Antminer T9 Review – Lees voordat u het koopt!

Mijnbouw heeft en zal misschien altijd in verband worden gebracht met goud en andere edele metalen. Maar de tijd is gekomen dat er een geheel nieuwe toevoeging aan de lijst komt. Als mensen het al snel over mijnbouw hebben, hebben ze het niet alleen over goud, zilver of diamanten, maar over iets geheel nieuws en opwindends. Maar wat zou dat kunnen zijn? Is er een baanbrekende ontdekking geweest, een of andere new age metal die al die jaren voor onze ogen verborgen is gebleven? Of is het iets dat net is gemaakt? Het antwoord neigt meer naar het laatste.

Het begon allemaal in 2009 toen de wereld kennis maakte met het rijk van cryptocurrencies. Met de komst van de Bitcoin leek de financiële sector helemaal klaar om te veranderen. Mensen dachten dat Bitcoin binnenkort de enige centrale valuta van de wereld zou worden, die in bijna alle delen van de wereld zou worden gebruikt en verhandeld. Helaas stierf de hype snel genoeg weg.

De terugkeer

De Bitcoin stopte net zo snel met het halen van de krantenkoppen als het de populariteitskaarten had beklommen. Maar dit betekende geenszins dat het volledig vervaagde tot niet-bestaan. De Bitcoin overleefde, stilletjes zijn tijd afwachtend, tot zeer recent, toen hij een verpletterende comeback maakte in het jaar 2015. Al snel had de wereld het er weer over. De grootste veer in zijn hoed was toevallig het feit dat het voor een enkele Bitcoin een waarde van bijna $ 20.000 wist te bereiken.

Met zulke veelbelovende prestaties raakte de wereld er al snel weer diep in geïnteresseerd. Investeringen begonnen binnen te stromen en al snel was de Bitcoin het enige waarover over de hele wereld werd gesproken. Maar laten we een paar stappen terug doen en ons opnieuw wagen in het rijk van cryptocurrencies waar we het over hadden.

Introductie van mijnbouw

Toen Bitcoin eenmaal succesvol werd, werden mensen een beetje nieuwsgieriger naar het hele idee van cryptocurrencies, en sommigen begonnen verder te verkennen. Het was in deze tijd dat de wereld cryptocurrency-mijnbouw ontdekte.

Aangeprezen als een middel om alle cryptocurrency-transacties veilig en transparant te houden, is Bitcoin-mijnbouw de manier waarop nieuwe transacties aan de blockchain worden toegevoegd, zodat er geen manier kan zijn om fraude of vervalsing te plegen. Het is in zekere zin ook verantwoordelijk voor het maken van nieuwe Bitcoins en deze toe te voegen aan het Bitcoin-grootboek, op bijna precies dezelfde manier als real-world mining.

De overeenkomsten eindigen hier echter, want cryptomining en real-world mining zijn net zo verschillend als ze worden. Terwijl je in de echte wereld zware mechanische apparatuur moet dragen, zou voor het delven van cryptocurrencies zoiets niet nodig zijn. Wat u echter wel nodig heeft, is een geschikte mijnbouwinstallatie, persoonlijk afgestemd op uw behoeften, en heel veel kracht om deze te laten draaien..

Bitmain Antminer T9 recensie

antminer-t9-recensieDe belangrijkste verkoopargumenten van de T9 zijn dat hij betaalbaar en efficiënt is. De ontwikkelaars hebben er alles aan gedaan om de beperkingen van het voorgaande model, de Antminer S9, te vermijden. Bitmain, het productiebedrijf is toevallig een van de belangrijkste spelers op het gebied van BTC-mijnwerkers en bezit een behoorlijk indrukwekkende 70% van het totale marktaandeel.

Nu hebben de mensen achter Bitmain misschien plannen om hun bedrijf nog verder uit te breiden, wat de plotselinge boost in hun hardware zou verklaren wanneer ze de S9 en de T9 vergelijken.

De T9 is trots ‘s werelds eerste BTC-mijnwerker te zijn die op een 16nm-procescode werkt. Met de uiterst efficiënte BM1387-chip laat de T9 geen enkele reden tot bezorgdheid, aangezien hij vol zit met in totaal 171 van dergelijke chips. Bovendien staat de T9 ook bekend om het introduceren van een broodnodige stabiliteit op het gebied van Bitcoin-mijnbouw.

Als er één parameter is waarbij de T9 achterblijft bij de S9, is het de veelgevraagde hash-snelheid die 11,5 TH / s is in vergelijking met de 14 TH / s van de S9.

AAN DE SLAG MET ANTMINER T9

Winstgevendheid

Misschien is het enige dat er echt toe doet wanneer iemand erop uitgaat om een ​​artikel te kopen, de daarmee samenhangende winstgevendheid. Een investering blijft pas vruchtbaar tot het moment dat er een behoorlijke hoeveelheid winst voor de consument uit voortkomt. Zodra de winsten verzuren, is de grondstof zo goed als verouderd. Dit is de reden waarom de makers en ontwikkelaars van mijnbouwplatforms veel moeite doen om ervoor te zorgen dat hun voorgestelde model goed presteert op allerlei soorten winstgevendheidsmeters en een groot deel van zijn levensduur vruchtbaar blijft. Wat betreft de Antminer T9, deze produceert gemiddeld 0,09 BTC in een maand, wat een behoorlijk goed rendement is als je ze vergelijkt met andere vergelijkbare modellen op de markt.

Energieverbruik

Een andere parameter die centraal staat wanneer u een mijnbouwinstallatie moet aanschaffen, is die van het stroomverbruik. Het is duidelijk dat hoe lager het stroomverbruik van het betreffende model, hoe hoger de nettowinstgevendheid van het model zal zijn. Als u teveel geld uitgeeft aan uw stroom- en elektriciteitsrekening, is de kans groot dat u meer geld verliest dan wat u verdient..

Vanwege hetzelfde is de Antminer T9 ontworpen om elektrisch te worden geoptimaliseerd en om zo min mogelijk stroom te gebruiken. Terwijl de T9 een energieverbruik heeft van 0,126 J / GH, was de S9 zelfs energiezuiniger met slechts 0,098 J / GH..

Temperatuur

Zware machines worden vaak heet. Zelfs onze eigen smartphones en laptops worden vaak warm wanneer ze op een stopcontact worden aangesloten of gedurende langere tijd buitensporig worden gebruikt. Het is niet meer dan normaal dat mijnbouwplatforms soortgelijke problemen ondervinden. Gelukkig hebben de makers hiervoor speciaal aangewezen ventilatoren geïntroduceerd. Met meer warmte stijgt echter ook het stroomverbruik van de ventilatoren, aangezien ze de neiging hebben om meer stroom te verbruiken voor een betere koeling.

De T9 herbergt twee computergestuurde ventilatoren die zijn verzegeld in een aluminium behuizing. Er zijn ook extra op maat gemaakte koellichamen die gebruik maken van geleidings- en convectietechnologieën om de unit af te koelen.

Opzetten

Het installeren van de Antminer T9 is letterlijk kinderspel. Het is in feite net zo eenvoudig als het gebruik van andere Bitmain-hardware. Het enige dat nodig is, is om het apparaat aan te zetten en de browser te starten, zodat het proces kan worden gestart. Vervolgens moet u naar de officiële Bitmain-website gaan om toegang te krijgen tot het IP-adres van de mijnwerker.

Wat het bedieningspaneel betreft, het spreekt voor zich en vereist alleen dat u een portemonnee toevoegt voor het gemakkelijk opbergen van de munten die u gaat opgraven. Bovendien moet u een wachtwoord instellen dat u of uw account verder kan beschermen tegen ongewenste inbreuken of beveiligingslekken.

Makkelijk in gebruik

Zoals bij elke nieuwe technologie, is een van de meest cruciale aspecten van het succes van mijnbouwplatforms het soort gebruikersinterface dat ze uiteindelijk op hun apparaat installeren. Om het maximale aantal klanten aan te trekken en het grootste publiek aan te spreken, moeten ze een gebruikersinterface opzetten die niet alleen eenvoudig en ongecompliceerd is, maar ook als gids fungeert voor nieuwe gebruikers of voor degenen die een paar kneepjes van het vak willen leren. Zonder een uitgebreide en behulpzame gebruikersinterface wordt de technologie veel moeilijker te bedienen en een algeheel gedoe om mee te werken.

Wat betreft de T9, deze beschikt over een ingewikkelde gebruikersinterface die de gebruiker begeleidt en navigatie door verschillende menu’s supergemakkelijk maakt voor nieuwe gebruikers. Bovendien maakt het eenvoudige aanpassingen mogelijk die meestal overeenkomen met de voorkeuren van de gebruiker, waardoor het algehele gebruik van het apparaat behoorlijk plezierig en probleemloos wordt..

Prijs

Uiteindelijk komt het hier allemaal op neer. Het maakt niet uit hoe goed een apparaat is gemaakt of welke gekke functies erin zijn verwerkt, het zal niet veel impact op de markt hebben, tenzij het een behoorlijk prijskaartje heeft. Gelukkig heeft de Antminer T9 geen last van dit probleem. Momenteel is het geprijsd op een bescheiden $ 12350. Wat betreft de beschikbaarheid van het product, het kan momenteel worden gekocht bij een van de toonaangevende e-commerceplatforms. Een paar van hen, zoals Amazon of eBay, bieden je misschien zelfs een fatsoenlijke deal en gereduceerde prijzen op het platform.

Als u van plan bent om uzelf te verwennen met wat cryptocurrency-mijnbouw, zijn er een paar dingen waar u voor moet zorgen en ervoor moet zorgen dat u het beste uit uw vermogen haalt. Laten we proberen eens goed te kijken naar wat ze zijn.

AAN DE SLAG MET ANTMINER T9

Dingen om naar uit te kijken

Zorg er eerst voor dat u goed voorbereid bent om een ​​paar verliezen te lijden. Eerlijk gezegd, cryptocurrency-mijnbouw is geen allesomvattende winstgevende onderneming. Natuurlijk is er een verbazingwekkende mogelijkheid om veel geld te verdienen als je toegewijd of slim genoeg bent, maar er is een nog grotere kans dat je faalt. De belangrijkste reden hiervoor is het feit dat mijnbouw veel investeringen vergt.

De miner-rigs waar we het eerder over hadden, zijn tenslotte niet bepaald goedkoop. Bovendien zou u, om ze uit te voeren, veel hogere energierekeningen moeten betalen en dat zou uw totale uitgaven voor de onderneming verder verhogen. En de kansen op winst vergeleken met dat alles zijn niet meer dan klein.

Vervolgens moet u een speciaal gebied hebben voor uw mijnbouwactiviteiten. Dit betekent niet dat je een grot voor jezelf moet bouwen als je van plan bent om cryptomunten bij je thuis te delven, maar aangezien mijnwerkerplatforms vaak veel lawaai maken, kun je net zo goed op zoek gaan naar een plek die een beetje geïsoleerd en zal anderen in uw huis of wooncomplex niet in de weg zitten.

Hoe u zelf een model kiest

Bovendien is het kiezen van een mijnbouwplatform een ​​opgave op zich. Er zijn momenteel zoveel merken en modellen op de markt voor hetzelfde dat klanten soms in de war raken en vaak de verkeerde beslissing nemen. Probeer zoiets beter te vermijden. Het enige dat u hoeft te doen, is uw eigen situatie beoordelen, op zoek gaan naar de dingen die u belangrijk vindt en u eraan houden.

Als u zich bijvoorbeeld zorgen maakt over lawaai, kunt u misschien beter een miner kopen die zo min mogelijk geluid maakt. Als u zich zorgen maakt over verhoogde energierekeningen, ga dan voor het meest energiezuinige model op de markt. Dergelijke feiten, kenmerken en beoordelingen worden duidelijk vermeld op het model of de verpakking. Zorg ervoor dat u ze bekijkt voordat u uw aankoop doet.

Hash is de naam die wordt gegeven aan een complex probleem dat is ontworpen om te worden opgelost door een mijnbouwplatform. Door zulke complexe problemen en wiskundige algoritmen op te lossen, graven mijnwerkers door de blockchain en zoeken ze naar munten.

Nu hebben mijnwerkers altijd deze beoordeling, de hash-snelheid, wat niets anders is dan het aantal problemen dat effectief door een mijnwerker per seconde kan worden aangepakt. Het is duidelijk dat hoe hoger de hash-snelheid, hoe beter de miner zelf. Houd daarom rekening met deze factor.

Tot slot, zoals eerder gespecificeerd, zorg ervoor dat je klaar bent om een ​​paar weken wat extra geld uit te geven aan zaken als elektriciteitsrekeningen, in ieder geval totdat je erin slaagt fatsoenlijk te verdienen met je mijnbouwonderneming.

Gevolgtrekking

Nu dat alles is begrepen en aanvaard, is het tijd om verder te gaan met de kern van de zaak. We hebben beloofd u te helpen bij uw aankoop van een Bitcoin-mijnwerker door een van de meest haalbare en echte opties op de markt te bekijken, de Antminer T9. Eerst hebben we u een klein overzicht van het product gegeven, gevolgd door een gedetailleerde beschrijving van de specificaties waarmee het wordt geleverd, en nu geven we u ten slotte een klein beetje inzicht in de vraag of dit een spannende aankoopoptie zou kunnen zijn. Dus hier is ons oordeel:

Voor mensen die gewend zijn aan de S9 en dol zijn op de manier waarop hij functioneert, is er geen betere keuze dan de T9, die min of meer een upgrade is en fantastisch zou werken in de handen van een toegewijde mijnwerker die er een paar wil maken. behoorlijke winsten.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me