Spondoolies-Tech SP20 Jackson recensie

Laten we aannemen dat u door bent gegaan en zelf een paar Bitcoins hebt gekocht en nu wacht tot de prijs een aanzienlijk aantal dollars omhoog schiet, voordat u vooruit racet en ze verkoopt, waarbij u mogelijk zware winsten behaalt in het proces. Als je dat doet, ben je niet de enige.

Met de ongekende wereldwijde woede die Bitcoins zijn geworden, hebben miljoenen mensen over de hele wereld zich momenteel ingeschreven voor Bitcoin-handel en -marketing. En aangezien het fenomeen helemaal geen tekenen van vertraging vertoont, wordt er sterk gespeculeerd dat het aantal betrokken handelaren in de nabije toekomst alleen maar zal verdubbelen of verdrievoudigen..

Maar is er meer aan Bitcoin-handel dan op het eerste gezicht lijkt? Zijn er achter de schermen processen gaande die heel goed kunnen leiden tot nog grotere winsten en hogere inkomsten? Het blijkt dat die er zijn.

Herziening van de Spondoolies SP20

Spondoolies-Tech SP20 Jackson ASIC Bitcoin MinerDeze kleine winnaar van Spondoolies Tech is een beetje een omweg van hun gebruikelijke opstelling. Het is vrij klein van formaat en wordt geleverd met een indrukwekkend hashvermogen van 1,7 TH / s. Als we kijken naar de eerdere prestaties van Spondoolies, zien we dat hun vorige modellen, namelijk de SP10 en SP30, hoewel krachtig maar ook te luid waren voor thuisgebruik..

De buitensporige hoeveelheid ruckus die ze veroorzaakten, maakte het onmogelijk om ze in een woonwijk te gebruiken, maar met de introductie van de SP20 staat daar verandering in. Dit nieuwste model heeft een geluidsniveau van slechts 51 dB op een afstand van 1,2 meter, waardoor het een optimale keuze is voor thuisgebruik.

AAN DE SLAG MET SPONDOOLIES TECH SP20

Gebruikersomgeving

Als er één ding is dat veel voorkomt bij alle soorten elektronische apparaten, waarvoor zelfs de meest elementaire enkelvoudige invoer nodig is, is het dat ze allemaal een goed gepland en uitgevoerd gebruikersinterface-systeem nodig hebben. Zonder een goede gebruikersinterface om de hardware en software te ondersteunen, ziet het hele systeem er, hoe geavanceerd het ook is, somber en oninteressant uit.

Gelukkig wordt de SP20 geleverd met een intuïtieve gebruikersinterface die niet alleen eenvoudig genoeg is om te gebruiken, maar er ook voor zorgt dat uw scherm overzichtelijk en ongecompliceerd blijft. Het hoofdpaneel toont al je statistieken op een georganiseerde manier, terwijl je in het instellingenscherm kunt spelen met alle opties zoals voltage en prestatievoorkeuren.

Dan is er het ASIC-statistiekenscherm, waarmee je al je chips en hun prestaties kunt bekijken en zelfs een kunt uitschakelen als je dat wilt.

Al het goede spul

De 1,7 TH / s hashrate is zeker een van de meest aantrekkelijke eigenschappen van deze miner, omdat het de SP20 de broodnodige voorsprong geeft op zijn naaste rivaal, die toevallig de AntMiner S5 is. Houd rekening met de gemakkelijke beschikbaarheid en u heeft een winnaar. Ten slotte verleent het feit dat het zo stil is, een grote steun aan zijn zaak. Met een geluidsniveau van ongeveer 52 dB op een afstand van 1,20 meter merk je soms niet eens dat het er is.

Enkele van de slechte dingen

Als er iets is dat een beetje vreemd lijkt aan de aankoop van de SP20, is het dat Spondoolies Co. officieel is gesloten, wat betekent dat u waarschijnlijk niet veel klantenondersteuning en hulp van het bedrijf zelf zult krijgen. Een ander ding om op te letten is dat het apparaat de neiging heeft erg warm te worden bij hogere snelheden.

Ten slotte wordt het op het gebied van efficiëntie overtroffen door niemand minder dan de S5, die werkt op 0,25 W / GH in vergelijking met de 0,9 W / GH van de S20.

Winstgevendheid

Over winstgevendheid gesproken, het nieuws is niet goed. Het lijkt eigenlijk nogal vergezocht om je voor te stellen dat je ooit het geld dat je bij de aankoop hebt gebruikt, kunt terugverdienen door de SP20 daadwerkelijk te gebruiken om Bitcoins te minen. Dit komt omdat de SP20 veel van uw elektriciteit verbruikt, wat betekent dat als u hem gebruikt om minder dan zelfs maar één BTC in een jaar te minen, u hoogstwaarschijnlijk geen rekening houdt met de energierekening. ontvangen.

Dus wat is precies Bitcoin Mining?

Bitcoin-mining is een minder bekende vorm van Bitcoin-operaties die als enige verantwoordelijk is voor het verwerken, beheren en zelfs creëren van nieuwe Bitcoins. Het proces is voor de meesten tamelijk ingewikkeld om te begrijpen, maar als men de juiste hoeveelheid tijd en energie krijgt, kan men er een redelijk winstgevende onderneming van maken.

Mijnbouw is het proces waarmee de miljoenen Bitcoin-transacties over de hele wereld worden bijgehouden. Bitcoins zijn tenslotte een gedecentraliseerde valuta. Ze zijn geen eigendom van een bepaalde deelstaatregering, die verantwoordelijk kan worden gehouden voor het toezicht op al zijn activiteiten en ervoor kan zorgen dat alles legaal gebeurt en transacties probleemloos blijven.

Dit is de reden waarom Bitcoin-mijnwerkers de taak hebben gekregen om alle transacties die waar dan ook ter wereld worden uitgevoerd aan het grootboek toe te voegen. Dit voorkomt dat mensen dezelfde munten steeds opnieuw gebruiken voor verschillende transacties.

Bovendien, en interessant genoeg, is mijnbouw ook het proces dat verantwoordelijk is voor het introduceren van nieuwe Bitcoins in de wereld. Om het kort en simpel te houden, krijgen mijnwerkers in feite een aantal echt gecompliceerde computertaken en wiskundige problemen die ze moeten oplossen met behulp van hun verbeterde computers en computerapparatuur, en welke mijnwerker het eerst naar de juiste oplossing gaat, krijgt de prestigieuze beloning van een paar Bitcoins..

Toegegeven, het is een gecompliceerd proces en kost kostbare tijd en energie, maar als het eenmaal onder de knie is, kan het je zelfs naar substantieel succes stuwen, en daarom brengen we een allesomvattende recensie van de fantastische Spondoolies-Tech SP20 Jackson. Spondoolies-Tech SP20 Jackson is een Bitcoin-mijnwerker die de laatste tijd de juiste noten heeft geraakt en de juiste geluiden heeft gemaakt.

Het vonnis

Op het hoogtepunt van zijn regeerperiode was de SP20 zeker een formidabel apparaat dat alle aandacht verdiende die het kreeg. Afgaande op de huidige trends is het echter niet meer dan een verspilling van uw geld. Met een prestatie die ernstig wordt ontsierd door de lage energie-efficiëntieproblemen, lijkt het erop dat de AntMiner S5 een veel betere optie is als u van plan bent een mijnwerker te kopen. Hoewel je het misschien probeert op te fleuren met een stukje hardware-mod, zijn we bang dat het nog steeds niet de kosten dekt die je er uiteindelijk in zou investeren.

AAN DE SLAG MET SPONDOOLIES TECH SP20

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me