Beste Bitcoin-uitleensites 2021 voor Bitcoin-leningen

1. BitBond 2. BTCPOP 3. XCoins
bitbond btcpop xcoins
BEGIN! BEGIN! BEGIN!

Bitcoin-leningenMet alle populariteit en lofbetuigingen die de Bitcoin momenteel van over de hele wereld ontvangt, voel je je misschien een beetje buitengesloten als je nog geen Bitcoins hebt gekocht of in enige vorm van cryptocurrency hebt geïnvesteerd. Het punt is dat niemand had kunnen anticiperen op de ongekende populariteit die de Bitcoin in zo’n korte tijd heeft weten te winnen..

Van het beginnen met een vrij bescheiden begin tot het worden van een van de meest populaire valuta’s ter wereld, de Bitcoin heeft zeker een lange weg afgelegd, zelfs zover dat hij een geheel nieuwe weg van de beste Bitcoin-uitleensites heeft geopend. Onderweg slaagde het er ook in om een ​​aantal echt grote mijlpalen neer te halen en zelfs een aantal andere industrieën vooruit te helpen die het misschien nooit groot hadden gemaakt als ze alleen waren gelaten.

Als je denkt dat we een grapje maken, neem dan de cryptocurrency-industrie als voorbeeld. Als de Bitcoin zelf geen cryptocurrency was geweest, wie had dan gedacht dat cryptocurrencies zoveel macht in de wereld zouden hebben uitgeoefend? Op dit moment maakt het niet uit waar u naar op zoek bent of wat voor soort diensten u zoekt, u kunt het allemaal krijgen in ruil voor cryptocurrencies.

Introductie: Bitcoin-uitleenplatforms

Maar wat als u nu niet klaar bent om in Bitcoins te investeren? Wat als u denkt dat de Bitcoins als branche nog steeds volatiel zijn en u daarom bang bent om uw geld daadwerkelijk in de valuta te stoppen? Of misschien bevindt u zich gewoon niet in een financieel stabiele positie om daadwerkelijk extra geld uit te delen om Bitcoins te kopen? De redenen kunnen talrijk zijn.

Maar het eindresultaat blijft hetzelfde. En dat is dat u zelf geen Bitcoins kunt aanschaffen. Als je vastzit in een vergelijkbare situatie, maak je dan geen zorgen, want in dit artikel proberen we een haalbare oplossing voor je problemen te bieden. We laten u kennismaken met Bitcoin-uitleenplatforms. Deze platforms zijn in feite leendiensten, behalve dat ze handelen in termen van Bitcoins. U logt gewoon in op de website, maakt een account voor uzelf aan en als u klaar bent met alle formaliteiten, bent u helemaal klaar. U bent nu klaar om Bitcoins voor uzelf te lenen onder de gegeven algemene voorwaarden van de website.

Het hele proces is zeer gestroomlijnd en volledig transparant. Als u zich ongerust voelt en denkt dat u vast komt te zitten in een vicieuze cirkel van aflossing van gigantische leningen die nooit zullen eindigen, wees dan gerust, want een dergelijk scenario is helemaal niet waarschijnlijk. Alle volgende websites zijn ontworpen en geconceptualiseerd met het oog op het gemak van de klant en zolang u akkoord gaat met de websiterichtlijnen en zich houdt aan het betalingsplan, zou het helemaal in orde moeten zijn.

Er is echter het probleem dat veel van deze BTC-kredietverstrekkers of websites inderdaad enigszins louche van aard zijn en u mogelijk in een moeilijke situatie kunnen brengen. Zolang je je aan de lijst houdt die we hier gaan cureren, komt alles goed. Feit is dat er tegenwoordig zo veel van dergelijke diensten op de markt zijn dat het voor de gemiddelde consument moeilijk kan worden om onderscheid te maken tussen goed en slecht. Hoewel de meeste van deze bedrijven veilig te gebruiken en volledig legitiem zijn, kunnen er enkele zijn die alleen bestaan ​​om u van uw geld te misleiden. Dit zijn degenen die u moet vermijden. Om u te behoeden voor het struikelen over een van dergelijke duistere platforms, hebben we alle belangrijke services die er zijn, doorgenomen en de beste van de partij uitgekozen. Dit zijn degenen die u volledige zekerheid geven over de kwaliteit van hun diensten en de veiligheid van uw geld. Lees verder.

Top 5 beste Bitcoin-uitleensites 2021

1. Bitbond

bitbondBitbond staat zowel investeringen als leningen op Bitcoins toe. Het hele proces is geperfectioneerd en verloopt nu volkomen moeiteloos en kost ook niet veel tijd. Hoewel het bedrijf nu al een paar jaar bestaat, is de hoeveelheid succes die het in die tijd heeft weten te behalen gewoonweg verbluffend. Het merk is tot in de puntjes doorontwikkeld en het vertrouwen dat de klanten stellen in hun service is groter dan ooit tevoren. Behalve dat je een lener bent, word je ook een geldschieter op het platform als je over de juiste middelen beschikt. Dat wil zeggen, in het geval dat u een goede verzameling Bitcoins tot uw beschikking heeft, of op een andere manier diegenen wilt helpen die op zoek zijn naar Bitcoins, u zich altijd kunt aanmelden als geldschieter op de service en wanneer u wordt gematcht met een lener, krijgt u toegang tot leen uw Bitcoins aan de persoon en verdien zelfs wat behoorlijk geld in het proces. Dus ongeacht of u er naar uitkijkt mensen te helpen of geïnteresseerd bent in het snel verdienen van geld, u kunt zich aanmelden als geldschieter op de website. Je zult hoe dan ook niet teleurgesteld zijn. Er is ook absoluut geen limiet gesteld aan de hoeveelheid geld die u kunt investeren.

De manier waarop het hele proces werkt, is vrij eenvoudig. Iedereen met een basiskennis van Bitcoins kan kiezen voor een van de diensten die op het platform worden aangeboden. Allereerst wordt, zoals eerder vermeld, een match gemaakt tussen de geldgever en de lener. Is er eenmaal een perfecte match gevonden, dan wordt er een contract gestart. Het contract vermeldt duidelijk het bedrag of het aantal Bitcoins dat aan de lener wordt uitgeleend. De looptijd van de lening kan niet meer dan zes weken bedragen en oplopen tot zes jaar. Om er zeker van te zijn dat er geen fraude op het systeem plaatsvindt en dat er geen oneerlijke mensen bij betrokken zijn, houdt de website een strikte waakzaamheid aan alle gebruikers. De leners moeten vooral een identiteitscontrole ondergaan door basisidentificatiegegevens te verstrekken en zelfs een financiële basisbeoordeling in te dienen. Als ze daarmee klaar zijn, krijgen ze een beoordeling. Deze rating is de ultieme schaal waarop leners worden beoordeeld bij het vrijmaken van leningen. Hoe hoger de rating, hoe groter de kans dat u wordt vrijgemaakt voor een lening. Leners die nog geen rating hebben gekregen, mogen geen leningen aanvragen. Nadat de formaliteiten zijn vervuld, kan het tot 14 dagen duren voordat de laadaanvraag echte resultaten oplevert. Nadat de opgegeven tijdsduur is verstreken en de lening is verrekend, ontvangen zowel de lener als de geldschieter een terugbetalingsschema dat duidelijk wordt weergegeven op hun gebruikersaccountpagina op de website..

AAN DE SLAG MET COINBASE

2. BTCPOP

btcpop-logoHoewel allerlei soorten leningen kunnen worden gebruikt op deze populaire service, is de peer-to-peer-leenservice misschien wel de meest populaire vorm van Bitcoin-lening die toevallig alle andere transacties op dit platform domineert. Een intuïtieve manier om het vertrouwen bij klanten voor de service op te bouwen, is geïmplementeerd door de website-ontwikkelaars. Dit geweldige mechanisme omvat livechat tussen de verschillende leden van de website zelf. Deze live chatbox is aanwezig op de startpagina van de website zelf en stelt leden in staat om verschillende aspecten van het platform zelf te bespreken, zoals de risico’s die gepaard gaan met lenen of lenen, andere specifieke leden op de website of elk ander onderwerp onder de zon. Om er verder voor te zorgen dat de geldverstrekker zich nooit onzeker voelt over de Bitcoins die hij weggeeft en dat het vertrouwen op de website nooit opheft, worden sommige leningen op de website ook ondersteund door een onderpand, wat ervoor zorgt dat de geldgever altijd een garantie heeft tegen de verlies van de hoofdsom.

AAN DE SLAG MET COINBASE

3. XCoins

xcoinsAls je een Paypal-account en een creditcard hebt, raden we je aan om voor XCoins te kiezen voor bitcoinleningen. De service is gespecialiseerd in het helpen van hun klanten bij het verwerven van Bitcoins via Paypal met behulp van hun creditcards. Hoewel de meeste andere van dergelijke services en platforms Paypal hebben gemeden, omarmt XCoins het platform actief en is het dus geweldig nieuws voor iedereen die al hun financiële transacties liever via Paypal kanaliseren. Het proces voor het verkrijgen van de Bitcoins blijft vrij eenvoudig en eenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen, is u aanmelden of registreren voor de service, uw identificatiegegevens weggeven en uw identiteit verifiëren, en het equivalent in Amerikaanse dollars van de Bitcoins die u moet lenen, storten. Mogelijk wordt u van sommigen zelfs gevraagd om een ​​nominale verwerkingsvergoeding in te dienen, zodat u daar ook op voorbereid bent.

Nu staat de service net zo open voor kredietverstrekkers als voor kredietnemers. Als u denkt dat het in uw beste belang is om enkele van uw Bitcoins aan leners te lenen in ruil voor de vergoeding die de website heeft afgesproken, en u wilt snel geld verdienen, meld u dan aan voor deze service. De eerste stap voor geldverstrekkers begint echter met het bepalen van het bedrag dat ze willen uitlenen. Dit is een essentieel onderdeel van het proces, aangezien op basis van deze informatie er matches zullen worden gemaakt tussen de lener en de geldschieter. Nadat het bedrag is afgesproken, wordt er gezocht en telkens wanneer een perfecte match tussen een lener en een geldschieter wordt gevonden, wordt van de lener verwacht dat hij het geld stort op de Paypal-rekening van de uitlener. Wat betreft klantenondersteuning, hoewel XCoins een optie biedt om contact op te nemen met de websitebeheerders of ondersteunend personeel voor het oplossen van klachten, kan het mogelijk enkele dagen duren voordat een correct en effectief antwoord is ontvangen..

AAN DE SLAG MET COINBASE

4. BitLendingClub

BitLendingClub-logoEen ander peer-to-peer-leenplatform dat gespecialiseerd is in Bitcoins, de BitLendingClub is nu een paar jaar in gebruik en heeft in de loop der jaren een aanzienlijk vertrouwen voor zichzelf opgebouwd. Het biedt leningen aan leners in de vorm van Bitcoins, en dat ook tegen behoorlijk concurrerende tarieven die je niet gemakkelijk zult vinden op andere Bitcoin-uitleenplatforms. Ze scheppen zelfs op over lage transactiekosten, maar het meest opwindende en intrigerende aspect van de website is toevallig het feit dat ze een Nederlandse veiling hebben die de kredietverstrekkers een platform biedt om mee te concurreren. Leners kunnen effectief door een groot aantal geldverstrekkers gaan. op één plaats via deze veiling en effectieve beslissingen over van welke geldverstrekker Bitcoins kunnen worden geleend op basis van hun respectieve tarieven. Ook is de vergoeding op deze website bijna altijd vrij laag en wordt er absoluut geen uitleenvergoeding aan de rechterkant in rekening gebracht tot het moment dat een lening wordt afbetaald..

Helaas is BitLendingClub in 2016 gesloten.

5. Poloniex

Poloniex-logoPoloniex is een behoorlijk bekende uitwisselingsservice, een van de beste Bitcoin-uitleensites en is toevallig de onbetwiste leider onder een groot aantal cryptocurrency-uitwisselingswebsites of -services die er zijn. Dit diverse platform is om een ​​aantal redenen beroemd en enorm succesvol. Allereerst biedt het geweldige liquiditeitsopties voor een flink aantal Altcoins, die dan zelfs kunnen worden ingewisseld voor Bitcoins. Opgericht in 2014 en opererend vanuit San Francisco, Californië, hebben de Poloniex-ontwikkelaars momenteel besloten om de inwoners van de VS centraal te stellen in hun campagnes. Ze hebben echter plannen om hun bedrijf uit te breiden en in de nabije toekomst ook ondersteuning uit te breiden naar andere landen.

AAN DE SLAG MET POLONIEX

6. Geloofwaardige vrienden

Credible Friends is een peer-to-peer Bitcoin-uitleenplatform, waarmee u krediet kunt verstrekken aan vrienden. In tegenstelling tot bestaande Bitcoin-leninguitrustingen, is Credible Friends niet gericht op degenen die op zoek zijn naar leningen, maar op het gebruik van de preferentiële kredietlijnen om mensen te laten genieten van Bitcoin en de voordelen ervan..

Het is een heel gemakkelijk te gebruiken platform. Nadat u een account heeft aangemaakt, kunt u uw sociale media-accounts hiermee verbinden of vrienden via e-mail uitnodigen. Zodra je vrienden lid worden van Credible Friends, kun je ze toevoegen aan je lijst met mensen aan wie je kunt lenen.

Wanneer u Bitcoin aan iemand uitleent, ontvangt u een rente waar u winst mee kunt behalen. Leners betalen 25% rente en hiervan gaat 60% naar de geldverstrekker. Credible Friends zorgt ervoor dat de geldschieter het volledige bedrag krijgt uitbetaald. Voor de lener zijn de minimale betalingen eenmaal per maand verschuldigd, die zijn ingesteld om de rente voor de laatste afschriftperiode te betalen, plus een principe van 1%.

Sommige leners kunnen mogelijk niet op tijd betalen, in welk geval ze een achterstallige vergoeding moeten betalen. De kredietnemer moet de geloofwaardigheid van de kredietnemer beoordelen, op basis van zijn persoonlijke relatie, wederzijds begrip en het vertrouwen dat hij in hen heeft. De geloofwaardigheid van de lener kan ook worden beoordeeld op basis van de verschillende feedback en recensies op de app die door andere geldverstrekkers worden gegeven.

Als de lening om wat voor reden dan ook niet wordt terugbetaald, is Credible Friends niet verantwoordelijk voor eventuele verliezen, aangezien het een contract is tussen de geldgever en de lener..

7. Nebeus Crypto Bank

Nebeus is een Crypto Bank, gevestigd in Londen. Het is een cryptocurrency-platform dat wordt gebruikt om financiële diensten en producten te creëren en te consumeren. Twee van hun prestaties zijn de introductie van de Nebeus Crypto-betaalpas en het beschikbaar stellen van crypto-collaterale leningen in Bitcoin en Ethereum.

Beide inspanningen, het verstrekken van crypto-collaterale leningen en de introductie van ‘The Nebeus Crypto Debit Cards’, maken cryptocurrencies veel nuttiger in de echte wereld..

Nebeus is een stap verder dan alle andere reguliere cryptocurrency-apps, omdat je hiermee cryptocurrency naar Fiat kunt converteren. Zodoende kunt u het vrij besteden, zonder u zorgen te hoeven maken over alle beperkingen die met digitale valuta gepaard gaan.

De Nebeus-betaalpas zet ook cryptocurrency om in Fiat. De kaart kan worden aangevuld met alle belangrijke cryptocurrencies en u kunt rechtstreeks Fiat-geld opnemen bij elke geldautomaat over de hele wereld. U kunt de kaart ook gebruiken om te betalen voor goederen en diensten, wat mogelijk is zonder dat de handelaar zelfs de cryptocurrency accepteert, aangezien de debetkaart automatisch cryptocurrency omzet in Fiat-valuta.

De minimale winst die een gebruiker kan verwachten is 12,5%. Het rentetarief kan worden bepaald door de geldverstrekker, maar het moet tussen 0,01% en 3% liggen.

Nebeus zorgt ervoor dat de marktvariaties in de prijs van de cryptocurrency geen invloed hebben op de lening, dus alle terugbetalingen en terugbetalingen worden gedaan in Bitcoin..

Nebeus brengt een minimale vergoeding in rekening van zijn investeerders, namelijk 10% van de winst. Deze vergoeding wordt pas in rekening gebracht nadat de lening volledig is terugbetaald en de klant hiervan via e-mail op de hoogte is gesteld.

Deze Debitcard van Nebeus overbrugt de enorme kloof tussen digitale valuta en toegankelijkheid. Het doet dit door de zeer eenvoudige conversie van de cryptocurrency in de Fiat-valuta aan te bieden, die door iedereen over de hele wereld op grote schaal wordt gebruikt..

Gevolgtrekking

Het proces van het verwerven van een Bitcoin op zich is een belangrijke bedrijfstak geworden. Er zijn verschillende manieren waarop u zelf een paar Bitcoins kunt krijgen. U kunt ze ofwel kopen bij een uitwisselingsdienst waarvan u denkt dat deze goed genoeg is om een ​​redelijke wisselkoers aan te halen, of u kunt voor uzelf een cryptocurrency-mijnbouwinstallatie kopen. Zoals hierboven vermeld, staan ​​sommige websites ook bekend om btc-leningen. 

Deze zware machines zijn behoorlijk zwaar in het energieverbruik en zijn ook wat moeilijk te beheren omdat ze veel lawaai maken als ze worden ingeschakeld. Als gevolg hiervan vinden veel mensen ze een gedoe en schrikken ze ervoor om er daadwerkelijk een te kopen. Als het je toch lukt om het te bemachtigen, is er een kans dat je wat geld voor jezelf gaat verdienen, aangezien een paar modellen van deze mijnwerkers zeer efficiënt en productief zijn..

Bovendien is er nog een minder gebruikte vorm van het verwerven van Bitcoins waarvan niet veel mensen op de hoogte zijn. U kunt altijd een paar munten scoren door Bitcoin-verdienende spellen op internet te spelen. Deze spellen zijn zorgvuldig en speciaal ontworpen om leuk en creatief te zijn en je kunt er ook Bitcoins mee verdienen

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me