften en het lage verbruik, kan de Antminer S5 door een kleine stroomvoorziening worden gebruikt, vergelijkbaar met die waarop desktopcomputers draaien.

Met betrekking tot efficiëntie produceert het apparaat ongeveer 1 GH / s voor elke 0,51 watt die wordt verbruikt. Wat zich vertaalt naar 0,51 J / GH. Vergeleken met zijn voorganger, de S3, is de efficiëntie van de S5 verbeterd. Al deze geïntegreerde functies maken het de krachtigste bitcoin-mijnwerker op de huidige markt.

Wat het gewicht betreft, weegt de S5 2,5 kg. Het lage gewicht is te danken aan het lichtgewicht materiaal en het feit dat het van boven naar beneden open is. De opzet is geen rocket science en vereist geen voorafgaande technische ervaring. Al deze eigenschappen maken het de beste antminer op de huidige markt.

AAN DE SLAG MET BITMAIN ANTMINER S5

2. Bitmain Antminer S7

Bitmain Antminer S7De Bitmain Antminer S7 werd in 2015 op de markt geïntroduceerd. Sindsdien is het een van de meest populaire Bitcoin-hardwaremijnwerkers geworden en domineert het de markt dankzij het lage stroomverbruik in vergelijking met de S5..

De aanbevolen voedingseenheid voor het gebruik van de S7 is de 1600 watt APW3. Deze voedingseenheid is verreweg een van de beste die op de markt verkrijgbaar is. Het is precies ontworpen voor Bitcoin-mijnbouw.

De mijnwerker kan zelfs de krachtigste mijnbouwhardware gebruiken: de Antminer S9. Het vereist echter minimaal 205 volt om te werken. Het optimale stroomverbruik maakt het de meest efficiënte bitcoin-mijnwerker.

De efficiëntie van de S7 is afhankelijk van de effectiviteit van de gebruikte voeding en de omgevingstemperatuur. Maar bij kamertemperatuur van ongeveer 25 graden Celsius produceert de S7 ongeveer 1300 watt. Op dit punt moet u er rekening mee houden dat elke generatie van de Antminer bijna twee keer zo efficiënt is in vergelijking met zijn voorganger.

Hij weegt 7,5 kilo en heeft een duurzame metalen behuizing met daarin een groef- en tongsysteem. Omdat het apparaat veel lawaai maakt, is het niet ideaal om het in huis te hebben. Bovendien is het absoluut noodzakelijk om ervoor te zorgen dat u het in een koele omgeving plaatst om ervoor te zorgen dat u minder energie besteedt aan het koelen tijdens het mijnen..

AAN DE SLAG MET BITMAIN ANTMINER S7

3. Bitmain Antminer S9

Bitmain Antminer S9De Bitmain Antminer S9 is momenteel de beste Bitcoin-mijnbouwhardware die op de markt verkrijgbaar is. Het heeft de hoogste hash-snelheid van ongeveer 14 TH / sec en is verreweg de meest efficiënte mijnbouwhardware die er is.

Deze hoge hash-snelheid is mogelijk dankzij 3 printplaten met in totaal 189 chips. Voor alles wat de S9 te bieden heeft, zou je er een aardige cent voor moeten betalen.

De Antminer S9 kan efficiënt worden gebruikt met de Antminer 1600 Watt voeding. Over efficiëntie gesproken, de S9 is met name de meest efficiënte mijnbouwhardware die er is. En hoewel het 300 watt meer verbruikt in vergelijking met de S7, is het twee keer zo efficiënt met ongeveer 0,1 joule per Gigahash.

Het apparaat heeft een stevig ontwerp en weegt 10,4 pond. Het stevige ontwerp is handig wanneer een mijnwerker de meerdere mijnwerkers op één plank moet plaatsen. Met de S9 heb je hem het beste in een garage of magazijn. Het geproduceerde geluid is ondraaglijk voor een huis.

AAN DE SLAG MET BITMAIN ANTMINER S9

4. Antminer T9

antminer-t9-recensieT9 is weer een uitstekende beste bitcoin-mijnwerker 2020 op de lijst. Er moet echter op worden gewezen dat het iets in de hogere prijsklasse ligt. Met betrekking tot het vergelijken van de T9 met de S9, zijn mijnwerkers verdeeld over wat beter is. Hieronder vindt u een korte bespreking van de T9 waarmee u gemakkelijk tussen de twee kunt kiezen.

De T9 verbruikt ongeveer 1450 watt voor ongeveer 11,5 TH / s voor Batch 23. Hij heeft een efficiëntie van 0,126 J / GH. Met deze cijfers is de S9 beter dan de T9. Maar voordat u de beslissing neemt, moet u er rekening mee houden dat de kwaliteit van de chips in de S9 van iets mindere kwaliteit was, wat leidt tot hun verminderde stabiliteit. De T9 Miner heeft dit probleem opgelost.

De T9 heeft ook aandacht besteed aan het pre-auto-freq-probleem dat heerst bij de S9-mijnwerker.

AAN DE SLAG MET ANTMINER T9

5. AvalonMiner 741

avalonminer 741 beoordelingAls u op zoek bent naar een uitstekende bitcoin-mijnwerker voor een betaalbare prijs, dan is dit degene voor u. Dit product is de nieuwste toevoeging aan de industrie door het bedrijf Canaan. Het levert een goede hash-snelheid van ongeveer 7,3 TH / s en is voorzien van een luchtvormend koelsysteem waardoor 88 chips uitstekend als een enkele eenheid kunnen functioneren. Het helpt ook om de mijnwerker te allen tijde aan de gang te houden.

De unit heeft een efficiëntie van 0,16 J / GH. Deze efficiëntieclassificatie is veel beter in vergelijking met alle andere producten in deze prijsklasse.

AAN DE SLAG MET AVALON MINER 741 / su_button] AAN DE SLAG MET ANTMINER L3

7. Bitmain Antminer D3

Bitmain Antminer D3Deze mijnbouwhardware werd in 2018 op de markt geïntroduceerd. Als je het hebt over Dash ASIC-mijnwerkers, moet je de Antminer D3 noemen, want deze behoort tot de beste.

De meeste miners gebruiken deze hardware om eerst dash-munten te minen, die ze later in Bitcoins omzetten en daarbij enorme winsten maken. De Antminer D3 biedt een hash-snelheid van 15 GH / s en verbruikt ongeveer 1200 watt.

Over het algemeen meet het 320x130x190 mm, wat het mogelijk maakt om een ​​nette opstelling te hebben wanneer meerdere mijnwerkers tegelijkertijd worden gebruikt.

AAN DE SLAG MET BITMAIN ANTMINER D3

Hoe ASIC Miner de wereld van cryptocurrency-mijnbouw heeft veranderd

Toen het idee van de bitcoin en de bitcoin mining nog nieuw was, had je alleen een normale pc met de normale CPU en GPU nodig om de mining te starten. Toen het idee echter populair werd, kon de traditionele apparatuur niet de gewenste hash-snelheid krijgen. Dit is het moment waarop de vorderingen begonnen te worden. Van tevoren was bekend dat wanneer de vraag naar de bitcoin stijgt, er betere hardware moet worden ontwikkeld om aan de vraag te kunnen voldoen..

Toen de traditionele CPU ineffectief bleek te zijn, werden de GPU’s aan het systeem toegevoegd. Dit hield de hash-snelheid een tijdje op peil. Door de exponentiële groei van de vraag was er echter behoefte aan betere hardware om de markt bij te houden.

Dit is het moment waarop de GPU’s geavanceerder werden en stapels ervan werden gebruikt om een ​​hogere hash-snelheid te krijgen. De elektriciteitskosten begonnen echter door de lucht te schieten en het delven van munten op stapels GPU’s was ook niet meer haalbaar..

Naarmate het aantal miners toeneemt, zal de hash-snelheid dalen als je dezelfde apparatuur gebruikt. Toen ontstond de behoefte aan een betere technologie en ontstonden de ASIC-chips.

Zoals we inmiddels vrij goed weten, zijn de ASIC-chips uitsluitend ontworpen voor mijnbouw en zijn ze behoorlijk efficiënt in vergelijking met de GPU’s, omdat ze een hogere hash-snelheid produceren bij een lager elektriciteitsverbruik. Deze gespecialiseerde technologie heeft wonderen verricht en bedrijven en individuen over de hele wereld zijn hun eigen mijnbouwbedrijven begonnen nadat de ASIC-chips uitkwamen..

Aangezien deze technologie is ontwikkeld met het enige doel van mijnbouw en nergens anders kan worden gebruikt, moeten de kosten alleen door de klanten van de mijnbouw worden gedragen. Dit is de reden waarom enkele van de beste ASIC-mijnwerkers ter wereld elke maand duizenden dollars kunnen kosten.

Er wordt nogal wat warmte geproduceerd als de ASIC-mijnwerkers aan het werk zijn. Dit is een van de enige redenen waarom veel bedrijven in de wereld het moeilijk vinden om een ​​geschikte plek te vinden om hun mijnbouwbedrijven op te zetten. Er is een enorme behoefte aan ruimte om alle apparatuur onder te brengen en de elektriciteit moet ook goedkoop zijn. Veel van de ruimte wordt ingenomen door de ventilatoren die worden gebruikt om de apparatuur af te koelen.

Aan de andere kant zijn er enkele bedrijven die geen moeite hebben met deze regeling en die enorme mijnbouwbedrijven hebben opgezet. Dit heeft ertoe geleid dat het minen van bitcoin en validatie van de blockchain een meer gecentraliseerd proces is geworden, aangezien het merendeel van de mijnbouw wordt gedaan door deze paar bedrijven..

Kunnen we mijnen zonder ASIC-mijnwerkers? JA!

Hoewel iedereen over de hele wereld je zal aanbevelen om in een ASIC-mijnwerker te investeren, zijn er een paar andere manieren waarop je de bitcoin en andere altcoins kunt minen. Waaronder:

 • Mining Pools: dit is het proces van samenwerken met anderen in de pool en de rekenkracht van iedereen combineren om een ​​blok te creëren. De beloningen van dit blok worden vervolgens verdeeld onder alle leden van de pool, in verhouding tot de rekenkracht die ze hebben bijgedragen.
 • USB Miners: dit is een van de eenvoudigste manieren om te minen; het enige dat u hoeft te doen, is de USB Miner op de pc aansluiten. Het is echter nogal inefficiënt en wordt meestal als een verspilling van tijd en geld beschouwd.
 • CPU: dit wordt een van de eenvoudigste manieren van minen; de enige vereiste is de CPU met een sterke processor. Dit zou tien jaar geleden vruchtbaar zijn, maar nu zal het geen enkel resultaat opleveren.

De beste ASIC-mijnwerker kiezen: wat is uw keuze?

Uiteindelijk ligt de beslissing om al dan niet Bitcoin te minen bij jou. Als u echter de beste mining-hardware nodig heeft om uw mining-onderneming winstgevend te maken, dan zijn hierboven enkele van de beste asic-mijnwerkers die u zou moeten overwegen. Zorg ervoor dat u rekening houdt met de factoren die we hierboven hebben opgesomd voordat u de beste asic miner kiest.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me