Kupite Bitcoin z darilnimi karticami 2021 – ocenjene najboljše možnosti

1. LocalBitcoins 2. Paxful 3. LocalCryptos
LocalBitcoins.com-logotip paxful
ZAČETI! ZAČETI! ZAČETI!

Bitcoini so bili ustvarjeni za lažje življenje. Oglašujejo jih kot naslednjo veliko revolucijo na svetu in od zdaj zagotovo nastopajo v skladu s pričakovanji. Potem ko prvotno niso uspeli uresničiti vsega hype, so se Bitcoini leta 2014 zmagovito vrnili. Po tem so bili neustavljivi. Podirali so rekorde levo, desno in na sredini in kmalu so dejansko postali ena valuta, v katero so vsi želeli vlagati. Nekatera spletna mesta so uporabnikom celo omogočala nakup bitcoinov z darilnimi karticami.

Naložbeni sektor se je po cvetenju hitrega povečanja priljubljenosti Bitcoina razmahnil kot karkoli drugega, finančni sektor pa je doživel nekaj večjih sprememb. Številne vodilne korporacije in njihovi voditelji so zapisovali, da bo Bitcoin v prihodnosti igral veliko vlogo in da bo prej ali slej ena izmed osrednjih valut na svetu. To so bile velike besede velikih mož. Ker pa so bili v kontekstu Bitcoinov, jih nihče ni vprašal.

Priljubljenost Bitcoina brez primere se nadaljuje še danes in je dejansko odgovorna za velik zagon, ki ga trenutno doživlja industrija kriptovalut. Kriptovalute niso nove, pravzaprav obstajajo že kar nekaj časa. Vendar so šele pred kratkim prejeli tisto slavo, ki si jo zaslužijo, in vse dolgujejo Bitcoinom.

Toda za nekaj, kar je bilo izrecno ustvarjeno za lažje življenje, je nakup Bitcoinov lahko precej zapleten. Seveda so povsod in imamo dobesedno na stotine kanalov, prek katerih lahko učinkovito kupujemo Bitcoine, kljub temu pa splošni postopek in najboljše prileganje serije še vedno ni nekaj, kar je večini ljudi jasno. Jasno je, da potrebujemo trenutek, da dobimo jasnejšo sliko o tem, kaj je najboljši medij za nakup Bitcoinov, ki je enostaven in priročen, hkrati pa ne zaračuna veliko.

V tem članku želimo raziskati enega izmed manj znanih načinov nakupa Bitcoinov, to je z darilnimi karticami. Najprej vas malo uvodoma predstavimo, nato pa pojasnimo, zakaj je nakup Bitcoinov z darilnimi karticami odličen. Nato naštejemo postopek, s katerim lahko kupite Bitcoin z darilnimi karticami, na koncu pa seznam različnih storitev ali platform, ki vam bodo to omogočile, skupaj z ustreznimi prednostmi in slabostmi za vsako. V resnici je veliko za pokritje, zato se preprosto potopimo.

Darilne kartice Bitcoin

Darilna kartica Bitcoin je nekako splošen izraz. Zajema zamenjavo vaših darilnih kartic za Bitcoin in obratno. V tem članku se bomo osredotočili le na prvo, to je zamenjavo darilnih kartic za Bitcoin. Da pa veste, dejansko lahko kupite svojo najljubšo darilno kartico, pa naj bo to za Amazon ali Coffee Shop, tako da jih zamenjate za Bitcoin. Tako je, lahko kupite Bitcoin z darilno kartico Amazon.

Darilna kartica Bitcoin se dejansko lahko izkaže za najboljšo rešitev za veliko zaskrbljenih uporabnikov. Za vsakogar, ki se vam zdi nakup Bitcoinov na teh borzah težaven, se lahko vedno odloči za ta majhen način in ima takojšen dostop do Bitcoinov. Stalni pritok predpisov vlade Združenih držav Amerike, skupaj s pomanjkanjem izvedljivih in primernih možnosti mednarodnega nakupa, so položaj samo poslabšali. Toda z načinom darilne kartice preprosto obidete vse te omejitve in dobite neposreden dostop do svojih kovancev. In le nekaj darilnih kartic morate izgubiti. Lahko na primer, kupite Bitcoin z darilno kartico Walmart. Zanimivo je, da za izmenjavo delajo darilne kartice skoraj vseh trgovcev. Vseeno je, ali so iz Amazona, eBaya ali Bread Panera, karkoli bo delovalo. Pravzaprav bodo tudi darilne kartice Master Card ali Visa delovale enako dobro in vam omogočajo preprost nakup Bitcoinov.

Vse, kar morate vedeti o nakupu Bitcoinov z darilnimi karticami

Če boš kupite Bitcoin z darilno kartico Visa, ali katero koli drugo darilno kartico, ki si jo želite, je prvi korak, da očitno najprej pridobite te darilne kartice. Lahko jih kupite pri katerem koli izmed prodajalcev, ki jih prodajajo. Za začetek transakcije prodajalec v večini primerov najprej zahteva sliko na zadnji strani kartice, na kateri je jasno navedena dejanska koda darilne kartice. Zahtevali bodo tudi prejem darilne kartice, ki ste jo morali prejeti ob nakupu. Zanimivo je, da nekateri prodajalci morda celo sprejmejo e-kode ali preprosto kode kuponov, ki jih dobite v spletu, tako da jih lahko tudi uporabite.

Zdaj bomo govorili o menjalnih storitvah ali platformah, ki vam bodo dejansko omogočile takšno transakcijo. Za vaše udobje smo pregledali internet za platforme kriptovalut in menjalniške storitve ter se začeli osredotočati na tiste, ki omogočajo zamenjavo darilnih kartic za Bitcoin.

Zdaj, medtem ko takšnih storitev ni veliko, smo uspeli pripraviti dve takšni platformi, ki ne ustrezata le našim zahtevam, temveč sta hkrati priročni in uporabniku prijazni. Obstajali so LocalBitcoins in Paxful. Naslednji korak v tem postopku je očitno ustvariti račun na katerem koli od teh spletnih mest. Ne pozabite si prebrati obeh, zato lahko sami izberete tistega, ki vam najbolj ustreza. Zdaj je postopek registracije na obeh teh spletnih straneh precej preprost in vam vzame zelo malo časa.

Zdaj, ko želite začeti trgovino, morate na spletnem mestu, ki ste ga izbrali, opraviti iskanje prodajalcev, ki dejansko sprejemajo darilne kartice. Ko to storite, se vam prikaže seznam prodajalcev in med njimi morate izbrati enega. Ne pozabite prebrati njihove ponudbe in cene, ki so jih pripravljeni sprejeti, da se boste lahko informirano odločili, kdo bo najbolje ponudil vaše potrebe..

Ko najdete svojega popolnega prodajalca, morate klikniti, da začnete trgovino. Takoj, ko to storite, bodo Bitcoin z računa prodajalca takoj bremenjeni in postavljeni v hrambo. Tako boste vedeli, da je varno podatke o darilni kartici dati prodajalcu. Podobno, če imate e-kodo za darilno kartico, morate le poiskati prodajalca, ki sprejme takšno e-kodo, in nato za plačilo slediti vsem zgornjim navodilom.

Zdaj je preostalo, da vi opravite transakcijo. Takoj ko prodajalec prejme podatke o darilni kartici in preveri njihovo veljavnost, kovance takoj sprosti iz začasne hrambe. Ko bodo kovanci nakazani na vaš osebni račun. Na voljo bodo v vaši denarnici, če jo izberete za povezavo, ali na katerem koli spletnem mestu, na katerem ste izbrali transakcijo.

In to je to, vsi ste končali in zdaj imate dostop do svojih Bitcoinov, vse v zameno za darilno kartico. Eno stvar, ki bi jo najbolje storili pred izstopom, je, da pustite nekakšne povratne informacije o prodajalcu na spletnem mestu, da bodo bodoči kupci lahko izkoristili vaše izkušnje, ne glede na to, ali so bile pozitivne ali negativne. Nato lahko končno obiščete svojo denarnico, da preverite novo stanje Bitcoinov, ki bo gotovo posodobljeno po zadnji transakciji.

Metoda se je vedno znova izkazala za preprosto in hitro, najboljše pa je, da kupec ne zahteva, da neznancem v internetu posreduje kakršne koli osebne podatke, na primer podatke o vaši debetni ali kreditni kartici. Še boljše pa je dejstvo, da je bila celotna transakcija zaključena v manj kot enem dnevu in ni trajala nekaj dni ali približno tako, kot je to običajno pri nekaterih transakcijah s kreditnimi karticami.

Varnost je pomembna

Ne pozabite, da čeprav sta LocalBitcoins in Paxful sama po sebi široko uporabljena, spoštovana in resnična spletna mesta, nikakor ne moreta jamčiti za vsakega prodajalca ali uporabnika na njihovi platformi. Kupci morajo sprejeti nekaj odločitev zase, saj spletno mesto praktično ne more preverjati preteklosti vsakega prodajalca, ki se registrira na njihovi platformi. Vsak prodajalec morda ni enako ugleden ali vreden zaupanja, zato mora to razlikovati kupec sam. Da bi bili varni in potencialno brez vseh vrst prevare, vam lahko sledite nekaj pikic, ki bi se lahko dolgoročno izkazale za zelo priročne, če bi vas kdo hotel prevarati..

Poskrbite za posnetke zaslona vaše transakcije in postopka nakupa v različnih korakih, tako da boste imeli shranjen zapis o tem, kako in kdaj je transakcija potekala. Vsaka podrobnost, ki jo pošljete na spletno mesto, se lahko izkaže za ključno in pomembno. Da bi bili varni, dobro evidentirajte podatke, ki ste jih poslali na spletno mesto, in poskrbite, da boste čim bolj zaščitili svoje osebne podatke. Dokler ni nujno potrebno, ne dajajte svojih podatkov.

Ne pozabite, da je še zadnja stvar, ki bi si jo lahko želeli, ta, da preprosto izgubite denar. Nočeš kupite Bitcoin z darilno kartico Vanilla Visa, in v zameno niti ne dobite Bitcoinov.

Ocene povratnih informacij so kritične in pomembne. Na žalost se večini od nas zdijo nepotrebni in jih med preverjanjem ne preverimo. Vzemite si čas, da si dobro ogledate ocene povratnih informacij prodajalca in preverite, kaj o njem menijo drugi kupci. Če je več negativnih komentarjev kot pozitivnih, potem veste, da ni popoln prodajalec za vas. Za verodostojnost vašega prodajalca lahko potrdite tudi tako, da si ogledate njegove podatke na spletnem mestu in nato navzkrižno preverite, ali jih je spletno mesto preverilo samo. Če je, obstaja verjetnost, da je prodajalec pristen in iskreno želi prodati Bitcoin na platformi, medtem ko za nepreverjene prodajalce nikoli ne morete reči.

Vzpostavite trdno komunikacijo s prodajalcem, preden izvedete plačilo od konca. Ni treba, da se spuščate v osebne podatke, ampak vsaj poskušajte ohraniti poklicni odnos, ki vam bo olajšal zastavljanje vprašanj od vašega konca, da boste še bolj razjasnili morebitne dvome o transakciji. Poskrbite, da boste zastavili prava vprašanja in to še preden izdate podatke o darilni kartici. Priporočamo vam, da nadaljujete s transakcijo, dokler se ne strinjate s prodajalcem in trgovino na splošno.

Ena glavnih prilagodljivosti, ki jo imate kot kupec, je moč, da kadar koli prekličete transakcijo. Če kadar koli med transakcijo menite, da vas varajo, ali je s transakcijo povezano tveganje, lahko transakcijo takoj prekličete s konca in vsi procesi bi takoj prenehali.

Vendar morate imeti v mislih eno veliko tveganje, povezano s to možnostjo. Če slučajno kadar koli prekličete transakcijo, potem ko prodajalcu predate podrobnosti o darilni kartici, mu v bistvu dajete pooblastilo za uporabo darilne kartice in črpanje sredstev, ne da bi v zameno vrnili Bitcoin. Če se mora preklicati, se prepričajte, da to storite, preden podate podatke o darilni kartici.

Zdaj, ko smo predstavili dejstva in procese, povezane z darilnimi karticami Bitcoin, in našteli tudi varnostni ukrep, ki bi si ga lahko privoščili, da bi zagotovili, da poteka zdrava transakcija, ne da bi kdo pristal v težavah ali bil varan, je zdaj čas da izpišete mesta, ki dejansko delijo ali prodajajo takšne darilne kartice Bitcoin, tako da vam ni treba izgubljati veliko časa za njihovo iskanje. Upoštevajte, da vas bodo ta mesta prikladno pustila kupite Bitcoin z darilno kartico iTunes ali katero koli drugo darilno kartico, ki jo imate.

Ogledali si bomo mesta, kjer te darilne kartice Bitcoin prodajajo po najnižjih cenah. Dejansko je mogoče kupiti darilne kartice z nižjimi vrednostmi od njihovih dejanskih nominalnih vrednosti, mi pa vas bomo vodili do krajev, ki bi pri tem dejansko lahko pomagali.

Nakup Bitcoin z darilnimi karticami 2021: Najboljše izmenjave

1. LocalBitcoins.com

LocalBitcoins sicer igra velikansko skupnost, vendar predstavlja tudi malo tveganja za kupce, saj je na trgu enakovrednih. Ogromna skupnost je sicer izjemna lastnost, vendar sama ustvarja težave. To zagotovo omogoča preprost način za nakup bitcoinov z darilno kartico za vizume.

Pri velikem številu uporabnikov obstaja večje tveganje za skrite prevare ali prevare, ki obstajajo izključno z namenom, da vam odvzamejo denar. Pozitivno pa je, da LocalBitcoins nosi funkcijo, ki je običajno ni mogoče najti v drugih menjalnih storitvah, to je, da omogoča tako nakup kot prodajo takih darilnih kartic.

ZAČNITE Z LOCALBITCOINI

2. Paxful

Paxful bitcoin z darilno kartico

Če iščete darilno kartico za bitcoin vizum, je Paxful prava izbira. Paxful ima sladko lastnost več kot 300 načinov plačila, med katerimi so tudi naložene darilne kartice, zaradi česar je ena najbolj edinstvenih platform na tem seznamu.

Poleg LocalBitcoins je to edina platforma, ki ponuja možnosti nakupa in prodaje, kar je še ena odlična lastnost.

Vendar je na negativni strani stvari, ker je Paxful na trgu enakovrednih, treba paziti na prevare ali pošiljatelje neželene pošte..

ZAČNITE Z PAXFUL

3. LocalCryptos

Lokalni kriptos bitcoin z darilnimi karticami

LocalCryptos lahko uporabite kot varno platformo za trgovanje z bitcoini v zameno za darilne kartice. LocalBitcoins omogoča neposredno komunikacijo s prodajalcem in ponuja široko paleto načinov plačila. Zagotavlja tudi vgrajeno začasno hrambo, ki zagotavlja boljšo varnost za obe vpleteni strani. 

Registracija in trgovanje na LocalCryptos je zelo enostavno in ta enakovredna tržnica ponuja skoraj 40 načinov plačila za trgovanje v skoraj 130 državah. Se sprašujete, kako lahko kupite Bitcoin za darilne kartice? Ne skrbite, ker je dokaj preprosto.

Nakup bitcoinov za darilne kartice na LocalCryptos

Ustvarite račun na LocalCryptos. Registracija je preprost postopek in takoj dobite svoj račun in brezplačno denarnico. 

Ko je to storjeno, poiščite posle, ki ustrezajo vašim zahtevam. Kot plačilno sredstvo se odločite za darilne kartice in pred nadaljevanjem trgovine preberite svoje pogoje. 

Podpora strankam LocalCryptos

LocalCryptos nudi podporo strankam 24/7. To je mogoče doseči prek več kanalov, prek spletnega mesta, e-pošte in skupnostnih kanalov na Twitterju in Telegramu. Poleg tega njihova obsežna baza pogostih vprašanj ponuja odgovore na najpogostejša vprašanja. 

Odgovarjajte in postavljajte vprašanja resničnim predstavnikom in nikoli ne razkrivajte svojih osebnih podatkov.

ZAČNITE Z LOCALCRYPTOS

4. eGifter.com

E gifterKot že samo ime pove, je eGifter spletni portal za nakup darilnih kartic za različne spletne storitve in platforme. eGifter ima edinstven sistem točk, ki je precej pripomogel k naraščajoči priljubljenosti storitve.

Ko je nakup končan na platformi, se na račun posameznega kupca pripiše nekaj točk, odvisno od skupne vrednosti transakcije. Takšne točke se nato naberejo in nato uporabijo kot popust pri naslednjem nakupu kupca. Če želite svojo darilno kartico pretvoriti v bitcoin, potem lahko uporabite to spletno stran.

Za nakup Bitcoin darilnih kartic ni dodatnih stroškov. Še ena precej intuitivna in edinstvena funkcija, ki jo je eGifter uspel implementirati in jo še nismo našli na nobeni drugi spletni platformi, je pobuda za skupinsko obdarovanje. V skladu s tem načrtom lahko kupec lahko ustvari projekt skupinskega obdarovanja in vsi člani skupine morajo nato prispevati k doseganju dejanske vrednosti obdarilne kartice, ki jo je skupina skupaj izbrala.

Poleg tega eGifter omogoča različne načine plačila, ki poskrbijo za široko publiko. Ljudje lahko dejansko izbirajo med VISA, Bitcoin, American Express, MasterCard, Paypal in Discover, da dokončajo plačilo. Tako široko paleto načinov plačila redko najdemo v eni menjalnici in uporabnikom omogoči precej zadovoljivo izkušnjo. Edina značilnost, ki smo jo resnično osupnili na tej platformi, je dejstvo, da dejansko shranijo vaše darilne kartice za vas. Tako se lahko tudi, če izgubite darilno kartico ali pozabite kodo na njej, vedno vrnete na portal in jo poiščete.

Vendar tudi storitev takšnega kalibra ni brez nekaj lastnih padcev. Prvič, medtem ko eGifter za vašo pozornost ponuja veliko različnih darilnih kartic, jih je še vedno manj kot tistih, ki jih ponuja Gyft. Drugič, eno največjih področij, kjer eGifter manjka, je ta, da nimajo možnosti prodajati darilnih kartic za Bitcoin, in samo obratno.

ZAČNITE Z EGIFTERJEM

5. YesToBitcoins.com

jestobitkoiniS tako široko paleto storitev, ki so danes na voljo za nakup darilnih kartic po spletu, je treba resnično začutiti potrebo po storitvi, ki ne zahteva nobenih osebnih podatkov ali kakršne koli naložbe, preden začne transakcijo. Medtem ko večina drugih storitev od uporabnikov zahteva, da se na portalu registrirajo za uspešno transakcijo, YesToBitcoins tega ne zahteva. Lahko celo kupite vizumska darilna kartica z bitcoini na tej spletni strani.

Omogoča transakcije brez registracij in ponuja celo darilne kartice Amazon in bon za kreditne kartice. V času pisanja tega članka pa smo ugotovili, da je na portalu trenutno zelo izbirna zbirka darilnih kartic, kar je lahko za tiste, ki iščejo dostojno izbiro. Tudi podobno kot eGifter tudi YesToBitcoins ne dovoljuje prodaje darilnih kartic za Bitcoin trenutno.

ZAČNITE Z YESTOBITCOINI

6. CoinCards.ca

kovancevCoinCards je edinstven v smislu, da dejansko ponuja darilne kartice Bitcoin, posebej izdelane za Kanadčane, in skrbi tudi za več kot sto kanadskih trgovcev. To je več kot sto razlogov za veselje kanadskih kupcev. Poleg tega platforma zaradi odličnih menjalnih tečajev, ki jih ponujajo, hitro pridobiva priljubljenost in priljubljenost.

Kot vedno pa tudi pri dobrih dobimo nekaj slabih novic. Za začetek so kartice CoinCards trenutno na voljo samo prebivalcem Kanade. Preostali svet bo morda moral potrpežljivo čakati res dolgo, preden namerava razširiti svoje podjetje. Drugič, tako kot drugi tudi CoinCards trenutno ne ponuja prodaje darilnih kartic za Bitcoin. Torej ni možnosti, da bi kupili bitcoin z vanilijevim vizumom, če niste iz Kanade.

ZAČNITE S KONČNICAMI

7. Gyft.com

giftGyft ima zelo želeno razliko, da je platforma z najrazličnejšimi trgovci na voljo. Zaradi svoje edinstvene blagovne znamke je verjetno najbolj priljubljena možnost na tem seznamu kupite Bitcoin z darilno kartico. In ne samo, da jih imajo trgovci na pretek, to so tudi načini plačila. Gyft trenutno ponuja MasterCard, Discover, American Express, VISA, Bitcoinbuy Bitcoin z vanilijevim vizumom, nakup Bitcoin z vanilijevim vizumom, ApplePay, Paypal in še več takih možnosti plačila, med katerimi lahko izbirate.

Poleg tega tudi sami shranijo vašo darilno kartico na sami platformi, tako da je stranka nikoli ne izgubi, tudi če slučajno pozabite kodo. Vendar tudi Gyft ni brez nekaterih slabosti. Zdaj je Gyft na voljo samo za državljane Amerike, kar je za preostali svet neprijetno, če bi morali dostopati do njegovih storitev; nekako morajo spremeniti svoj IP naslov. Gyft tudi ne ponuja prodaje darilnih kartic za Bitcoin.

ZAČNITE Z GYFTOM

Kateri je najboljši način za nakup Bitcoinov z darilno kartico?

Upamo, da vam je ta članek ponudil več možnosti za nakup bitcoinov z darilno kartico za vizume. Če ste še vedno zmedeni pri pretvorbi svojega bitcoina v darilno kartico, prosimo, spustite komentar in poskušali vam bomo po najboljših močeh pomagati.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me