Coinmama Review – Een eerlijke recensie

De mensheid versterken, mens voor mens​Coinmama, een financiële dienst die gebruikers in staat stelt om op een snellere, veilige en interactieve manier cryptocurrency op internationaal niveau te kopen. In deze Coinmama-recensie zullen we de aspecten van Coinmama bekijken en erachter komen of dit goed bij je past.

Alleen hopend op de overtuiging waar het toekomstige inzicht in geld op gepaste wijze wordt beheerst, niemand minder dan de mensen zelf. Waaronder het verbieden van de termen “tussenpersonen, kleine lettertjes en verborgen kosten​.

Een wereld creëren zonder taalbarrières met effectieve klantenservice die gebruikers kunnen begrijpen en waarop ze kunnen vertrouwen.

AAN DE SLAG MET COINMAMA! Achtergrondinformatie over Coinmama

Een cryptocurrency-uitwisseling die werd gevormd in 2013, waarin deze was geregistreerd in Slowakije, maar eigendom was van New Bit Ventures Limited, waarvan het hoofdkantoor in Israël is gevestigd. De activiteiten zijn gevestigd in 217 landen over de hele wereld en momenteel te vinden in 24 Amerikaanse staten. Gebruikers kunnen Bitcoin en Ethereum kopen met bankpassen en creditcards of zelfs via Western Union.

Er moet echter worden opgemerkt dat Coinmama gebruikers niet toestaat cryptocurrencies te verkopen of te verhandelen, maar alle aankopen die door de gebruikers worden gedaan, worden verzonden / overgedragen vanuit het eigen kapitaal en de activa van het bedrijf, waardoor de transacties stabieler en onwrikbaarder zijn dan zijn concurrenten.

Coinmama roept op om op te vallen als een van de snelste en ongecompliceerde methoden om bitcoins of Ethereum te kopen met een bankpas of creditcard. Dit is uniek omdat de meeste beurzen een dergelijke functie niet bieden.

Registreren bij Coinmama

Coinmama wordt alleen weergegeven als een website, hoewel er geen mobiele applicatie beschikbaar is. Bovendien heeft Coinmama geen Application Program Interface (API) uitgebracht waarmee gebruikers handelsapplicaties kunnen genereren die gelijk zijn aan of congruent zijn met het platform. Naast de wereldwijde beschikbaarheid, is een van de meest intrigerende en boeiende functies die Coinmama de gebruikers biedt, de mogelijkheid om tot $ / € 150 aan cryptocurrency te verwerven zonder enige vertrouwelijke informatie te verstrekken die hun identiteit verifieert. Dit is niet beschikbaar bij veel andere concurrenten.

Om echter verder te gaan dan deze limiet, moeten gebruikers hun identiteit bewijzen met een officieel door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs voor KYC- en AML-redenen (meestal een paspoort, nationale identiteitskaart of rijbewijs), inclusief het toevoegen van verificatieformulieren zoals hun volledige naam, datum van geboorte, geslacht, adres en creditcard- of bankpasnummer. Om de rekeningen te verifiëren, moeten beide zijden van de documenten worden ingediend, waarbij Coinmama ervoor moet zorgen dat de gegeven documenten:

 • Geheel of op geaggregeerde wijze weergegeven;
 • Afbeeldingen van hoge kwaliteit (kleurenafbeeldingen van 300 dpi of hoger);
 • Geldige documenten, samen met de vervaldatum duidelijk zichtbaar;
 • De maximale bestandsgrootte moet 4 MB zijn.

Alle documenten die ter verificatie naar Coinmama worden gestuurd, worden tijdens kantooruren binnen enkele uren verwerkt en met langere verwerkingstijden ‘s avonds en in het weekend. Hoewel Coinmama ervoor zal zorgen dat hun klantenservicepersoneel een snelle verwerking mogelijk maakt die gebruikers zal helpen bij hun verificaties.

Verificaties in een eerste fase duren doorgaans minder dan 10 minuten. Na deze fase kunnen gebruikers doorgaan om onmiddellijk cryptocurrency te kopen, waarbij de bestellingen binnen enkele minuten nadat de bestelling is geplaatst, zullen plaatsvinden. Hierdoor kunnen gebruikers profiteren van de bewegende prijsbewegingen. U zult niet vastlopen dat u niet kunt bestellen als de markt bull is.

Zodra bestellingen zijn opgenomen, wordt de wisselkoers gedurende de tijd dat de aankoop plaatsvond vergrendeld, waarin wordt geïnterpreteerd dat de gebruikers dezelfde hoeveelheid cryptocurrency krijgen als ze hebben besteld, ongeacht eventuele variaties die kunnen optreden tussen het moment van bestelling en de tijdstip van levering van de cryptocurrency.

Zoals onderzoek van ontwikkelaars stelt, zou de belangrijkste reden hiervoor het scepticisme en de misvatting zijn die ontstonden toen de bestellingen werden vastgesteld op de marktkoers, meestal wanneer consumenten minder geld krijgen dan verwacht. Als er een kans was dat de bestelling werd geannuleerd, zal het Coinmama-systeem de transactie automatisch annuleren en het bedrag terugstorten op de bankrekening van de gebruiker..

Stappen om te registreren:

 • Registreer voor een account.
 • Kies de hoeveelheid Bitcoin die u wilt kopen en klik op “Nu kopen”.
 • Kies de betalingswijze.
 • Vul het formulier in voor betaling, bijvoorbeeld: contant of Western Union.
 • Bevestig de betaling.
 • Bevestig het adres van de portemonnee.
 • Eenmaal ontvangen en geverifieerd door Coinmama, worden de munten afgeleverd in de gerespecteerde portemonnee.

AAN DE SLAG MET COINMAMA!

Hoe kopen we Bitcoin op Coinmama?

Om Bitcoin te kopen met een creditcard of betaalpas, vereist Coinmama niet dat gebruikers zich via hun bankpas of creditcard hoeven te registreren om cryptocurrency op de beurs te kopen, maar om Bitcoin te kopen met creditcards of betaalpassen, vereist Coinmama niet dat gebruikers om hun creditcard of betaalpas registreren om cryptocurrency op de beurs te kopen.

Als alternatief stelt de procedure dat zodra gebruikers zich hebben ingeschreven, ongeacht of ze al dan niet zijn geverifieerd van hun identiteit, ze doorgaan met het genereren van de bestelling door te selecteren hoeveel ze zouden willen kopen, hun portefeuilleadres in te voeren en ten slotte de kaart in te vullen. details op de afrekenpagina. Opgemerkt moet worden dat, als de gebruikers hun identiteit al hebben bevestigd, hun creditcardadres moet overeenkomen met het adres van hun klantaccount..

Coinmama-servers slaan de creditcard- of betaalpasgegevens van de klant niet op. Nadat de betaling is voltooid, wordt de transactie verwerkt door de creditcardverwerker met een maximale duur van 20 minuten voordat deze wordt overgezet naar de portemonnee van de klant. Zodra de bevestiging van het betalings- en portefeuilleadres is ingesteld, wordt de cryptocurrency overgedragen aan de gebruiker. Gebruikers kopen een minimaal bedrag van 60 USD (equivalent in EUR) op Coinmama, dit is echter afhankelijk van de prijs van de Bitcoin (een effectieve lage aankoop is wat de geregistreerde prijs van 0,1 Bitcoin ook is).

Ondanks andere concurrenten biedt Coinmama geen online portemonnee aan voor gebruikers om in hun cryptocurrency op de beurs op te slaan. Dus als het eenmaal is gekocht, moeten gebruikers beslissen en een geschikte portemonnee maken om hun gekochte bedrag te verzenden. Wallet-adressen moeten worden bevestigd en om dit te doen, moeten gebruikers een e-maillink van Coinmama ontvangen om hen in staat te stellen te bevestigen dat het adres legitiem is of niet. Vanwege dit validatieprotocol kunnen gebruikers geen cryptocurrency kopen voor of namens anderen. Gebruikers die valuta naar de portemonnee van een ander willen of willen overboeken, moeten het protocol in overweging nemen om dit te doen via hun eigen portemonnee-provider.

Vergoedingen

In vergelijking met de rivalen van Coinmama zijn de transactiekosten relatief hoog: er wordt 5,5% betaald voor elke transactie die aan Coinmama wordt betaald. Het tarief is al inbegrepen in het Bitcoin- of Ethereum-tarief, dat duidelijk wordt weergegeven op de website van Coinmama. Bovendien wordt er een extra toeslag van 5% in rekening gebracht voor elke debet- en creditcardtransactie. Gebruikers ontvangen de afschrijving nadat ze de betaalmethode hebben gekozen. Bovendien, afhankelijk van de financiële instelling, als deze de transacties als een “contante” transactie zou beschouwen, zou de gebruiker een voorschotvergoeding in rekening worden gebracht door zijn bank of kaartuitgever. Uit onderzoek blijkt dat gebruikers 10% extra in kosten moeten investeren wanneer ze transacties doen via Coinmama.

AAN DE SLAG MET COINMAMA!

Aankooplimieten

Met Coinmama kunnen gebruikers profiteren van hoge kooplimieten, met name in termen van creditcardtransacties. Gebruikers die bij Coinmama worden geregistreerd, kunnen tot $ 5.000 per dag kopen, waarbij op een maximale limiet van maandelijks $ 20.000 per maand. Dagelijks duren limieten tot 24 uur totdat de limiet is bereikt, terwijl een maandelijkse limiet een geaccumuleerde som is van de afgelopen 30 dagen.Momenteel geeft het de prijsuitwisselingen weer in USD en EUR, maar in de nabije toekomst zullen andere valuta’s worden toegevoegd . Het platform accepteert echter verschillende bestellingen in alle valuta’s, waarbij moet worden opgemerkt dat de wisselkosten in rekening worden gebracht en van toepassing zijn in andere valuta’s dan USD of EUR..

Het kopen van een bepaalde hoeveelheid cryptocurrency hangt af van de verificatiefase waarin de gebruikers het platform hebben bereikt. Om grotere bedragen te kopen, zullen gebruikers veel documentatie moeten overleggen. Hoe meer documentatie wordt verstrekt, gebruikers hebben het recht om meer valuta te kopen dan normaal. Aan de andere kant zullen gebruikers nog steeds onderworpen zijn aan regels waarin dagelijkse en maandelijkse limieten in rekening worden gebracht, ongeacht het stadium dat gebruikers hebben bereikt met betrekking tot hun verificatie. De onderstaande punten tonen een vereenvoudigde versie van de limieten en vereisten:

 • Niveau 1: via dit niveau kunnen gebruikers tot 10.000 USD kopen met behulp van de service. Deze fase vereist alleen dat gebruikers een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs indienen (zoals hierboven vermeld)
 • Niveau 2: met dit niveau kunnen gebruikers tot 50.000 USD aan cryptocurrency betalen. Voor gebruikers om toegang te krijgen tot het niveau, is het essentieel dat gebruikers twee geldige door de overheid uitgegeven ID’s kunnen verstrekken, inclusief documenten zoals een energierekening of een zelffoto, d.w.z. een selfie van de gebruiker met hun ID ook vast..
 • Niveau 3: Dit is het belangrijkste niveau of stadium van autorisatie en verificatie op Coinmama en geeft gebruikers toegang om tot 1 miljoen USD aan cryptocurrency te kopen. Gebruikers kunnen dit autorisatieniveau verkrijgen door een kort formulier in te vullen en dit per e-mail naar Coinmama te sturen via contact: [e-mail beveiligd] of per post.

Landen en staten die worden ondersteund

Zoals hierboven al vermeld, biedt Coinmama wederzijdse ondersteuning aan een breed scala aan landen, het kan waarschijnlijk de breedste verspreiding zijn onder de cryptocurrency-uitwisselingen en met name meer dan de meeste van zijn directe competities zoals Coinbase en Bitstamp. De landen waarin Coinmama niet is geregistreerd en niet operationeel is, zijn inderdaad goedgekeurde landen. Om bij Coinmama te kopen, moeten gebruikers in niet-goedgekeurde landen een VISA of MasterCard verstrekken die in dergelijke landen is uitgegeven. Bovendien is Coinmama beschikbaar in de vermelde Amerikaanse staten:

 • Arizona
 • Californië
 • Colorado
 • Florida
 • Illinois
 • Indiana
 • Kansas
 • Kentucky
 • Louisiana
 • Massachusetts
 • Maryland
 • Michigan
 • Missouri
 • Montana
 • Nevada
 • New Jersey
 • New Mexico
 • Noord Carolina
 • Pennsylvania
 • zuid Carolina
 • Tennessee
 • Texas
 • Virginia
 • Wisconsin

Aangezien transacties worden verwerkt via Western Union, staat Coinmama bovendien bekend als unieke sites waar gebruikers cryptocurrency kunnen kopen door middel van ‘contante’ stortingen..

Veiligheid & Klantenservice

Hoewel Coinmama verhoudingsgewijs klein blijft als een uitwisseling in het live netwerk en ecosysteem van cryptocurrency, moeten ze nog worden blootgesteld aan bekende cyberaanvallen en inbreuken op de beveiliging, maar ze bouwen gestaag en langzaam hun marktaandeel en inkomsten op. Hoe flamboyant het ook mag klinken, Coinmama lijkt onder de concurrentie te zitten met een gemiddeld bezoek van 600.000 bezoekers per maand, maar in vergelijking ontvangt Coinbase registraties van 34 miljoen bezoeken per maand online, terwijl Poloniex een kolossaal aantal bezoeken krijgt, namelijk 44 miljoen bezoekers. in dezelfde tijdsperiode.

Coinmama heeft een verbinding tot stand gebracht met The Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN), waar het is geregistreerd als een geldservicebedrijf. Aan de andere kant wordt opgemerkt dat Coinmama geen cryptocurrency namens de gebruikers bezit, waardoor het minder vatbaar is voor cyber- en hackaanvallen in vergelijking met andere exchanges. Het houdt echter wel gegevensdocumentatie bij van de creditcardgegevens van gebruikers, hoewel de website van Coinmama aangeeft dat creditcard- en betaalpasgegevens niet op de uitwisselingsserver worden opgeslagen..

Klantondersteuning en een uitgebreide lijst met veelgestelde vragen kunnen via e-mail worden benaderd. Over het algemeen hebben meestal alle cryptocurrency-uitwisselingen webrecensies van de reacties van hun gebruikers, de neiging om gemengd te worden. Er wordt echter voor gezorgd dat het als zodanig geen problemen met de responstijden veroorzaakt, aangezien de meeste vragen binnen 24 uur worden beantwoord, maar lange reacties plaatsvinden tijdens het weekend of op feestdagen. De standaard openingstijden zijn van zondag tot donderdag – 23.00 uur tot 07.00 uur Pacific Time.

Ophouden

Hoewel Coinmama zijn gebruikers verschillende voordelen biedt, waaronder wereldwijde toegankelijkheid, verschillende contante betaalmethoden via Western Union, directe toegang tot Ethereum en Bitcoin met creditcard- en debetkaartaankopen en het dagelijks kopen van munten met hoge limieten, heeft het ook veel nadelen. Bijvoorbeeld:

 • Coinmama staat gebruikers alleen toe om alleen bestellingen te kopen. Bij de meeste beurzen kunnen gebruikers handelen / verkopen, dus de werkzaamheid van dit platform in vergelijking met andere beurzen is vrij eenvoudig. Bovendien zal Coinmama de valuta die eenmaal is gekocht niet behouden, dus elke keer dat de gebruiker zijn / haar crypto wil verkopen, moeten ze zich bij een andere beurs registreren om dit te doen..
 • Zoals bekend ontvangt Coinmama creditcard- en debetkaartbetalingen uit de meeste landen in de wereld, maar het biedt geen variatie in andere keuzes, met het onvermogen om overschrijvingen of SEPA-betalingen te doen, waardoor ze uiteindelijk achterlopen in termen van concurrentie met hun rivalen.
 • Tot nu toe ondersteunt Coinmama alleen Bitcoin en Ethereum. Bovendien hebben ontwikkelaars verklaard dat ze ernaar streven om ook in de toekomst andere cryptocurrencies toe te voegen, maar Coinmama toont weinig interesse in het nastreven van onmiddellijke plannen om de droom te verwezenlijken door andere valuta’s te ondersteunen. Dit is miniem in termen van aandelen die wereldwijd worden aangeboden door andere platforms. Voorbeeld: Poloniex biedt de gebruikers meer dan 70 verschillende cryptocurrencies om mee te handelen. Poloniex ondersteunt bijvoorbeeld meer dan 70 verschillende cryptocurrencies.
 • Coinmama heeft ook geen mobiele applicatie waarin het jammer is voor gebruikers die snel of onderweg cryptocurrency willen kopen en andere zaken willen controleren, zoals het bijhouden van het saldo..

In vergelijking met de nadelen, is een van de prominente voordelen van Coinmama dat het ervoor zorgt dat gebruikers worden beïnvloed om een ​​veilige digitale portemonnee op te zetten. De website van Coinmama is een sterke beschermheer om ervoor te zorgen dat gebruikers hun valuta niet op de beurs laten staan, omdat het vatbaar is voor hackers en andere cyberaanvallen, waarbij het een goede optie is, aangezien het bedrag de portemonnee van de gebruikers zal bereiken. Aangezien de cryptocurrency niet wordt vastgehouden op basis van het account van de gebruiker of namens de gebruiker, is Coinmama krachtig genoeg om gebruikers in staat te stellen voorzichtig te zijn en hun digitale portefeuilles aan te scherpen (of een hardwareportefeuille aan te schaffen als een andere optie).

Gevolgtrekking

Coinmama heeft een sterke positie of staat binnen de online gemeenschap van cryptocurrency als een veilige, betrouwbare en openhartige broker. Hoewel het bij Coinmama duur kan zijn om te handelen en ook niet alle extra functies heeft die andere beurzen hebben, wat ze doen op het gebied van service, consumentenethiek en handelsveiligheid is veilig, betrouwbaar en efficiënt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me