KingsCrown: Crypto Legend spreekt zich uit

KingsCrown is legendarisch in de cryptocurrency-ruimte – beginnend in 2010 en levert sindsdien voortdurend een bijdrage aan de ruimte. Onlangs lanceerde hij de site Financial Underground Kingdom (https://fuk.io/) met exclusieve interviews en zinvolle artikelen. Vandaag kunnen we hem een ​​aantal provocerende vragen stellen en meer te weten komen over zijn standpunten over de cryptocurrency-scene.

Hoe heb je over cryptocurrencies geleerd??

In 2010 kwam een ​​vriend uit Australië naar me toe en zei: “Kerel, laten we Bitcoin kopen en mijnen, we zullen rijk worden!” Hij gaf me wat BTC, zette een mijnwerker op en zei dat ik de kraan van Gavin Andresen moest gebruiken. De kraan gaf toen 1 BTC of 1,5 BTC per gmail-account. Maar weet je wat ? Het was niets waard, dus soms was ik te verveeld om er zelfs maar op te klikken. Maar daar heb ik wel wat BTC van gekregen.

Ik heb ook gedolven met GPU’s enz. We hadden een aantal pool- en pokerspellen met BTC. De pokerroom werd gepwnd door hackers, pool was niet geweldig succesvol, maar ik heb wel betaald. We kregen bijvoorbeeld BTC voor 1 USD en werden toen voor 20 verkocht. Super winsten toch? Niet veel van hen bleven bij mij tot 2013, aangezien ik meer dan 1,5 jaar ben gestopt met kijken naar het project. En mijn vriend, is hij rijk? In 2013 bracht hij alles op Silkroad door &# 128521;

Dus ja, we konden in 2010/2011 naar hem luisteren en ladingen kopen … maar niemand van ons deed het en we verkochten op 1000% piek van alle machtige 20 usd.

Ik had later aandelen in een van de bekende altcoin-pools die sloot, maar in ToS vermeldt dat het gegevens deelt met mijn cryptocurrency blog en sommige mensen waren verrast dat ze e-mails van een nieuwe blog kregen die het spam noemden. Lees ToS-jongens en geniet van gratis info op mijn nieuwsbrief. Anyways oude dagen .. 2013/2014. Ik heb sindsdien e-mailleden vele malen geverifieerd op dode. Niemand heeft een mailinglijst nodig met mensen die deze niet lezen.

Was u ooit wantrouwend tegenover crypto – zo ja, waarom realiseerde u zich dan de waarheid?

Niet echt. Maar in 2011 begreep ik niet waarom er BTC is en mensen andere crypto’s maken. Zoals – wtf, moeilijk om gebruikers te laten initialiseren waarom je klonen. De eerste altcoins die ik kocht in 2013 – LTC en NMC. Op de BTC-E. Ik was dol op deze uitwisseling omdat het me redde van MTGox en andere oplichting. Helaas heeft het me uiteindelijk opgelicht toen Wex stierf. Ik kon er geld uit halen, maar nadat ze ballen hadden om zich tegen de SEC / FBI te verzetten, wilde ik ze wat geld achterlaten en niet opnemen, om ze een kick te geven. Helaas stierven ze en ik betwijfel of ze ze ooit zullen zien.

Heb je ooit geprobeerd je familie over te halen om in cryptovaluta te komen??

Helemaal niet. Ik probeer niet om nieuwe mensen naar crypto te laten komen, omdat ik niet de schuld wil krijgen. Ik help alleen mensen die al met crypto bezig zijn om meer geld te verdienen met mijn gratis informatie. Er is genoeg geld voor iedereen, dus ik probeer het gratis en openbaar te houden, zodat oplichters met betaalde cursussen en groepen geen geld kunnen verdienen aan nieuwelingen. Iedereen is op een gegeven moment in alles een newbie.

Wat zijn je favoriete cryptocurrencies (Top 5) & Waarom

Het is de moeite waard om in eerste instantie te vermelden dat ik waarschijnlijk meer dan 300 munten / tokens heb, maar grote posities en mijn favorieten .. Natuurlijk heb ik dat. Sommige munten heb ik zo weinig als 0.001BTC, dus ze tellen nauwelijks mee – nou ja, tenzij ze x10000 pompen.

Litecoin is de eerste liefde. Eerste munt die ik kocht en het is goed voor me geweest. Ik ben ook redelijk close met het team. Ik hou ook van hoe transparant ze zijn met het beantwoorden van alle haat enz. Leuk feit voordat Segwit op LTC ging, deed ik een openbare weddenschap over de datum ervan met Xinxii, een van de hoofdontwikkelaars van de kern. Hij heeft me verloren en betaald. Een van de eerste interviews op mijn cryptoblog was ook met TheMage of LTC.

EXCL, de oudste Proof of Stake-vork van DASH. Het heeft nu een kettingruil en handelt sinds 2014 op toplocaties zoals Bittrex. 5 jaar in het spel met ontwikkelaars die code en wijzigingen pushen, dit is om in de gaten te houden. Kan niet wachten tot een nieuwe ketting loopt, afhankelijk van wanneer dit artikel live zal zijn. Ketting is gewoon live of zal elk moment zijn, aangezien het ongeveer een week is om vanaf nu af te zijn.

BNB, ja, de munt van Binance. Je kunt zeggen wat je wilt over centralisatie, maar deze munt maakt enorme winsten, heeft veel toepassingen en lijkt niet te stoppen, vooral niet nu hun DEX live gaat. Ik geloof dat BNB en hun ketting iets zijn om te volgen voor gekke pompen.

IOTA, internet of things is het spul. We weten niet wie de winnaar zal zijn, maar deze heeft een groot voordeel ten opzichte van orthers, leuke gemeenschap, uitwisselingen en goede winsten. Technisch gezien is het niet het beste voor IoT, maar ik heb het gevoel dat ze er met enkele updates zullen komen.

De vijfde zou ETH zijn. Niet dat ik er dol op ben, maar het is hoe het is. Het verdient geld en er staan ​​heel veel producten en tokens op. Misschien haalt EOS of TRX de plek in, maar voor nu IMHO moet je ETH hebben als je van crypto houdt.

Wat zijn je meest gehate projecten

Ik ben eigenlijk geen type hater, omdat ik geloof dat iedereen een plekje in de crypto-sfeer kan vinden. Ik hou zeker niet van munten en projecten die mij en anderen geld verschuldigd zijn – ORMEUS, Cobinhood, ANON, HitBTC, Cryptopia. ANON / ORMEUS ruilde ketens op zwendelmanieren en nam geld van mensen, Cobinhood en Cryptopia laten niet toe dat opnames en hun eigen tokens meteen worden gedumpt. HitBTC is het minst vaag, omdat ze hoge opnamekosten hebben en alle uitbetalingen van partners en heel veel portefeuilles voor zichzelf namen. Hoe dan ook, die 5 staan ​​bovenaan mijn haatlijst als we dat kunnen zeggen. Niet dat ze er allemaal toe doen, alleen HitBTC heeft nog wat volume en geld over.

Waar gebruik je cryptocurrencies

Meestal handelend, maar ik koop wel VPN’s bij hen. Voor mij zijn crypto’s opslag van waarde, maar niet echt een betalingsoptie op zich. Oh en natuurlijk gebruik ik ze om anderen een fooi te geven. Ik vind dit geweldig aan crypto dat je gemakkelijk iemand een fooi kunt geven voor hun werk.

Ik neem ook altijd wat BTC mee als ik op reis ben, je weet maar nooit of er een gelegenheid is om ergens cool te ruilen.

Het is het jaar 2025 – hoe ziet u ons met behulp van cryptocurrency / blockchain-technologie?

Dat is te veel vooruit voor mij, ik doe dit soort langetermijnvoorspellingen of plannen niet. Ik ben meestal een daghandelaar. Maar als het blijft zoals het is, zullen veel mensen blockchain gebruiken en er niet eens van afweten. We moeten de twee nog onderscheiden. U kunt blockchain gebruiken zonder cryptocurrencies. Daarom vind ik het grappig als mensen denken dat het toevoegen van blockchain aan bijvoorbeeld wetgeving BTC zal helpen. Het is gewoon een ander gebruik. Ik denk dat BTC in 2025 meer dan 100.000 USD waard kan zijn. Maar onthoud hoe die grappige profetieën spreken “misschien wel”. Het betekent niets. Zoals ik ook niets weet. Ik wou dat het zo was!

Elke voorspelling die zegt “kan zijn” met een datum of “zal zijn” zonder datum, slaat nergens op.

Bitcoin zal 1 miljoen USD waard zijn, is mijn voorspelling. Ik geef geen datum. Check in 2222. Is het het waard? Nee. Nou, ik zei dat het zo zal zijn, ik heb niet gezegd wanneer.

Wat maakte je geïnteresseerd in Steemit

Ik kende Dan, de maker van Steemit, van Bitshares. Hij vertelde me dat hij iets nieuws aan het maken was. Ik was de eerste blogger die ergens op mijn blog over STEEM schreef https://fuk.io en ik ben erbij gekomen door zijn boodschap. Het was vers, je kon geld verdienen door gewoon dezelfde berichten te plaatsen als op Facebook etc. Lange tijd was ik zelfs verlegen om te posten en geld te verdienen, maar toen zag ik elke dag berichten, geld verdienen en het doet niemand pijn, dus ik ben lid geworden. Omdat ik al volgers van forums had toen ik min of meer een persoon volgde, was mijn eigen blog … opgemerkt worden op Steemit natuurlijk. Ik ben een van de topauteurs geworden.

Wat ben je momenteel aan het bouwen?

Ik push mijn eigen blog en de gratis e-boek die vaak wordt bijgewerkt over passief inkomen uit crypto, zo veel als ik kan. Ik probeer zo ongeveer meer mensen te krijgen om mij te leren kennen en niet opgelicht te worden door copy-cats. Ik help projecten om hun spullen op de markt te brengen met mijn aanhang en mond-tot-mondreclame.

Ik werd een paar keer gevraagd om exclusief te zijn voor een project, maar ik geef er de voorkeur aan om gewoon te kiezen wat ik leuk vind en de wereld hiervan op de hoogte te stellen. Onafhankelijk zijn is de beste IMHO.

Waar zie je Steem heen gaan – protocol of creatorplatform.

Ik denk dat Steem grotendeels zal worden opgesplitst in een protocolplatform. Er zijn steeds meer mensen die dingen in de keten maken en de eerste basis van alleen een blogplatform zal verduisteren. We hebben er nu games op, videoportals. Het zal eindigen als een enorme keten van ladingen dApps en tokens zoals Ethereum of Bitshares maar met verschillende functies. Onthoud – transacties op Steem zijn gratis. Waar het ook gaat, ik zal er zijn, ondanks dat ik blog en volgers had voordat Steem me naar een nieuw niveau bracht. Ik ben nu bijna 30.000 mensen die mijn spullen lezen.

Waarom bouw je FUK.io

Eigenlijk doe ik dit al lang geleden, ik ben er de laatste tijd mee begonnen. Ik had een leuk domein https://fuk.io dat ik niet wist wat ik ermee moest doen. Toen maakte ik een naam voor Financial Undgerground Kingdom en voegde ik maandelijkse voorspellingen toe waarvan altcoins zullen pikken. Geloof het of niet, maar ik had een slagingspercentage van 70-90%, dus mensen begonnen het te volgen. Ik postte maximaal 2 keer per maand, dus ik heb een mailinglijst toegevoegd zodat mensen informatie kunnen krijgen als ik dat doe. Ik spreek hier van 2013-2014.

Dus de blog was aan het stijgen. Toen verveelde ik me en stopte ik berichten, niet helemaal, maar ze kwamen 1-2 keer om de 2-3 maanden. Later besloot ik dat ik moest blijven bloggen, dus ik deed het en maakte de mailinglijst op de blog exclusief. Als je je daar inschrijft, krijg je een gratis ebook met leuke info en leuke maandelijkse tips en trucs. Toen kwam Steemit, wat me nog meer volgers gaf. Nu https://fuk.io gaat over interviews, bijgewerkt e-boek over passief inkomen uit crypto en maandelijkse privémailing met tips en voorspellingen. Dus zelfs als je me overal volgt, krijg je niet alles wat ik deel. Als je niet op de nieuwsbrief van FUK.IO staat. Ik heb daar meer dan 10.000 e-mailvolgers en ik had vroeger 22.000 aan een piek, maar na jarenlang opruimen en controleren, krimpt het in omvang.

Wat is het raarste dat je ooit met crypto hebt gekocht?

Ik gebruik geen drugs, ik ben een bierman. Dus vrijwel niets. Op dit moment gebruik ik crypto niet echt als betalingsverwerker, maar eerder als waardebewaarder of handelsactiva. Al die jaren heb ik bitcoin miners gekocht van vlinderlaboratoria, daarna voor KNC en daarna wat VPN of domeinen. Nooit andere dingen gekocht. Trouwens, die Butterfly-mijnwerkers kwamen met vertraging enz. Maar verdienden nog steeds geld.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me