Beste måtene å kjøpe Bitcoin med kredittkort 2021

1. Coinmama 2. Coinbase 3. CEX.IO
cex.io-firkant-logo
KOM I GANG! KOM I GANG! KOM I GANG!

kredittkortEr du en helt nybegynner av Bitcoin-handel og finner en måte å investere i dette blomstrende Bitcoin-markedet, men vet ikke hvor du skal begynne? Du har kommet på rett sted. Vi vet hvor forvirrende det er å finne den beste måten å investere i dette blomstrende bitcoin-markedet. I denne artikkelen vil vi guide deg gjennom de beste børsene der du kan kjøpe bitcoin med kredittkort.

Med den økende etterspørselen etter bitcoins utvikler mange plattformer seg dag for dag for å lette bitcoin-transaksjoner. Disse plattformene inkluderer forskjellige betalingsmåter i henhold til brukerens bekvemmelighet, men ikke alle tillater kredittkort for kjøp av bitcoins. Her er en liste over noen av de beste børsene som tillater kjøp av bitcoins via kredittkort.

Topp 14 beste måtene å kjøpe Bitcoin med kreditt- / debetkort 2021

1. CoinMama

CoinmamaCoinMama fokuserer på å gjennomføre transaksjoner via kredittkort. I motsetning til andre nettsteder, gjelder det ikke noen grense for transaksjoner på kredittkort.

En bruker kan kjøpe bitcoins til en verdi av $ 150 uten bekreftelse, og om $ 5000 på en daglig basis med en grense på $ 20000 / måned, kan bitcoins kjøpes av bekreftede kontoer.

En tilleggsavgift vil bli lagt til tjenestene som tilbys på dette nettstedet. Brukere må legge til en bitcoin-lommebokadresse for å motta bitcoins, ettersom dette nettstedet ikke tilbyr noen bitcoin-lommebok.

Avgifter

CoinMama innebærer ikke noe innskudds- eller uttaksgebyr, men innebærer et vanlig gebyr som banken krever. I stedet for å bruke forskjellige tilleggsgebyrer, krever CoinMama et fast gebyr på 6,75% totalt på alle transaksjonene. Dette nettstedet støtter kredittkort fra forskjellige banker, og ekstra gebyr på 5% legges til det totale gebyret på kredittkort.

Kredittkorttransaksjonene utføres av en prosessor som heter Simplex, og gebyret legges automatisk til kontoen din etter at du har gått inn i betalingsmodus.

Det er en grense brukt på kredittkort opp til 5000 USD / EUR per dag. Grensen for måneden vil være 20.000 USD / EUR brukt på kredittkort.

Verifisering og sikkerhet

Bekreftelsesprosessen av Coinmama involverer fire nivåer. Transaksjonene og begrensningene som er brukt på dem er basert på brukerens verifiseringsnivå.

  • Nivå null – krever at du oppdaterer telefonnummeret ditt, postnummer, stat og by, slik at du kan bruke opptil $ 150 på Bitcoin.
  • Nivå en – krever at du oppdaterer klare bilder av begge sidene av ID-beviset eller førerkortet, slik at du kan bruke opptil $ 10.000.
  • Nivå to – krever at du oppdaterer regjeringsutstedt ID-bevis sammen med andre ID-bevis. Brukere kan også oppdatere passene sine. Dette verifiseringsnivået lar deg bruke opptil $ 50 000.
  • Nivå tre – krever at du oppdaterer en anerkjennelse ansikt til ansikt som er godkjent av en notarius eller en advokat. Dette er det høyeste verifiseringsnivået som brukes på brukere med høye nivåer. Dette nivået lar brukerne bruke $ 1.000.000 på kryptovalutaer.

Sikkerhetssystemet bruker SSL-teknologi for å maskere all sensitiv informasjon fra tredjeparter og hackere. Transaksjonsdata og personlig informasjon lagres i en database som er sikret ved hjelp av passord. Ytterligere sikringstiltak brukes ved forskjellige verifiseringsmetoder.

Fordeler

CoinMama har et enkelt brukergrensesnitt med kredittkortet som en viktig betalingsmåte. Bekreftelsesprosessen innebærer generelt å sende inn ID-bevis, men varierer med økningen i antall transaksjoner som er gjort. Nyeste teknologi og metoder er tilpasset for sikkerhetsformål. Dette er et populært nettsted som også tilbyr et utmerket henvisningsprogram, slik at du kan tjene penger på å henvise venner.

Ulemper

CoinMama tilbyr effektive metoder for å kjøpe bitcoin, men mangler å tilby brukere å selge dem. Avgiften er relativt høy enn andre nettsteder, og siden må oppgraderes oftere.

KOM I GANG MED MYNT MAMA

2. Coinbase

Coinbase-GDAX-ETC-Uttak-BitcoinCoinbase er den største bitcoin-handelsplattformen over hele verden. Den tilbyr forskjellige betalingsmåter for å kjøpe bitcoins og støtter også kredittkort som en hovedbetalingsmodus.

Det tilbyr avanserte sikkerhetstiltak sammen med en lav handelsavgift. Det tilbyr et intuitivt grensesnitt for nybegynnere sammen med forskjellige komplekse plattformer for profesjonelle handelsmenn med ekstra handelsverktøy.

Avgift

Coinbase tar et gebyr på ca. 1,49% til 3,99%, med en liten økning i avgiften for kredittkort (3,75%). Det er en grense for å kjøpe bitcoins via kredittkort. Brukere kan kjøpe opptil $ 150 bitcoins per uke med et kredittkort. Betalingskortbetalinger er også tillatt uten gebyr for det.

En bruker må sende inn ID-bevis som en bekreftelsesmetode før han bruker et kredittkort for betaling. Kjøps- og salgsgrensene for hver kunde vises på bekreftelsessiden. Grensene som brukes, avhenger av alderen på Coinbase-kontoen din, kjøpshistorikkens aktivitet og nivået på kontobekreftelsen.

Verifisering og sikkerhet

ID-bevis kreves for å verifisere kundene, noe som bør gjøres via Google Chrome som foreslått av Coinbase. Kunder med høyt volum på dette nettstedet vil bli sendt et innlegg til den oppgitte adressen som en bekreftelsesmetode. Innlegget vil inneholde en kode som skal legges inn på adressebekreftelsessiden. Brukerens konto blir opprettholdt til denne koden legges inn på nettstedet. Koden er gyldig i 14 dager.

Coinbase opprettholder sikkerheten på et annet nivå. AES-256-kryptering brukes på alle serverne for å konfigurere alle ruting- og kontonumre som er lagret på banknivå. Det er ikke rom for tilgang til brukerdata fra tredjeparter, da det er skjult gjennom SSL-sertifikat (HTTPS-protokoll). I tillegg har Coinbase multisig hvelv som gir ekstra 3-nøkkel sikkerhet for kontoen din og Coinbase lommeboken.

Fordeler

Coinbase er et populært og pålitelig nettsted blant brukere med et elegant grensesnitt. Det tilbyr ulike betalingsmåter for bitcoinhandel sammen med lav handelsavgift relativt. Transaksjonene er øyeblikkelige og sikret.

Ulemper

Transaksjonene med hensyn til bankoverføringer krever litt tid. Støtten tar litt tid å svare, og mange andre land bør inkluderes på dette nettstedet.

KOM I GANG MED COINBASE

(Bruk vår lenke og kjøp $ 100 eller mer av Bitcoin, og motta $ 10 for Bitcoin gratis!)

3. CEX.IO

cex.ioCex.io er en populær bitcoin-utvekslingsplattform, etablert som den første leverandøren av skygruvedrift. Den tilbyr flere kryptovalutaer med mer enn 450.000 brukere som bruker den. Den har et elegant brukergrensesnitt med en enkel bekreftelsesprosess. Sikkerhetssystemet er bygget tett for å unngå sårbarheter.

Avgifter

Cex.io er litt dyrt sammenlignet med andre nettsteder. Det tar et gebyr på 7% for bitcoin-utveksling med direkte handel. Den følger en produsent-taker-modell, ifølge hvilken avgiften for peer-to-peer-handel er planlagt. Produsenten involverer ikke noe gebyr, mens takeravgiften reduseres per økning i handelsvolumet.

For eksempel, hvis volumet når under 5 BTC, belastes et gebyr på 0,20%, og hvis volumet er over 6000 BTC, belastes det et gebyr på 0,10%. Depositum og uttaksgebyr varierer mellom 1,2 og 5 prosent av det overførte beløpet. Marginhandelsgebyr er fast til 0,2% (åpent gebyr), 0,01% (overføringsgebyr), 0% (nært gebyr). Kredittkort innebærer tilleggskostnader sammen med minimumsavgift, og det er forskjellig for forskjellige valutaer.

Nettstedet inneholder forskjellige pakker for kjøp og salg av grenser. Den grunnleggende pakken lar deg kjøpe Bitcoin, Ethereum for beløpene $ 100, $ 200, $ 500 og $ 1000. Ethereum (minimum 0,1 ETH og maksimalt $ 200 ETH) for en enkelt ordre. Bitcoin (minimum 0,01 BTC og maksimum 10 BTC) for en enkelt ordre. De grunnleggende pakkene for salg av Bitcoin inkluderer 0,2, 0,5, 1 og 2 Bt, mens salget av Ethereum inkluderer 10, 20, 50 og 100 ETH.

Maksimum og minimumsbeløp per enkelt ordre for salg av bitcoins forblir det samme som kjøpet. Fire typer kontotyper tilbys av dette nettstedet (Basic, Verified, Verified Plus, Corporate), som består av forskjellige grenser. Grunnleggende konto lar deg sette inn $ 300 / dag til $ 1000 / måned, som innebærer den eneste betalingsmåten, dvs. Visa / Master Card.

Den bekreftede kontoen lar deg sette inn $ 10 000 / dag til $ 100 000 / måned, som godtar betaling fra Visa / Master Card, bankoverføring, Crypto Capital. Det brukes ingen grenser for Verified Plus og Corporate-kontoene når det gjelder daglige og månedlige transaksjoner. Betalingsmåtene inkluderer Visa / Master Card, bankoverføring, Crypto Capital. Brukere bør være oppmerksomme på ytterligere grenser for hver betalingsmodus.

Verifisering og sikkerhet

Bekreftelsen av brukeren er et viktig skritt før du tar ut midler i fiat-valutaer og hever kontoen din for flere betalingsgrenser. Identitetsbekreftelse innebærer fire trinn som inkluderer å gi et identitetsdokument, grunnleggende personlig informasjon, faste adresser og boligadresser og skanne kopi av dokumenter med brukerens selfie også.

Betaling med kredittkort innebærer også 4-trinns bekreftelse. Det inkluderer å gi informasjon om det registrerte kortet for betaling, bevis på eierskap i form av en selfie med det registrerte kortet og tilleggsbilder hvis identiteten din ikke ble bekreftet. Det kreves et CVV / CVC-nummer sammen med et lite gebyr for bekreftelse.

Sikkerheten til dette nettstedet er beskyttet av KYC- og AML-forskrifter. Cex.io er sikret med SSL-teknologi og tofaktorautentisering sammen med PCI DSS som garanterer økonomisk sikkerhet. Den personlige informasjonen til brukere som blir gitt til dette nettstedet, brukes bare av Cex.io og tredjeparter tilknyttet dette nettstedet. Nettstedet følger strenge regler som ikke tillater tredjeparter og nettstedet å avsløre brukerdata. Et kjølerom er tilgjengelig for lagring av pengene dine.

Fordeler

Nettstedet er brukervennlig og tilbyr handel og utveksling av bitcoins. Det er et populært nettsted med høyt handelsvolum.

Ulemper

Antall land som er involvert i dette nettstedet er ganske mindre. Bekreftelsesprosessen og valutakursene er ganske overdrivende. Støttesystemet er ikke opp til det merket som ikke er bra for veksten av denne utvekslingen, men dette er det samme med enhver utveksling for øyeblikket (og vi håper virkelig de øker spillet).

KOM I GANG MED CEX.IO

4. Switchere

Switchere er en av de største plattformene i verden for handel med Bitcoins og mange altcoins. Den godtar kun alle betalinger via kredittkort eller debetkort. Sikkerhetstiltakene fra denne plattformen er veldig sikre og stabile.

Brukergrensesnittet til denne plattformen er ekstremt intuitivt, noe som gjør det lettere for nybegynnere å forstå og begynne å handle uten problemer.

Det tilbyr til og med avanserte verktøy for de mer erfarne handelsmennene, slik at de har full kontroll over hele prosessen. Du kan bokstavelig talt få tilgang til kontoen din fra hvilken som helst del av verden, siden den har global tilgjengelighet og konfidensialitet.

Avgift

Det beste med denne Bitcoin Trading-plattformen er at den ikke tar noen ekstra avgifter eller ekstra kostnader. 

Verifisering og sikkerhet

Sikkerhetssystemet til Switchere er veldig robust. De bruker en 2FA- og SSL / TLS-kryptering som er en kryptering av militær karakter og som beskytter personvernet ditt på nettet. Plattformen kjører på SHA-256 hash-algoritmen som er en kryptografisk hash-funksjon. Kort sagt, det gir et ekstra beskyttelseslag til dine elektroniske data. I tillegg har den også 3D-sikker protokoll.

Nå kommer kjøpsgrensen og hvordan den er relatert til din KYC-status. For en ubekreftet bruker tilbyr plattformen en maksimal kjøpsgrense på $ 110 i verdi av Bitcoin (eller hvilket som helst altcoin). Hvis du får bekreftet e-postadressen og telefonen din, vil den maksimale kjøpsgrensen din gå opp til $ 550. Og hvis du får bekreftet identiteten din og bankkortet med denne plattformen, kan du gjøre et maksimalt kjøp på $ 1100. Du kan videre skyve kjøpsgrensen til $ 5500 hvis du får adressen din bekreftet. Den endelige oppgraderingen du kan gjøre ved å få bekreftet inntektbeviset, vil tillate deg å kjøpe et ubegrenset antall Bitcoin uten begrensninger.

Fordeler

Transaksjoner er veldig sikre og raske.

Ulemper

Denne plattformen godtar bare kreditt- / debetkort, og ingen annen betalingsmåte er tillatt.

KOM I GANG MED BRYTER HER

5. Mynthus

mynthusCoinhouse er en Paris-basert bitcoin-plattform. Opprinnelig var det begrenset til å operere i Paris, men nå opererer det over hele Europa. Transaksjonene og betalingene skjer øyeblikkelig med et kredittkort eller kontanter med Neosurf forhåndsbetalt kort tilgjengelig i de fleste europeiske land.

Grensesnittet anbefales på det sterkeste for nybegynnere. Dette nettstedet involverer bare to kryptovalutaer (Bitcoin og Ethereum). Bekreftelsesprosessen innebærer ID-bevis for brukere. Nasjonalt ID-bevis for en bruker fra et annet land godtas ikke, men dette nettstedet ber om passet som ID-bevis. Transaksjonen med bitcoin er begrenset til 10.000 EUR / måned og 2000 EUR / dag.

Avgifter

Handelsgebyret som brukes av dette nettstedet er ganske høyt, og det avhenger av handelsvolum og betalingsmåter. Bankoverføring medfører et gebyr mellom 6 og 10%, mens kredittkort medfører et gebyr mellom 8 og 10%. Jo lavere handelsvolum, jo ​​høyere er gebyret.

Verifisering og sikkerhet

Coinhouse exchange overholder KYC (Know Your Customer) og AML (Anti-Money Laundering) forskrifter. Bekreftelsesprosessen krever en skannet kopi av bruker-ID sammen med selfien til brukeren som har denne ID-en. Andre bekreftelsesdetaljer inkluderer brukerens telefonnummer og adressebevis for å sikre personvern og sikkerhet.

Coinhouse har en funksjon av 3D (3DS) sikkerhet, som brukes på kreditt- / debetkort for å sikre at betalingen ikke kan reverseres, og beskytter Coinhouse mot tilbakeføringer.

Fordeler

Coinhouse er et populært handelssted med et jevnt brukergrensesnitt. Det innebærer høyt handelsvolum med avanserte sikkerhetstiltak. Den inkluderer forskjellige betalingsmåter som er en ekstra bonus og tilbyr også øyeblikkelige tjenester.

Ulemper

Coinhouse involverer ikke mange land. Bekreftelsesprosessen for brukere fra forskjellige land er ganske irriterende. Valutakursen som tilbys av dette nettstedet er ganske høy, og dette nettstedet tilbyr ingen innflytelse som andre nettsteder. Transaksjonen med bitcoin er begrenset til et visst beløp for hver bruker.

KOM I GANG MED MYNTHUS

6. Bitpanda

110-bitpanda-logo-pmBitpanda, en østerriksk basert kryptovaluta-handelsplattform, har vokst som et populært nettsted i det siste. Nettstedet tilbyr ulike betalingsmåter for å tiltrekke brukere til dette nettstedet.

Den tilbyr tre typer kryptovalutaer (Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash) til dags dato, men vil snart utvide den ved å tilby mange andre kryptoer. Det er et svært pålitelig nettsted og mest sannsynlig i europeiske land. Den tilbyr kun å kjøpe bitcoins til europeiske innbyggere og tilbyr ikke denne tjenesten til brukere fra andre land.

Avgifter

Gebyrstrukturen her blir ikke offentliggjort, men den ser ut til å tilby lavere sats som bekreftet av en bruker. Gebyret påføres automatisk når en bruker kjøper kryptovaluta. Bitpanda tar et gebyr på 5% på alle kredittkorttransaksjoner. En mindre avgift bør legges til før du selger kryptovaluta.

Verifisering og sikkerhet

Sikkerhetstiltak innebærer tofaktorautentisering og ID-bevis for å lette betaling med kredittkort. Bekreftelsesprosessen er ganske streng og sikkerhetssystemet mangler hierarkiske deterministiske (HD) og flersignaturmetoder. Det settes en grense for transaksjonene, avhengig av hvilken type bekreftelse som er gitt av brukerne.

En bruker kan ikke kjøpe bitcoins, men kan selge bitcoins om lag EUR 1000 / dag i tokens og opptil EUR 7500 / måned med en bekreftet e-post. En bruker kan kjøpe og selge bitcoins ved å bruke betalingsmåter bortsett fra kredittkortet med bekreftet telefonnummer og kan kjøpe opptil 50 EUR per dag. En bruker med full verifisering har lov til å kjøpe kryptovaluta til en verdi av EUR 350 / dag og opptil EUR 10 000 / måned, inkludert betaling med kredittkort.

Fordeler

Bitpanda er en helautomatisk plattform som tilbyr en rekke betalingsalternativer for brukerne. Den tiltrekker seg mange brukere med sitt elegante grensesnitt og opprettholder deres sikkerhet.

Ulemper

Bitpanda er ikke en åpen kildekode, og handelsavgiften er skjult for publikum. Det involverer hovedsakelig bare europeiske brukere å kjøpe bitcoins og ikke andre. Hierarkiske deterministiske (HD) og flersignaturtiltak blir ikke vurdert av sikkerhetsformål. Begrensninger brukes basert på bekreftelsesmetoden.

KOM I GANG MED BITPANDA

7. Bitstempel

BitstempelBitstamp er den eldste og anerkjente plattformen som tilbyr flere kryptovalutaer. Nybegynnere kan ha vanskelig for å jobbe med denne plattformen i utgangspunktet. Bitstamp støtter forskjellige betalingsmåter, og betjener mer enn 50 land over hele verden.

Avgifter

Bitstamp koster innskudd, uttak og handel. Vanligvis kan innskudd og uttak gjøres gratis, men uttak ved hjelp av BitGo vil belaste deg med 0,1%. Selv om det ikke påløper noe gebyr for innskudd som bruker SEPA, belastes det et gebyr på ca. EUR 0,90 ved uttak med samme modus i seg selv. Et minimumsgebyr på $ 7,5 er satt for innskudd og $ 15 for uttak på internasjonale bankoverføringer, noe som vil koste deg 0,05% å sette inn og 0,09% å ta ut.

Gebyret på kredittkortet for kjøp av kryptoer avhenger rent av beløpet som er involvert i transaksjonen. Det koster 5% (kjøp over $ 5000), 6% (kjøp mellom $ 1000 og $ 5000), 7% (kjøp mellom $ 500 og $ 1000), 8% (kjøp mindre enn $ 500).

For uttak som bruker kredittkort, påløper et fast gebyr på $ 10 på overføringene som ikke overstiger $ 1000, og det påløper et gebyr på 2% på overføringene som overstiger $ 1000. Et gebyr ved handel varierer fra 0,10% til 0,20%, avhengig av handelsvolumene.

Høyt handelsvolum senker handelsavgiften. I tillegg til disse kostnadene vil Bitstamp ta betalt for tjenestene sine og dens drift, som avvist kontantuttak, vil belaste deg $ 0,55, et månedlig kontogebyr på ca $ 1,95 og et demokratiavgift på ca $ 5.

Verifisering og sikkerhet

Bitstamp er en sentralisert utvekslingsplattform. Det innebærer tofaktorautentisering (2FA) og passord for å få tilgang til midler. I det øyeblikket du registrerer kontoen din, sendes en e-post for bekreftelse som inneholder bruker-ID og passord. Et passord bør endres umiddelbart ved å logge på.

Bekreftelsesprosessen innebærer fullt navn, postadresse og fødselsdato. En myndighetsutstedt ID og tre måneder gammel regning skal lastes opp for autentisering. Nettstedet tar tre dager å fullføre denne prosessen.

Fordeler

Bitstamp er en svært pålitelig utvekslingsplattform med enkelt kjøp / salg-grensesnitt med detaljert og litt komplekst grensesnitt for handel. Den støtter betaling via kredittkort i mange land. Handelsvolumet er betydelig, som viser store børser. Nettstedet er veldig effektivt sammenlignet med lokal bitcoin-transaksjon.

Ulemper

Sentralisert utvekslingsplattform med private nøkler kan være sårbar. Valutakursen som brukes av dette nettstedet er litt dyr. Bekreftelsesprosessen kan ta mer enn tre dager, noe som er lite sannsynlig blant de fleste brukerne.

KOM I GANG MED BITSTAMP

8. VirWox

virwox_logoVirWox står for Virtual World exchange. Det ble etablert i 2007 av virtuelle verdens tjenester, som spesialiserer seg fundamentalt i Lindens (SLL) og andre virtuelle valutaer som brukes i online spill..

Senere i 2011 begynte VirWox å akseptere bitcoins og introduserte PayPal, hvor folk kan kjøpe bitcoins fra den. Siden dette er et offisielt nettsted autorisert som Linden Dollar-forhandler, også for å kjøpe / selge bitcoins direkte, har det fått mer enn 740 000 registrerte brukere. Denne funksjonen gjør dette nettstedet unikt.

Avgifter

Innskudds- og uttaksgebyret avhenger hovedsakelig av betalingsmodus som brukes. Depositumavgiften for ulike betalingsmåter er forklart. Hvis du bruker betalingsterminalen min for virtuelt fellesskap (PayPal), blir det ikke belastet noe gebyr, og overføringene skjer umiddelbart. kreditt- / debetkort legger til et ekstra gebyr (EUR0,96 3,5%, GBP0,29 3,5%), midler vil være tilgjengelige etter at betalingen er utført.

PayPal Express Checkout koster EUR0,35 3,4% avgift og midler er umiddelbart tilgjengelige. Sofortbanking koster deg en avgift på 2,5% (min. EUR 0,25), og midler blir umiddelbart gjort tilgjengelig. Paysafecard koster 20% gebyr, og midlene er tilgjengelige umiddelbart. Skrill koster deg EUR 0,96 3,5%, USD 0,49 3,5%, GBP 0,29 3,5% og midler er umiddelbart tilgjengelige. OKPAY er gratis med noen tilgjengelige valutaer som USD, EUR, GBP, CHF.

Uttaksgebyr for Bitcoin (0,002BTC), PayPal (EUR 1 2%), bankoverføring og Skrill (EUR 1) gebyr som brukes på hvert uttak her. I tillegg påføres et gebyr på $ 2 for en inaktiv konto for en bruker i en periode på 12 måneder. Dette nettstedet har en handelsgrense for innskudd ($ 90). Grensene brukes for sikkerhetsformål.

Verifisering og sikkerhet

Dette nettstedet krever ingen bekreftelse for å kunne bruke det. VirWox fungerer på HTTP-protokoll, noe som betyr at alle detaljene til en bruker som er gitt til dette nettstedet er trygge og ikke vil bli utlevert til tredjeparter. Dette nettstedet er veldig streng når det gjelder den røde policyen den følger, noe som ofte resulterer i mange blokkerte og suspenderte kontoer.

Fordeler

VirWox opererer over hele verden ved å tilby en forskjellig og enkel betalingsmåte. Den leverer øyeblikkelige overføringer via ulike betalingsmåter. Dette er en unik plattform som ikke ber om noen bekreftelsesdetaljer.

Ulemper

Handelsgebyret som er brukt er litt høyt, og det er ikke egnet for seriøse kryptovalutahandlere. Støttesystemet er underordnet, noe som bør forbedres.

KOM I GANG MED VIRVOX

9. IndaCoin

indacoinIndaCoin er en Londonbasert Bitcoin-utvekslingsplattform. Den tilbyr flere kryptovalutaer som kan kjøpes med et kredittkort og kan lagres i digital lommebok som tilbys av dette nettstedet.

Avgifter

Avgiften som brukes her er ikke flat, men varierer tilsvarende for innskudd, uttak og handel. Nettstedet tilbyr tre betalingsmåter (kreditt- / debetkort, Payza, BTC-e-kode). Jeg har nevnt innskuddsgebyrene for forskjellige betalingsmåter. kreditt- / debetkort belaster deg med et gebyr på omtrent 4% av transaksjonen med minimum $ 2. Payza koster deg 2,9% av transaksjonen $ 0,30 gebyr. BTC-e-kode koster deg null avgift.

Det er ikke noe annet alternativ enn Payza å ta ut fiat-valuta, noe som vil koste deg en høy avgift på ca 12% av transaksjonen. En markedsavgift lik 3% påføres per transaksjon (kjøp / selg bitcoins) du foretar.

Det er en grense for kjøp og salg av bitcoins. Du kan kjøpe eller selge $ 50 bitcoins med minimum $ 15 på din første transaksjon. Et gap på fire dager er must for den andre transaksjonen din, som kan gjøres opp til $ 200. Senere med et gap på syv dager fra ditt første kjøp, kan du kjøpe eller selge bitcoins opp til $ 500. Det er en kjøpsgrense på opptil $ 5000 for den første måneden du kjøper.

Verifisering og sikkerhet

Bekreftelsesprosessen er enkel med mobilnummerverifisering for å bruke et kredittkort. Sikkerhetssystem fungerer på HTTP-protokoll, som beskytter brukerdata.

Fordeler

IndaCoin tilbyr sine tjenester i mer enn 200 land, med kredittkortet som hovedbetalingsmodus. Det er ikke nødvendig å opprette en konto hvis du kjøper bitcoin fra et kredittkort. Det er ingen grenser for transaksjoner etter at få transaksjoner er gjort i utgangspunktet. Nettstedet tilbyr gratis innskudd sammen med utmerket støtte for brukerne, og tilbyr også øyeblikkelig service.

Ulemper

IndaCoin innebærer høye valutakurser, og tillater bare amerikanske dollar som fiat-valuta. Det er ingen forklaring på beregning av gebyr og valutakurs. Det er ingen mulighet for bankoverføring, og uttaksgebyret er ganske høyt. Kjøpsgrenser for de første få transaksjonene kan irritere noen brukere.

KOM I GANG MED INDACOIN

10. 247Bytte

247Bytte247Exchange ble grunnlagt i 2014 og har vokst som et kjent nettsted da. Det tilbyr tjenester som kjøp, salg og handel med bitcoins til brukere over hele verden. Bitcoins kan kjøpes via kredittkort, øyeblikkelig postanvisning eller kontant innskudd. Nettstedet fungerer med ledende fiat-valutaer i mer enn 110 land.

Avgifter

Kostnadene på dette nettstedet avhenger av beliggenhet, betalingsmodus og tjenesten (kjøp / selg bitcoins) som utføres. Nettstedet har nevnt om å kreve 1% avgift for umiddelbare kontantoverføringer. En kalkulator er gitt for brukere, der de kan beregne det totale beløpet før transaksjonen. Valutakurser varierer også med endringen i markedskursene. Grensen på $ 500 er brukt i den første transaksjonen, som øker i henhold til økningen i antall dager.

Verifisering og sikkerhet

Det er gratis å lage en konto, og nettstedet ber ikke engang om bekreftelse. Det er ikke påkrevd å registrere seg for å utføre transaksjoner som tilsvarer eller er mindre enn $ 300, noe som er gunstig for brukerne. Nettstedet ber ikke om ID-bekreftelse for den første kredittkorttransaksjonen som er gjort av brukeren.

For bestillinger tilsvarende $ 1500 eller mindre enn det krever verifisering av brukere ved å sende inn myndighetsbevis. For å bestille mer enn $ 1500 kreves et adressebevis for verifisering av brukere. Videre vil en selfie, en skannet kopi av ID-en din og et telefonnummer bli bedt om bekreftelse.

Nettstedet fungerer på HTTPS-protokoll, som ikke lekker brukerinformasjon til tredjeparter og bruker gyldige SSL-sertifikater.

Fordeler

247Byt tjenester i mer enn 110 land med lokale betalingsmåter med sin raske service. Den tilbyr flere kryptovalutaer og har også et utmerket støttesystem for brukerne. Den har lave valutakurser.

Ulemper

Nettstedet er ikke så brukervennlig og krever noe forbedring. Nettstedet ble suspendert plutselig for noen år siden på grunn av bankproblemer og mange detaljer forsvant.

KOM I GANG MED 247 BØRSEL

11. Bitcoin.com

bitcoin_com_png_logoBitcoin.com er et etablert nettsted som tilbyr en kjøp av bitcoin-tjenester, cloud mining-tjenester for bitcoins. Driften av dette nettstedet er ganske forskjellig fra andre nettsteder, de tar sikte på å være one-stop-shop for alt Bitcoin.

Det tilbyr å gruve når det gjelder planer og kontrakter. Kontraktene tilhører kun brukeren til den tjener. Hvis den daglige avgiften som brukes for vedlikehold av kontrakten overstiger brukerens fortjeneste, vil kontrakten avsluttes. Livstidsplaner kommer i tre typer (12-måneders plan, levetidsplan, levetid forhåndsbestilling1 plan). For øyeblikket tilbyr dette nettstedet Bitcoin og Bitcoin Cash mining.

Avgifter

Avgift for livsplaner avhenger av fortjenesten. Når hashratet slutter å være lønnsomt, vil bitcoin-gruvedriften bli avsluttet. 12-månedersplanen starter ved 2 TH / s, og gebyret er $ 398 initialkostnad $ 0,56 daglig avgift ($ 199 per TH / s). Livstidsplan starter ved 2 TH / s og koster deg $ 598 initialkostnad% 0,56 daglig avgift ($ 299 per TH / s). Kostnaden per TH / s er alltid fast.

Bortsett fra dette gebyret, vil bruk av kredittkort koste deg en ekstra avgift (5%) med serviceavgift (2,5%). Valutakursene pådrar seg rundt 1,5%, litt høyere enn kursene til Bitstamp og Coinbase. Alle kredittkorttransaksjoner behandles av Simplex, som lar deg kjøpe bitcoins direkte fra nettstedet.

Verifisering og sikkerhet

Sikkerheten til dette nettstedet er sikret med SSL-sertifikat, dvs. nettstedet fungerer på HTTPS-protokoll, som er kryptert og skjuler brukerdata. I tillegg er tofaktorautentisering satt, noe som gir et ekstra lag på sikkerhetssystemet.

Fordeler

Bitcoin.com opererer på en enkel måte ved å tilby sky mining. Den består av kontrakter og levetidsplaner for bitcoin-utveksling og andre transaksjoner.

Ulemper

Bitcoin.com tilbyr ikke et effektivt støttesystem. Forskjellige trinn er involvert for å kontakte selskapet for eventuelle spørsmål. Nettstedet kommer med litt høyere valutakurser.

KOM I GANG MED BITCOINS

12. LocalBitcoins

LocalBitcoinsLokale Bitcoins ble grunnlagt i år 2012. Opprinnelig basert i Finland, men tilgjengelig over hele verden. Den består av peer-to-peer-utveksling, hvor handelen bare foregår mellom kjøpere og selgere.

Her er ingen plattform involvert, og nettstedet tilbyr direkte handel. Dette nettstedet ligner på et datingside. Både selger og kjøper er pålagt å opprette en konto på dette nettstedet. Selgeren må liste opp detaljene i bitcoins han prøver å selge.

Kjøper kan se en liste over selgere som tilbyr bitcoins i henhold til prisene de har satt. Kjøperen kan kontakte selgeren ved å slippe en melding og kan gjennomføre transaksjonen med enhver selger i henhold til kjøperens ønske. Nettstedet støtter flere betalingsmåter, og en av dem er kredittkortet.

Avgifter

Nettstedet har satt en veldig enkel avgiftsstruktur. Hvis en annonse fra selgeren skal vises, belastes nettstedet et provisjonsgebyr på 1%. Ellers står selgeren fritt til å tilpasse avgiften. Gebyret som brukes, varierer også med de forskjellige betalingsmåtene som brukes. Transaksjon til lommeboken til lokale Bitcoin-brukere er gratis, og transaksjonen til andre bitcoin-lommebøker vil kreve noe gebyr avhengig av bitcoin-nettverket.

Innskudd til lokal bitcoin-lommebok vil koste deg noe gebyr som automatisk påføres og blir trukket. Hvis innskuddsbeløpet er mindre enn innskuddsgebyret, vil ikke beløpet bli satt inn og transaksjonen mislykkes. Hvis handelsfaktureringstjenesten brukes, vil et gebyr på 0,5% bli trukket fra det betalte fakturabeløpet for hver faktura. Også nettverksavgiften for bitcoin trekkes fra fakturabeløpet, hvis fakturaen betales fra den eksterne transaksjonen.

Grensene for transaksjonen er gjensidig satt av kjøper og selger med en avtale.

Verifisering og sikkerhet

Nettstedet krever ingen ID-bekreftelse i tillegg til en gyldig e-postadresse for å registrere deg. Noen kjøpere eller selgere kan imidlertid be om bekreftelse. Nettstedet er beskyttet av sperring. Når handelen har startet, blir bitcoins i selgerens lommebok automatisk reservert av sperring, noe som betyr at selgeren ikke kan jukse kjøperen ved å akseptere fondet og ikke selge bitcoinsene.

I mellomtiden bør selgeren aldri frigjøre sperringen før den bekrefter betalingen mottatt av kjøperen. Lokal handel gir ingen problemer, men man bør være forsiktig når man handler med en annen person for å beskytte seg mot å bli spammet.

Fordeler

Nettstedet er tilgjengelig for brukere over hele verden og har en gjennomsiktig avgiftsstruktur. Nettstedet tilbyr direkte handel mellom kjøper og selger. Gebyret og grensene tilpasses av kjøperen og selgeren selv. Nettstedet er brukervennlig og støtter mange betalingsalternativer til brukerne. Aktivering av sperretjeneste gir garantert beskyttelse.

Ulemper

En bruker må være forsiktig med å få spam når han handler. Gebyret er helt satt av selgeren og kan kreve at du avgifter høyt noen ganger. Noen betalingsmåter kan være risikable. Man må være klar over hver eneste ting før man fortsetter transaksjonene.

KOM I GANG MED LOCALBITCOINS

13. Changelly

changelly-anmeldelseChangelly er et nylig etablert nettsted som tilbyr handel med forskjellige kryptovalutaer. Den består av en automatisk robot som byder og ber respektive børser om de tilgjengelige kursene på handelspar. Nettstedet fraskilles med forskjellige største handelsplattformer, inkludert Poloniex og Bittrex. Changelly har allerede fått mer enn 700.000 brukere. Nettstedet tilbyr øyeblikkelig kjøp.

Avgifter

Nettstedet nevner om den statiske handelsavgiften. Det påløper et gebyr på ca 5% på alle handler. Å jobbe direkte på markedshandelsplattformer kommer med et billigere gebyr. Imidlertid virker Changelly billigere når du vil flytte altcoins, spesielt i små mengder.

Gebyret som brukes her kan ikke forutsies. For eksempel krever handel med fiat-valutaer et gebyr på 0,5%, men det vil ikke forbli det samme. Du kan ende opp med store kostnader opptil 40% på en dårlig dag. Changelly krever tredjeparts tjeneste som kan kreve et ekstra gebyr. Derfor er valutakursen her uforutsigbar.

Verifisering og sikkerhet

Changelly tvinger deg ikke til å opprette en konto for en mindre transaksjon. Kontoen som er opprettet, er beskyttet ved bruk av tofaktorautentisering. Nettstedet fungerer på HTTPS, det er ikke nødvendig for deg å bekrefte e-postadressen din, og midlene vil bli lagret direkte i lommeboken din. Ideen bak funksjonene til changelly er at hvis du liker å handle på store bitcoin-handelsplattformer, men ikke ønsker å opprette en konto der, kan du jobbe med Changelly.

Fordeler

Nettstedet gir en rask og enkel utveksling av bitcoins og andre kryptovalutaer. Fiat-valutaer kan enkelt byttes mot kryptoer ved hjelp av et kredittkort. Det gir et intuitivt grensesnitt for brukerne.

Ulemper

Kundestøtten bør forbedres for bedre forståelse for brukerne. Det er ingen mulighet for å skaffe fiat-valutaer ved å bytte kryptovaluta.

KOM I GANG MED CHANGELLY

14. Spectrocoin

Spectro-Coin-logoSpectrocoin er et London-basert selskap som ble grunnlagt i 2013. Det konsentrerer seg hovedsakelig om det europeiske markedet når det gjelder innskudd / uttak. Det tilbyr fire hovedtjenester som bitcoin-utveksling, forhåndsbetalt debetkort, en bitcoin-lommebok og handelsverktøy. Å tilby debetkort for betaling er noe nytt som mange andre børser ikke tilbyr. Debetkortet skal kobles til bitcoin-lommeboken din før du bruker den.

Avgifter

Changelly tar noen prosent av gebyret på innskudd, som helt avhenger av innskuddskilden. Gebyret på kreditt- / debetkort er opptil 5,5%. Bankoverføringer varierer fra null gebyrer til rundt 4% gebyr. Gebyr for pengeoverføring på nettet vil variere fra 5% til så høyt som 20%. Et gebyr på 5% vil bli belastet under uttaket, som til og med kan være lavere noen ganger.

Grensen på innskudd varierer fra betalingsmåte til annen. For debet- / kredittkort er grensen 1000 EUR / dag, 3500 EUR / uke, 6000 EUR / måned og 15000 EUR / år. Banker har daglige grenser fra 200 til 1000 EUR / dag, men har ingen ukentlige, månedlige eller årlige grenser.

Online pengeoverføringer kommer også uten ukentlige, månedlige eller årlige grenser, men kommer med en daglig grense på 100 til 4000 EUR / dag. Muligheten for å ta ut penger direkte fra Spectrocoin er begrenset til å bruke euro-orienterte online pengeoverføringstjenester eller bruke en rekke europeiske banktjenester..

Verifisering og sikkerhet

En konto på Spectrocoin kan opprettes via en gyldig e-postadresse. For å kjøpe eller selge bitcoins ved hjelp av kredittkort eller bankoverføring, blir en bruker bedt om å verifisere kontoen ved å gi et fotografi av et identifikasjonsdokument, enten et pass for ikke-EU-innbyggere og et offentlig utstedt ID-kort for EU-innbyggere. Bekreftelsesprosessen vil ta opptil tre virkedager.

Sikkerhetsoppsett består av tofaktorautentisering via SMS, e-post eller Google Authenticator. I tillegg til dette blir brukeren bedt om å stille opp sikkerhetsspørsmål / svar for ytterligere beskyttelse. Nettstedet hevder også å tilby lagring av brukerens bitcoins i fryselager, dvs. i en hard lommebok eller papirlommebok.

Fordeler

Dette nettstedet viser seg å være veldig gunstig for EU-innbyggere ved å tilby en god avtale på innskudd og uttak, noen ganger med lavere innskudd. Hvis en bruker ønsker å bruke bitcoins i form av debetkort, er dette nettstedet verdt å bruke. Tjenesten av handelsverktøy er gunstigere for potensielle selgere som venter på å bruke bitcoins. Støttesystemet som tilbys er rettferdig med live chat og e-postrespons.

Ulemper

Valutakursene på dette nettstedet er litt høyere sammenlignet med andre nettsteder. Gebyret på innskudd / uttak er ikke egnet for innbyggere utenfor EU. Det er en rekke betalingsalternativer med hensyn til EU-innbyggere, mens ikke-EU-innbyggere kan få problemer med dette å bruke Spectrocoin.

KOM I GANG MED SPECTROCOIN

Konklusjon

Å kjøpe Bitcoin føles fortsatt som spill, med det ustabile markedet for bitcoins. Bitcoin sørger for enorme fordeler og også en enorm risiko. Det er fristende å investere i store mengder for å sive dobbelt enn investert. Dette vil ikke være tilfelle hele tiden. Hvis verdien av bitcoin går lavt eller forblir stillestående. Du kan ende opp med å skylde penger enn å tjene.

Vel, nå som folk blir vant til denne blockchain- og bitcoin-teknologien, utvikler mange plattformer hver dag for å hjelpe folk på flere måter. Opprinnelig var det begrensede og kompliserte måter å betale for bitcoins på. I dag, med økningen i digitale betalingsmetoder, har til og med kredittkort fått betydning i verden av handel med bitcoins. Vel, det er ikke komplisert å bruke et kredittkort for transaksjoner av bitcoins i det hele tatt, ettersom forskjellige nettsteder tilbyr en rekke funksjoner i henhold til brukerens bekvemmelighet. En bruker må ha full kunnskap om bitcoinhandel for å unngå ytterligere konsekvenser.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me