PrimeBit Review 2021: functies, beoordelingen en meer

De meesten van ons zijn al bekend met cryptocurrency-uitwisselingen, waar we deze cryptocurrencies kunnen verhandelen. Er zijn zoveel cryptocurrency-uitwisselingen waar je cryptocurrencies kunt verhandelen. Er zijn echter niet veel beurzen waarmee gebruikers in cryptocurrency-derivaten kunnen handelen.

Gelukkig heeft PrimeBit een stap gezet om deze leegte in de ruimte op te vullen. Hoewel dit misschien niet de eerste beurs is die cryptocurrency-derivaten ondersteunt, is het de allereerste exchange die de p2p-handel in cryptocurrency-derivaten ondersteunt. Laten we deze uitwisseling nu eens nader bekijken en begrijpen hoe deze cryptocurrency-handelaren over de hele wereld helpt.

Wat is PrimeBit?

De meesten van ons zijn gewend om cryptocurrencies te verhandelen op populaire cryptocurrency-beurzen zoals Binance, Coinbase, Bittrex, enz. Er zijn echter niet veel van ons gewend om cryptocurrency-derivaten op een beurs te verhandelen..

Dat is precies wat u kunt doen op de PrimeBit-beurs. In tegenstelling tot de andere cryptocurrency-beurzen die cryptocurrency-derivaten aanbieden om te verhandelen, fungeert PrimeBit echter als het platform waar traders op een p2p-manier handelen.. 

Met verschillende interessante tools voor cryptocurrency-handel en een eenvoudig p2p-handelssysteem dat transacties met hefboomwerking mogelijk maakt, is PrimeBit-uitwisseling een uitwisseling boordevol functies. Laten we verder gaan om te begrijpen hoe een p2p-platform voor cryptocurrency-derivaten zoals PrimeBit ons allemaal ten goede kan komen.

AAN DE SLAG MET PRIMEBIT!

PrimeBit Review 2021: Functies 

We hebben al gezegd dat PrimeBit een veelzijdige beurs voor cryptocurrency-derivaten is. Laten we nu eens kijken naar enkele functies die dit uitwisselingsplatform zijn gebruikers te bieden heeft.

  • Hefboomoptie: PrimeBit is de enige beurs die een enorme hefboomwerking biedt. Gebruikers kunnen op dit platform tot 200% gebruikmaken van het hefboomeffect, het hoogste in de hele branche.
  • Geen minimale stortingen: Om aan de slag te gaan met een PrimeBit-account, heeft u alleen een e-mailadres nodig. In tegenstelling tot andere platforms die een minimaal stortingsbedrag hebben, stelt PrimeBit zijn gebruikers in staat om elk bedrag te storten. 
  • MetaTrader-tool: De meeste beurzen bieden meestal geen krachtige handelstool die u op uw desktop en mobiele apparaten kunt gebruiken. PrimeBit heeft u op dit gebied gedekt. Met een krachtige MetaTrader 5-handelstool heeft u volledige controle over uw transacties op het platform.
  • Contracten aangeboden: Op het moment van schrijven biedt PrimeBit drie verschillende soorten contracten aan zijn gebruikers. BTC-USD, ETH-USD en LTC-USD zijn de contracten die momenteel beschikbaar zijn op het platform. We zullen echter waarschijnlijk zien dat er meer paren aan deze lijst worden toegevoegd naarmate het uitwisselingsplatform groter en ouder wordt.
  • Eerlijke prijsaanduiding: Het is een functie die erg handig is in tijden van hoge vluchtigheid. Het zorgt ervoor dat alle transacties soepel worden verwerkt, zelfs in tijden van zeer hoge volatiliteit.

Aan de slag met PrimeBit?

Nu u bekend bent met de functies die PrimeBit zijn gebruikers te bieden heeft, laten we ons begrijpen hoe het platform werkt. De handelaren die zich op het platform registreren, vormen het kernonderdeel van de beurs.

Nadat u zich bij de beurs heeft geregistreerd, moet u geld in uw accountportefeuille storten om aan de slag te gaan. U kunt uw portemonnee alleen met Bitcoin financieren. Zodra u uw portemonnee heeft gefinancierd, kunt u doorgaan en een van de drie soorten eeuwigdurende contracten (BTC-USD, ETH-USD of LTC-USD) kopen op de beurs.

Gedurende het hele proces ontvangt de beurs alleen transactiekosten als een transactie op het platform wordt uitgevoerd. Dus alle winst of het verlies wordt gedragen door de handelaars.

Wat maakt PrimeBit uniek?

Als u al eerder in cryptocurrency-derivaten heeft gehandeld, bent u wellicht bekend met de BitMex-beurs. Hoewel zowel BitMex als PrimeBit gebruikers in staat stellen om cryptocurrency-derivaten te verhandelen, is de manier waarop dit wordt gedaan heel anders.

Op de BitMex-beurs worden alle derivaten weergegeven in de vorm van tokens. Dat is bij PrimeBit niet het geval. Op deze veelzijdige beurs kunnen handelaren contracten verhandelen die hun waarde ontlenen aan cryptocurrencies zoals BTC, ETH en LTC.

Zonder minimale stortingen kunnen gebruikers zich aanmelden op het platform en heel gemakkelijk beginnen met het verhandelen van cryptocurrency-derivaten. De uitwisseling biedt zijn gebruikers ook een volledig functionele demo-account. 

Het kan erg handig zijn voor iemand die nieuw is om gebruik te maken van de handel in cryptocurrency-derivaten. Nadat u op het demo-account hebt geëxperimenteerd, kunt u doorgaan met handelen op uw echte account. Dit zorgt ervoor dat u enige ervaring heeft met het handelen met hefboomwerking zonder dat u uw zuurverdiende geld hoeft te verliezen.

AAN DE SLAG MET PRIMEBIT!

Hoe is peer-to-peer beter?

In een peer-to-peer-omgeving fungeert het handelsplatform alleen als handelsfacilitator. Met daadwerkelijke handelaren die de prijs bepalen, kan er in een dergelijke omgeving geen enkele manipulatie plaatsvinden.

Wanneer de beurs zowel als marktmaker als tegenpartij optreedt, kan er een moment zijn waarop de beurs de prijzen van de cryptocurrency-derivaten ten behoeve van hen manipuleert..

In een p2p-omgeving ontvangt de beurs de vergoedingen alleen als er op het platform is gehandeld. Het PrimeBit-uitwisselingsplatform wordt alleen betaald om de gebruikers een krachtig platform te bieden om op te handelen.

Voordelen

Enkele voordelen van het gebruik van PrimeBit als uw cryptocurrency-derivatenbeurs zijn:

  • Demo-account: In de vroege dagen van de cryptowereld moest men experimenteren met echt geld om te begrijpen hoe handel met hefboomwerking werkt. Met PrimeBit is dit niet langer het geval. U kunt nu het demo-account gebruiken en zowel aan het platform wennen als aan het handelen zonder uw zuurverdiende geld te verliezen.
  • Geen minimale storting: Alle beurzen die er zijn, vereisen dat gebruikers een minimaal bedrag op hun account storten om te beginnen met handelen op het platform. Op PrimeBit is er geen beperking op het stortingsbedrag.
  • Bliksemsnelle afzettingen: De meeste uitwisselingen wachten op ten minste 5 knooppuntbevestigingen voordat het geld op uw account verschijnt. PrimeBit daarentegen heeft er maar één nodig. Zo maakt u zeer snel stortingen.

Gevolgtrekking

PrimeBit is een uitwisselingsplatform met veel functies dat de peer-to-peer-omgeving in zijn handelsstructuur introduceert. Met de makelaar die is ingesteld om alleen geld te verdienen wanneer transacties zijn voltooid, kunt u er zeker van zijn dat er geen enkele invloed op de prijs zal zijn. 

Bovendien kunt u met krachtige tools zoals de MetaTrader 5-tool en de demo-accountmodus volledige controle krijgen en de handel in cryptocurrency-derivaten beter begrijpen. Dus als u nieuw bent in de scene of zelfs een ervaren handelaar die op zoek is naar verandering, biedt PrimeBit functies die het bekijken waard zijn..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me