LocalBitcoins Review – Een eerlijke recensie

De laatste tijd hebben we allemaal gehoord over het fenomeen “Bitcoin”. “Wat is het?”, “Waar komt het vandaan?”, “Hoe verdien ik ze allemaal?” Helaas is dit geen Pokemon Go. Niet nodig; als zodanig gelukkig, om mensen ervoor te vangen en te bestrijden; we kunnen eerder onderhandelen en handelen zoals beschaafde mensen dat doen.

Wat is LocalBitcoins?

Laten we beginnen met de basis. LocalBitcoins, opgericht in 2012 door Jeremias Kangas, is een startend bedrijf in Helsinki, Finland. Hun belangrijkste doel is om een ​​overzicht te krijgen van de directe handel van de bitcoins tussen de koper en de verkoper die geen toezicht nodig hebben tijdens de handel. Ook bekend als de “over-the-counter” -handel. Of in eenvoudiger bewoordingen: een openlijke verontwaardiging voor de mensen.

Gebruikers via het netwerk advertenties op de website plaatsen; waar ze de wisselkoersen vermelden waarvoor ze hun bitcoins willen verkopen. Gebruikers die geïntrigeerd zijn, ontmoeten de persoon die de bitcoins verkoopt of voeren de transactie uit via online bankieren. Het hele systeem valt onder het concept van Escrow, ontwikkeld door Jeremias Kangas zelf.

Daarnaast bieden LocalBitcoins ook een reputatie- en feedbackmechanisme / programma voor gebruikers met een escrow- en onderhandelingsservice. Dit is waar LocalBitcoins programma’s initiëren waarin gebruikers elkaar kunnen beoordelen in online gemeenschappen om een ​​gevoel van vertrouwen op te bouwen door middel van reputatie.

Laten we, zoals we de introductie hebben gezien, eens kijken naar de voor- en nadelen van LocalBitcoins:

Voordelen:

 • In termen van privacy bieden LocalBitcoins de meest veilige manier om transacties af te handelen, d.w.z. om Bitcoins te kopen.
 • In sommige landen lijkt LocalBitcoins de enige manier om bitcoins te verkopen / verhandelen.
 • Niet alleen wordt privacy geboden, maar er zijn ook verschillende opties (betalingsmethoden) beschikbaar om Bitcoins te kopen.
 • Geen verificatie-ID nodig.
 • Geen politieke conflicten en tussenkomsten van derden.

Nadelen:

 • Gebruikers moeten op de hoogte zijn van oplichting, daarom moeten voorzorgsmaatregelen worden genomen om te voorkomen dat ze worden geplunderd.
 • Bij het gebruik van contant geld als betaalmethode is het meestal een beetje duur, omdat veel mensen bereid zijn extra te besteden aan het ontvangen van LocalBitCoin-privacyaanbiedingen.
 • Meestal niet geschikt voor kopers die in veel Bitcoins investeren.
 • Vanwege het bovenstaande punt zullen verkopers vragen of informeren naar de verificatie-ID.
 • Het hebben van een snelle transactie hangt meestal af van de betaalmethode.
 • Sommige betalingsmethoden zoals Paypal hebben omkeerbare betalingsfuncties, wat in feite is; riskant.

Over het algemeen leggen LocalBitcoins dergelijke limieten niet op aan de gebruikers, maar het staat gebruikers vrij om te bepalen hoeveel bitcoins ze willen verkopen of kopen, inclusief de limieten. Dit is een opmerkelijke ervaring voor de gebruikers vanwege de geen beperkingen die samen met de privacy-aanbiedingen worden geboden. Het lijkt misschien dat de gebruikers een niveau van eerlijke onderhandelingen bereiken, maar hoeveel is het eigenlijk betrouwbaar? Bovendien promoten alle landen een dergelijke handelsbeurs?

Met betrekking tot landen zijn LocalBitcoins beschikbaar in vrijwel alle bedrijven behalve Duitsland en de staat New York. Dit komt omdat LocalBitcoins New York hebben uitgesloten vanwege de BitLicense. Zoals aangegeven, hebben 248 landen en 15971 steden wisselaars voor het verstrekken van bitcoins tussen kopers en verkopers.

AAN DE SLAG MET LOCALBITCOINS!

Dus wat maakt LocalBitcoins anders dan andere handelsbeurzen?

 • Omgaan met mensen: zoals eerder vermeld, is er geen derde partij of enige politieke interventie als zodanig die de transactie kan verstoren. In tegenstelling tot andere gecentraliseerde Bitcoin-sites, is er geen hoofd van het bedrijf, daarom is het proces slank en snel en worden Bitcoins onmiddellijk ontvangen. De focus ligt dus niet op het ene land met het andere, maar eerder op de ene gebruiker en de online gemeenschap.
 • Ondersteunende betaalmethoden: LocalBitcoins kan elke betaalmethode ondersteunen waarmee de gebruikersgemeenschap bezig is.
 • Privacy: nogmaals, zoals gezegd, privacy is een van de prominente kenmerken waar het een P2P-handelsbeurs aanbiedt.

LocalBitcoins versus andere gelduitwisselingen:

Afgezien van LocalBitcoins zijn er andere opties voor P2P-handel waarbij mensen nog steeds verschillende beurzen ontdekken die het belangrijke kenmerk benadrukken dat ze niet geconfronteerd worden met een economische crisis en problemen waarmee een centrale valuta-uitwisseling vaak wordt geconfronteerd.

 • BitSquare

Van een fiat-uitwisseling tot een altcoin tot bitcoin, BitSquare is een volledig gedecentraliseerd pakket dat bestaat uit deze drie soorten valuta’s. Bovendien wordt het gehost op een server die zelf niet gecentraliseerd is, waardoor de definitie van decentralisatie letterlijk wordt opgevat. Dit plaatst BitSquare in een gunstige situatie omdat het draait op knooppunten die daarom onkwetsbaar zijn voor hacking, malware en censuur. Het gebruik van verborgen Tor-services en het versleutelen van alle privégegevens via de draad zorgt voor een veilige ervaring voor de gebruiker.

In vergelijking met LocalBitcoins is er echter een moderator die kan ingrijpen en kosten kan verrekenen met een vergoeding of een disciplinaire boete voor de persoon die zich misdraagt ​​tijdens de transactie of voor twee of meer gebruikers. De koper, verkoper en de moderator hebben ‘privécodes’ om het geld vrij te geven.

Het heeft in feite een lage liquiditeit, maar die neemt in de loop van de tijd langzaam toe. Zoals vermeld, is het in staat om uitwisselingen zoals altcoins en fiat-uitwisselingen te ondersteunen zonder de noodzaak van proxy-tokens. D.w.z. (authenticatieverificatie).

 • Bitkan

Bitkan is een applicatie die beschikbaar is voor iOS en Android en die P2P bitcoin trader matchmaking biedt. Gebruikmakend van de OTC-markt waar handelaren worden toegevoegd aan het gebruikersgedeelte met hun koop- en verkoopoffertes. Gebruikers hebben de flexibiliteit om een ​​handelaar te kiezen waarmee ze een deal willen sluiten, contact met hen op te nemen via de app en de transactie / transactie te regelen..

Bitkan gebruikt een traditionele escrow-methode waarbij ze denken dat gebruikers kunnen worden beschermd en daarom door veel mensen wordt beschouwd als een gemakkelijkere service dan LocalBitcoins. Voorbeeld: China – het is een belangrijk aandachtspunt waar het handelsvolume van Bitcoins de afgelopen maanden twaalf keer zo groot is geworden.

Gebruikers krijgen de vrijheid om munten te verhandelen en te kopen, maar het bestellen van grote hoeveelheden / volume, d.w.z. meer dan 5 BTC per dag, kan ertoe leiden dat de gebruiker zich houdt aan KYC- en ADL-procedures, wat resulteert in het delen van persoonlijke informatie.

 • Paxful

Werkend op een vergelijkbare manier als LocalBitcoins, kunnen gebruikers Bitcoins ruilen of betalen voor fiat-valuta’s door het gebruik van een out-of-band betaalmechanisme, d.w.z. gegevens die worden overgedragen met behulp van een onafhankelijke stream in plaats van de main-in-band datastroom.

Exchange-moderators beheren de bitcoins via een gecentraliseerd escrow-mechanisme. Het ligt echter achter LocalBitcoins, maar vertoont langzaam een ​​stijgende trend.

Ter vergelijking: LocalBitcoins en Paxful zijn vergelijkbaar in termen van het handelsproces. Elke verkoper die in Paxful wordt gevonden, evenals LocalBitcoins, heeft een bekende reputatie met betrekking tot de eerdere transacties samen met de Bitcoin-wisselkoers. Maar aangezien de verkopers voldoende of een verscheidenheid aan verschillende betaalmethoden bieden, zouden ze geneigd zijn hogere kosten in rekening te brengen.

Het proces van het kopen van Bitcoins met Paxful:

 • De gebruiker bepaalt het aantal Bitcoins om te kopen / kopen.
 • De gebruiker kiest de valuta waarin de wisselkoers wordt berekend.
 • Selectie van betaalmethode – een verscheidenheid aan opties.
 • Er zouden verschillende verkopers worden getoond.
 • Live chats online over het bespreken van de transacties.

LocalBitcoins hebben een meer digitale ervaring in vergelijking met Paxful omdat ze al lang in het veld actief zijn. Maar uiteindelijk hangt het allemaal af van de verkopers.

 • Muur van munten

Wall of Coins biedt een beginnerservaring aan de gebruikers die het gemakkelijk zullen vinden om Bitcoin met contant geld te kopen en verkopen. Het heeft een buitengewoon sms-systeem waar het de gebruiker naar een comfortabele ervaring brengt bij het kopen en kopen van bitcoins met contant geld.

Dit platform is beschikbaar in 13 landen, waaronder Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Er zijn geen officiële limieten als zodanig, maar het hangt allemaal af van de beschikbare aanbiedingen van de verkopers. Een nadeel zou zijn dat de meeste verkopers niet bereid zijn om een ​​groot aantal Bitcoins te verkopen, omdat ze zelf geen grote hoeveelheden Bitcoin hebben..

In termen van privacy zou de gebruiker zijn telefoonnummers moeten indienen voor verificatie. WOC kan de locatie van de gebruikers vragen, maar alleen om bankfilialen in de buurt te vinden.

Bij de laatste stap zou het 15 minuten duren om de Bitcoins te ontvangen na de bevestiging van de kopers, maar het zou allemaal afhangen van de tijd van de verkoper om de betaling te bevestigen (standaardtijd is 15 minuten).

Voor de kopers worden de vergoedingen niet aan het publiek getoond, maar in de vermelde prijs van Bitcoin, maar het voegt een voordeel toe aan de gebruiker aangezien de vergoedingen slechts 1-2% bedragen, dus het is vrij laag. LocalBitcoins rekent slechts tot 1% aan, daarom lijkt de WOC op vergelijkingsbasis misschien duur, maar niet te duur.

Terugkomend op de beoordeling van LocalBitcoins

Gebruikers die Bitcoins willen kopen via een contante storting, zullen over het algemeen een uur moeten wachten om de bitcoins te ontvangen. Hoewel, als een persoonlijke of persoonlijke contante handel plaatsvindt, dit minder tijdrovend en veel gemakkelijker te organiseren zou zijn. Helaas, zoals vermeld, duurt de bezorgsnelheid ongeveer 15 minuten, dus het kan tijdrovend zijn.

Wat betreft de vergoedingen, zoals vermeld, is slechts 1% in rekening gebracht over alle soorten transacties, maar de prijs zal verschillen vanwege inflatie op basis van de betalingsmethode.

De echte vraag is:

Kunt u LocalBitcoins vertrouwen?

 • Verwijzend naar zijn geschiedenis, is het een van de gevestigde platforms voor het uitwisselen van Bitcoin.
 • Het wordt echter geadviseerd dat gebruikers hun bitcoins niet in de portemonnee bewaren, omdat dit riskant kan zijn vanwege fraude of plotselinge onverwachte redenen..
 • Over het algemeen is de reputatie goed, maar de reputatie van elke gebruiker moet worden gecontroleerd om fraude op de beurs te voorkomen.

AAN DE SLAG MET LOCALBITCOINS!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me