Bitfinex Review: En populær kryptovalutautveksling

For de som ikke har bodd under en stein de siste par årene, er Bitcoin ingen siste nytt. Det begynte helt tilbake i 2009, og selv om det døde litt i de mellomliggende årene, klarte det å stige sterkere enn noen gang i 2016-2017. På den tiden hadde folk nesten gitt opp kryptovalutaen, og de få utvalgte som fremdeles hadde penger investert i den, ventet med lokkende ånde på at prisene skulle stige litt, slik at de til en viss grad kunne minimere tapene sine.

Sjokkerende, det som skjedde, snudde ganske enkelt spillet på hodet. Bitcoin steg i verdi, og enormt på det. Det som startet som et eksperiment i utgangspunktet, dominerte nå finansmarkedene over hele verden. Alle de menneskene som tidligere lengtet etter en form for kompensasjon fra tapet, følte seg nå ikke mindre enn de fattige som plutselig hadde truffet gull.

Slik var den store rekkevidden til Bitcoin at ikke bare USA eller andre vestlige nasjoner, men hele verden så ut til å strekke ut med begge hender for å investere pengene sine.

I tillegg ga suksessen til Bitcoins ytterligere opphav til en helt ny og tidligere ignorert nisje med kryptovalutaer. Nå som verden hadde vært vitne til den supersprengende suksessen til Bitcoins, var de klare til å tro at altcoins kunne gi lignende avkastning.

Faktisk viste kryptovalutaene seg i seg selv å være gullgruver som er i stand til å spyle ut bransjer som kryptokurvedrift og mer. En bransje er den som kjøper kryptovaluta. Etter hvert som interessen for bitcoin økte, økte antall børser. Mens de fleste av dem var (og fremdeles er) velmenende og rett og slett bare vil hjelpe folk med å få tilgang til kryptovalutaer, er det fremdeles noen svindelutvekslinger rundt.

For å redde deg selv fra slike fallgruver og vanlige feil, gir vi deg en omfattende gjennomgang av en av de fineste Bitcoin-børsene i markedet akkurat nå, Bitfinex. Vi fortsatte og samlet all informasjon vi kunne, mens vi også noterte fordeler og ulemper med tjenesten som helhet. Før du begynner å lete etter en utvekslingsplattform for kryptovalutaer, anbefaler vi at du leser gjennom denne Bitfinex-gjennomgangen for å ta en mye mer informert beslutning.

Bitfinex gjennomgang

bitfinex-anmeldelseBitfinex er basert i Hong Kong. Det er spioneringen som en av de raskeste og sikreste Bitcoin-byttetjenestene rundt, og er favorisert av millioner over hele verden for sitt enkle grensesnitt og gode kundeservice. Det spesialiserer seg på handel og er ganske bra i den forstand at det oppmuntrer den amerikanske dollarbaserte handelen med Bitcoins.

I tillegg behandler den også en rekke andre kryptovalutaer, inkludert Ethereum og Monero. Et slikt mangfold når det gjelder kryptovalutaer som sjelden finnes i utvekslingsplattformer, og er en av grunnene til at Bitfinex er så bra. Når det gjelder Bitcoin-handel, kan du umulig få bedre service enn det du får med Bitfinex.

Bitfinex: volum

Når det gjelder handelsvolum, dominerer Bitfinex totalt alle sine nærmeste konkurrenter. Handelsvolum refererer faktisk til mengden sikkerhet som angivelig ble handlet i løpet av en bestemt periode i et kapitalmarked. Med andre ord er det ganske enkelt aksjene som handles per tidsenhet, hvor en tidsenhet vanligvis er en handelsdag. Nå er det eneste fakta om Bitfinex at det for øyeblikket har det største volumet av alle Bitcoin-utvekslingstjenestene som eksisterer.

Det er i seg selv ikke en liten bragd å mestre, men BItfinex har klart å gjøre det ganske enkelt. Faktisk har dette vært tilfelle siden en endring ble gjort av den kinesiske banken (People’s Bank of China), ifølge hvilken alle Bitcoin- eller kryptovaluta-utvekslingstjenester ble tvunget til å begynne å kreve handelsavgift fra sine kunder..

Denne spesielle avgjørelsen eliminerte i sin tur fullstendig den motløse praksisen med vaskehandel, som involverte rapportering av kunstig utvidede eller oppblåste handelsvolumer og ble gjort av nesten alle større kinesiske vekslingstjenester. Siden de innsamlede dataene bare innebærer ekte informasjon som umulig kan forfalskes, topper Bitfinex topplistene ganske enkelt.

Når det gjelder markedsandeler, er Bitfinex nærmeste rival tilfeldigvis Bitflyer, som er basert utenfor Japan. Et faktum som er verdt å nevne her er imidlertid at Bitflyer krever null handelsavgifter fra kundene. Hva dette betyr er at handelsvolumet eller markedsandelen rapportert av selskapet faktisk kan være en feilaktig navn, og den faktiske markedsandelen til selskapet kan være betydelig lavere enn det som faktisk rapporteres. Hvis noe slikt er sant, er Bitfinex markedsandel sannsynligvis enda høyere enn det som forventes for tiden.

Bitfinex Hack

Dessverre, i august 2016, fikk selskapet et stort slag. Cirka 120.000 Bitcoins, som utgjorde omtrent 72 millioner USD på den tiden, ble stjålet fra byttetjenesten av hackere. Denne spesielle hendelsen viste seg å være dødelig ikke bare for selskapet, men for hele Bitcoin-markedet generelt siden Bitcoin-prisen nesten så mye som 25% etter at nyheten ble rapportert..

På grunn av Bitfinex-sjefens fantastiske ledelse og nivåhøyde tilnærming ble selskapet imidlertid reddet fra å gå konkurs eller slå av helt. De begynte å sosialisere tapene sine. Det totale tapet ble spredt jevnt over brukerkontoer, og ingen spesielle brukerkontoer ble påvirket mer enn den andre.

Selv om dette vekket bekymring blant mange brukere, gikk selskapet på rekord og sa at hver berørt bruker vil bli kompensert fullt ut av selskapet i god tid. For å ytterligere dempe eventuelle skuffelser eller uenigheter blant brukere, ble BFX-tokens, omtrent lik verdien av tapene som hver bruker møtte, utstedt til alle brukerne.

Sikkerhet

Selv om det er umulig å måle perfekt nivået på sikkerhetstiltak som brukes av en utvekslingstjeneste, siden de fleste av protokollene deres holdes hemmelige for å beskytte dataene deres mot hackere, kan det sikkert estimeres omtrent. Siden Bitfinex har vært vitne til en nesten katastrofal hendelse når det gjelder utveksling av sikkerhet tidligere, kan det bare håpes at denne gangen har de lært leksjonen og sterkt styrket sikkerhetsprotokollene og brannmurer.

Imidlertid er sikkerheten til Bitcoins like mye et utvekslingsproblem som det er ditt. Du kan ikke bare la alt være opp til utvekslingen og hvile fredelig, for du må også ta noen drastiske tiltak for å opprettholde sikkerheten og integriteten til myntene dine.

Før du registrerer deg for en byttetjeneste, må du alltid se på forsikring, revisjon og sikkerhetspraksis og ta din egen informerte beslutning om hvorvidt børsen passer for deg, og om deres sikkerhetspraksis er helt opp til varemerket. det er også bestemmelsen som faktisk deler eiendelene dine i like store volumer og investerer dem i forskjellige byttetjenester for å minimere dine egne tap i tilfelle det oppstår et uhell.

Bitfinex-tjenester

Bitfinex er i praksis med å låne ut kryptovalutaer eller amerikanske dollar til handelsmenn som bruker gearing. Årsaken til at dette fungerer så bra er at det gjør det mulig for brukere å tjene renter på alle midler som er til overs på plattformen. Bortsett fra de vanlige vekslingstjenestene som plattformen handler i, er det også store, men private handler arrangert av tjenesten som en del av deres OTC, eller reseptfrie tjenester.

Dette er spesielt gunstig hvis du trenger å overføre et stort antall mynter under andre Cryptocurrency-handelspersoner. I tillegg til nettstedet deres, støtter og eier Bitfinex også en mobilapplikasjon, som faktisk er en flott plattform for de handelsmennene som er konstant på farten og må ta handelsbeslutninger mens du er på farten. Ikke mange andre tjenester skryter av denne funksjonen. Denne mobilappen er perfekt og fungerer bra for handel eller til og med mottak av viktige oppdateringer for kontoen din.

Imidlertid må det utvises forsiktighet, og på grunn av den potensielt sårbare karakteren til mobile plattformer, anbefaler vi at du ikke bruker den til å utføre handler med store volumer. Bitfinex kan skryte av et ganske imponerende handelsgrensesnitt, noe som erfarne handelsmenn har kommet til å sette pris på. De har faktisk kart som vises pent på skjermen som nøyaktig medfører et fugleperspektiv på handelstrender og er basert på det berømte Trading View-kartnettstedet. Grensesnittet er også stort sett responsivt og detaljert og kan tilpasses etter kundens egne behov og bekvemmeligheter.

Bitfinex-avgifter

BItfinex krever faktisk en ganske nominell avgift, spesielt når du sammenligner den med noen av de andre handelsplattformene der ute. Gebyret de betaler, er helt i tråd med og godtar standardene som er satt for store, men handelsfokuserte børser.

Ved utveksling med lite volum er gebyret for handelsmenn som faktisk aksepterer tilbudet fra en annen næringsdrivende, eller takere som de heter, bare 0,2%, mens gebyret for de som plasserer handler i ordreboken eller utvider tilby seg selv, er bare 0,1%. Gebyret for produsenter har til og med blitt frafalt fullstendig for de brukerne hvis kontostatistikk viser et samlet handelsvolum på mer enn $ 7,5 millioner. Det i seg selv er en ganske flott ordning for store og hyppige handelsmenn.

Behovet for utvekslingsplattformer

Alt dette førte til etableringen av mange tjenester og utvekslinger som utelukkende serverer kryptovalutaer. Med økningen i antall brukere som valgte disse new age-valutaene, ble en følelse av behovet for effektive og godt ytende plattformer kjent som kunne hjelpe den gjennomsnittlige brukeren til å utnytte kraften som hviler i dem.

Bitcoin er den mest populære som fikk mest oppmerksomhet, og før vi visste ordet av det, var det allerede et stort antall Bitcoin-byttetjenester som fungerte online og ellers. Andre kryptokurver fulgte etter nesten umiddelbart. Foreløpig har vi minst et dusin velmenende og kvalitetsutvekslingstjenester for nesten alle andre mye brukt kryptovaluta der ute.

Bytt plattformer: Slik de fungerer

Disse utvekslingsplattformene fungerer ganske grei. De lar bare brukeren enten handle med kryptovalutaene de eier, eller å kjøpe eller selge dem i bytte mot kontanter. Hvis du for eksempel er interessert i å handle Bitcoins for Litecoins, er det aller første du trenger å se etter en plattform som handler i begge disse typene kryptovalutaer..

Når du har funnet en, må du logge på hjemmesiden deres, se etter en potensiell kjøper eller selger og bytte inn kryptovalutaen du eier mot en som du faktisk vil ha. På samme måte, hvis du er interessert i å selge Bitcoins, må du gå til nettstedet og lete etter potensielle kjøpere som deretter vil kontakte deg i tilfelle de er interessert i tilbudet ditt..

Etter noen få kommunikasjonsutvekslinger mellom deg og kjøperen, og etter avtale fra begge parter, skjer endelig utvekslingen. Hele prosessen er svært jevn og helt gjennomsiktig. Det som er bra, er at du ikke engang trenger å vente lenge på at transaksjonen skal gå gjennom, for det meste skjer det hele øyeblikkelig uten ventetid.

Bytt plattformer: Velg klokt

Imidlertid, uansett hvor det er bra, er det også en smule av det dårlige. Nå mens alt dette virker veldig lovende og bra for den gjennomsnittlige kjøperen av kryptokurrency, er det imidlertid en skjult ulempe. For øyeblikket er det så mange flotte utvekslingsplattformer tilgjengelig på nettet at en første gangs bruker er nødt til å bli forvirret og ikke ta den rette avgjørelsen.

Å velge en utvekslingstjeneste for kryptovaluta handler ikke bare om å velge det beste i henhold til markedsstandarder. Snarere handler det om å velge det beste i henhold til dine egne behov. En bruker kan ha en tendens til å fordype seg mot feil avgjørelse bare fordi de ikke ble informert nok, og fant seg villige i havet av muligheter som var tilgjengelige. Hva om børsen du velger ikke imøtekommer den typen kryptovaluta du er interessert i? Hva om børsen du velger, krever et transaksjonsgebyr som ikke akkurat faller innenfor det angitte budsjettet?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me