Antminer S4 Review – er det lønnsomt?

Hvis det er et aspekt av kryptokurver som fremdeles, i dag, stort sett ikke er utforsket, er det gruvedrift. Det er bare en bransje når du sammenligner det med den enormt populære og globalt anerkjente giganten som kryptovalutainvesteringer har blitt. Vellykkede gruvearbeidere har imidlertid en annen historie å fortelle.

Når du fortsetter og snakker med folk som aktivt har hengitt seg til Bitcoin-gruvedrift og gjort det til noe av et yrke for seg selv, vil du mest sannsynlig finne ut at hvis du gjør det på riktig måte, er det en sjanse for at du seriøst kan rake inn stort fortjeneste fra gruvedrift for kryptomynter.

Til Mine eller Ikke til Mine

Selv om det er komplisert og en mye vanskelig oppgave å mestre, gir gruvedrift noen fantastiske insentiver som du ikke finner noen andre steder. Det avhenger i utgangspunktet av hvor mye du er villig til å bruke på denne satsingen. For eksempel, for så vidt nybegynnere er bekymret, kan de bli seriøst antydet med å se på de opprinnelige kostnadene ved å sette opp og starte med en egen Bitcoin-gruvearbeider. Først og fremst er det prisen på gruvearbeideren selv.

Når du kommer forbi det, må du håndtere en mye forhøyet energiregning som faktisk er gjenganger i naturen. Disse kraft- og energiregningene skyldes at gruvearbeidere bare tar opp eller bruker en enorm mengde energi når de er i drift.

De kjører på massive bunter med strøm. Imidlertid blir det absolutt gjort forbedringer, og når det gjelder de nyeste modellene av nevnte gruvearbeidere, viser de seg å være ganske (relativt) energieffektive og trygge å kjøre..

For det andre, hvis du snakker om modellene av gruverigg som har vært på markedet en stund nå, vil du oppdage at de fleste av dem faktisk ikke er egnet til å kjøre i et boligkompleks. Dette skyldes ganske enkelt at de genererer mye støy, forstyrrer freden og harmonien i hverdagen.

Så hvis du planlegger å ha en operativ gruvedrift i hjemmet ditt, må du enten sørge for at du og naboene dine har det bra med opprøret det skal opprette eller velge en rigg som tydelig spesifiserer at den genererer minst mulig støy. mens du løper.

Nå er den neste store tingen du må vurdere når du kjøper en gruvedrift, eller avgjørelsen om du i det hele tatt må kjøpe en gruvearbeider, er lønnsomheten. Faktor i kostnadene som ble forklart ovenfor. Ta hensyn til alt fra den opprinnelige investeringen til alle tilbakevendende kostnadene du sannsynligvis kommer til å møte, og til slutt kommer du til et tall som vil være et grovt estimat på hvor mye du skal ende opp med å bruke på satsingen.

Det neste trinnet er å se på spesifikasjonene til gruvearbeideren du er interessert i og finne ut antall Bitcoins den effektivt kan utvinne på et år. Det vil føre deg til hvor mye penger du vil tjene omtrent et år. Sammenlign nå de to verdiene, så har du svaret ditt.

Vilkår du må vite

Når du først er klar og går fremover med din beslutning om å kjøpe en gruvearbeider og begynne å bryte for kryptovalutaer, er det noen få vilkår du må bli kjent med.

Til å begynne med er Hash-hastigheten den hastigheten som en gruvearbeider løser beregningsproblemer og komplekse algoritmer som ytterligere fører til gruvedrevne mynter. Det er direkte avhengig av antall brukere som er involvert i nettverket. Mer antall brukere mer vil hash-rate for minearbeideren din. Hash-hastighet er faktisk et direkte mål på ytelsen til gruvedriften din.

Bitcoins per blokk er et middel til å spesifisere antall Bitcoins som skal utvinnes når et beregningsproblem løses. Figuren startet med 50 og halveres omtrent hvert fjerde år. Et gruvebasseng er bare en gruppe gruvearbeidere som har kommet sammen og gruver kollektivt for å oppnå bedre resultater i raskere hastigheter.

Det er en måte å forbedre effektiviteten til gruvedrift og minimere individets tap. Nå kan en slik gruppe ikke opprettholdes med mindre det påløper et slags driftsgebyr på hvert enkelt medlem. Denne avgiften kalles ofte bassengavgift, mens den samlede fortjenesten til bassenget fordeles likt mellom alle medlemmene i bassenget.

Konverteringsfrekvensen er et begrep som vi er ganske sikre på at dere alle er kjent med. Så la oss prøve å fokusere energiene på å prøve å forstå hvorfor det er viktig. For de av dere som tenker å gå i gruvedrift bare for å samle mynter eller Bitcoins, holder det faktisk ikke mye.

Men for de som gleder seg til å selge de mynte myntene i bytte mot faktisk valuta, blir omregningskursen en avgjørende faktor for å bestemme den totale lønnsomheten til satsingen. Det er umulig å forutsi BTC / USD-vekslingskursen fra fremtiden, og det er grunnen til at når en person kjøper eller bryter Bitcoins, må de sjekke omregningskursen for å bestemme den optimale tiden for å selge myntene..

Før du fortsetter og beregner lønnsomheten til gruvearbeideren din, må du sjekke ut strømspesifikasjonene som er nevnt i forbindelse med det samme. Hvis du ennå ikke har kjøpt, vil et raskt søk på Internett avsløre alle detaljene til gruvearbeideren du er interessert i. Nøkkelordene du trenger å se etter er strømforbruk og strøm.

Nå som vi har gjort oss kjent med nesten alt som er noe kritisk for å drive en vellykket gruvedrift, er det på tide å grave i gruverne selv. Mens det er en rekke flotte alternativer tilgjengelig på markedet, er den som vi skal fokusere på i dag Antminer S4 utgitt av Bitmain.

Bitmain Antminer S4 gjennomgang

Antminer s4 anmeldelseNå rett opp ser denne ganske formidabel ut og en flott rigg for både profesjonelle og nybegynnere. Den kommer i et 3U rackmonterbart chassis omtrent som en av forgjengerne, Antminer S2. Hashfrekvensen for denne er 2 TH / s, og den bruker den meget godt laget BM1382-brikken.

Når det gjelder strømforbruk, etterlater S4 ingen grunn til bekymring, siden det faktisk er en stor forbedring fra den tidligere versjonen av denne linjen. GH / s til watt-forholdet har blitt betydelig forsterket mens viften går med gode 3900 RPM.

Det gode og det dårlige

Som nevnt tidligere er S4 en flott enhet med noen ganske fascinerende spesifikasjoner. Men det som gjør det enda større, er det faktum at det faktisk fungerer som en enkelt omfattende enhet. Det er ikke nødvendig å koble til en ekstra strømforsyning for å gjøre den i drift eller for å øke ytelsen.

Den eneste tingen som potensielt kan ødelegge opplevelsen for deg, er imidlertid forsendelsesprosessen. Sørg for at du bestiller riggen fra en sikker og pålitelig tjeneste, siden hvis du tilfeldigvis velger en ineffektiv frakttjeneste, kan enheten bli utsatt for alvorlige strukturelle skader før du til og med kommer hjem..

Når du først har fått gruvearbeideren i drift, vil du legge merke til en LCD-skjerm som viser IP-adressen som enheten angivelig er koblet til, som lar deg enkelt navigere til enhetens kontrollpanel og angi ditt eget passord og bassenginnstillinger..

Mens standardverdiene for brukernavn og passord er henholdsvis root og root, er det sterkt tilrådelig å bytte til noe personlig og sikkert så snart som mulig..

KOM I GANG MED ANTMINER S4

Kontrollpanel

Når du snakker om kontrollpanelet, vil du ikke finne mange endringer, siden det fortsatt er det samme som ble funnet i de tidligere versjonene av linjen. Det er fortsatt utrolig rikt på funksjoner og ganske enkelt å betjene og forstå. En flott funksjon med S4 er bruken av DHCP som effektivt gjør det mulig for brukeren å enkelt bli med i nettverket. Effektene av det samme er mer uttalt når du bruker et ikke-standard adresseringssystem.

Det aller første som gjøres med gruvearbeideren så snart den er slått på, er å blinke med det som skjer med den nyeste firmware. Dette vil bety at riggen vil få tilgang til cgminer 4.6.1, som er en mye bedre versjon som den opprinnelige fastvaren lastet på enheten.

Strømspesifikasjoner

StrømspesifikasjonerNå for å komme inn på viktigere ting og forstå hva som gjør S4 til en flott enhet for generell bruk, tar vi en titt på strømspesifikasjonene og sammenligner dem med de fra de tidligere modellene. S4 bruker sunne 1450 watt mens den gir deg en hash-hastighet på 1,96 th / s. Når det gjelder strømkabler, må du skaffe deg en til denne enheten, ettersom S4 ikke leveres med en.

Du må imidlertid være oppmerksom på hvilken type strømkabel du får siden en rangert 16 AWG eller mindre ikke vil kunne håndtere riggspesifikasjonene til riggen. De smelter ganske enkelt og kan lett føre til alvorlige skader på gruvearbeideren din og til og med skade sikringsskapet.

Kjøling & Støynivåer

Når det gjelder kjøling, overskrider S4 S2 enkelt med en vifte som er raskere og bedre på det den gjør. Bladarrangementet er bedre optimalisert, og det er derfor S4 holder seg mye kjøligere enn S2. Når vi snakker om en av de største feilene og banen til mange ellers store gruvearbeidere der ute, er lyden generert av S4 faktisk ikke så høy.

Bitmain gikk faktisk på rekord før utgivelsen av riggen og ga ut en uttalelse om at S4 sannsynligvis kommer til å bli høyere enn de tidligere modellene av oppstillingen. Men ved streng testing og eksperimentering klarer S4 å kjøre på bare 62 dB i en avstand på 4 fot.

Dette er bemerkelsesverdig når du sammenligner det med noen av de andre gruvearbeiderne der ute. Knivens indre temperatur kan variere hvor som helst mellom 45 og 49 grader Celsius mens omgivelsestemperaturen forblir fast på 39 grader Celsius.

Firmware-løsningen

Selv om Antminer S4 er en flott rigg, som med alle andre enheter, har den sin egen rettferdige andel av feil. Siden firmware ikke har blitt oppdatert fullt ut, er det først og fremst alvorlige problemer med bassengene du kan kjøre på den uten å gå på kompromiss med mye for den totale ytelsen til gruvearbeideren.

Dette problemet tar imidlertid baksetet når du vurderer hvor lett firmware kan oppdateres på S4. Alt du trenger å gjøre er å laste ned den nyeste firmware og deretter navigere til kontrollpanelet hvor du finner oppdateringsalternativet.

Frakt og drift

Når det gjelder spørsmålene om enkel levering og relaterte bekymringer, sendes S4 sammen med monteringsører som kan brukes til å montere enheten på et stativ og gjøre det enkelt å installere. I tillegg er bladets interne utforming designet for å være vannrett og ikke vertikal, noe som faktisk pleide å være tilfelle med den tidligere versjonen, S2.

En god grunn til at denne endringen ble gjort, er at S2s vertikale kniver ofte ville løsne og løsne, noe som åpenbart førte til problemer for brukeren. Men nå som bladene har blitt orientert, er sjansene for at bladene kommer av, blitt minimert.

Dette viser bare at Bitmain faktisk er opptatt av kundenes bekvemmelighet og rutinemessig utfører kvalitetskontroll på produktene deres. LCD-skjermen er designet for å være ganske feilfri og viser absolutt ingen tegn til skade selv etter dager med bruk.

Konklusjon

Selv om kryptovalutautvinning kan være en komplisert og upraktisk oppgave, gjøres det absolutt forbedringer i feltet. Og med alle disse nye og forbedrede gruvearbeiderne som kommer ut, kan du være sikker på at dagen ikke er langt når kryptodrift vil oppnå berømmelsesnivåer som ligner på hva Bitcoin har klart å oppnå.

Men foreløpig, la oss nøye oss med det Bitmain Antminer S4 har å tilby. Med forbedret design, forbedrede funksjoner og forbedrede nivåer av strømforbruk, er det absolutt en av de mest avanserte maskinvarene på markedet akkurat nå.

KOM I GANG MED ANTMINER S4

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me