Pregled Wall of Coins – kako izstopajo

Če imate tudi najmanjši del zanimanja za spremljanje potencialnih finančnih naložbenih shem ali ste celo v navadi, da ostanete na tekočem z vsemi trenutnimi postopki na svetu, ni niti ene kančke možnosti, da bi morda zamudili veličastno in nenadno priljubljenost, ki jo doživljajo bitkoini.

Bitcoin, ki velja za kriptovaluto, je prvič začel valoviti že leta 2009, ko je bil predstavljen kot sredstvo za poenostavitev spletnih transakcij in je veljal za splošno sprejeto valuto, ki naj bi revolucionirala način delovanja spletnih transakcij..

Na žalost ni resnično izpolnil vsega hype in kmalu je izginil v anonimnost. Toda zgodba o bitcoinih še ni bila končana. Skoraj desetletje kasneje so se Bitcoin spektakularno vrnili. Medtem ko so se prikradeno vzpenjali po valutni lestvici, prebivalstvo jih je skoraj neopazno, so leta 2017 podrli vse rekorde, ko so se dotaknili najvišjih rekordnih vrednosti 19.783,06 USD..

Ko so vlagatelji ponoreli in so nekateri posamezniki, ki so imeli srečo, da so že v letih 2009-10 vlagali v valuto, našli ogromne razloge za praznovanje, je svet videl, kakšna moč Bitcoinov brez primere se je izkazala za.

V tem pregledu Wall of Coins bomo podrobneje poglobili, kaj so Wall of Coins in kako izstopajo, najprej pa na kratko!

Wall of Coins Review: Briefing

wallofcoins pregledZ naraščanjem moči Bitcoinov se je povečala tudi potreba po učinkovitih platformah, ki lahko uporabnikom z vsega sveta omogočajo, da trgujejo z Bitcoinami in jih dejansko uporabljajo za izvajanje transakcij. Zdi se, da so se številne tovrstne platforme in aplikacije že pojavile, ena izmed njih pa je Wall of Coins.

Wall of Coins je menjalna storitev, ki skrbi samo za Bitcoin in svojim strankam omogoča, da kupujejo in prodajajo kriptovalute tako, da jih povežejo neposredno z nasprotno stranjo. Kanali, ki jih uporablja Wall of Coins, so bili predstavljeni tako, da so v celoti varni in zaupanja vredni, medtem ko je sama storitev priročna in enostavna za uporabo.

Nekatere glavne značilnosti Wall of Coins, ki jih trži sam, so nič-odstotna provizija za transakcije, spletni API in na koncu dejstvo, da imajo hladilnice za shranjevanje vaših kovancev..

Vseeno je, ali ste izkušen kupec kriptovalut ali ste ravno pred prvim nakupom. Wall of Coins je namenjen vsem. Če ste res izkušen kupec, boste ugotovili, da imate na voljo veliko možnosti za raziskovanje in številne možnosti plačila za spodbujanje transakcij.

Za tiste, ki so povsem novi v celotnem postopku, Wall of Coins dejansko čaka nekaj odličnega. Imajo sistem SMS, ki je sam po sebi povsem edinstven in vodi prvega kupca skozi vse, kar je potrebno za nakup, ter daje koristna priporočila, ki jim lahko sledite, da za svoj denar dobite najboljšo storitev in izdelek. Prav to je razlog, zakaj je Wall of Coins odlična izbira za kupce, ki prvič želijo svoj denar porabiti za Bitcoin..

Kaj iskati

Prvič, preden vam sploh začnemo podrobno analizirati, kaj sploh je zid kovancev in kako mu uspe narediti to, kar je, je treba razumeti, kaj je tisto, zaradi česar je običajna stara menjalnica v eno tistih na vrhu in zmogljivih, a poenostavljenih orodij, o katerih se zdi, da govorijo vsi. V bistvu moramo razumeti, kaj je odlična storitev za izmenjavo kriptovalut.

Za začetek je tako kot pri vsaki odlični storitvi enostavnost uporabe nujna. Konec koncev, kaj dobrega je storitev z vsemi najnovejšimi funkcijami in ne glede na noro funkcionalnost, ki si jo človek lahko omisli, če strankam ne bo omogočila dostopa do njih brez večjih težav?

Drugič, za dobro storitev izmenjave kriptovalut je treba imeti možnost izbire med različnimi načini plačila. Niso vsi zadovoljni s plačili s kreditno kartico ali na primer neposrednimi prenosi računov. Če nimajo veliko možnosti plačila, ostane velik del njihove potrošniške baze nezadovoljen.

Poleg tega mora imeti dobra menjalna storitev cenovno ugoden plačilni načrt, to pomeni, da mora ponuditi razumne cene za vse vrste plačilnih možnosti in kriptovalut. Končno ne morete govoriti o dobri storitvi, ne da bi omenili potrebo po zvezdniški skupini za pomoč strankam. Razen če pritožbe strank ne bodo obravnavane čim prej, ni razloga, da se še naprej vračajo na zadevni portal.

Plačila in nakupi

Wall of Coins je precej prilagodljiv v smislu, da daje prodajalcu popolno svobodo, da sprejme kakršno koli obliko plačila, ki si jo želi. Kupci pa se morajo obrniti na knjigo naročil, da preverijo, ali je njihov najljubši način plačila sprejemljiv za prodajalca.

Zaradi česar je Wall of Coins odličen, prodajalcu ponuja raznolike možnosti plačila, med katerimi lahko izbira. Sprejemajo lahko plačila z gotovino ali zahtevajo plačila s kreditno ali debetno kartico. Možnost je tudi neposreden prenos računa. Ko pa prodajalec nastavi način plačila, mora kupec temu ustreči in plačilo opraviti le tako, kot je določil prodajalec.

Statistično se prodajalci na splošno raje odločijo za preprost denarni polog, ki se zdi tudi najbolj zaželen način plačila za kupce. Te gotovinske vloge pomenijo, da mora kupec fizično oditi na banko in položiti polog za dogovorjeni znesek na račun prodajalca.

Ko prodajalec prejme znesek na svoj račun, se mora vrniti na portal in potrditi zaključek plačila. Ko je potrdilo prejeto, se šele nato zahtevano število Bitcoinov pripiše na račun kupca.

Kje stoji

Če primerjate Wall of Coins z drugimi priljubljenimi menjalniškimi storitvami na trgu, boste ugotovili, da v resnici na nekaterih domenah deluje precej dobro. Medtem ko druge menjalniške storitve, kot sta BitQuick in LibertyX, zaračunajo provizijo v višini 2% oziroma 1,5-8% za vsako menjavo, opravljeno z njihovimi storitvami, vam Wall of Coins zaračuna samo 1% provizije za katero koli transakcijo..

Druga fantastična lastnost, zaradi katere je Wall of Coins odlična izbira, je dejstvo, da za transakcije niso potrebni osebni dokumenti, medtem ko večina vseh vodilnih menjalnih storitev zahteva, da stranke predložijo osebni dokument. Čeprav vam BitQuick in LibertyX ne omogočata transakcij brez osebnega dokumenta, lahko LocalBitcoins v nekaterih primerih od vas zahtevajo tudi predložitev ID-ja. Vendar pa prav zaradi te funkcije Wall of Coins postane dovzetna tarča goljufij in je idealna platforma za izvajanje nezakonitih transakcij.

Kar zadeva doseg storitve, trenutno deluje in deluje v skupno 12 državah, med katerimi so med drugim ZDA, Velika Britanija, Avstralija, Brazilija, Nemčija, Mehika in Poljska. Če primerjate to z drugimi priljubljenimi izmenjavami, ugotovite, da so LocalBitcoins, čeprav so na voljo po vsem svetu in razširjajo podporo na skoraj vse druge države, vendar sta BitQuick in LibertyX dostopna in delujeta v mejah Združenih držav Amerike..

Razumevanje omejitev in zaščita vaše zasebnosti

Wall of Coins uradno ne omejuje zneska denarja, ki ga lahko porabite za transakcije Bitcoin. Lahko jih kupite tako visoko, kot želite, ali tako malo, kot želite. Kljub temu pa je ulov tu v tem, da se mora prodajalec za vaše velike naložbe in velike nakupe najprej strinjati z veliko prodajo, kar se na platformi praviloma ne zgodi.

Torej so kupci na nek način omejeni z možnostmi, ki jim jih dajo prodajalci. Če prodajalec ponudi ponudbo za znesek, ki se ga veselijo kupiti, bodo lahko opravili nakup. V nasprotnem primeru morajo preprosto počakati, da pride prava ponudba.

Zdi se, da je zasebnost na Wall of Coins precej vrhunska, saj za transakcijo potrebujete le telefonsko številko. Medtem ko lahko druge menjalniške službe zahtevajo bolj intimne podrobnosti, kot so kopija osebnega dokumenta, kontaktni podatki in drugo, Wall of Coins tega pravila ne upošteva.

Vašega naslova niti izrecno ne zahtevajo, ampak ga le zahtevajo, saj morajo iskati sosednje banke. Namesto da bi jim omogočili dostop do vaše lokacije, se lahko celo odločite, da preprosto vnesete poštno številko svojega območja, da zmanjšate možnosti za kršitev podatkov ali vdor v vašo zasebnost.

Ažurnost

Hitrost, s katero transakcije delujejo na Wall of Coins, ne pušča ničesar za pritožbo. Transakcije so skoraj takojšnje in takoj, ko kupec izvede plačilo, traja povprečno največ 15 minut, da se kovanci odrazijo na njihovem računu.

Vendar je pooblastilo za potrditev plačila kupca v prodaji, zato lahko nekatere transakcije zahtevajo daljša obdobja za dokončanje. Kot smo že pojasnili, bo Wall of Coins sprostil ustrezno število kovancev na račun kupca šele, ko bo prepričan, da je bilo plačilo opravljeno v celoti in ga je prodajalec prejel.

In edini način, da to vedo, je, če prodajalec sam prizna plačilo, ki ga kupec izvede na portalu.

Preglednost

Ne glede na to, kako imenitna je storitev ali izdelek, se bo kupec še vedno obotavljal pri porabi denarja, razen če se zaveda narave podjetja, ki prodaja izdelek, ali celo ljudi, ki stojijo za podjetjem. Prav to je razlog, zakaj velike blagovne znamke zaslužijo več denarja kot manjše, ker so ljudje bolj ozaveščeni in se lahko bolj identificirajo z velikimi imeni na trgu.

Kar zadeva Wall of Coins, to posebno vprašanje nikoli ni povzročalo težav, ker so bile v svojih storitvah dokaj pregledne in svojim strankam nikoli niso poskušale prikriti informacij. Pravzaprav je večina informacij o storitvi, skupaj z imeni in kontaktnimi podatki lastnikov, na spletnem mestu ustrezno omenjena, da jih lahko vsak prebere in prebere..

Reševanje vprašanj

Vse zgoraj opisane funkcije ne bi pomenile ničesar, če Wall of Coins ne bi imel zadovoljive ekipe za pomoč strankam, ki bi vse to podprla. Na srečo se.

Če želite zadovoljiti vprašanja, sprejeti povratne informacije ali katero koli drugo splošno pomoč, lahko vsi kupci storitve pokličejo svojo brezplačno številko ali celo stopijo v stik z njimi prek klepetalnice v živo, ki je ves čas na voljo na spletnem mestu..

Poleg tega edinstvena in celovita storitev SMS obljublja, da bo nove kupce usmerila k nakupu takoj, ko se bodo prijavili na spletnem mestu..

Razsodba

Če bodo bitcoini še naprej postajali pomembnejši, bodo tovrstne storitve izmenjave in transakcijske platforme postajale pomembnejše. In ne samo, da Bitcoin hitro nabira povsem novo raven zvezdništva, svet kriptovalut se na splošno zdi razširjen in razširjen..

Z uspehom Bitcoinov, ki delujejo kot katalizator, so številne druge kriptovalute začele pritegniti pozornost javnosti na čudovit način. In ker si vsak od njih prizadeva, da bi pridobil večjo pomembnost kot drugi, je ena stvar, ki bo zagotovo le še večja in večja, potreba po takem pregledu Wall of Coins Review.

Zdaj, ko se lahko povprečni vlagatelj zaradi množice razpoložljivih možnosti odloči za dobro storitev, se je Wall of Coins zagotovo izkazal kot vredna alternativa in dobra rešitev za tiste, ki iščejo celovito, a priročno platformo za svoje poslovanje s kriptovalutami.

Začetniki in izkušeni trgovci se lahko pravilno prijavijo za storitev in preprosto pustijo, da vas sama vodi, ko večkrat gledate svoj zaslužek.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me