Trezor Wallet Review – varna denarnica za shranjevanje vaše kriptografije?

Davno so minili časi, ko so bile debele gomile denarja v vaši denarnici natančno merilo vašega bogastva. Dandanes so maščobne denarne kese v vaših denarnicah Bitcoin nadomestile zamaščene količine denarja. To je doba tehnologije in inovacij. Nihče ne mara več nositi s seboj preveč denarja. Če sploh, to velja bolj za breme kot za privilegij.

Odkar smo se seznanili s konceptom bank in debetnih kartic, so se ljudje prilagodili do te mere, da je zdaj skoraj vsak nakup mogoč na brezgotovinski način. Vse, kar morate storiti, je, da s seboj nosite svojo debetno ali kreditno kartico in lahko boste kupili skoraj vse na svetu, za kar bi prej porabili svoj denar.

TREZOR denarnica: vpogled

Tu vam pomagamo pri enakem s pregledom ene najvidnejših, najbolj priljubljenih in zaupanja vrednih denarnic, ki so danes na voljo na trgu, denarnice TREZOR. Najprej vam predstavimo nekaj istega, čemur sledi poglobljena analiza tega, kaj je TREZOR najboljša izbira za vaše potrebe po shrambi kripto.

TREZOR se trži kot prva denarnica na svetu za strojno opremo za Bitcoin. Edinstven je v smislu, da združuje značilnosti tako vročih kot hladnih denarnic, zaradi česar je idealna izbira za tiste, ki se še vedno niso uspeli rešiti dileme pri izbiri med obema.

TREZOR ponuja izjemno in varno funkcijo hladnega shranjevanja brez povezave, hkrati pa vam omogoča tudi prožnost, da žetone porabite na poti s tako lahkoto, kot bi jo našli v hladni denarnici.

TREZOR je odličen tudi v smislu, da gre za denarnico z več valutami, kar pomeni, da ga lahko hkrati shranite več kot eno kriptovaluto. Valute, ki jih podpira, so različne in raznolike, njihov celoten seznam pa je: – Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Dash, Ethereum Classic, Bitcoin Cash, Zcash, Expanse, Bitcoin Gold, Namecoin, UBIQ, NEM, Dogecoin in vsi Žetoni ERC20.

TREZOR, ki ga je avgusta 2014 ustanovila vodilna družba za kriptovalute SatoshiLabs, je od svoje ustanovitve daleč napredoval. Z rednimi posodobitvami svojih programov in uvedbo vznemirljivih novih funkcij z množično privlačnostjo potrošnikov jim je uspelo zapustiti večino konkurence in so zdaj verjetno ena najuspešnejših in najpogosteje uporabljanih denarnic za kriptovalute doslej.

ZAČNITE S TREZOR DENARNICO

Velikost

Ena največjih stvari pri Trezu je dejstvo, da je tako kompakten. Prihaja s čudovitim dizajnom in je oblikovan skoraj kot avtomobilski ključ. Za povezavo z računalnikom potrebujete le preprost kabel USB. Tu velja omeniti, da je denarnico Trezo varno povezati s katerim koli računalnikom, tudi z računalnikom, ki je okužen z zlonamerno programsko opremo. Lastni požarni zid in varnostni ukrepi denarnice so dovolj, da zdržijo in preprečijo morebitne kršitve varnosti.

Javno mnenje

V tem razdelku smo zbrali veliko pregledov denarnice TREZOR, ki jih najdemo v spletu, in povzeli nekaj ključnih točk med njimi. Spodaj omenjene točke so se zdele splošno soglasje, saj je bilo o njih že razpravljanih v številnih tovrstnih pregledih in vam bodo omogočile, da se dobro zavedate, zaradi katerih dejavnikov je denarnico vredno kupiti in katere so pomanjkljivosti sistema, ki ga pred nakupom morate biti previdni.

Popolne ocene za osnovno funkcionalnost – kar zadeva osnovne funkcije kripto denarnice; denarnica TREZOR uspe osvojiti vse nagrade. Odlično deluje kot cilj na enem mestu za vaše kripto kovance, ki jih je treba hraniti, in sprejme vse potrebne ukrepe, da zagotovi njihovo varnost.

Težave pri nastavitvi – Vendar je bilo nekaj negativnih ocen, ki se vrtijo okoli enostavnosti namestitve sistema, kar se zdi nekoliko negativno. Začetni zagon je bil nekoliko zmeden in ogromen, kot je opazilo lepo število uporabnikov.

Kakovost gradnje – Nekateri uporabniki so se celo pritoževali nad odrezanimi vogali, ko gre za kakovost izdelave naprave. Očitno fizična naprava ni zgrajena, medtem ko spoštuje zahtevane standarde kakovosti, in se zdi, da je narejena iz plastike nizke kakovosti.

Uporabniški vmesnik

Če želite dostopati do uporabniškega vmesnika denarnice TREZOR, se lahko prijavite na wallet.trezor.io ali pa do njega prek Google Chroma ali TREZOR Bridge. Denarnica TREZOR takoj in samodejno s fizično strojno napravo omogoča enostavno upravljanje kovancev, ogled stanja in celo izvajanje transakcij. Poleg tega lahko ustvarite toliko javnih naslovov, kolikor želite, za izvedbo ali prejemanje plačil od drugih uporabnikov.

Za izboljšanje varnosti lahko uporabite samo geslo, ki ni nič drugega kot geslo, ki ga lahko nastavite za nadaljnjo krepitev varnosti svojih kovancev. Vendar morate to storiti previdno, saj če slučajno izgubite ali pozabite geslo, potem ne obstaja popolnoma noben način za povrnitev dostopa do vašega računa ali kovancev, ki bodo nato za vedno izgubljeni, kot je omenjeno na uradni spletni strani.

Varnost

Ker je varnost ključnega pomena za uspeh denarnice, TREZOR ni pustil ničesar pri zagotavljanju, da svojim strankam nudijo najbolj varne storitve. Ker so vaši kovanci pretežno hladna denarnica, se shranjujejo brez povezave, kar popolnoma odpravlja nevarnost morebitnih groženj ali virusnih napadov iz interneta..

Poleg tega, če še vedno niste prepričani v varnost svojih kovancev, vse, kar morate storiti, je, da vse svoje kovance položite v denarnico in nato denarnico fizično shranite na varno. Tako se nihče ne more približati niti dostopu do njih brez vašega dovoljenja.

Dostopnost

Za namene trgovanja ali opravljanja transakcij morate denarnico priklopiti na računalnik. Za povezavo denarnice z računalnikom uporabite hitri kabel USB. Ker TREZOR ponuja omejeno povezavo USB, to pomeni, da se lahko tudi denarnice, ki so potencialno prizadete z zlonamerno programsko opremo, povežejo z denarnico, saj bodo vaši kovanci na drugem koncu enostranske povezave vedno varni.

Po uspešno vzpostavljeni povezavi morate vklopiti vmesnik denarnice TREZOR na wallet.trezor.io in to je to. Vsi ste pripravljeni na ogled stanja, ustvarjanje toliko naslovov, kot želite, pošiljanje ali prejemanje kovancev ali izvajanje drugih osnovnih funkcij.

Sodba

TREZOR, podjetje obstaja že dovolj dolgo, da ima pomembno potrošniško bazo in priljubljenost. Obstaja tudi določena stopnja zaupanja, ki si jo je podjetje skozi leta uspelo zgraditi. Poleg tega je bila denarnica sama zasnovana z veliko skrbnostjo in je napolnjena z vsem, karkoli in vsem, kar bi navdušenec nad kriptovalutami lahko zahteval.

ZAČNITE S TREZOR DENARNICO

Denarnice nad bančnimi računi

Toda ali so banke in debetne kartice največji obseg naše inovacije? Odgovor je trdno ne. Dejansko smo že daleč od preprostih bančnih računov in transakcij na bankomatih. Pravzaprav se zdaj aktivno premikamo k starosti e-denarnic. Te denarnice so preprostejše, hitrejše in včasih varnejše od bančnih računov. Omogočajo vam dodajanje denarja na poti in njihovo porabo, kadar koli želite, na precej brezhiben način.

Medtem ko bančne transakcije od vas zahtevajo, da nosite kartico z bančnim računom, vse e-denarnice zahtevajo, da imate osebno svoj pametni telefon in stabilno internetno povezavo. Če izpolnjujete zgornje zahteve, ste pripravljeni izvajati vse vrste transakcij in celo enostavno opravljati denarna nakazila čez mednarodne meje.

Zaradi vseh teh zmogljivosti in ugodnosti ni čudno, da je svet navdušen nad močmi in prilagodljivostjo teh digitalnih denarnic. Toda vprašanje, ki si ga je treba zastaviti tukaj, je, ali e-denarnice obstajajo samo za resnično valuto ali delujejo enako dobro za nekoliko bolj nejasne ali novejše oblike digitalnih valut, na primer kriptovalute? Pravzaprav se.

To nas pripelje do naslednje točke razprave v tem članku. Kasneje v članku se bomo potrudili po najboljših močeh, da vam damo vpogled v to, kaj naredi dobro denarnico za kriptovalute in katere vrste na splošno boste našli na trgu.

Toda težava je v tem, da jih je na voljo toliko, da se navaden uporabnik običajno nekoliko zmede, preden opravi nakup ali se prijavi za storitev, zato se pogosto konča z napačno odločitvijo. Edino, kako lahko to težavo rešite, je, da si dejansko vzamete čas za ogled različnih denarnic, ki so na voljo, in primerjate edinstvene funkcije, ki jih ponujajo ena do druge. Dobro si oglejte njihove specifikacije in se nato premišljeno odločite, kako izbrati denarnico, ki najbolje ustreza vašemu proračunu in vašim potrebam.

Denarnice za kriptovalute: nuja

Zaradi velike priljubljenosti in fenomenalnega odziva na kriptovalute po vsem svetu smo dejansko uspeli razviti te specializirane e-denarnice, ki delujejo samo za kriptovalute in na splošno zagotavljajo veliko varnejšo, enostavnejšo in hitrejšo metodo shranjevanja , pošiljanje ali prejemanje kriptokovancev.

Pravzaprav se je potreba po takih denarnicah pojavila z uspehom Bitcoina, ki se je izkazal za glavnega igralca v finančnem sektorju. Takoj ko se je zmagovito vrnil na trg s tako nebesnimi deviznimi tečaji, so se razvijalci po vsem svetu zavzeli za ustvarjanje hitrih in enostavnih rešitev težav, s katerimi se pogosto srečujejo pri shranjevanju in iskanju Bitcoinov..

Ta prizadevanja so privedla do ustvarjanja Bitcoin e-denarnice, ki je bila dodatno spremenjena in prilagojena tako, da je zdaj lahko shranila celo druge kriptovalute, eno za drugo.

Kategorije: Vroče & Hladno

Zdaj, preden se vse navdušite in stopite ven, da si priskrbite denarnico za kriptovalute, morate vedeti nekaj stvari. Najprej boste ugotovili, da so denarnice za kriptovalute na voljo v dveh oblikah. Lahko so bodisi programske bodisi strojne opreme.

Kar zadeva denarnice s programsko opremo, obstajajo le kot programi in nobena fizična izvedba denarnice vam ni nikoli predana. Običajno dobite uporabniško ime in geslo, s katerima se lahko prijavite v svoj račun in dostopate do vseh svojih kovancev.

Nadalje imate možnost, da svoje kovance pošljete na drug podoben račun, prejmete več kovancev ali preprosto izvedete transakcije s svojim trenutnim stanjem kovancev. Očitno bo celoten obseg teh storitev v veliki meri odvisen od denarnice, ki jo izberete, saj je danes na trgu na voljo več.

Po drugi strani pa strojne denarnice obstajajo kot fizične naprave, ki so varnejše od denarnic programske opreme in na splošno veljajo za boljše od denarnic programske opreme. Za tem je dejansko lepo število razlogov. Najprej vam denarnice s strojno opremo zagotavljajo popolno odpornost na računalniške viruse in napade zlonamerne programske opreme, do katerih so denarnice na splošno nagnjene. Poleg tega veljajo za veliko bolj interaktivne kot programske denarnice.

Kategorije: Strojna oprema & Programska oprema

Zdaj smo prišli do druge osnovne, a kritične klasifikacije denarnic za kriptovalute, in sicer vročih denarnic in hladnih denarnic. Ključna razlika je v tem, ali so te denarnice povezane z internetom ali ne. Medtem ko vroče denarnice uživajo stalno omrežno povezljivost, hladne denarnice nimajo take funkcije.

Medtem ko se vroče denarnice na splošno štejejo za veliko manj varne kot hladne, se hladne denarnice odkupijo, ko gre za uporabniku prijazno in enostavnost uporabe. Razlog, zakaj vroče denarnice veljajo za nezavarovane, je ta, da je internet leglo za potencialne napade virusov in kršitve varnosti, medtem ko so v resničnem svetovnem trezorju ali na varnem, kot je uporaba hladnih denarnic, popolnoma enostavni za uporabo in upravljanje..

Glede na obseg uporabe so vroče denarnice na splošno prednost za kratkoročne naložbe in deleže, kot so vsakodnevne transakcije. Hladne denarnice pa so primernejše za dolgoročno shranjevanje.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me