Antminer T9 gjennomgang – Les før du kjøper den!

Gruvedrift har, og vil kanskje alltid være assosiert med gull og andre edle metaller. Men tiden er inne, når det kommer til å bli et helt nytt tillegg til listen. Snart nok, når folk snakker om gruvedrift, vil de ikke bare snakke om gull, sølv eller diamanter, men noe helt nytt og spennende. Men hva kan det være? Har det vært en banebrytende oppdagelse, noe new age metal som klarte å holde seg skjult for øynene våre i alle disse årene? Eller er det noe som nettopp er opprettet? Svaret lener seg mer mot sistnevnte.

Det hele startet i 2009 da verden ble introdusert til kryptovalutaområdet. Med fremkomsten av Bitcoin så finanssektoren ut til å endre seg. Folk trodde at Bitcoin snart ville bli den eneste sentrale valutaen i verden, og bli brukt og handlet i nesten alle deler av verden. Dessverre døde sprøyten snart nok.

Tilbakekomsten

Bitcoin sluttet å lage overskrifter så raskt som det hadde besteget popularitetskartene. Men dette betydde på ingen måte at den bleknet helt ut i ikke-eksistens. Bitcoin overlevde og stilte sin tid til helt nylig da den gjorde et knallhardt comeback i år 2015. Snart nok snakket verden om det igjen. Den største fjæren i hetten var tilfeldigvis det faktum at den klarte å berøre en verdi på nesten $ 20.000 for en enkelt Bitcoin.

Med slike lovende prestasjoner ble verden snart dypt interessert i den igjen. Investeringene begynte å strømme inn, og ganske snart var Bitcoin den eneste tingen det ble snakket om over hele verden. Men la oss ta noen skritt tilbake, og våge oss enda en gang inn i kryptovalutaområdet vi snakket om.

Vi presenterer gruvedrift

Når Bitcoin ble vellykket, ble folk litt mer nysgjerrige på hele forestillingen om kryptovalutaer, og noen begynte å utforske videre. Det var på denne tiden at verden oppdaget gruvedrift av kryptovaluta.

Utpekt som et middel for å holde alle kryptovaluta-transaksjoner sikre og gjennomsiktige, er Bitcoin-gruvedrift hvordan nye transaksjoner blir lagt til blockchain, slik at det ikke kan være noen mulige midler til å begå svindel eller forfalskning. Det er på en måte også ansvarlig for å opprette nye Bitcoins og legge dem til Bitcoin-hovedboken, på nesten nøyaktig samme måte som den virkelige gruvedriften..

Likhetene ender imidlertid akkurat der, for kryptodrift og gruvedrift er så forskjellige som de blir. Mens gruvedrift fra den virkelige verden vil kreve at du bærer tungt mekanisk utstyr, vil gruvedrift for kryptovaluta ikke kreve noe slikt. Det du imidlertid trenger, er en passende gruverigg, personlig skreddersydd for dine behov, og mye kraft til å kjøre den.

Bitmain Antminer T9 gjennomgang

antminer-t9-gjennomgangDe viktigste salgsargumentene til T9 er at den er rimelig og effektiv. Utviklerne har tatt stor forsiktighet for å unngå begrensningene fra den forrige modellen, Antminer S9. Bitmain, produksjonsfirmaet er tilfeldigvis en av de største aktørene innen BTC-gruvearbeidere og eier ganske imponerende 70% av den totale markedsandelen.

Nå har kanskje menneskene bak Bitmain planer om å utvide virksomheten ytterligere, noe som vil forklare det plutselige løftet i maskinvaren når de sammenligner S9 og T9..

T9 kan skryte av å være verdens første BTC-gruvearbeider noensinne som kjører på en 16 nm proseskode. Med den ekstremt effektive BM1387-brikken, gir T9 ikke rom for bekymring, siden den er pakket til kapasitet av totalt 171 slike brikker. I tillegg er T9 også kjent for å innføre en sårt tiltrengt stabilitet innen Bitcoin-gruvedrift.

Hvis det er en parameter som T9 ligger bak S9, er det den mye etterspurte hashhastigheten som tilfeldigvis er 11,5 TH / s sammenlignet med S9s 14 TH / s.

KOM I GANG MED ANTMINER T9

Lønnsomhet

Kanskje er den ene tingen som virkelig betyr noe når man går ut for å kjøpe en vare den tilhørende lønnsomheten. En investering forblir fruktbar bare til den tiden den gir en anstendig fortjeneste for forbrukeren. Når fortjenesten blir sur, er varen så god som foreldet. Dette er grunnen til at produsentene og utviklerne av gruverigger tar store smerter for å sikre at deres foreslåtte modell fungerer bra på alle slags lønnsomhetsmålere og forblir fruktbar en god del av livet. Når det gjelder Antminer T9, skjer det å produsere et gjennomsnitt på 0,09 BTC i løpet av en måned, noe som er ganske bra avkastning når du sammenligner dem med andre lignende modeller i markedet.

Strømforbruk

En annen parameter som er sentralt når du trenger å kjøpe en gruvedrift, er strømforbruket. Jo lavere strømforbruket til den aktuelle modellen er, desto høyere vil modellens nettolønnsomhet være. Hvis du ender opp med å bruke store mengder penger på bare strøm- og strømregningene dine, er det en god sjanse for at du vil tape mer penger enn det du tjener.

På grunn av det samme er Antminer T9 designet for å være optimalisert elektrisk og for å bruke minst mulig strøm. Mens T9 har en energiforbruk på 0,126 J / GH, var S9 enda mer energieffektiv plassert på bare 0,098 J / GH.

Temperatur

Tunge maskiner har ofte en tendens til å bli varme. Selv våre egne smarttelefoner og bærbare enheter har en tendens til å bli oppvarmet når de blir koblet til en strømforsyning, eller hvis de brukes overdreven i lengre perioder. Det er helt naturlig at gruverigger opplever lignende problemer. Heldigvis har produsentene introdusert spesielt utpekte fans for nettopp dette formålet. Med økt varme øker imidlertid strømforbruket til viftene også, siden de har en tendens til å trekke mer kraft for bedre kjøling.

T9 huser to datastyrte vifter som er forseglet i et aluminiumshus. Det er i tillegg tilpassede kjøleribber som bruker lednings- og konveksjonsteknologi for å kjøle ned enheten.

Setter opp

Å sette opp Antminer T9 er bokstavelig talt barns lek. Det er faktisk så enkelt som å bruke annen Bitmain-maskinvare. Alt som kreves er å slå på enheten og starte nettleseren slik at prosessen kan startes. Deretter må du navigere til det offisielle Bitmain-nettstedet for å få tilgang til gruvearbeiderens IP-adresse.

Når det gjelder kontrollpanelet, er det ganske selvforklarende og krever bare at du legger til en lommebok for enkel oppbevaring av myntene du skal grave opp. I tillegg må du angi et passord som ytterligere kan beskytte deg eller kontoen din mot uønskede brudd eller sikkerhetslekkasjer.

Enkel bruk

Som med all ny teknologi, er en av de mest kritiske aspektene for suksessen til gruvedrift riggene den brukergrensesnittet de ender med å installere på enheten. For å tiltrekke seg maksimalt antall kunder og appellere til den største mengden, må de starte et brukergrensesnitt som ikke bare er enkelt og ukomplisert, men som også fungerer som en guide for nye brukere eller de som ønsker å lære noen få triks i handelen. Uten et omfattende og nyttig brukergrensesnitt, blir teknologien mye vanskeligere å betjene og et generelt bry å jobbe med.

Når det gjelder T9, kan den skryte av et intrikat brukergrensesnitt som veileder brukeren og gjør navigering over forskjellige menyer superenkelt for nye brukere. I tillegg tillater det enkle tilpasninger som har en tendens til å matche med brukerens preferanser, noe som gjør den generelle bruken av enheten ganske hyggelig og problemfri.

Pris

Til slutt kommer alt ned til dette. Uansett hvor godt laget en enhet er, eller hvilke sprø funksjoner som er innlemmet i den, vil den ikke kunne gi stor innvirkning på markedet med mindre den har en anstendig prislapp. Heldigvis lider ikke Antminer T9 av dette problemet. Foreløpig er den priset til moderate $ 12350. Når det gjelder tilgjengeligheten av produktet, kan det for øyeblikket kjøpes fra noen av de ledende e-handelsplattformene. Noen av dem som Amazon eller eBay kan til og med tilby deg en anstendig avtale og rabatterte priser på riggen.

Hvis du planlegger å unne deg litt kryptovaluta-gruvedrift, er det noen få ting du må ta vare på og sørge for etter beste evne. La oss prøve å se godt på hva de er.

KOM I GANG MED ANTMINER T9

Ting å se frem til

Først må du sørge for at du er godt forberedt på å lide noen tap. Ærlig talt er ikke gruvedrift av kryptovaluta en lønnsom virksomhet. Visst, det er en fantastisk mulighet til å tjene mye penger hvis du er dedikert eller smart nok, men det er en enda større sjanse for deg å mislykkes. Den primære årsaken bak dette er det faktum at gruvedrift krever store investeringer.

Når alt kommer til alt, kommer ikke mineriggene vi snakket om tidligere, akkurat billig. I tillegg, for å kjøre dem, må du betale mye forhøyede energiregninger, og det vil ytterligere øke de samlede utgiftene dine til satsingen. Og sjansene for fortjeneste i forhold til alt dette er ikke mer enn slanke.

Deretter må du ha et dedikert område for gruveaktivitetene dine. Nå betyr ikke dette at du trenger å bygge en hule for deg selv hvis du har tenkt å bryte etter kryptomynter hjemmefra, men siden gruveutstyr har en tendens til å lage mye støy, kan du like godt lete etter et sted som er litt isolert og vil ikke komme i veien for andre i huset eller boligkomplekset ditt.

Hvordan velge en modell for deg selv

Videre er valg av gruverigg en oppgave i seg selv. Det er så mange merker og modeller tilgjengelig i markedet akkurat nå for det samme at kunder til tider har en tendens til å bli forvirret og ofte ender med å ta feil beslutning. Bedre prøv å unngå en slik situasjon. Alt du trenger å gjøre er å vurdere din egen situasjon, se etter de tingene som betyr noe for deg og holde deg til dem.

For eksempel, hvis støy kommer til å være en bekymring, vil du kanskje være bedre å kjøpe en gruvearbeider som gir minst mulig støy. Ellers, hvis forhøyede energiregninger er en bekymring for deg, så velg den mest energieffektive modellen i markedet. Slike fakta, egenskaper og rangeringer er tydelig nevnt på modellen eller emballasjen. Sørg for at du sjekker dem ut før du kjøper.

Hash er navnet på et komplekst problem som er designet for å løses av en gruvedrift. Det er gjennom å løse slike komplekse problemer og matematiske algoritmer som gruvearbeidere graver gjennom blockchain og mine etter mynter.

Nå har gruvearbeidere alltid denne vurderingen kalt hash-rate, som ikke er annet enn antall problemer som effektivt kan håndteres av en gruvearbeider per sekund. Selvfølgelig, jo høyere hashfrekvens, desto bedre vil gruvearbeideren selv. Sørg derfor for at du tar hensyn til denne faktoren.

Til slutt, som spesifisert tidligere, må du sørge for at du er klar til å bruke litt ekstra penger på ting som strømregninger i noen uker, i hvert fall til du klarer å tjene anstendig gjennom gruvedriften..

Konklusjon

Nå som alt dette er blitt forstått og akseptert, er det på tide å gå videre til kjernen i saken. Vi lovet å hjelpe deg med kjøpet av en Bitcoin-gruver ved å gjennomgå et av de mest gjennomførbare og ekte alternativene på markedet, Antminer T9. Først ga vi deg en liten oversikt over produktet, etterfulgt av en detaljert beskrivelse av spesifikasjonene det følger med, og nå endelig presenterer vi litt innsikt i om dette kan være et spennende kjøpsalternativ. Så her er vår dom:

For folk som er vant til S9, og er glad i måten den fungerer på, kan det ikke være noe bedre valg enn T9, som er mer eller mindre en oppgradering og vil fungere fantastisk i hendene på en dedikert gruvearbeider som ønsker å lage noen anstendig fortjeneste.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me