Ledger Nano S Review – Is de meest populaire echt de beste?

Voordat we aan de slag gaan met de beoordeling van de ledger nano, moeten we kort de opkomst van cryptocurrencies begrijpen. Ze zijn overal en lijken op dit moment vrij niet te stoppen. De Bitcoin debuteerde al in 2009, maar kreeg de afgelopen jaren echte erkenning toen de waarde ervan letterlijk omhoogschoot..

Een dergelijk fenomenaal succes waarmee de Bitcoin te maken kreeg, bracht de markt die cryptocurrencies is, meteen een vliegende start en gaf hen een stevige plaats in de financiële sector, met miljoenen mensen over de hele wereld die hun geld nu actief voor hen op het spel zetten en zelfs fantastische rendementen behaalden. van de tijd.

Als u nu ook geïnteresseerd bent om uw geld te investeren, is dat gelukkig niet zo moeilijk. Cryptocurrencies zijn er nu effectief in geslaagd om bijna alle landen te bereiken en met de komst van zoveel geweldige handels- en uitwisselingsplatforms is het eigenlijk niet moeilijker om cryptomunten te kopen dan om je gewone boodschappen te kopen. Het enige dat u hoeft te doen, is inloggen op een van deze websites, indien nodig een account aanmaken, uw betalingswijze kiezen en naar hartenlust kopen.

De andere optie die u heeft, is iets gecompliceerder en het kan zijn dat u enkele belangrijke beslissingen moet nemen, afhankelijk van of u zich er prettig bij voelt of niet. De optie waar we het over hebben, is die van het zelf delven van cryptocurrencies. Tegenwoordig vindt u gemakkelijk een verscheidenheid aan mijnbouwinstallaties op de markt die de klus gemakkelijk kunnen klaren.

Het enige dat u hoeft te doen, is een van deze aanschaffen, samen met een degelijke voeding die sterk genoeg is om de machine van stroom te voorzien, ze allemaal naar huis te brengen en ze op een plaats op te zetten waarvan u denkt dat het de andere niet veel problemen zal bezorgen. bewoners van het huis en je bent klaar. Ga echter alleen door met deze methode als u klaar bent om de energiekosten die ermee gepaard gaan, te trotseren, aangezien mijnbouwplatforms vaak veel elektrisch vermogen verbruiken, wat duidelijk een negatief effect heeft op uw elektriciteits- en energierekeningen..

De Ledger Nano S recensie

ledger-nano-s-reviewMaar ongeacht het type waarnaar u op zoek bent, de realiteit is dat u een breed scala van dergelijke portemonnees op de markt zult vinden, en eerlijk gezegd wordt het eigenlijk heel verwarrend om er een te kiezen die correct aan al uw behoeften voldoet en is efficiënt genoeg om al uw problemen met het vasthouden van cryptocurrency op te lossen.

Aangezien er zoveel dingen zijn om naar te kijken en te overwegen voordat u tot aankoop overgaat, is het geen verrassing dat iemand wat hulp bij dit onderwerp wenst, en wij zijn hier om die hulp te bieden. Dit artikel laat je kennismaken met een van de meest vooraanstaande spelers in de wereld van cryptocurrency-portefeuilles, de Ledger Nano S, het nieuwste model in een reeks portefeuilles die zijn gelanceerd door het bedrijf, Ledger Nano, dat zichzelf op de markt brengt als een portemonneebedrijf en was opgericht in 2014 in Frankrijk.

Bekijk hier de huidige prijs!

Primaire kenmerken

De Ledger Nano S is een hardware wallet, wat betekent dat het u de flexibiliteit van offline opslag biedt en dat combineert met het vooruitzicht om uw privésleutels op te slaan in externe opslaghardware. Deze externe hardware kan later via een eenvoudige USB-kabel op uw desktop- of laptopcomputer worden aangesloten, wat betekent dat het niet veel moeite kost om uw munten te openen of te bekijken..

De hardware-portemonnee-industrie voor cryptocurrencies is momenteel glanzender dan ooit tevoren. Mensen steken actief hun geld in dergelijke producten en de tevredenheid van het publiek is ongekend hoog. Of je dit nu toeschrijft aan het succes van de Bitcoin of gewoon aan een verschuiving in de publieke opinie, het enige feit dat niet kan worden ontkend, is dat de sector een hoge vlucht neemt als nooit tevoren en dat in de toekomst nog vele jaren zal blijven doen..

Dit alles zorgt uiteraard voor een grote positieve verschuiving in de kwaliteit van de apparaten die worden vervaardigd. De verwachtingen van het publiek stijgen en daarmee zullen we ongetwijfeld snelle verbeteringen in de apparaten zelf ervaren. De Ledger Nano S is gewoon weer een geweldige portemonnee die op hetzelfde model is gebouwd.

Het is veilig, beveiligd en snel, en het ondersteunt ook een groot aantal valuta’s. Bitcoin en Ethereum zijn slechts twee van de valuta’s waarin het handelt, naast de vele andere.

Nu zijn de belangrijkste verkoopargumenten achter de Ledger Nano S, die ervoor hebben gezorgd dat het het niveau van succes bereikt dat het momenteel geniet, een robuuste benadering van beveiliging en de flexibiliteit van het gebruik. Wat we bedoelen met dat laatste is dat je de Nano S niet alleen gebruikt als opslagmiddel voor je cryptomunten, maar dat je er ook gemakkelijk betalingen mee kunt doen, bij verschillende online en offline diensten die cryptocurrencies als betaling accepteren..

Afgezien van het bovengenoemde, zijn enkele andere zeer onderscheidende kenmerken de gebruiksvriendelijkheid, gemakkelijke betalingsoptie, effectieve beveiligingsprotocollen en meer..

Wat de concurrentie betreft, geniet de Ledger Nano S bijna een eenhandige dominantie op de markt voor cryptocurrency-portemonnees, of het zou hebben gedaan, zo niet voor de TREZOR-hardwareportefeuille. Nano S vormt samen met TREZOR het grootste deel van de omzet voor portefeuilles met cryptocurrency, waardoor er weinig ruimte overblijft voor iets anders.

Hoewel TREZOR veel langer op de markt is dan de Ledger Nano S en daarom de Nano S had moeten inhalen vanwege de enorme ervaring die hij met zich meebrengt, hebben een intuïtieve marketingstrategie van Ledger in combinatie met de geweldige functies van de portemonnee ervoor gezorgd dat de concurrentie blijft altijd nek aan nek.

Publieke opinie

Telkens wanneer een nieuw product op de markt komt, komt de meest nauwkeurige reactie op de vraag of het product de moeite waard is om te kopen, van de eerste kopers zelf. Zij zijn degenen die het beste kunnen zien of het product presteert volgens de verwachtingen en of er nadelen of fouten in het ontwerp zijn om op te letten.

Om dezelfde reden zijn we doorgegaan en hebben we wat klantonderzoek voor u gedaan. Hier presenteren we u wat de klanten die het apparaat al gebruiken te zeggen hebben over de Ledger Nano S en of ze het aan iemand anders zouden aanbevelen. We hebben al deze beoordelingen verzameld en een korte kern ervan opgesteld, de goede en de slechte delen, ter overweging.

De Ledger Nano S schittert als een diamant als het gaat om openbare recensies en meningen. Bijna alle gebruikers die het apparaat kopen, hoeven alleen maar lof te zingen en achten de diensten ervan meer dan perfect. Nu is de Nano S een hardware-portemonnee. Hardware wallets zijn portemonnees die als een portemonnee kunnen worden meegenomen en op elk moment op uw computer kunnen worden aangesloten met slechts een eenvoudige USB-kabel.

Omdat ze meestal geen verbinding met internet hebben, zijn ze duidelijk veiliger als het gaat om online fraude of pogingen tot diefstal. Dit is precies de reden waarom gebruikers de neiging hebben om een ​​groot deel van hun munten op te slaan in hardwareportefeuilles, terwijl softwareportefeuilles vaak kleine hoeveelheden bevatten..

Volgens sommige gebruikers die momenteel in het bezit zijn van een Ledger Nano S, helpt het apparaat hen om ‘s nachts goed te slapen, wetende dat hun munten veilig blijven binnen de grenzen van de Nano S.

Bijna alle gebruikers die ooit een Ledger Nano S hebben gebruikt, hebben geen enkele klacht over het apparaat en beschouwen het als een van de soepelst werkende portefeuilles die ooit op de markt zijn verschenen..

Als er echter één klacht is die door een groot aantal gebruikers is gehoord, betreft het de lage opslagruimte op het apparaat. Voor liefhebbers van cryptocurrency die de neiging hebben om meer dan één type cryptocurrency op hun portemonnee te bewaren, is de Ledger Nano S misschien niet de beste keuze, omdat de lage opslagruimte mogelijk niet geschikt is voor meerdere valuta’s..

De manier waarop dit werkt, is eigenlijk vrij eenvoudig te begrijpen. Telkens wanneer u besluit om door te gaan en een nieuwe cryptocurrency op de Nano S op te slaan, moet u een app downloaden die specifiek is voor dat specifieke token.

Zonder de app die betrekking heeft op het exacte token dat u wilt opslaan, kunt u niet verder gaan. Door de manier waarop het apparaat is gebouwd, kunt u echter onmogelijk meer dan drie van deze apps tegelijk installeren.

Dit betekent dat u, om de vierde valuta aan uw portemonnee toe te voegen, een van de reeds bestaande apps moet verwijderen voordat u verder kunt gaan met het toevoegen van de nieuwe valuta..

Hoewel dit misschien een gecompliceerde taak lijkt, is het eigenlijk vrij eenvoudig en is het net als het installeren of verwijderen van apps van uw smartphone. Het kan verder worden vereenvoudigd als u toevallig toegang heeft tot een computer.

Gebruikerservaring

Zoals eerder uitgelegd, is de Ledger Nano S net zo populair als hij is vanwege de gebruiksvriendelijkheid die hij met zich meebrengt. De in-app-ervaring is ontworpen om extreem vloeiend te zijn voor de gemiddelde gebruiker en de algehele opzet is vergelijkbaar met wat de meeste wallets op de markt vandaag te bieden hebben..

Bij de eerste keer opstarten vraagt ​​het apparaat de gebruiker om een ​​wachtwoord in te stellen om uw gegevens te beschermen. Later in het proces wordt een seed van 24 woorden geleverd die de gebruiker helpt bij het maken van privésleutels.

Omdat de eerste installatie slechts drie minuten in beslag neemt, laat de Ledger Nano S geen middel onbeproefd om de gebruikerstevredenheid maximaal te houden. Afhankelijk van de digitale valuta waarin u gaat handelen, moet u de applicaties installeren die nodig zijn voor gebruik nadat de installatie is voltooid.

Wat deze apps betreft, ze fungeren gewoon als zenders of ontvangers, maar spelen absoluut geen rol bij de daadwerkelijke opslag van de munten.

Om de gebruikerservaring nog gemakkelijker en soepeler te maken, hebben de makers ook een Google Chrome-extensie geïntroduceerd. Deze extensie geeft de gebruiker eenvoudig toegang tot accountgegevens, maakt de overdracht van Bitcoins mogelijk en genereert Bitcoin-adressen voor het ontvangen van geld. Je kunt zelfs sleutelen aan de verschillende instellingen van de app, zoals wisselkoers en privacybeleid.

Als u al een bestaande Bitcoin-portemonnee heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken, want u hoeft deze niet te verwijderen om de Nano S te gebruiken.U kunt zelfs bestaande online-wallets in het apparaat opnemen. . Enkele van de ondersteunde portefeuilles zijn MyCelium, Electrum, Copay, Bitgo en MyEtherWallet.

Voor iedereen die zelfs maar enigszins bekend is met hoe cryptocurrencies werken, voelt de Ledger Nano S als een wandeling in het park. Zelfs voor een complete beginner zijn de installatie en bewerkingen vrij eenvoudig in een paar dagen te kiezen en onder de knie te krijgen. Wat betreft de hardware-portemonnee, er zijn slechts twee knoppen op, en dus is er absoluut geen marge voor bedieningsproblemen of fouten.

Veiligheid

Zoals eerder beschreven, zijn hardwareportefeuilles de juiste keuze als u uw cryptocurrencies moet beveiligen. We zeggen niet dat het helemaal onmogelijk is dat hardwareportefeuilles worden aangetast, maar zelfs als er een probleem opduikt, is de kans vrij groot dat het gebruikersgericht is en niet te wijten is aan de feitelijke apparaatspecificaties.

Hoewel er geen algemene vaste regel is die uw veiligheid tegen aanvallen van buitenaf kan garanderen, zijn er een paar tips die u moet weten waardoor u alle nodige voorzichtigheid kunt betrachten. Ten eerste moet u uw beveiligingszaad positief noteren op een stuk papier in plaats van op een computersysteem.

Dit komt doordat computersystemen altijd het risico van besmetting en datalekken met zich meebrengen. Ten tweede moet u ervoor zorgen dat wanneer u uw portemonnee aan een systeem koppelt, het systeem volledig verstoken is van malware of beveiligingsproblemen, want een virus kan gemakkelijk via de kabel van een systeem naar uw portemonnee reizen..

Maar wees gerust, want als u de Ledger Nano S heeft of van plan bent aan te schaffen, zal deze hardware wallet, eenmaal losgekoppeld van het systeem, bijna onmogelijk te volgen of te lokaliseren zijn..

Apparaat uiterlijk

De Ledger Nano S is op dit moment misschien wel de goedkoopste hardware wallet, maar er zijn geen compromissen gesloten wat betreft het uiterlijk van het apparaat. Een van de problemen met goedkope apparaten is dat u mogelijk een compromis moet sluiten over een paar functies of de bouwkwaliteit. De Ledger Nano S heeft de mythe doorbroken met een indrukwekkend ontwerp en bouwkwaliteit.

Het toestel is strak maar toch erg stevig en past gemakkelijk in je broekzak. Het apparaat heeft een klein OLED-scherm, een paar knoppen aan de zijkant en een metalen behuizing die het hele apparaat omsluit.

Je krijgt het apparaat, een micro-USB-naar-USB-kabel en een sleutelhangerhouder. Het apparaat voelt op geen enkele manier onhandig aan in uw hand. De bouwkwaliteit is zelfs zo goed dat het apparaat probleemloos een paar onbedoelde valpartijen kan absorberen.

Met de aanwezigheid van een scherm kunt u eenvoudig elke transactie die u verzendt verifiëren voordat deze wordt uitgezonden. Zo wordt de beveiliging van het apparaat vergroot. Al met al is de Ledger Nano S de beste hardware-portemonnee die u op dit moment kunt kopen.

Toegankelijkheid

Toegankelijkheid is een andere parameter waarop wallets vaak worden gerangschikt. De wereld beweegt in een vrij snel tempo. We hebben geen tijd meer, alles wat gedaan moet worden, moet snel gebeuren. Aangezien ons dagelijks leven ons niet toestaat om lang op één plek te zitten, wordt het een behoorlijk cruciale noodzaak voor ons om onze gadgets zo vorm te geven dat ze ons in staat stellen onze activiteiten onderweg uit te voeren.

Cryptocurrencies als technologie zijn uit deze behoefte ontstaan; ze zijn ontworpen om ons leven gemakkelijker te maken en om ons leven vorm te geven voor een gemakkelijkere toekomst.

Deze leuke kleine innovatie in de financiële sector wordt beschouwd als de valuta van de toekomst en heeft al heel wat van onze dagelijkse activiteiten vereenvoudigd. Maar om cryptocurrencies hun volledige potentieel te laten bereiken, moeten we de beperkingen van tijd en ruimte loslaten.Daarom wordt de Ledger Nano S geleverd met een ontwerp dat is uitgerust om altijd en overal de beste service te bieden..

Om toegang te krijgen tot uw munten met de Ledger Nano S, moet u controle hebben over een computersysteem, aangezien de portemonnee ermee verbonden moet zijn. Nadat u de portemonnee hebt aangesloten met een snelle USB-kabel, moet u de applicatiesoftware starten die u vervolgens naar de gewenste informatie zal leiden.

Nu blijft dit hele proces sterk vereenvoudigd en handig als u thuis bent. Het wordt echter moeilijk voor mensen die altijd onderweg zijn, omdat ze niet altijd toegang hebben tot een computer.

De Ledger Nano S heeft zichzelf echter altijd op de markt gebracht als een hardwareportefeuille, en hardwareportefeuilles zijn per definitie niet zozeer ontworpen voor gemak als wel voor langdurige opslag. Voor kortetermijnopslag waar u gemakkelijk toegang hebt tot uw munten terwijl u onderweg bent en ze zelfs kunt gebruiken voor dagelijkse transacties, wilt u misschien softwareportefeuilles of desktopportefeuilles die specifiek zijn ontworpen om diensten te verlenen aan mensen die onderweg zijn, soms zelfs ten koste van uw veiligheid.

Maar zelfs onder de grote legioen hardwareportefeuilles die tegenwoordig op de markt verkrijgbaar zijn, blijft de Ledger Nano S aan de top als het gaat om toegankelijkheid. De munten kunnen gemakkelijk worden gestort, opgehaald of gecontroleerd, de interface is vrij eenvoudig te begrijpen en te bedienen en het scherm werkt precies zoals het hoort bij het weergeven van alle relevante informatie.

Het enige dat in dit opzicht ertegen werkt, is het feit dat u mogelijk voortdurend apps voor verschillende valuta’s moet blijven installeren en verwijderen, afhankelijk van welke u op dit moment nodig hebt..

Wat is een hardware-portemonnee?

We weten allemaal dat cryptocurrencies virtuele valuta’s zijn die op unieke adressen worden opgeslagen. Een cryptocurrency-portemonnee slaat deze adressen op, zodat u toegang heeft tot uw geld wanneer u ze nodig heeft.

Een hardware wallet is net als elke andere cryptocurrency wallet, het slaat het adres op waar uw geld zich bevindt. In tegenstelling tot een normale cryptocurrency-portemonnee die extreem kwetsbaar is voor diefstal, is een hardwareportefeuille een veilige haven voor uw geld..

Om het geld in uw portemonnee te gebruiken, heeft u de privésleutel van die specifieke portemonnee nodig. Op een normale softwareportefeuille of een papieren portemonnee heeft u toegang tot deze privésleutel. Het enige nadeel hiervan is dat als iemand uw privésleutel in handen krijgt, ze het geld kunnen overmaken wanneer ze daar zin in hebben..

Op een hardwareportefeuille heeft niemand toegang tot de privésleutels. Deze sleutels worden opgeslagen achter een portefeuille met een beveiligingsprotocol dat onmogelijk te kraken is. Telkens wanneer u uw geld wilt gebruiken, moet u het apparaat verbinden met behulp van externe software en een pincode op het apparaat invoeren om uw transactie te bevestigen.

De transactie wordt ondertekend met uw privésleutel en uitgezonden. Tijdens dit hele proces verlaten uw privésleutels niet eens uw hardwareportefeuille. Uw geld is dus veilig, zelfs als u de portemonnee uiteindelijk gebruikt op een reeds gecompromitteerd systeem.

Waar u op moet letten bij het kopen van hardwareportefeuilles?

Hardware wallet is de veiligste plek om al uw cryptocurrency op te slaan. Vooral in een wereld met toenemende cyberbeveiligingsrisico’s, is het uiterst belangrijk om uw geld veilig te houden. We bevinden ons echter in een tijdperk waarin er zoveel verschillende hardwareportefeuilles zijn, elk met hun eigen unieke functie. Daarom kan de beslissing over een aankoop voor velen een groot dilemma zijn. Hier zijn enkele van de functies waar u op moet letten bij het kopen van een hardwareportefeuille.

1- De ondersteunde cryptocurrencies

Hardware-wallets zijn meestal portefeuilles met meerdere valuta’s. Met meer dan duizend cryptocurrencies die er zijn, ondersteunt geen van de hardwareportefeuilles alle cryptocurrencies. Dus het eerste dat u wilt doen, is ervoor zorgen dat de hardware wallet die u wilt kopen de cryptocurrencies ondersteunt die u heel vaak gebruikt..

Zorg er daarnaast voor dat deze portemonnee ook een paar andere cryptocurrencies ondersteunt die u in de toekomst wellicht wilt kopen. Momenteel ondersteunt de Ledger Nano S het meeste aantal cryptocurrencies.

2- Apparaatprijs

In tegenstelling tot softwareportefeuilles zijn hardwareportefeuilles niet gratis. Elke hardwareportemonnee heeft een specifieke prijs op basis van de functies die ze bieden. Zorg ervoor dat de prijs die u betaalt voor een hardware wallet niet hoger is dan de totale cryptocurrency die u op deze wallets wilt opslaan.

Idealiter geven mensen er de voorkeur aan om slechts 10% van de waarde van de cryptovaluta vast te houden aan een hardwareportefeuille. Vergelijk bovendien de functies van verschillende hardwareportefeuilles en koop pas een bepaald apparaat nadat u alle voor- en nadelen hebt afgewogen.

3- Op apparaatweergave

Het hebben van een klein display op de hardwareportefeuille voegt een extra beveiligingslaag toe voor uw geld. U kunt de hoeveelheid cryptovaluta die u wilt overdragen en het adres waarnaar u deze wilt overbrengen, verifiëren voordat u de transactie daadwerkelijk uitzendt..

Hoewel het hebben van een beeldscherm erg handig is, hebben niet alle hardwareportefeuilles beeldschermen. Goedkopere hardwareportefeuilles zijn net zo eenvoudig als een USB-stick. Probeer dergelijke apparaten te vermijden, aangezien de beveiligingsfuncties op deze apparaten niet erg goed zijn.

4- Het ontwikkelingsteam

Dit is een ander belangrijk aspect van elke hardwareportefeuille. Het ontwikkelingsteam van een bepaalde portemonnee speelt een cruciale rol bij het vormgeven van een geweldig product. Ze zijn niet alleen verantwoordelijk voor het toevoegen van ondersteuning voor nieuwe cryptocurrencies, maar ook voor het oplossen van de bugs die onvermijdelijk af en toe opduiken.

Zorg ervoor dat de hardware wallet waar u uiteindelijk voor kiest, een zeer actief en enthousiast ontwikkelingsteam heeft om er een back-up van te maken. Zelfs als een hardware wallet niet veel cryptocurrencies ondersteunt, met een solide dev-team, kunt u er zeker van zijn dat er in de nabije toekomst meer cryptocurrencies zullen worden toegevoegd.

5- Bouwkwaliteit

Als je een hardware wallet koopt, wil je natuurlijk dat deze een leven lang meegaat. Maar zoals alle elektronische instrumenten, kunnen zelfs deze kleine apparaten niet zo lang meegaan. Door echter een hardwareportefeuille te kiezen die robuust is, kunt u ervoor zorgen dat uw apparaat gemakkelijk tegen een stootje kan..

Een apparaat dat stevig is, zal je zeker een langere levensduur geven dan degenen die niet goed zijn gebouwd. Ledger Nano S is een klein maar extreem robuust apparaat in tegenstelling tot zijn concurrent, Trezor, dat erg plakkerig aanvoelt.

6- Het apparaat instellen

Telkens wanneer u een nieuw apparaat koopt, wilt u dat het eerste installatieproces naadloos en gemakkelijk verloopt. Hetzelfde geldt voor zelfs hardwareportefeuilles. De meeste hardwareportefeuilles zijn heel eenvoudig in te stellen en te gebruiken.

Voor een paar nieuwere wallets moet u echter een bepaalde procedure volgen die iets ingewikkelder is. Probeer de portemonnee te kiezen die een eenvoudige installatieprocedure heeft. Daardoor hoeft u niet veel tijd te verspillen aan het begrijpen van de werking van het apparaat.

7- Klantrecensies

Dit is een must voordat u een product ter wereld koopt. Als je voor het eerst iets koopt, heb je natuurlijk geen idee wat je daadwerkelijk gaat krijgen. Gelukkig is het internet hier om je hierbij te helpen.

U kunt eenvoudig online de beoordelingen van verschillende hardwareportefeuilles zoeken en vinden. Door de beoordelingen van andere gebruikers te lezen, weet u zeker wat u kunt verwachten voor een bepaalde hardwareportefeuille. Dit zal je zeker helpen om alle ongewenste hardware-portemonnee eruit te filteren. Zo kunt u gemakkelijk kiezen uit de weinige goede portemonnees.

De behoefte aan portemonnees

Maar als je dat allemaal voorbij bent en een kanaal hebt gekozen dat goed genoeg is om cryptocurrencies te kopen die passend bij je behoeften past, is het volgende waar je je zorgen over moet maken waar je de munten die je koopt gaat opslaan, en daarvoor moet je moet op zoek naar een portemonnee.

Wallets of e-wallets zijn opslagmedia waarmee u verschillende soorten valuta kunt opslaan of bewaren. Hoewel ze begonnen met het leveren van diensten voor valuta’s uit de echte wereld, met de enorme aanhang waarmee cryptocurrencies werden geassocieerd, voelden de ontwikkelaars al snel de behoefte aan e-wallets die exclusief voor cryptocurrencies waren gebouwd..

Portemonnees: moet weten

En dus zijn we er vandaag in geslaagd om een ​​aantal portefeuilles te bedenken en te bouwen die kunnen worden gebruikt om Bitcoins, Litecoins, Dash en nog veel meer op te slaan, waarbij elk van hen een groot aantal functies heeft waar je aan kunt sleutelen. Maar voordat u er daadwerkelijk een gaat kopen, zijn we er vrij zeker van dat het u goed van pas zou komen als u wat achtergrondinformatie verzamelt.

Wist je bijvoorbeeld dat er twee verschillende categorieën cryptocurrency wallets zijn, namelijk hot wallets en cold wallets? En nee, de namen hebben niets te maken met de werkelijke temperaturen van de wallets maar zijn in feite een indicatie of de betreffende wallet al dan niet verbonden is met internet..

Cold wallets zijn portefeuilles die voornamelijk zijn losgekoppeld van internet en daarom veel veiliger zijn in vergelijking met hot wallets. Losgekoppeld zijn lijkt in eerste instantie misschien een slechte zaak, maar dat is het eigenlijk niet. Het geeft dergelijke portemonnees het verborgen voordeel dat ze volkomen veilig zijn tegen alle soorten virusaanvallen of beveiligingsgerelateerde problemen, aangezien de meeste van hen afkomstig zijn van internet..

Hot wallets daarentegen zijn bijna altijd verbonden met internet, wat betekent dat ze veel gemakkelijker kunnen worden gebruikt om transacties of transacties uit te voeren, in vergelijking met de losgekoppelde cold wallets. Over het algemeen is vastgesteld dat kopers en verkopers van cryptocurrency de neiging hebben om beide soorten wallets in bezit te hebben. Terwijl cold wallets worden gebruikt voor het opslaan van de overgrote meerderheid van hun cryptocurrency-bezittingen, hebben hot wallets de neiging om kleine hoeveelheden te bevatten en hebben ze de voorkeur voor bewaring op korte termijn..

Eindoordeel

De Ledger Nano S is een prachtig apparaat. Het zit vol met intuïtieve functies en is rijk genoeg om de meest hardcore cryptocurrency-enthousiastelingen tevreden te stellen, terwijl het ook eenvoudig genoeg blijft om gemakkelijk te worden bediend door beginners in het veld.

Dat is een balans die veel andere concurrerende cryptocurrency-portefeuilles op de markt niet kunnen handhaven. Met zijn schone en duidelijke gebruikersinterface, gemakkelijke toegankelijkheid van munten en sterke beveiligingsprotocollen, is het geen verrassing dat de Ledger Nano S op dit moment de marktleider ter wereld is voor cryptocurrency-portefeuilles..

AAN DE SLAG MET LEDGER NANO S

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me