Antminer L3 / L3 + gjennomgang – Kan det tjene penger?

Når du hører ordet gruvedrift, er vi ganske sikre på at svette arbeidere, noen gressete mekaniske verktøy og en svakt opplyst underjordisk hule er noen av de første tingene som dukker opp i tankene dine. Alt dette er i ferd med å endres. Alt takket være kryptokurver og innvirkningen de har hatt på den moderne verden, ble vi introdusert for en ny type gruvedrift; en som ikke krever tunge løft eller ned i underjordiske huler.

Denne typen gruvedrift er av teknologisk art. Alt du trenger for å kunne bryte deg med ditt hjerte innhold er litt bakgrunnskunnskap, og et stykke gruvedrift som kalles gruverigg. En annen ting du absolutt trenger, er imidlertid mye og mye elektrisk kraft, for disse gruvedriftene vil ikke gå billig på strømmen din.

Det beste er imidlertid det faktum at du kan gjøre det alene. Selv om det finnes støttegrupper der gruvearbeidere fra forskjellige deler av verden, koblet via internett, samler ressursene og fokuserer innsatsen for å oppnå bedre resultater, er de på ingen måte en nødvendighet for å oppnå fruktene av ditt (metaforiske) harde arbeid.

Disse ‘støttegruppene’ kalles gruvebassenger, og selv om de krever at hver enkelt gruvearbeider legger inn noen bassenggebyrer som en måte å kreve noen form for tilknytningsgebyr på alle, gjør den fortjenesten du kan få det til å virke veldig ubetydelig.

Nå hvis du ikke har gjettet det ennå, er vi nå ganske sikre på at du blir igjen og lurer på hva formålet med å gå gjennom alle disse problemene er. Hvis vi ikke bryter etter juveler i en hule, hva er det da vi gruver etter? Svaret er kryptomynter. Bitcoin-gruvedrift eller gruvedrift for annen kryptovaluta har generelt blitt mye av en trend i det siste.

Med et stort spekter av fortjeneste og en litt enkel å sette opp ordningen, er folk raskt klar over at gruvedrift tilfeldigvis er en rask måte å tjene litt ekstra penger på, eller bare skaffe seg noen få kryptovalutaer..

Videre utnyttet av den enorme og uoverstigelige populariteten oppnådd av kryptokurver, spesielt Bitcoin, klatrer gruvedrift raskt popularitetskartene og når alle de deler av verden som tidligere har blitt berørt av Bitcoin eller annen kryptovaluta..

Bitmain Antminer L3 gjennomgang

Antminer L3 anmeldelseAntminer L3 er et utmerket valg for de som leter etter en ideell gruvearbeider for Litecoins. Nå er L3 en etterfølger til den vellykkede L3 og legger til den noen etterlengtede funksjoner og noen forbedringer. Vi tar en titt på alt dette i detalj.

I likhet med forgjengeren, bruker L3 BM1485-brikken. Det fungerer nesten nøyaktig som L3, men med noen få unntak. Først og fremst får L3 et enormt løft i hash-hastigheten, noe som er nesten dobbelt så mye som den tidligere modellen pleide å ha. Men med økningen i det gode, har det dårlige også steget. L3 bruker også nesten dobbelt så mye strøm som L3, noe som betyr at energiregningene bare vil bli høyere hvis du planlegger å oppgradere.

KOM I GANG MED ANTMINER L3

Ting å tenke på

Hash rate

Siden en høy hashrate alltid har vært den mest etterspurte kvaliteten i en gruvearbeider, har Antimer gjort store anstrengelser for å sikre at kundene ikke finner noen grunn til å bekymre seg og desto flere grunner til å feire. Hashfrekvensen til L3 har blitt forsterket med så mye som nesten 100%, noe som er det dobbelte av det L3 pleide å ha. Mens den eldre modellen tilbød en hashrate på rundt 255 MH / s, har den nyere gått opp til ekstremt imponerende 504 MH / s.

Strømforbruk

Nå er den nest største faktoren når du kjøper en gruvearbeider, mengden energi den skal forbruke. I motsetning til hashfrekvensen er dette tilfeldigvis en uønsket mengde som må begrenses til et minimum.

Etter å ha gjort noen omtrent presise beregninger, ble det funnet ut av eksperter at Antminer L3s strømforbruk, som er omtrent 400W, bare skulle utgjøre 10% av det totale overskuddet ditt i løpet av et år. Denne statistikken, sammenlignet med andre gruvearbeidere fra samme marked, maler L3 i et ganske godt lys.

Men når det kommer til L3, blir ting litt vanskelige. På grunn av den økte og nesten doblede hashhastigheten som tilbys av den sammenlignet med forgjengeren, er L3 også skyldig i å ha brukt opp nesten dobbelt så mye strøm, som er rundt 800W.

Imidlertid, hvis du tenker på det, har ikke situasjonen gjennomgått mye forandring. Siden begge motstridende mengder er endret med samme mengde, forblir nettoeffektiviteten konstant for begge modellene.

Lettvekt

L3 tar helt klart kaken her. Den veier bare 2,5 kg, er overraskende lett og kan lett bæres rundt. L3 er derimot ikke så fleksibel. Den veier godt 6,5 kg, inkludert emballasjen.

Vær oppmerksom på at vekten til en rigg er avgjørende når det gjelder frakt, siden tyngre varer generelt ber om høyere fraktkostnader sammenlignet med lettere..

Støynivåer

En annen kritisk faktor som spiller inn når man snakker om gruvearbeidere eller gruverigger, er lyden som genereres. Siden de fleste gruvearbeidere foretrekker å operere fra bolighusene sine, er det bare fornuftig at riggen skal lage så lite støy som mulig.

Lyden som genereres måles vanligvis i form av desibel, og ønskes holdt så lav som mulig. Når det gjelder L3, har den en enkelt vifte og avgir minimum 60 dB. Derimot huser L3 doble vifter og avgir som et resultat mellom 75 dB og 95 dB støy når den kjører ved omgivelsestemperatur..

For å oppsummere, mens L3 ikke er myk nok til å betjenes innenfor rammen av soverommet ditt, men på samme tid, er det definitivt ikke høyt nok til å forårsake opprør for naboene dine.

Størrelse

Når det gjelder maskineri av noe slag, er den ene tingen som alltid betyr noe størrelsen på den. Hvis den er for klumpete, uansett hvor god eller effektiv maskinvare den er, vil den aldri leve opp til sitt fulle potensiale bare på grunn av det faktum at det ville være for mye bry å betjene eller til og med flytte rundt.

Også for gruverigger er størrelsen kritisk. Folk foretrekker at gruvearbeiderne er kompakte og plasseffektive. For det første forenkler en relativt liten gruvearbeider forsendelser og emballasje.

For det andre, hvis riggen er liten nok, trenger du kanskje ikke å tenke mye på hvor du skal sette den opp. Hvis den nåværende plasseringen ikke fungerer, kan du bare flytte den til et nytt sted uten å bry deg mye om de tilhørende komplikasjonene.

Når det gjelder L3, er den faktisk anstendig størrelse på bare 23 cm x 13,5 cm x 16 cm. L3, derimot, er mye større og størrelse 35 cm x 13 cm x 19 cm.

Rimelig

Antminer L3 er tilgjengelig for salg på nesten alle større utsalgssteder og e-handelsplattformer som Amazon, eBay eller AliExpress. I tillegg kan du også kjøpe den fra et dedikert nettsted for distributør av kryptodrift. Ekstrem forsiktighet må utvises når du bestiller en L3 fra noen av ovennevnte nettsteder, siden mange av dem er rene falske ordninger der salgsprisen er langt over den faktiske markedsverdien..

I det vesentlige må obskure eller ukjente kryptodriftsteder unngås, siden det veldig godt kan være en nøye utformet svindel som eksisterer med det ene formål å lure sine kunder. Den eneste tommelfingerregelen som skal følges her, er å alltid bestille fra en kjent og kjent selger.

Nå som for L3, vil neste batch være tilgjengelig for rundt $ 2000, mens L3 for øyeblikket er tilgjengelig på et sted under og rundt $ 1500.

Å investere eller ikke investere?

Når vi sammenligner de to modellene, kan vi enkelt se at selv om L3 kommer med dobbelt hasjfrekvens på L3, forblir nettoeffektiviteten upåvirket. Videre overgår forgjengeren den nyere modellen i en rekke parametere som vekt, størrelse og støynivå. Med tanke på alt det ovennevnte, er det definitivt mer fornuftig å velge en L3-modus akkurat nå. Det sier seg imidlertid også at L3 er et godt valg i seg selv, og til slutt kommer beslutningen om å velge mellom de to ned på det som skjer lettest tilgjengelig sammen med til en rimeligere pris..

KOM I GANG MED ANTMINER L3

Vilkår du må vite

Nå for å snakke videre i dybden om prosessen som er gruvedrift av kryptovaluta, hvordan kan den bli lønnsom, hvilke risikoer det innebærer og hvor mye du kan tjene på det, må vi se på noen få kritiske termer fra bransjen og ta en god titt på hva som trengs for å bli en vellykket gruvearbeider, det være seg for Bitcoins eller annen kryptovaluta.

Blokkere

Blokker er det som utgjør kryptokurrency-blockchain. Årsaken til at det kalles blockchain er at den består av en sekvens av blokker, som alle er knyttet til individuelle transaksjoner. Ettersom nye blokker fortsetter å bli lagt til blockchain, fortsetter sikkerheten på de nedre lagene å dobles.

Kjølerom

Kjølelageret er en måte å referere til ethvert sted du velger å lagre kryptovaluta-myntene dine som ikke er koblet til internett. Et eksempel på dette vil være en maskinvarepungebok. Kjølehus brukes vanligvis når folk er interessert i å sikre myntene sine fra hackere eller andre ondsinnede tyveriforsøk.

Desentralisert

Hele poenget med kryptovaluta-nettverket er at det er desentralisert. Desentralisering refererer til det faktum at ingen individuelle myndigheter, land eller organisasjoner fungerer som et reguleringsorgan for Bitcoin-transaksjoner, og de styres faktisk automatisk gjennom blockchain og den kombinerte innsatsen til kryptovaluta-gruvearbeidere.

Halvering

Saken med Bitcoins er at de er begrensede. I motsetning til alle andre valutaer som kan produseres uendelig gjennom registrerte banker, kan Bitcoins bare utvinnes til et bestemt beløp. Faktisk er den totale mengden Bitcoins som noensinne vil bli utstedt, 21 millioner. På grunn av dette, og kanskje for å forlenge valutaens levetid, blir antallet Bitcoins utvunnet fra en enkelt blokk redusert med halvparten hvert fjerde år. Denne prosessen kalles halvering.

Gruvedrift

Gruvedrift er en måte å validere transaksjoner på blockchain. Det fungerer ved å løse komplekse matematiske problemer ved hjelp av spesialisert maskinvare. Uansett hvilken gruvearbeider som kommer til løsningen først, tildeles noen få mynter.

Basseng

Gruvedrift eller basseng refererer til en gruppe gruvearbeidere som kommer sammen for å samle sine ressurser og arbeide kollektivt for å få raskere resultater ved gruvedrift. Belønningene som til slutt tildeles fordeles likt mellom hvert medlem av bassenget. Å være i et basseng forbedrer vanligvis lønnsomheten til et enkelt medlem, selv om det er en viss pool-avgift knyttet til det samme.

Satoshi Nakamoto

Dette navnet er ganske kritisk for Bitcoins historie, da det er denne personen som blir kreditert som oppfinneren av Bitcoins. Imidlertid er navnet bare et pseudonym som ble brukt i en akademisk artikkel som ble publisert i år 2008, og som skisserte konseptet og teknologien bak Bitcoins.

Mining Rig Parameters

Nå før vi dykker rett inn i gjennomgangen av et fantastisk stykke gruvedrift, er det fortsatt noen få nøkkelord du trenger å vite. Dette er i utgangspunktet de viktigste faktorene du må vurdere før du går inn for kjøp av en gruvedrift. Hvis gruvearbeideren du velger å kjøpe, klarer seg bra på alle disse kontoene, kan du være ganske sikker på at du har tatt det riktige valget.

Hash rate

Hash refererer til en enkelt matematisk beregning som må gjøres av datamaskinen eller gruvearbeideren din for å bryte etter mynter eller verifisere blokker på blockchain. Hashhastighet refererer til antall beregninger som gruvearbeideren din kan utføre på ett sekund. Vanligvis er hashfrekvenser representert i terahash, megahash eller gigahash per sekund. Mer hashhastigheten for en gruvearbeider vil bedre være dens drift.

Energiforbruk

Energiforbruk, som nevnt tidligere, er avgjørende for effektiviteten til en gruvearbeider. Selv om gruvearbeideren din ikke bruker direkte strøm til maskinvarens ytelse, er det ganske stor sjanse for at du ikke får et ønskelig nettofortjeneste for investeringene dine..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me