BitMEX Review – Sannheten om Bitmex

Når det gjelder kryptovalutaer, blir vi noen ganger tvunget til å lure på hva som skal skje videre. Grunnen til at vi sier dette er fordi det allerede er gjort så mye i felten, at det nå virker magisk å tro at det fortsatt er ting igjen å utforske og innovasjoner som ennå ikke må gjøres.

Mens det hele startet med et enkelt eksperiment, et som involverte Bitcoins og ble gjennomført helt tilbake i 2009, har det i dag vokst og utvidet seg med umåtelige proporsjoner til å ta form av en gigantisk industri som ser ut til å eksistere overalt i verden.

Uansett hvilket land eller hvilken region i verden, folk overalt snakker om kryptovalutaer. Og det er ikke bare all snakk, for folk står faktisk i kø for å investere pengene sine i en god del av disse kryptovalutaene, og trenden ser ikke ut til å avta i det hele tatt.

Med alternativer som Bitcoins, Litecoins, Ethereum, Dash og mange flere, hvorfor skulle det? Nesten alle disse valutaene har blitt bevist gang på gang for å gi fantastisk avkastning for pengene dine. De er enkle å investere i, ikke be om mye og gir ut stor fortjeneste. Hvis dette ikke er nok grunner til å overbevise investorer om å punge ut pengene sine, vet vi ikke hva som vil.

I tillegg trenger du ikke alltid å investere penger direkte hvis du ikke er komfortabel med det. Snarere kan du til og med velge litt mer subtile måter å håndtere i kryptovalutaer, for eksempel kryptokurvedrift. Gruvedrift er et konsept som har eksistert i århundrer, men først nylig har det fått denne nye teknologiske formen.

Denne typen gruvedrift involverer ikke tunge maskiner eller går ned i huler, men ber deg bare om å kjøpe en gruvedrift. Når du har gjort det og satt opp det, er du klar til å utvinne Bitcoins, Litecoins eller andre kryptovalutaer du er interessert i. Det er så enkelt.

Selvfølgelig er det fremdeles ting å vurdere, og den samlede lønnsomheten til satsingen vil til slutt avhenge av hvordan du velger å takle det og hvor mye dedikasjon du viser.

Bytt plattformer: behovet

La oss si at du har valgt å kjøpe kryptovalutaer, hva tror du du trenger å se etter? Det aller første du trenger er åpenbart en plattform som lar deg kjøpe kryptovalutaen du ønsker. Heldigvis er en rekke av disse tilgjengelige akkurat nå.

Med det store antallet innovasjoner og forbedringer som har blitt gjort innen feltet, har vi også vært i stand til å utvikle omfattende og effektive plattformer, i form av nettsteder, som når du bruker dem på riktig måte, kan du kjøpe, selge eller til og med handel med kryptovalutaer.

Den beste delen om disse handelsplattformene eller byttetjenestene er at de ikke ber deg om å velge en enkelt type valuta, for mange av dem, faktisk handler i flere kryptovalutaer, og vil tjene deg like bra uansett hvilken du velger å gjøre transaksjoner.

Nå før vi går videre til noe annet, la oss gå gjennom hvorfor vi skriver denne artikkelen. Hensikten med dette er å informere deg om en så flott kryptovaluta-utvekslingstjeneste, BitMEX-handelsplattformen. Vi vil først dekke det grunnleggende og funksjonene til BitMEX i en omfattende gjennomgang, og deretter gå videre til en kort diskusjon om inn og ut av disse tjenestene..

BitMEX gjennomgang

bitmex-gjennomgangBitMEX markedsfører seg som en internasjonal kryptokursutveksling. Legg merke til at de aldri snakket om en spesifikk kryptovaluta, men bare gikk med begrepet ‘kryptovaluta’. Dette er fordi BitMEX som plattform er virkelig mangfoldig og lar den gjennomsnittlige brukeren eksperimentere med det de vil, og gir dem full frihet til å faktisk teste vannet i kryptovalutahandelsvirksomheten..

På grunn av det samme har de flere valutaer om bord og lar deg enkelt handle i noen av dem. I tillegg er det ingen spøk at de kaller seg internasjonale. Tjenestene deres fungerer faktisk ikke bare over bestemte spesifikke regioner, men nesten alle deler av verden. De er forskjellige, raske og raske til å håndtere kundeproblemer eller klager.

KOM I GANG MED BITMEX

Introduksjon

Den ble lansert i 2014 av selskapet HDR Global Trading Ltd. Navnene på eierne er Arthur Hayes, Ben Delo og Samuel Reed. På bare de fire årene siden oppstarten har BitMEX klart å lage et ganske godt navn for seg selv og faktisk gjøre gode forretninger i mange land.

Mens det lanserte et ambisiøst, men lite prosjekt, har den i dag en betydelig markedsandel og er en av de mest fremste kryptovalutatjenestene og handelsplattformene i verden.

Feilene

Imidlertid er det også noen begrensninger som følger med tjenesten. For eksempel tillater ikke BitMEX deg å foreta flat-wire overføringer for øyeblikket. Tjenesten viser seg som en “eksklusiv kryptovaluta”, og de har virkelig gått ut av deres måte å opprettholde dette omdømmet. Det eneste alternativet for deg er å handle i Bitcoins eller andre kryptovalutaer, for innskudd eller uttak via flat bankoverføring er ikke tillatt.

I tillegg er det en ting du trenger å bekymre deg for. Mens BitMEX er perfekt for å håndtere Bitcoins, kan du møte en liten ulempe når du bruker den til å handle med andre kryptovalutaer. BitMEX fungerer etter prinsippet om marginhandel, så mens Bitcoin-transaksjonen kan gi deg en innflytelse på opptil 100 ganger, noe som er bra, vil transaksjoner på altcoins hente innflytelse som kan variere fra transaksjon til transaksjon.

For eksempel tilbyr Ethereum bare opptil 50 ganger gearing mens Litecoin bare vil hente deg opptil 33,3 ganger gearing. For å oppsummere er Bitcoin den eneste valutaen som tar deg hele veien og henter deg hele 100x innflytelse. Mens du gjør transaksjonen, må du også huske at kryptovalutamarkedet tilfeldigvis er ganske ustabilt, og det må derfor utvises forsiktighet.

Utvalg av kryptovalutaer   

Mens vi tidligere uttalte at BitMEX fungerer med et godt utvalg av kryptokurver og er ganske mangfoldig i valutatilbudet, er det imidlertid litt av en ulempe her når du ser nøye på det. Til tross for det sunne antallet kryptovalutaer som tilbys på BitMEX, faller det noe i dette domenet, spesielt når du sammenligner det med noen av de andre utvekslingstjenestene der..

Plattformer som Poloniex, Cryptopia og Bittrex, for eksempel, er mye mer åpne og aksepterende når det gjelder å betjene kunder med Altcoins. Til tross for den gode frekvensen av nye prosjekter som stadig kommer opp på BitMEX, er det totale volumet av en eller annen grunn alltid lavt for alle valutaer unntatt Bitcoin.

Så hvis du er noen som ikke vil begrense seg til bare Bitcoins, og virkelig utforske alternativene du har i kryptovaluta-domenet, vil du kanskje være bedre med et av de andre alternativene som er nevnt før.

For å gi deg en grunnleggende ide om antall kryptovalutaer som BitMEX tilbyr i, er det noen navn hvis noen av dem; Bitcoin, Binary, Ethereum, Dash, Litecoin, Monero, Qtum, Tezos, Ripple og Zcash.

Handelsvolum

Som nevnt tidligere ble BitMEX lansert i 2014 som et lite, men ambisiøst prosjekt, og har klart å vokse med store sprang siden den gang. De gjorde et spektakulært show om å drive sin virksomhet og har klart å styre en god del av markedsandelen av ren viljestyrke og dedikasjon.

På grunn av det samme er likviditeten for BitMEX faktisk ganske høy når det gjelder Bitcoin-transaksjoner. De har både spot og futuresmarkedene for Bitcoins, og begge har prestert veldig bra og har fått store forretninger for selskapet..

Problemet med de andre valutaene fortsetter imidlertid å sette en stopper for BitMEXs suksess siden bortsett fra Bitcoins, har ingen andre kryptovalutaer vært i stand til å vise anstendig rangering for plattformen..

Nå er glidning et teknisk begrep som ofte brukes i handel for å beskrive mengden av graden av prisbevegelse på tidspunktet for inntredelse eller utgang av en bestemt posisjon. Verdien av denne spesielle mengden må alltid ligge innenfor forhåndsinnstilte grenser for en bestemt valuta på en bestemt plattform for å anse transaksjonene som mulige og verdt en verdi..

Dessverre for BitMEX, er glideverdier tilfeldigvis så store og ukontrollerbare på noen par at kortvarige handler eller til og med store volumoppføringer eller utganger har blitt ansett som fullstendig umulige og verdiløse.

Sikkerhet

Den største faktoren man må huske på når man bestemmer seg for en utvekslingsplattform eller handelstjeneste, er typen sikkerhet de er klare til å dele ut og omfanget av innsats de er villige til å gjøre for å holde pengene dine og valutaene dine trygge og sikre..

Nylig har det vært en økende trend med cybertyverier eller virtuelle ran der selskaper eller enkeltpersoner har lidd store tap og har gått gjennom mange problemer. En stor tjeneste for utveksling av kryptovaluta ble nylig angrepet av hackere og frarøvet kryptovalutaer verdt millioner.

Siden kryptokurver etter design er laget for å være sporbare, blir det faktisk ganske vanskelig for myndighetene å spore gjerningsmennene. På grunn av det samme er det opp til deg, kunden å sørge for at du velger riktig utvekslingsplattform, og før du gjør det, må du gjøre en stor innsats for å finne ut om de er i stand til å håndtere pengene dine.

Heldigvis er en av grunnene til at BitMEX er så stolt av deres tjenester fordi de har et veldig godt sikkerhetssystem. Det er tilfeldigvis en av deres fremste styrker og er tydelig oppført på deres hjemmeside som en.

En stor støtte for dette kravet deres er at til dags dato har ingen sikkerhetsbrudd eller hackingsforsøk noen gang vært i stand til å komme inn på serverne sine og rote med hvelvene sine. De har alltid vært trygge for alle slags eksterne angrep og har gitt kundene absolutt ingen grunn til å klage.

En av grunnene til at de jobber så bra og hvorfor sikkerheten deres er på topp, er det faktum at de utfører håndbehandling minst en gang hver dag for alle uttak som skjer på plattformen deres. Dette legger ganske enkelt til et ekstra sikkerhetslag til systemet deres, noe som gjør det nesten umulig å bryte.

En annen ting du må vite når det gjelder deres sikkerhetstiltak, er at plattformen er designet, programmert og opprettet ved hjelp av kdb-verktøysettet, som ofte brukes av store bankorganisasjoner i høyfrekvente handelsapplikasjoner..

Nå hvis bankene selv stoler på den samme tjenesten som BitMEX-motorene tilfeldigvis bruker, ville det kanskje ikke være for mye strekk å si at du kan være ganske sikker på at pengene og kryptovalutaene dine er ganske trygge hos dem.

Motorene til BitMEX er designet for å være for raske og pålitelige, noe som ofte ses mangler på mange andre kryptovaluta-utvekslingstjenester i markedet, og til og med BitMEXs nærmeste konkurrenter..

Brukergrensesnitt

I vår tid ser vi ut til å ha kommet veldig langt når det gjelder teknologiske inngrep og innovasjoner. Det ser ut til å være absolutt ingen grenser for hva vi kan oppnå hvis vi kollektivt legger vekt på det, noe som helt tydelig fremgår av de fantastiske gadgetene og den nyeste teknologien overalt i verden akkurat nå. Imidlertid ser det ut til å være noen domener som muligens går langsommere enn de andre.

Et eksempel på et slikt domene er brukergrensesnittet i slike handelsplattformer. Generelt sett har vi ikke veldig mye flytende og jevne nettstedopplevelser for handelsplattformer akkurat nå. Med unntak av noen få unntak ser det ut til at mange av våre utvekslingstjenester for kryptovaluta ikke har fått taket på å gjøre deres nettsideopplevelse en smidig tur for kundene.

Dette faktum er faktisk ganske tydelig i det dårlige nivået av brukergrensesnitt demonstrert i grensesnittet for Poloniex og Bittrex, som begge er ganske vellykkede selskaper som har et godt utvalg av markedsandelen, spesielt når det gjelder Altcoins.

Som nevnt tidligere, gjør BitMEX ikke helt kuttet når det gjelder Altcoin-volumer. Imidlertid skryter den av et ganske sterkt grafikk- og engasjerende brukergrensesnitt som er hovedansvarlig for å få inn mange brukere til plattformen deres..

Tjenestenivået som BitMEX og Poloniex tilbyr, fungerer for eksempel ganske annerledes. Mens Poloniex utmerker seg i Altcoin-volumer og gjør gode forretninger når det gjelder Litecoins, Dash og andre, ser det ut til å mislykkes når det gjelder å implementere en anstendig brukeropplevelse på nettstedet..

BitMEX, derimot, er ikke så sterk når det gjelder Altcoins, men kommanderer en stor kunde som følger bare fordi det gir dem et fantastisk brukergrensesnitt.

Med stor beherskelse av brukervennlighet så vel som enkelhet, klarte BitMEX å brygge en flott sammensetning av et nettsted og har til og med mestret mobilimplementering. Mobilportalen deres har nesten alle tjenestene du finner på desktopversjonen, og for noen avanserte handelsmenn er det til og med et alternativ med tittelen ‘avansert brukergrensesnitt’ som åpner for enda flere funksjoner og verktøy for brukerne å kontrollere og gjøre bruk av. av.

Verdt å nevne her er det faktum at BitMEX er en av selve byttetjenestene som faktisk har et fullverdig TradingView-diagram på deres portal. Denne karttjenesten tilbyr mange intuitive verktøy og er tilfeldigvis en stor forbedring av hva de andre portaler for øyeblikket tilbyr.

Innskudd og uttak

Som nevnt tidligere, lar BitMEX deg bare gjøre innskudd eller uttak i Bitcoins. Selv om innskudd kan gjøres praktisk når som helst på dagen, skjer uttak, siden de behandles for hånd, bare på en gang en gang hver dag.

Aspektet ved håndbehandling ble introdusert av produsentene av plattformen for å styrke sikkerhetsprotokollene sine ytterligere, siden det gir litt ekstra tid til å håndtere eller til og med avbryte falske forespørsler om uttak. Det fungerer også fordi systemet med lommebøker og bruk av automatiserte systemer er litt mer sårbart og utsatt for angrep av hackere eller hackingsforsøk i forhold til håndbehandlingssystemet.

BitMEX i USA?

For innbyggerne i USA er nyhetene ikke så gode. Per i dag er BitMEX ikke klar til å ta imot kunder eller handelsmenn fra USA på plattformen. Det er mulig å omgå denne kjennelsen gjennom bruk av VPN eller virtuelle private nettverk, men det er svært viktig for brukeren å vurdere fordeler, ulemper og konsekvenser av en slik handling hvis de planlegger å gå videre med noe som dette.

Vi anbefaler innbyggere i USA å heller velge andre alternativer som eksisterer innenfor de juridiske rammene i USA. Sørg også for at du er minst 18 år for å registrere deg som handelsmann.

Kjennelse

BitMEX er flott for Bitcoins. Med en 100x margininnflytelse på Bitcoin spot- og futuresmarkeder, og en fantastisk kundeopplevelse og brukergrensesnitt, kan du umulig få bedre service enn dette hvis du er Bitcoin-handelsmann. Det kommer litt kort når det gjelder Altcoins, selv om det for nybegynnere som bare tester vannet, kan det være bra å starte med en tjeneste som bruker en kundesentrert tilnærming. Som et resultat anbefaler vi BitMEX helhjertet og ønsker deg en god handelsopplevelse.

KOM I GANG MED BITMEX

Valutaveksling: Måten de jobber på

Mekanismen for slike handelsplattformer er faktisk veldig enkel og grei. De ber ikke om mye, men tror på å gi ut nyttige tjenester som kan komme kundene deres til gode. Det aller første de trenger er at du logger deg på nettstedene deres. Når du har gjort det, vil du bli guidet sømløst gjennom hele prosessen. Det avhenger imidlertid til en viss grad av hvilken type tjeneste du har valgt. Mens noen av dem tror at kundetilfredshet er av største betydning og gjør store anstrengelser for å gjøre nettstedsopplevelsen hyggelig og smidig, er andre kanskje ikke så hensynsfull. Derfor blir det veldig viktig for deg å velge akkurat den rette typen tjenester, som ikke bare er toppen av linjen når det gjelder tjenester som tilbys, men også tar godt vare på kundene sine..

Ting du bør vite

Nå før du tar det endelige valget om hvilken tjeneste du skal gå med, foreslår vi at du går gjennom noen få ting først alene. Det aller første du må vurdere er den valutaen du faktisk er interessert i å håndtere. La oss anta at du ønsker å handle med Litecoins, eller kanskje er interessert i å kjøpe noen av dem.

I så fall må du først søke på plattformen og finne ut om de tilbyr Litecoin-baserte tjenester. Det burde selvfølgelig ikke være mye vanskelig å måle, siden disse tjenestene vanligvis har en tendens til å liste slike ting rett på hjemmesiden. Deretter vil du kanskje se på transaksjonsgebyret de skal belaste deg. Ukjent for noen brukere, mange av disse tjenestene har faktisk en tendens til å belaste et lite transaksjonsgebyr for hver transaksjon du utfører med tjenesten.

Det vil definitivt tjene deg godt å ha forkunnskap om slike skjulte avgifter og sørge for at du velger en tjeneste som koster deg minst mulig dollar. Til slutt, en siste ting du trenger å gjøre er å ta en god titt på noen av anmeldelsene som tidligere kunder har lagt igjen på nettstedet eller på andre plattformer. Hvis nettstedet virkelig er bra, er sjansen stor for at du finner noen virkelig positive kundeanmeldelser på Internett som bekrefter det samme.

Hvis ikke, så når du ser på kundeanmeldelser, vil du bli behørig informert om det også. Når du har blitt informert om den offentlige opinionen om tjenesten, vil du være mye bedre rustet til å ta en informert beslutning for deg selv.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me