Wall of Coins Review – Hoe ze opvallen

Als u zelfs maar het kleinste beetje interesse hebt in het volgen van potentiële financiële investeringsregelingen of zelfs de algemene gewoonte hebt om op de hoogte te blijven van alle huidige procedures in de wereld, is er geen enkele kans dat u het glorieuze en plotselinge populariteit ervaren door Bitcoins.

Algemeen beschouwd als een cryptocurrency, begon de Bitcoin voor het eerst golven te maken in 2009, toen het werd gelanceerd als een middel om online transacties te vereenvoudigen en werd aangeprezen als de universeel geaccepteerde valuta die helemaal klaar was om een ​​revolutie teweeg te brengen in de manier waarop online transacties werken..

Helaas voldeed het niet echt aan alle hype en vervaagde het al snel in anonimiteit. Maar het verhaal van Bitcoins was nog niet voorbij. Bijna een decennium later maakte Bitcoins een spectaculaire rentree. Terwijl ze heimelijk de valutaladder beklommen, bijna onopgemerkt door de algemene bevolking, braken ze in 2017 alle records toen ze een recordhoogte van $ 19.783,06 bereikten..

Terwijl investeerders razend werden en bepaalde individuen die het geluk hadden om in 2009-10 in de valuta te hebben geïnvesteerd, enorme redenen vonden om te vieren, zag de wereld wat een ongekende kracht Bitcoins was geworden..

In deze Wall of Coins-recensie gaan we dieper in op wat Wall of Coins is en hoe ze opvallen, maar eerst een briefing!

Wall of Coins Review: A Briefing

wallofcoins recensieMet de toename van de macht van Bitcoins is er ook een toenemende behoefte aan efficiënte platforms waarmee gebruikers van over de hele wereld in Bitcoins kunnen handelen en deze daadwerkelijk kunnen gebruiken om transacties uit te voeren. Natuurlijk lijken een aantal van dergelijke platforms en applicaties opgedoken te zijn, waaronder Wall of Coins.

Wall of Coins is een uitwisselingsdienst die zich alleen richt op Bitcoins en waarmee klanten de cryptocurrency kunnen kopen en verkopen door ze rechtstreeks met de andere partij te verbinden. De kanalen die door Wall of Coins worden gebruikt, zijn ten volle geprezen om veilig en betrouwbaar te zijn, terwijl de service zelf handig en gebruiksvriendelijk is.

Enkele van de belangrijkste kenmerken van Wall of Coins waarop het zichzelf op de markt heeft gebracht, zijn toevallig nul procent transactiekosten, web-API en ten slotte het feit dat ze koude opslagreserves hebben om uw munten op te slaan.

Het maakt niet uit of u een ervaren koper van cryptocurrencies bent of op het punt staat uw eerste aankoop te doen. Wall of Coins is geschikt voor iedereen. Als u inderdaad een ervaren koper bent, zult u merken dat u veel opties heeft om uit te zoeken en een aantal betalingsopties om uw transacties te stimuleren..

Voor degenen die helemaal nieuw zijn in het hele proces, heeft Wall of Coins eigenlijk iets groots in petto. Ze hebben een sms-systeem dat op zichzelf vrij uniek is en de eerste keer dat een koper koopt, begeleidt bij alles wat nodig is om een ​​aankoop te doen, en geeft ook nuttige aanbevelingen die u kunt volgen om de beste service en het beste product voor uw geld te krijgen. Dit is precies de reden waarom Wall of Coins een uitstekende keuze is voor starters die hun geld willen uitgeven aan Bitcoins..

Waarnaar te zoeken

Ten eerste, voordat we u zelfs maar een diepgaande analyse beginnen te geven van waar Wall of Coins over gaat en hoe het erin slaagt te doen wat het doet, is er een grote behoefte om te begrijpen wat het is dat een gewone oude ruilservice tot één maakt. van de beste en krachtige maar vereenvoudigde tools waar iedereen het over lijkt te hebben. Kortom, we moeten begrijpen wat een geweldige cryptocurrency-uitwisselingsservice maakt.

Om te beginnen, zoals bij elke geweldige service, is gebruiksgemak een must. Wat heb je tenslotte aan een service met de nieuwste functies en alle waanzinnige functionaliteiten die je kunt bedenken als het de klanten er niet eens zonder veel moeite toegang toe geeft?

Ten tweede moet men voor een goede cryptocurrency-uitwisselingsservice kunnen kiezen uit een grote verscheidenheid aan betaalmethoden. Niet iedereen voelt zich op zijn gemak bij het doen van betalingen met een creditcard, of het maken van directe overboekingen bijvoorbeeld. Tenzij ze een goed aanbod aan betalingsopties hebben, blijft een groot deel van hun klantenbestand ontevreden.

Bovendien moet een goede wisseldienst een betaalbaar betalingsplan hebben, dat wil zeggen dat ze redelijke tarieven moeten bieden voor alle soorten betalingsopties en cryptocurrencies. Ten slotte kun je niet praten over een goede service zonder de noodzaak van een geweldig klantenserviceteam te vermelden. Tenzij en totdat de klachten van de klanten op zijn vroegst niet in behandeling zijn genomen, is er voor hen geen reden om steeds terug te komen naar het betreffende portaal.

Betalingen en aankopen

Wall of Coins is behoorlijk flexibel in die zin dat het de verkoper de volledige vrijheid geeft om elke gewenste vorm van betaling te accepteren. Kopers, aan de andere kant, moeten het beschikbare orderboek raadplegen om te controleren of hun voorkeursvorm van betaling acceptabel is voor de verkoper.

Wat Wall of Coins geweldig maakt, is dat het de verkoper een breed scala aan betalingsopties biedt om uit te kiezen. Ze kunnen betalingen in contanten accepteren of betalingen per creditcard of pinpas aanvragen. Zelfs directe accountoverdracht is een optie. Zodra de betalingswijze echter door de verkoper is ingesteld, moet de koper hierop inspelen en de betaling alleen uitvoeren zoals gespecificeerd door de verkoper..

Statistisch gezien geven verkopers over het algemeen de voorkeur aan een simpele storting in contanten, wat ook de meest geprefereerde betaalmethode lijkt te zijn voor kopers. Deze stortingen in contanten houden in dat de koper fysiek naar de bank moet gaan en het afgesproken bedrag moet storten op de rekening van de verkoper..

Zodra de verkoper het bedrag op zijn rekening heeft ontvangen, moet hij teruggaan naar de portal en de voltooiing van de betaling bevestigen. Zodra de bevestiging is ontvangen, wordt het vereiste aantal Bitcoins alleen bijgeschreven op het account van de koper.

Waar het staat

Als je Wall of Coins vergelijkt met andere populaire uitwisselingsservices op de markt, zul je zien dat het in een aantal domeinen eigenlijk best goed presteert. Terwijl andere uitwisselingsdiensten zoals BitQuick en LibertyX een vergoeding van respectievelijk 2% en 1,5-8% in rekening brengen voor elke uitwisseling die wordt gedaan met behulp van hun diensten, brengt Wall of Coins u slechts 1% kosten in rekening voor al uw transacties.

Een andere fantastische functie die Wall of Coins tot een geweldige keuze maakt, is het feit dat er geen ID’s nodig zijn om transacties uit te voeren, terwijl de meeste andere toonaangevende uitwisselingsservices van hun klanten vereisen dat ze een ID opmaken. Hoewel BitQuick en LibertyX u geen transacties laten uitvoeren zonder een ID, kan LocalBitcoins u in sommige gevallen ook vragen om een ​​ID op te geven. Deze functie maakt Wall of Coins echter ook een vatbaar doelwit voor fraude en maakt het een ideaal platform voor het uitvoeren van illegale transacties.

Wat het bereik van de service betreft, is deze momenteel actief in in totaal 12 landen, waaronder de VS, het VK, Australië, Brazilië, Duitsland, Mexico en Polen. Als u dit vergelijkt met andere populaire beurzen, ziet u dat hoewel LocalBitcoins over de hele wereld beschikbaar is en ondersteuning biedt naar bijna elk ander land, BitQuick en LibertyX alleen toegankelijk zijn en opereren binnen de grenzen van de Verenigde Staten van Amerika..

Inzicht in limieten en bescherming van uw privacy

Wall of Coins stelt officieel geen limiet aan de hoeveelheid geld die u aan Bitcoin-transacties kunt uitgeven. Je kunt ze kopen voor zo hoog als je wilt, of zo weinig als je wilt. En toch is de vangst hier dat als u enorm wilt investeren en grote aankopen wilt doen, de verkoper eerst moet instemmen met een grote verkoop, wat over het algemeen niet gebeurt op het platform.

Kopers worden dus in zekere zin beperkt door de opties die de verkopers op hen hebben geplaatst. Als er een bod van een verkoper is voor het bedrag dat ze graag willen kopen, kunnen ze de aankoop doen. Anders moeten ze gewoon wachten op het juiste aanbod.

Privacy lijkt op Wall of Coins behoorlijk van de bovenste plank te zijn, want alles wat je nodig hebt om een ​​transactie te doen, is een telefoonnummer. Terwijl andere uitwisselingsdiensten om meer intieme details kunnen vragen, zoals een kopie van uw identiteitsbewijs, uw contactgegevens en meer, volgt Wall of Coins dat beleid niet.

Ze hebben niet eens expliciet uw adres nodig, maar vragen er alleen om omdat ze op zoek moeten naar banken in de buurt. In plaats van hen toegang te geven tot uw locatie, kunt u er zelfs voor kiezen om eenvoudigweg de postcode van uw gebied handmatig in te voeren om de kans op een inbreuk op informatie of inbreuk op uw privacy te minimaliseren..

Snelheid

De snelheid waarmee transacties werken op Wall of Coins laat niets te klagen. De transacties zijn bijna onmiddellijk en zodra de betaling door de koper is gedaan, duurt het gemiddeld niet meer dan 15 minuten voordat de munten op hun rekening worden weergegeven..

De bevoegdheid om de betaling van de koper te bevestigen, berust echter bij de verkoper, waardoor het mogelijk is dat bepaalde transacties langer duren voordat ze zijn voltooid. Zoals eerder uitgelegd, zal Wall of Coins alleen het toepasselijke aantal munten op de rekening van de koper vrijgeven als ze zeker weten dat de betaling volledig is uitgevoerd en door de verkoper is ontvangen..

En de enige manier waarop ze dit kunnen weten, is als de verkoper zelf de betaling van de koper op de portal erkent.

Transparantie

Hoe goed een dienst of product ook is, een klant zal nog steeds aarzelen om er geld aan uit te geven, tenzij hij zich bewust is van de aard van het bedrijf dat het product verkoopt of zelfs van de mensen achter het bedrijf. Dit is precies de reden waarom grote merken veel meer geld verdienen dan kleinere, omdat de mensen zich bewuster zijn en zich meer kunnen identificeren met de grote namen in de markt..

Wat Wall of Coins betreft, dit specifieke probleem is nooit een probleem geweest, omdat ze redelijk transparant waren in hun diensten en nooit probeerden informatie achter te houden voor hun klanten. In feite wordt veel van de informatie over de service, samen met de namen en contactgegevens van de eigenaren, naar behoren vermeld op de website zodat iedereen deze kan lezen en doornemen.

Problemen oplossen

Al deze hierboven beschreven functies zouden niets opleveren als Wall of Coins geen bevredigend klantenserviceteam zou hebben om dit allemaal te ondersteunen. Gelukkig doen ze dat.

Om vragen te beantwoorden, feedback te accepteren of voor enige andere algemene hulp, kunnen alle klanten van de dienst hun gratis nummer bellen of zelfs contact met hen opnemen via een live chatbox die te allen tijde beschikbaar is op de website zelf..

Bovendien belooft een unieke en uitgebreide sms-service nieuwe kopers te begeleiden bij het doen van aankopen zodra ze zich aanmelden op de website..

Het vonnis

Als Bitcoins op de voorgrond blijven, zullen dergelijke uitwisselingsdiensten en transactieplatforms dat ook doen. En het zijn niet alleen Bitcoins die snel nieuwe niveaus van roem winnen, de wereld van cryptocurrencies in het algemeen ziet er helemaal uit om uit te breiden en zijn horizon te verbreden..

Met het succes van Bitcoins die als katalysator fungeren, zijn een aantal andere cryptocurrencies op een fantastische manier begonnen de aandacht van het publiek te trekken. En aangezien elk van hen ernaar streeft om meer bekendheid te krijgen dan de ander, is het enige dat zeker alleen maar groter en groter wordt, de behoefte aan zo’n Wall of Coins Review.

Hoewel het voor de gemiddelde belegger misschien verwarrend kan worden om een ​​goede service te kiezen uit de overvloed aan beschikbare opties, heeft Wall of Coins zichzelf zeker bewezen als een waardig alternatief en een prima oplossing voor diegenen die op zoek zijn naar een uitgebreid maar handig platform voor hun cryptocurrency-transacties.

Zowel beginners als ervaren handelaren kunnen zich naar behoren aanmelden voor de service en u eenvoudig laten begeleiden door de service zelf terwijl u uw inkomsten veelvoudig bekijkt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me