Sammenligning av hardware-lommebøker: BC Vault Vs Ledger Nano Vs Trezor Vs Keepkey

Kryptovalutamarkedet er som en berg-og-dalbane. Hvis du er med hele turen og ikke vil ta handelsrisiko, er den beste måten å maksimere fortjenesten på å lagre krypto på lang sikt, aka hodl.

Når du vurderer langvarig lagring, er en maskinvarepungebok den mest optimale løsningen for å sikre kryptovalutaer og ikke utsette investeringene dine for online-trusler. Ledger Nano S og Trezor er pionerer blant kjølelagringsenheter, deres tredje sterke konkurrent er Keepkey.

Men et nytt produkt har nylig blitt lansert på kryptomarkedet, BC Vault, som kan skryte av den sikreste og mest praktiske krypteringslommeboken som for øyeblikket er tilgjengelig. Så la oss sammenligne noen nøkkelfunksjoner på de fire mest populære enhetene og se hvordan fremtiden for fryselager ser ut.

BC Vault mot Ledger mot Trezor mot Keepkey: Hvilken er den beste?

1. BC Vault

Ved første øyekast føles BC Vault større enn andre lommebøker. Imidlertid er enheten ikke veldig klumpete og kan lett passe inn i lommen. Den har en stor OLED-skjerm som viser all viktig transaksjonsinformasjon samtidig, inkludert full innskuddsadresse og -beløp, noe som er avgjørende for å minimere risikoen for et menneske-i-midten-angrep. Det jeg liker spesielt godt med BC Vault er D-pad, som gjør enheten enklere å bruke enn Ledger eller Trezor lommebøker.

BC hvelv sammenligningEnheten og appen har innfødt støtte for alle ERC20-tokens (rundt 190 000) og et stort antall kryptovalutaer, mest populære er Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin, Ripple, Dash og mange andre. Du kan administrere flere valutaer på en enhet i en enkelt applikasjon, noe som ikke bare er mye mer praktisk, men også tryggere enn å bruke andre online-tjenester.  

Det mest unike med Vault er at den genererer uavhengige anonyme lommebøker ved å riste enheten tilfeldig. Konkurrerende maskinvareenheter har matematisk koblede lommebøker som alle er koblet til gjenopprettingsfrøet, så hvis noen lærer frøet, har de tilgang til alle andre lommebøker.

BC Vault-lommebøker er ikke-deterministiske – du kan kryptere og sikkerhetskopiere dem individuelt – så hvis noen av lommebøkene dine blir kompromittert, vil det aldri føre til en annen lommebok som er lagret i hvelvet. Kryptering er den største styrken som andre hardware-lommebøker mangler. Foruten å ha et globalt passord og PIN-kode for BC Vault, kan hver lommebok krypteres med et ekstra passord og PIN-kode, og sikkerhetskopieres på et microSD-kort eller på papir som en QR-kode..

Sikkerhetskopier er kryptert med passordene / PIN-kodene dine som standard, men du kan også sikkerhetskopiere lommebøkene dine ukryptert (anbefales ikke!). Ledger, Trezor og KeepKey bruker alle BIP39 / 44 frø til å gjenopprette lommebøker. Frøfraser er ikke kryptert, så du må lagre dem et trygt sted.

Alt i alt er sikkerheten på BC Vault uten tvil overlegen konkurrerende lommebøker. BC Vault er den eneste enheten som lar deg låse hver genererte lommebok individuelt, slik at du faktisk kan dele en enhet med andre pålitelige slektninger eller venner. Med globale og individuelle påloggingsdetaljer for lommeboken kan du beskytte hver lommebok med opptil 4 koder.

BC Vault-skapere er også sikre på sine krypteringsferdigheter, så de forhåndsinnlastet hver enhet med en privat nøkkel som tilsvarer en dusørlommebok med 1 BTC. Hvis du klarer å knekke det, er belønningen din.

Visste du @bc_vault #cryptowallet Bounty Wallet (1BTC lommebok som er på hvert sendt BC Vault – du kan låse den opp, den er din) er nå faktisk verdt mer enn 1 BTC da noen donerte 0,16183 BTC til den &# 128578;https://t.co/97ZG3TTGOp

– Alen Salamun (@AlenSalamun) 10. april 2019

KOM I GANG MED BC VAULT!

2. Trezor

Trezor One var den første tilgjengelige kryptomaskinvareboksen. Et stort sikkerhetsproblem med den første modellen var at data ikke ble lagret på en sikker brikke. Den nye Trezor-modellen T ble kvitt dette ansvaret, men tilbyr fortsatt ikke brukere å kryptere sikkerhetskopien. Det markedsføres sammen med Cryptosteel, et stålskap du vil bli bedt om å kjøpe som ekstra for å holde utvinningsfrøet ditt trygt (pakkepris 229 EUR).

Selv uten Cryptosteel selger Trezor T vanvittig høyt, for 180 EUR. Den nye modellen har en større skjerm enn Trezor One, der skriftstørrelsen er dårlig lesbar. Men i stedet for å holde knappene, har Trezor T en berøringsskjerm, så skjermen er fortsatt for liten til å gjøre hele brukeropplevelsen hyggelig.

I likhet med Ledger og Keepkey lommebøker lagrer Trezor gjenopprettingsfrøet i flashminnet. Til sammenligning lagrer BC Vault data i FRAM, som er et mye raskere og mer holdbart lagringsmedium.

Både Trezor- og Ledger-lommebøker støtter et bredt spekter av kryptovalutaer, men ikke alle støttes naturlig, slik at du bare kan overføre dem gjennom tredjeparts tjenester.

KOM I GANG MED TREZOR WALLET!

3. Ledger Nano S

Ledger Nano S er en rimelig kryptolommebok i form av en USB-flash-stasjon, som introduserte en viktig fordel for Trezor One – den var den første til å lagre data i en sikker brikke og ikke avsløre den ukryptert.

Det er den minste av de sammenlignede maskinvarelommebøkene, men størrelsen gjør det ikke nødvendigvis en tjeneste. Skjermen er for liten til å vise alle transaksjonsdetaljer, og de to små knappene gjør navigering og transaksjonsbekreftelse klønete.

Ledger-lommebøker er deterministiske, så hver lommebok du genererer er matematisk relatert til andre og knyttet til det samme, ukrypterte BIP39-gjenopprettingsfrøet. Hvis noen lommebokadresser blir hacket, blir andre automatisk truet, noe som også er tilfellet med Trezor og Keepkey. En annen tegning er at enheten ikke viser noen merkbar skade hvis den åpnes med makt, i motsetning til Trezor og BC Vault, som begge har manipuleringssikker maskinvare.

Ledger Nano S lommebok

Videre må du avinstallere apper for fastvareoppgraderinger med Ledger, mens firmwareoppgraderinger med BC Vault gjøres på en ikke-aktiv partisjon for å unngå tap av data..  

Ledger Nano S støtter mange forskjellige mynter og poletter, og selger for mindre enn Trezor, Keepkey og BC Vault. Men dette endrer ikke det faktum at den har begrenset kapasitet, så du vil kunne bruke et lite utvalg av kryptovalutaer samtidig.

KOM I GANG MED LEDGER NANO S!

4. Keep-Key

Keepkey er den største og tyngste blant sammenlignede hardware lommebøker. Skjermen er stor og dekker hele frontstørrelsen på enheten. Det er litt dyrere enn Ledger Nano S, men fortsatt ganske rimelig (79 USD).

Keepkey lommebokKeepkey støtter kun 7 kryptovalutaer og noen få ERC20-tokens, så det vil bare være til nytte for de som eier de mest populære valutaene som BTC, ETH, etc. På samme måte som Trezor og Ledger tilbyr den ikke krypterte sikkerhetskopier som standard og genererer deterministiske lommebøker, knyttet til samme gjenopprettingsfrø.

KOM I GANG MED KEEPKEY!

Hvilken Hardware Wallet skiller seg ut?

Lommeboken som gir høyest sikkerhet, støtter forskjellige funksjoner og er mest praktisk å bruke, er definitivt BC Vault. Tatt i betraktning forholdet mellom pris og ytelse er det den billigste investeringen. BC Vault er neste generasjons maskinvarelommebok som har viktige fordeler for andre veletablerte lommebøker, anerkjent under merkenavn som Ledger og Trezor.

BC Vault er den sikreste enheten for dine kryptoaktiva fordi den tilfeldig genererer uavhengige lommebøker som ikke er koblet til samme BIP39 / 44-gjenopprettingsfrø. Hver lommebok kan låses med opptil 4 koder (PIN for globalt passord, PIN for lommebokpassord), og sikkerhetskopieres individuelt med alle passordene på et microSD-kort eller på papir. Ledger-, Trezor- og Keepkey-lommebøker kan bare gjenopprettes med den gitte frøfrasen, som ikke er kryptert, så den må oppbevares trygt.  

I motsetning til andre lommebøker som bruker FLASH-minne, lagrer BC Vault data i FRAM, som har lengre levetid og mer kapasitet. Du kan lage mer enn 2000 individuelle lommebøker med BC Vault, og administrere mange forskjellige kryptovalutaer og alle ERC-tokens samtidig – på en enkelt enhet, i en enkelt app.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me