9 Beste Crypto & Bitcoin News Aggregators in 2021

Terwijl tientallen cryptocurrency-websites digitale valuta analyseren. We zijn hier om u een uitgebreid maar gedetailleerd overzicht te geven van de beste crypto-nieuwsaggregators die momenteel op de markt beschikbaar zijn. Crypto-nieuwsaggregators aggregaat webcontent met betrekking tot cryptovaluta vormen verschillende platforms, zoals blogs, online kranten en populaire nieuwe cryptowebsites, zodat u ze gemakkelijk kunt bekijken.

In dit artikel zullen we het hebben over enkele van de beste bitcoin-aggregators van 2021. De lijst is samengesteld op basis van de algehele snelheid, bruikbaarheid, betrouwbaarheid en vooral de authenticiteit van het nieuws. Laten we eens kijken naar de inhoud om de inhoud te verkennen.

Lijst met Crypto-nieuwsaggregatiesites

1. Coinddit

Coinddit is een andere populaire aggregator. Het platform is behoorlijk indrukwekkend en gebruiksvriendelijk vanwege de gebruiksvriendelijke interface. De website heeft een totaal zwart thema, wat het aantrekkelijker maakt voor de bezoekers.

Op de homepagina ziet u een tabel met de laatste prijsgrafieken voor verschillende cryptocurrencies. De grafieken tonen een gedetailleerd overzicht van elke crypto op een bekwame en elegante manier. De digitale valuta’s veranderen automatisch hun positie op de tafel op basis van de veranderingen in hun volume en prijs elke 24 uur.

Er is een apart gedeelte op de startpagina met het populairste nieuws uit de cryptowereld. Daar heet deze functie Nieuwsbronnen die de websites vermelden die u vaak gebruikt. De aggregator haalt automatisch nieuws van die website en laat het u zien op basis van uw interesse.

Wilt u bitcoin minen met behulp van cloud mining-websites? hier is onze gids voor de beste cloud-mining-sites in 2021.

U kunt ook gratis cryptocurrencies verdienen door dagelijks eenvoudige taken uit te voeren. Je hoeft ze alleen maar te volgen op verschillende sociale mediaplatforms om deel te nemen.

2. Coinspectator

Coinspectator is momenteel een van de beste nieuwsaggregators voor cryptocurrency die u op internet kunt vinden. Het platform dekt bijna alles wat met crypto te maken heeft in zijn feed.

U kunt alles vinden, variërend van het laatste nieuws of actuele gebeurtenissen in de cryptowereld tot artikelen over alles dat op afstand met crypto is verbonden. Het haalt zijn informatie op van andere topwebsites voor cryptocurrency.

De site heeft een apart gedeelte waar Coinspectator alleen lijsten toont met de hoogste zeventien munten, afhankelijk van de marktkapitalisatie en hoeveel ze op dit moment populair zijn in de cryptomarkt. De website geeft u ook inzicht in de aankomende projecten die in de toekomst worden gelanceerd.

Alle investeerders en handelaren die zichzelf op de hoogte willen houden, kunnen zich abonneren op de nieuwsbrieven, waar u dagelijks een bijgewerkte lijst van wat er op de markt gebeurt, rechtstreeks in uw inbox kunt ontvangen

3. CryptoPanic

Over de beste crypto-aggregators gesproken, CryptoPanic zal ongetwijfeld een lijst maken. Hun belangrijkste focus is om verschillende mediabronnen en nieuwsbronnen naar voren te brengen.

Het nieuws wordt ook gerangschikt op de minuut dat het wordt vrijgegeven, hoewel hun sociale media-sectie video’s belicht van de influencers van YouTube.

Hoewel dergelijke functies een erg drukke ervaring bieden, maar hoe meer mensen het nieuws bekijken en hun gevoel uiten, hoe meer nieuws authentiek wordt. U kunt ook uw portfolio maken om het nieuws te sorteren en uw feed aanpassen aan uw voorkeuren en antipathieën.

4. CoinLib

Het is de perfecte keuze als u een veel meer toegewijde belegger bent in cryptohandel en u wilt worden blootgesteld aan analysetools, waaronder diagrammen en grafieken.

Naast rapportage levert het platform uitstekende illustraties en diagrammen voor degenen die geen lange artikelen willen lezen. U kunt ook de veranderingen in de prijzen van alle digitale valuta’s in realtime bekijken.

De website is erg gebruiksvriendelijk en de gebruikersinterface is erg eenvoudig in gebruik en prettig om naar te kijken. Hoewel de interface eenvoudig is, is CoinLib populairder met zijn tools voor portfoliobeheer. U kunt uw portefeuille opbouwen op basis van uw interesse in munten en u kunt ten minste 8 live beurzen met elkaar verbinden om bij te houden. De aggregator heeft ook een app-versie beschikbaar voor gebruikers in de Play Store.

5. CryptoControl.io

Het uiterlijk en de interface van deze aggregator lijken erg op CryptoPanic. Het is een twee-in-één nieuwsaggregator die sociale media en nieuws verzamelt.

Het platform biedt een geweldige functie aan zijn gebruikers. Hiermee kunt u een munt selecteren waarin u meer geïnteresseerd bent en de rest van het bullish werk is allemaal in de hand van deze aggregators.

De website verzamelt alle bevindingen, artikelen en up-to-date nieuws van verschillende sociale mediaplatforms en websites en maakt vervolgens een feed op maat voor u op basis van uw geselecteerde interesse. Is het niet geweldig? Momenteel zijn Google, Twitter en Reddit de belangrijkste sociale mediaplatforms die beschikbaar zijn voor deze geweldige functie.

Ze stappen in de richting van het maken van portfoliobeheersystemen, net als CoinLib, zodat de gebruikers verbinding kunnen maken met meer beurzen en handelshulpmiddelen kunnen gebruiken. De website biedt ook een mobiele app met een betaald abonnement voor de premiumversie.

6. CoinNA

Over CoinNA gesproken, het is een van de beste aggregators in 2020. Het is een andere veel voorkomende maar populaire aggregator die gegevens categoriseert in topnieuws en verhalen.

Ze hebben een apart speciaal lesgedeelte, waardoor dit platform ook een zeer leerzaam forum is. U kunt met behulp van een zoekmachine-tool nagaan wat voor soort nieuws u zoekt. Ze bieden ook een gedetailleerd overzicht van de dingen met betrekking tot crypto en geven ook landspecifieke rapporten over verschillende crypto’s.

Ze werken hun nieuwsfeed regelmatig bij. Telkens wanneer er een nieuw bericht komt, neemt het automatisch de positie van oud nieuws in door het oude nieuws naar de onderkant van de feed te slepen.De website bevat ook filters die de lezer kunnen helpen te lezen op basis van zijn / haar voorkeuren en interesses.

De website heeft ook een speciale sectie voor de toonaangevende crypto-uitwisseling en portemonnee Coinbase. Last but not least biedt de website een breder scala aan initiële muntenaanbiedingen en de startups die hun diensten lanceren of hebben gelanceerd.

7. CryptoGoat

CryptoGoat is door veel cryptoliefhebbers geclassificeerd als een uitstekende bron voor een breed scala aan nieuws en artikelen met betrekking tot cryptocurrency.

Hoewel het algehele uiterlijk en de interface van de website erg eenvoudig en ergens ongeïnspireerd zijn, is de inhoud die het platform aan zijn gebruikers biedt, tegelijkertijd zeer creatief en informatief..

Wat de CryptoGoat in alle andere aggregators doet staan, is de hoeveelheid nieuwsgerelateerde functies die het platform biedt en dit maakt de aggregator aantrekkelijk. Een van de belangrijkste aspecten van de CryptoGoat is dat het al het valse nieuws filtert en dat de doses niet die berichten op uw feed weergeven die zijn gemarkeerd als gesponsord met een hoge mate van efficiëntie..

De authenticiteit van nieuws is echt omdat de aggregators het verzamelen van een van de populaire nieuwsketens in de crypto-industrie, zoals Coindesk, Cointelegram, enzovoort..

8. Ccowl

Ccowl kan worden afgekort als Crypto Coin Owl is een andere goed ontworpen crypto-aggregatorwebsite die momenteel op de markt beschikbaar is.

Het is handig met de optie dat de gebruiker gemakkelijk en zonder gedoe van de crypt-nieuwsfeed naar de prijzensectie kan navigeren. Het platform haalt zijn nieuws op van een van de beste nieuwswebsites zoals Coindesk, NewsBTC en Bitcoin.com.

De belangrijkste focus van dit platform is om het gedrag van verschillende en een breed scala aan cryptocurrencies te dekken. Hoewel de aggregator alleen de top 3 bullish en bearish crypto’s op zijn homepage laat zien. De interface van het platform is zeer gebruiksvriendelijk en het grote pluspunt voor de handelaren die geïnteresseerd zijn in portfolio-investeringen.

Het heeft ook een functie genaamd rangwaarschuwing, waar het u automatisch een waarschuwing stuurt wanneer de crypto van rang verandert. Om de voorraden en de huidige tarieven van alle munten op te halen, gebruiken de crypto-aggregators de meest authentieke CoinMarketCap.

9. Cryptopys

Cryptopys is een uitstekende bron voor het in realtime verzamelen van cryptogerelateerd nieuws uit meer dan 100 betrouwbare bronnen uit de industrie. Wat deze aggregators onderscheidt van alle anderen, is de ondersteuning die deze app biedt aan meer dan 18 buitenlandse builds in talen.

Het platform werkt volgens het concept van aanbevelingen van het publiek om de inhoud te presenteren op basis van algemeen belang. Het maakt ook de aggregator vanwege zijn groeiende hulpmiddel voor hulpbronnen. Het algemene ontwerp van de website is heel eenvoudig maar toch heel elegant en gemakkelijk toegankelijk. De gebruikers kunnen eenvoudig hun respectieve crypto-activa volgen met een enkele knop.

Met een enkele knop betekent dit dat de inhoud heel gemakkelijk toegankelijk is en dat er geen complex proces is om toegang te krijgen tot de inhoud. De langetermijnleden van deze aggregator hebben toegang om het nieuws bullish, bearish of FUD te markeren.

Gevolgtrekking

De cryptomarkt vestigt zeker zijn brug. Tegenwoordig zit de markt vol met geweldige crypto-nieuwsaggregators die onze lezer aanmoedigen om te kiezen voor betere investeringen die hen in de toekomst ten goede kunnen komen. Bovendien helpen alle aggregators de gebruiker ook om de cryptomarkt op een efficiëntere en gestroomlijndere manier te identificeren en te analyseren. We zijn er sterk van overtuigd dat deze lijst u zeker zal helpen ergens vandaan te beginnen.

Wil je iets aan dit bericht toevoegen. Welke crypto-aggregators heb je al geprobeerd? Hoe is jouw ervaring? We horen graag het verhaal van uw kant. Laat het ons weten in de commentaarsectie hieronder.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me