Coinbase Review – De waarheid over Coinbase

Heeft u problemen met het vinden van de beste beurs voor bitcoin-handel? Bent u op zoek naar volledige details over de beste manier om bitcoin te kopen voordat u zich daadwerkelijk aanmeldt? Als dat het geval is, dan bent u op de goede site beland. In dit artikel geven we u een overzicht van een van de grootste bitcoin-beurzen; Coinbase.

Het maakt niet uit of u een beginnende gebruiker of een bekwame handelaar bent, Coinbase biedt de beste interface samen met geavanceerde tools voor alle soorten gebruikers. Coinbase is gemakkelijk beschikbaar op elk apparaat en de portemonnee is overal toegankelijk.

Coinbase is ‘s werelds grootste Bitcoin-uitwisselings- / handelsplatform met meer dan 15 miljoen gebruikers en in totaal 20 miljard dollar aan uitgewisselde cryptocurrencies. Dit toont de bekendheid van Bitcoins in de wereld van vandaag.

AAN DE SLAG MET COINBASE

(Gebruik onze link en ontvang gratis $ 10 aan Bitcoin bij aankoop van Bitcoin met een waarde van meer dan $ 100)

Achtergrondinformatie over Coinbase

Coinbase-recensieCoinbase werd in 2012 opgericht in San Francisco, Californië als onderdeel van Ycombinator. Het is een van de oudste en grootste beurzen die tegenwoordig over de hele wereld bestaan. Momenteel is het actief in meer dan 32 landen en bedient het meer dan 15 miljoen gebruikers met 28,7 miljoen portemonnees en 46.000 handelaars.

Coinbase bestaat uit verschillende betalingsmogelijkheden, waaronder de creditcard. Niet alle uitwisselingen staan ​​creditcard voor betaling toe. Hiermee kan een gebruiker handelen tegen een vaste prijs (al vastgesteld) die is gebaseerd op de marktwaarde, wat niet hetzelfde is bij andere beurzen waar gebruikers op de markt moeten handelen. Deze functie verhoogt de transactiesnelheid om sneller te zijn.

Werking van Coinbase

Coinbase is de grootste uitwisseling van cryptocurrencies ter wereld. Het heeft een intuïtieve interface die handig is voor alle nieuwkomers. Coinbase is gemakkelijk beschikbaar op elke computer, Android- en iOS-apparaat. Overboekingen zijn direct zodra de verificatie is voltooid. Om transacties te kunnen uitvoeren, moet uw bankrekening zijn gekoppeld aan uw Coinbase-account. Het opzetten van een Coinbase-account is ook eenvoudig, de stappen zijn dat.

Inschrijven – uw naam, e-mailadres en een wachtwoord zijn vereist om aanmelden.

Account type – er is een optie om een ​​zakelijk account of een individueel account aan te maken. U wordt gevraagd om uw e-mailadres te bevestigen en vervolgens het accounttype te selecteren.

Verifieer je telefoonnummer – het verifiëren van uw telefoon is nodig om tweefactorauthenticatie in te schakelen als onderdeel van het beveiligingsproces.

Kies een betaal methode – u moet een methode kiezen om een ​​betaling uit te voeren tussen bankoverschrijving en creditcard. Coinbase zal echter kleine overschrijvingen van en naar uw rekening naar uw bankrekening uitvoeren voor verificatiedoeleinden. Een screenshot van een creditcard is nodig om creditcardtransacties in te schakelen. Creditcardtransacties zijn direct voor de meeste landen.

Koop cryptovaluta – na het instellen van alle bovenstaande stappen, kunt u cryptocurrencies kopen zodra u geld op uw rekening heeft staan.

Hoe veilig is Coinbase?

Coinbase is een van de best beveiligde platforms die momenteel bestaan. Het heeft alle mogelijke beveiligingsmaatregelen opgenomen om de gegevens van de gebruiker te beschermen. AES-256 is op alle servers op bankniveau ingeschakeld om routerings- en rekeningnummers op te slaan. Medewerkers van Coinbase hebben geen toegang tot gegevens, wat wordt gereguleerd door regelmatige achtergrondcontroles op hen.

Derde partijen worden beperkt door SSL-technologie in te schakelen, die voorkomt dat derden op een Coinbase-gebruiker kunnen aftappen. Een derde partij die bekend staat als Plaid Technologies Inc. ontvangt uw bankreferenties die nodig zijn voor verificatie. Er worden geen inloggegevens gedeeld met Coinbase.

U kunt ook voorkomen dat uw bankgegevens deze delen met Coinbase door ‘Andere bank’ te kiezen wanneer u uw bankrekening koppelt. Coinbase maakt gebruik van FIPS-140 USB-drives die bestaan ​​uit transactie- en rekeninggegevens, die vervolgens worden geprint en verspreid naar depots wereldwijd. 98% van de gegevens van de gebruiker wordt offline opgeslagen.

Bovendien bestaat Coinbase uit een multi-signature (multisig) kluis, aanvullende 3-key beveiliging voor uw Coinbase-accounts en wallets. Er zijn drie sleutels (Coinbase-sleutel, gedeelde sleutel, gebruikerssleutel) om uw geld en transacties te beschermen. Naast al deze beveiligingsmaatregelen wordt Coinbase ook geleverd met een verzekering van Lloyd’s of London, die alle verliezen dekt die het gevolg zijn van een schending van de cyberbeveiliging of fysieke beveiliging van Coinbase..

Verificatie

Identiteitsverificatie is essentieel om de klanten van Coinbase te identificeren, wat kan worden gedaan via website of smartphone. Coinbase raadt aan om Google Chrome te gebruiken om uw identiteitsverificatieproces te voltooien. ID-verificatie omvat ID’s of rijbewijs. Grote klanten van Coinbase zijn verplicht om hun fysieke adres te verifiëren.

Er wordt een verificatiebriefkaart met een code naar het adres van de gebruiker gestuurd, dat moet worden ingevoerd op de adresverificatiepagina om de functionaliteit van het account te hervatten. De code die naar de gebruiker wordt gestuurd, is slechts 14 dagen geldig.

Vergoedingen

coinbase vergoedingenPortefeuilles die door Coinbase worden geïntroduceerd, zijn gratis. Er worden echter netwerktransactiekosten in rekening gebracht op de overdrachten naar een ander platformadres. Er zijn wisselkoersen op het kopen en verkopen van cryptocurrencies, volledig gebaseerd op de marktkoers op het GDAX-platform, toegepast op het moment van de omwisseling, met een spread van maximaal 50 basispunten.

Transactiekosten zijn voornamelijk afhankelijk van de betalingsmethode, locatie en andere situaties, die worden berekend als de hoogste van de minimumvergoeding en het procentuele vergoeding.

De minimumvergoeding is een vast bedrag dat wordt toegepast op de transacties van meer dan $ 200, die wordt toegevoegd op het moment van uitvoering. Het percentage van de vergoeding is niet stabiel, het varieert afhankelijk van de betaalmethode en locatie van de gebruiker.

Het tariefpercentage voor verschillende regio’s wordt hieronder vermeld

De vergoeding voor het kopen van bitcoins met creditcards / betaalpassen is 3,99% voor de gebruikers in Australië. Gebruikers uit Canada zullen ook een vergoeding van 3,99% in rekening worden gebracht voor het gebruik van creditcards / betaalpassen om bitcoins te kopen. Europese gebruikers betalen een vast bedrag van 1,49%, samen met een vergoeding van 3,99% voor creditcards / betaalpassen wanneer u bitcoins koopt.

Bankoverboekingen (SEPA) met stortingen voor Europese gebruikers zijn gratis, terwijl voor opnames een vergoeding van EUR 0,15 in rekening wordt gebracht. De vergoeding voor Britse gebruikers is dezelfde als die van Europese gebruikers. De gebruikers uit Singapore zullen een vast bedrag van 1,49% moeten betalen om bitcoins te kopen / verkopen, samen met een vergoeding van 3,99% die wordt toegepast op creditcards / betaalpassen.

Voor de gebruikers uit de VS wordt op alle transacties een basistarief van 4% toegepast. Amerikaanse bankrekening voor kopen (1,40% $ 0,15 minimumvergoeding), verkopen (1,40% $ 0,15 minimumvergoeding); Coinbase USD wallet kopen (1,49%), verkopen (1,49%); creditcards / betaalpassen brengen 3,99% kosten met zich mee. Stortingen zijn gratis voor gebruikers in de VS..

Een bepaald bedrag aan kosten wordt ook toegepast op Merchant Tools

Als betaling met bitcoin van jouw kant als handelaar wordt geaccepteerd en als je het geld in Bitcoin zelf opslaat, dan worden er geen kosten in rekening gebracht voor de transacties. Het omwisselen van bitcoins in uw lokale valuta kost u echter 1% vergoeding (afhankelijk van het volume). Coinbase brengt geen kosten in rekening voor stortingen en opnames, maar uw bank brengt mogelijk extra kosten in rekening voor de verwerking.

Beperkingen op kopen en verkopen

De koop- / verkooplimieten zijn voor elk individu verschillend. U kunt de limieten bekijken op de verificatiepagina. De koop- / verkooplimiet per week, samen met de koop- / verkooplimiet op creditcard / betaalpas, worden op de pagina weergegeven. De toegepaste limieten zijn puur afhankelijk van drie factoren: de leeftijd van uw Coinbase-account, uw activiteits- en koopgeschiedenis en het verificatieniveau van uw account.

Klantenservice

Coinbase heeft een Knowledge Base en FAQs-pagina, waar u antwoorden op veel vragen kunt vinden. Als de vragen niet worden opgelost, kunt u contact opnemen met Coinbase via e-mail of een ticket indienen of de ondersteuningsbot Ada om hulp vragen via livechat. Vanwege de toenemende vraag kan het ondersteuningssysteem echter 24-72 uur nodig hebben om uw probleem op te lossen.

Ondersteunde landen

Coinbase levert zijn diensten aan de volgende landen:

Australië, Oostenrijk, België, Bulgarije, Canada, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Jersey, Letland, Liechtenstein, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, San Marino, Singapore, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk en Verenigde Staten.

Coinbase Shift Card

Coinbase heeft deze nieuwe functie genaamd Shift Card die door VISA wordt aangeboden aan Coinbase-klanten in de VS. Shift Card wordt ondersteund in bepaalde staten en territoria in de VS waarmee u de Bitcoins die aanwezig zijn in uw account kunt uitgeven op de plaatsen waar VISA wordt geaccepteerd. Shift Card wordt geleverd met een initiële kostprijs van $ 10, maar er zijn geen kosten verbonden aan binnenlandse transacties of kosten in ruil voor Bitcoin naar USD.

GDAX-platform

gdax-platformCoinbase bestaat uit twee soorten interfaces. Een eenvoudig gebruiksvriendelijk platform voor beginnende gebruikers en een complex handelsplatform voor professionele handelaren. U kunt hetzelfde Coinbase-account en dezelfde inloggegevens gebruiken om in te loggen op het GDAX-platform.

Gevorderde gebruikers gebruiken dit platform om lopende bestellingen te verwerken, samen met instapstop- en instaplimieten met andere soorten bestellingen. Het omvat prijzen op 2 niveaus en een diepte van een boek, wat handelaren zal begeleiden om prijzen en beschikbare liquiditeit nader te onderzoeken.

Coinbase Bitcoin-portemonnee

De Coinbase-portemonnee voor uw account is eenvoudig beschikbaar en is toegankelijk via internet, Android-smartphones of zelfs via iPhone of iPad. In plaats van te fungeren als een pure Bitcoin-portemonnee, gedraagt ​​Coinbase zich meer als een bank door alle privésleutels te beheren.

Beveiliging van portemonnee

Wallet, met een multisig-kluis, is een geweldige aanvulling op Coinbase. Het bedrijf beheert de bitcoins in uw portemonnee en u hoeft alleen de login en het wachtwoord van uw Coinbase-account te beveiligen. Coinbase biedt geavanceerde beveiligingsinstellingen. Naast het beveiligingsniveau wordt een kluis geïntroduceerd als een oplossing voor het in bulk opslaan van bitcoins. Dit is een essentiële functie bij een zakelijke transactie met meerdere gebruikers.

Vault vereist meerdere goedkeurders. Als een kluis bijvoorbeeld uit twee gebruikers bestaat, moeten beide gebruikers toestemming geven om een ​​transactie door te laten gaan voor opname. Als u niet tevreden bent met een opnameverzoek van een andere gebruiker, wordt de opname geannuleerd. Alle opnames uit de kluis hebben 48 uur nodig om te verwerken. Coinbase kan uw kluisaccounts op elk moment opschorten.

Multisig-kluis is geïntroduceerd als een extra beveiligingsmaatregel. Het betreft drie sleutels waarvan één sleutel wordt vastgehouden door de gebruiker of rekeninghouder. Elk van de twee sleutels is betrokken bij de besteding van het geld. De gedeelde sleutel wordt gecodeerd met uw wachtwoord, waardoor wordt voorkomen dat er geld wordt vastgehouden door een andere gebruiker.

Privacy

De privacy van de Coinbase-portemonnee omvat de persoonlijke gegevens van de gebruiker samen met het e-mailadres en telefoonnummer als onderdeel van verificatie. Het houdt zich aan alle KYC / AML-wetten. Tweefactorauthenticatie wordt uitgevoerd via sms of e-mailadres. Het betalingsadres blijft elke keer veranderen en is niet toegankelijk voor anderen.

Voordelen

Coinbase is het meest aanbevolen en zeer betrouwbare bitcoin-uitwisselingsplatform. De eenvoudige en gestroomlijnde interface van Coinbase maakt het goof-proof voor alle beginnende gebruikers.

Gevorderde handelaren gebruiken het GDAX-platform, dat bestaat uit geavanceerde tools en een enigszins complexe interface. De gebruikers kunnen rechtstreeks op de markt handelen met het GDAX-platform. Verschillende optiemethoden worden door Coinbase aan zijn gebruikers aangeboden. Coinbase heeft zichzelf uitgebreid tot een grotere lengte in termen van beveiligingsinstellingen.

Multisig-kluis wordt geïntroduceerd als een extra beveiligingsmaatregel. 98% van de transactiegegevens wordt offline opgeslagen in een harde portemonnee of een papieren portemonnee. Coinbase levert momenteel zijn diensten aan ongeveer 32 landen.

Nadelen

Er heeft een controverse plaatsgevonden over het account van de gebruiker dat moet worden gecontroleerd. De klantenondersteuning moet worden verbeterd, maar dit is hetzelfde voor alle Bitcoin-uitwisselingen.

Het komt neer op

Misschien heb je na het lezen van deze vrij lange recensie alle details over Coinbase verkregen. Als je een beginnende gebruiker bent, dan is Coinbase perfect om in deze bloeiende wereld van cryptocurrencies te stappen. Coinbase is zeer betrouwbaar en wordt door veel gebruikers over de hele wereld vertrouwd. De wisselkoersen zijn vrij laag in vergelijking met andere sites met een kredietkaartbetalingen. Coinbase-portemonnee en de Shift-kaart zijn voor veel gebruikers handig om transacties soepel uit te voeren.

AAN DE SLAG MET COINBASE

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me