De beste manieren om Bitcoin te kopen met American Express 2021

1. Paxul 2. LocalBitcoins 3. Abra
paxful Logo van LocalBitcoins.com
BEGIN! BEGIN! BEGIN!

Bent u een van degenen die denkt dat Bitcoin de valuta van de toekomst is? Zo ja, dan bent u zeker op de goede weg en bent u niet de enige. Dergelijke gevoelens worden gedeeld door miljarden mensen over de hele wereld, van wie velen zelfs een geweldige positie bekleden in een aantal echt grote bedrijven en instellingen. Het is daarom geen verrassing dat de Bitcoin van vandaag een van de krachtigste valuta’s ter wereld is.

Hoewel het eerder een mislukking bleek te zijn, slaagde het erin om een ​​feniks over de hele wereld te trekken en letterlijk uit zijn eigen as te herrijzen om een ​​aantal behoorlijk indrukwekkende en baanbrekende waarden te bereiken. Er was een tijd dat een enkele Bitcoin bijna twintigduizend dollar waard was. Zo’n prestatie is nog nooit eerder gezien en het was voldoende om de financiële sector door elkaar te schudden en grote internationale en lokale bedrijven overeind te laten gaan en op te merken.

Tegenwoordig heeft de Bitcoin een grote meerderheid van het marktaandeel in handen en is het letterlijk in staat om volledig zelfstandig industrieën van meerdere miljoenen dollars voort te brengen. Je kunt bijvoorbeeld zeggen dat het cryptocurrency-domein de push kreeg die het deed en zichzelf tot deze plotselinge populariteit voortstuwde, alleen omdat de Bitcoin erin slaagde zulke hoogten van bekendheid te verwerven. Zelfs de mijnindustrie voor cryptocurrency bloeit nu, aangezien een toenemend aantal mensen nu klaar is om in Bitcoin-mijnwerkers te investeren en voor zichzelf cryptomunten te minen..

In dit artikel zullen we echter kijken naar de beste manier om Bitcoin met AMEX te kopen. Laten we er meteen in springen!

American Express: de opties die u heeft

Over het algemeen kan het kopen van Bitcoins met een creditcard of een betaalpas behoorlijk verwarrend worden. Als het op de juiste manier wordt gedaan, kan het echter behoorlijk snel blijken te zijn en een van de beste methoden die er zijn. Om te beginnen moet u eerst een fatsoenlijke omruilservice kiezen waarmee de gebruiker daadwerkelijk betalingen kan doen met zijn kaarten. Verder moet je op zoek gaan naar een aantal veelgevraagde kenmerken in de betreffende beurs, zoals betaalbare wisselkosten, snelle service en een goede staat van dienst als het gaat om het afhandelen van Bitcoin-overschrijvingen..

Om u een beetje achtergrondinformatie te geven, terwijl het kopen van munten met creditcards of betaalpassen in het verleden een gecompliceerd proces was, hebben technologische aanpassingen samen met oprechte inspanningen van bedrijven als Coinbase en CoinMama ervoor gezorgd dat het hele proces nu veel meer gestroomlijnd is en functioneert. vrij vlot.

In het onderstaande artikel vindt u enkele uitwisselingsdiensten die uw aandacht waard zijn en waarvan is bewezen dat ze effectief zijn als het gaat om het betalen voor Bitcoins met creditcards, met name de American Express-kaart. Voordat u Bitcoins gaat kopen of zelfs maar inlogt op een van deze services, is het wellicht goed om u daadwerkelijk aan te melden voor een portefeuilleservice die goed genoeg is om al uw munten gemakkelijk vast te houden en geen compromissen sluit voor hun veiligheid. Als je dat eenmaal hebt gedaan, ben je goed om door te gaan met het kiezen van een cryptocurrency-uitwisselingsservice.

Top 5 beste manieren om Bitcoin te kopen met American Express

1. Paxful

paxful

Paxful is een ander groot crypto-uitwisselingsplatform waarmee gebruikers betalingen kunnen doen met American Express. Paxful biedt ook Tether-uitwisselingen samen met bitcoin. Het is ongetwijfeld een van de veiligste bitcoin-uitwisselingsplatforms die er zijn.

Alle uitwisselingen die via het platform plaatsvinden, zijn volledig beveiligd. Het afleiden van dergelijke signalen kan inderdaad lang duren.

Paxful heeft ook een live chat-interface om met mogelijke kopers en verkopers te praten. Het biedt ook een heleboel uitbetalingsmethoden. U kunt het voor contant geld inruilen met een privéverkoper of geen verkoper. Als u echter grote hoeveelheden wilt inkopen, kunt u het beste de online overdrachtsmethode gebruiken.

De vele koop- en verkoopmethoden die het biedt, hebben van Paxful de real deal gemaakt. U kunt de munten ook inwisselen voor cadeaubonnen, directe uitbetalingen, andere digitale valuta en goederen en diensten.

Het heeft ook de nieuwste beveiligingsfuncties. Als een koper of verkoper zich terugtrekt nadat de geldtransactie is voltooid, zorgt Paxful daarvoor. Zodra een transactie is overeengekomen en is begonnen, verlaten de munten het account van de verkoper. Ze gaan echter ook niet naar het account van de koper. Ze blijven in de ruimte totdat verder onderzoek is voltooid, waardoor de munten absoluut onbruikbaar worden.

Escrow heeft een groot klantenbestand van circa 4,8 miljoen klanten, waardoor het lastig is om alle nieuwe features bij te houden. 

Naast het kopen en verkopen van bitcoins, kunt u ook een Bitcoin-verkoper worden. De enige reden voor het succes is de gebruiksvriendelijke interface, de intuïtieve gebruikersinterface en een schone gebruikersinterface. Paxful maakt cryptohandel zo soepel mogelijk.

Alle handelsfuncties van Paxful-aanbiedingen en de redelijke commissie maken Paxful tot een fantastisch crypto-uitwisselingsplatform.

AAN DE SLAG MET PAXFUL!

2. Abra.com

abra.comAbra is een new age-app waarmee je verschillende cryptocurrencies en fiat-valuta’s op één plek kunt opslaan, kopen en erin kunt investeren. Het is een bitcoin-portemonnee-app die door zowel Android- als iOS-gebruikers kan worden gebruikt. Het laat gebruikers zelfs tot 50 fiat-valuta’s en 28 cryptocurrencies wisselen via 100% peer-to-peer-technologie en is trots op deze functie. Het zorgt ervoor dat u degene bent die de volledige controle over uw geld heeft.

Abra biedt je ook de keuze om je account te financieren met bankoverschrijving, creditcard of betaalpas, litecoin bitcoin of bitcoin cash en dan kun je beginnen met investeren in cryptocurrencies..

Abra maakt het hele proces snel en gemakkelijk om te investeren, waarbij de complexiteit van het beheren van meerdere services wordt omzeild. Het heeft een gebruiksvriendelijke interface en stelt u in staat de huidige prijzen te bekijken, de voortgang bij te houden en toegang te krijgen tot uw cryptocurrency-investeringen op slechts één plek. U kunt op elk moment cryptocurrencies uitwisselen en het proces is vrijwel onmiddellijk voltooid.

Met Abra kun je bitcoin verhandelen voor andere cryptocurrencies op hun platform. Abra gebruikt een gedecentraliseerde aanpak, wat betekent dat Abra geen enkele bewaring heeft over de bezittingen van zijn klanten – waardoor het geld van klanten minder kwetsbaar wordt voor hacking en Abra ook vrijstelt van geldovermakingsregels.

In tegenstelling tot de meeste cryptocurrency-uitwisselingen, is Abra volledig geïntegreerd met de banksystemen van de VS en de Filippijnen, aangezien Abra hier voor het eerst begon. American Express laat Amerikaanse kaarthouders betalen voor aanbetalingen via de Abra-app.

De manier waarop Abra valuta opslaat in een Litecoin-portemonnee en inkomsten verdient met valutatransacties, verwart nieuwe gebruikers echter, omdat het onbekende financiële concepten zijn, zoals Forex-spreads of op de beurs verhandelde fondsen..

Voors en tegens

Abra biedt directe bankoverschrijvingen aan, hoewel deze service alleen beschikbaar is in de VS en de Filippijnen. U kunt er ook geld mee storten met American Express in de VS..

Abra biedt een breed scala aan fiat-valuta’s en cryptocurrencies om uit te kiezen, waardoor je letterlijk verwend wordt met keuzes. De mobiele apps zijn ook vrij eenvoudig in het gebruik en hebben gezorgd voor een verlaging van de kosten van overmakingen.

Abra heeft ook wat tegenslagen. Het biedt geen platformonafhankelijke toegang en er zijn geen geavanceerde tools beschikbaar voor hoogfrequente handel. Het synthetische valutasysteem is vrij moeilijk te begrijpen, en last but not least is het overmakingssysteem alleen volledig beschikbaar in de Filippijnen.

AAN DE SLAG MET ABRA.COM

3. Coinbase

muntenbasisCoinbase is een van de grootste en best functionerende cryptocurrency-uitwisselingsservices over de hele wereld. Het breidt zijn activiteiten uit naar een groot aantal landen en wordt over het algemeen beschouwd als een goede service voor het uitvoeren van cryptocurrency-transacties, ongeacht het type valuta waarin u geïnteresseerd bent. Vooral voor Bitcoins laat Coinbase u tot $ 150 aan munten per week, met een creditcard van American Express.

Net als bij elke andere service, is het eerste waar u rekening mee moet houden de vergoeding. Helaas heeft voor alle consumenten een transactie met Bitcoins op een van deze beurzen een prijs. Vaak gaat het om een ​​prijs die ongeveer 0-5% van uw totale transactiewaarde bedraagt. Specifiek voor creditcards, zoals de American Express-kaart waarin we momenteel geïnteresseerd zijn, is deze vergoeding door Coinbase vastgesteld op 3,99%. Een belangrijke reden waarom dit zo geweldig is, is dat voor Amerikaanse of Europese gebruikers, van alle services waarvoor ze kunnen kiezen, de vergoeding voor Coinbase een van de minste is.

Stapsgewijze handleiding

Aanmelden bij Coinbase en aankopen doen met uw Amex-creditcard is niet echt een ingewikkeld proces. Om te beginnen hoeft u zich alleen maar aan te melden op de website en een account aan te maken. Zodra u dat doet, moet u ervoor zorgen dat uw creditcard aan uw account is gekoppeld. De enige manier om dit te doen, is door enkele van uw creditcardgegevens op te geven. Zodra u de informatie weggeeft, wordt uw kaart vermeld en toegevoegd aan uw Coinbase-profiel. De volgende stap omvat het verifiëren van het account dat u zojuist heeft aangemaakt door op de verificatielink te klikken. Ten slotte hoeft u alleen maar met uw aankoop te beginnen, en u zult merken dat het kopen van Bitcoins met Amex-kaarten eenvoudiger is dan ooit..

Voordelen & Nadelen

Hoewel Coinbase hoge liquiditeits- en kooplimieten biedt, beperkt het u in die zin dat het wel vijf dagen kan duren voordat alle aankopen via bankoverschrijvingen zijn voltooid. Omdat de Bitcoin inherent is ontworpen om snel en naadloos te zijn, komt het voor de meeste gebruikers als een probleem over dat de service zo lang kan duren om een ​​enkele transactie te verwerken. Wat betreft nieuwkomers of mensen die net lid zijn geworden van het platform of zelfs degenen die nieuw zijn in het cryptocurrency-domein, Coinbase werkt geweldig omdat het hen in staat stelt gemakkelijk Bitcoins te krijgen. Dit moedigt nieuwkomers verder aan om meer Bitcoins te gebruiken en vergemakkelijkt in feite de algehele ontwikkeling van het domein. Aan de andere kant, aangezien Bitcoins zijn gemaakt om financiële transacties privé te houden en bepaalde individuen en geïnteresseerde partijen te helpen hun transacties voor zichzelf te houden, verslaat het in zekere zin het doel van deze munten als een organisatie deze transacties bijhoudt. of monitort ze zelfs op afstand. Wat Coinbase betreft, zijn er berichten dat de service de munten die u koopt daadwerkelijk controleert en uw uitgaven en aankopen die u met de betreffende munten doet, kan volgen. Er is echter nog een ander groot voordeel voor Amex-gebruikers, namelijk dat ze gebruik kunnen maken van de Instant Buy-optie, waarmee ze gemakkelijk en snel munten kunnen kopen..

AAN DE SLAG MET COINBASE!

4. CEX.io

Als een van de oudste werkende Bitcoin-uitwisselingsservices ooit, verdient CEX.io een plaats in deze lijst, simpelweg vanwege de enorme hoeveelheid ervaring die eraan is verbonden. Het werkt in de Verenigde Staten, Europa en zelfs enkele landen in Zuid-Amerika. Met een service die al zo lang bestaat, kunt u er zeker van zijn dat u de beste service krijgt. Het enige probleem met CEX is echter dat het wordt geleverd met een behoorlijk langdurig verificatieproces, dat wel een half uur kan duren om te voltooien.

Voordelen & Nadelen

Allereerst moet u het enorme bereik van het platform prijzen, aangezien het in zoveel landen en regio’s beschikbaar is. Ten tweede is de vergoeding die CEX.io in rekening brengt, die slechts 0,2% kost, een van de laagste in de handel in cryptocurrency. Eindelijk, zoals eerder beschreven, bestaat CEX.io al vrij lang en is het dus behoorlijk ingeburgerd en vertrouwd. Om het nu over de nadelen te hebben, het verificatieproces is absoluut een beetje vervelend, aangezien niemand een half uur wil blijven zitten om geverifieerd te worden. Het vraagt ​​ook om veel persoonlijke informatie, zoals foto’s. Ook ontbreekt het op de GBP-markt voor het platform aan liquiditeit.

AAN DE SLAG MET CEX.IO!

5. BitPanda

bitpandaBitPanda opereert vanuit Oostenrijk, aangezien het centrale hoofdkantoor voor de service daar is gestationeerd. Het is momenteel alleen beschikbaar voor de inwoners van het Europese continent, hoewel ze plannen hebben om het in de toekomst verder uit te breiden. Het allereerste dat in je opkomt over de service is het bedrag dat ze bereid zijn in rekening te brengen, en BitPanda brengt je ergens tussen de 3-4% van je totale transactiekosten in rekening. Een zekere anomalie als het gaat om de diensten van BItPanda is dat de vergoeding niet daadwerkelijk publiekelijk op hun website wordt weergegeven, maar eerder wordt weergegeven in uw uiteindelijke koopprijs wanneer u de aankoop voltooit..

Voordelen & Nadelen

Wat betreft Amex-betalingen biedt BitPanda een van de laagste transactiekosten in het bedrijf en net als CoinMama hebben ook zij de betrouwbaarheid en vertrouwensfactor die voor hen geldt. Het enige nadeel dat we echter konden vinden, is zoals eerder vermeld, de koper wordt enigszins in het ongewisse gehouden als het gaat om de vergoeding, omdat ze het alleen kunnen zien wanneer de aankoop wordt voltooid.

AAN DE SLAG MET BITPANDA!

Gevolgtrekking

Voor alles wat met Bitcoins te maken heeft, en om echt iets de moeite waard te maken, zoals een zakelijke mogelijkheid, is de allereerste stap dat u doorgaat en deze munten krijgt. Zoals eerder vermeld, kunt u dat doen door cryptocurrency-mijnbouw, wat tegenwoordig een opkomend veld is. Er zijn echter een paar tekortkomingen verbonden aan de handel waarvan u op de hoogte moet zijn. Allereerst is cryptocurrency-mining niet altijd winstgevend. In feite is er heel wat zorgvuldige planning en uitvoering nodig om de zaken precies goed te krijgen en aanzienlijke winsten te behalen met Bitcoin-mijnbouw.

Om te beginnen verbruiken deze mijnbouwinstallaties die essentieel zijn voor mijnbouw vaak veel elektriciteit, wat betekent dat een groot deel van de winst die u maakt, zal worden gebruikt om uw verhoogde energierekening te compenseren. Dit betekent voor uw bedrijf dat u meer uitgeeft dan u verdient, wat natuurlijk geen slimme keuze is. De andere veiligere en meest gebruikte optie is die van het direct kopen van munten. Het enige probleem is dat mensen vaak de neiging hebben om in de war te raken en te verdwalen over hoe ze deze munten kunnen kopen, terwijl er letterlijk honderden opties en honderden manieren zijn om dit daadwerkelijk te doen. Het kan erg moeilijk worden om te bepalen welke betaalmethode je moet kiezen en voor welke service je moet kiezen, vooral voor mensen die nieuw zijn in het vak en niet al te bekend zijn met wat de normen zijn..

Maar om u uit dergelijke problemen te halen, denken we dat het het beste is om het probleem met één methode tegelijk aan te pakken, dat wil zeggen dat we onze tijd nemen en elk van deze betaalmethoden afzonderlijk goed bekijken, terwijl we ook de beste services opsommen. die voor het doel kunnen worden gebruikt. En dat is precies wat dit artikel beoogt te doen. We hopen dat onze gids voor u over het kopen van Bitcoins en zal u helpen een weloverwogen beslissing te nemen als het gaat om het kopen van Bitcoins met American Express..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me