Swag Finance Token Launch-gids

Swag.live is een populair entertainmentplatform voor volwassenen met meer dan 10 miljoen gebruikers wereldwijd met een jaarlijkse omzet van meer dan $ 12.000.000 USD (bron​SWAG was een pionier in de Aziatische entertainmentindustrie voor volwassenen en bood zowel streaming- als pay-per-view-video’s aan voor meer dan 10.000 contentproducenten. Het team staat onder leiding van Sam Liu en had zijn oorsprong in Taiwan. Momenteel heeft SWAG kantoren in Montreal opgericht die de leiding hebben over de uitbreiding van de activiteiten naar Noord-Amerika en de rest van de wereld. SWAG heeft wereldwijd toptalenten, zoals Eva Elfie, aangetrokken om content voor het platform te produceren.

Swag biedt een gedecentraliseerd community governance-token – SWAG – aan om de uitbreiding voort te zetten en naar een Gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO). In totaal geeft SWAG in totaal 540 miljoen tokens uit om gedecentraliseerd bestuur te bereiken.

Swag Governance-tokens

SWAG Live-platform

SWAG heeft besloten dat in plaats van de gemeenschap op een gecentraliseerde manier met weinig deelnemers te laten groeien, ze ervoor kiezen om gemeenschapsbestuur te omarmen. De sleutel is om meer deelnemers aan hun ecosysteem toe te staan, waardoor een snellere productherhaling en een beter productontwerp mogelijk is door feedback van de gemeenschap en het maken van ontwerpen op te nemen. De sleutel is om de kracht van de gemeenschap en decentralisatie om de groei van SWAG naar een hoger niveau te tillen. In veel opzichten is het symbolische aanbod van SWAG een experiment, aangezien de industrie voor volwassenen traditioneel een experiment ishrouded in geheimhouding – waarbij grote spelers de meeste beslissingen nemen en het grootste deel van de winst nemen.

Elk SWAG-token heeft recht op één stem in gemeenschapsbestuur. Governance-kiezers worden beloond via “Squirt-pool” die waardevolle beloningen hebben (zie hieronder).

Token informatie:

Initiële aanbiedingsprijs: $ 0,10 per SWAG

Totaal SWAG-aanbod: 625.000.000 SWAG-tokens.

Om het bestuur van de SWAG-gemeenschap te garanderen, heeft het team het volgende verklaard

  • Het team coördineert privé geen beslissingen
  • Team zal niet actief deelnemen aan DAO-governance
  • Het team betaalt niet voor DAO-onderhoud en het DAO-management wordt niet door het team ingehuurd.

SWAG-tokenaanbieding – Eerste ruilevenement

Swag biedt tokens aan via een “Eerste ruilevenement”(FSE) hield vol Crème. Financiën (jij kan lees hier onze kijk op CREAM​. Het FSE-evenement vindt plaats op 14 oktober 2020 om 14.00 uur (UTC), met een initiële prijs van $ 0,10 per SWAG. Cream biedt de mogelijkheid om tokens te ruilen via zijn gedecentraliseerde uitwisselingscomponent. De FSE begint met elk SWAG-token via twee 50/50 pools:

SWAG / USDC (500.000 / 50.000)

SWAG / CREAM (equivalent aan 500.000 / 50.000 USDC)

Om te ruilen voor SWAG in de FSE, moeten deelnemers zowel $ USDC als $ CREAM hebben, samen met $ ETH (voor gaskosten). Het team herinnert mensen eraan dat het na het indienen van een transactie 1 tot 2 minuten kan duren voordat deze is bevestigd. CreamSwap werkt ook op een Automated Market Maker (AMM) -mechanisme. Daarom is het mogelijk dat de prijzen van SWAG kunnen veranderen terwijl de transactie in afwachting is van bevestiging. Als dit echter gebeurt, zal de transactie gewoon mislukken, maar uw tokens zullen niet verloren gaan.

Na de FSE kunnen deelnemers ook extra SWAG-tokens verdienen via een yield farming-evenement op CREAM. Gebruikers kunnen liquiditeit verschaffen aan SWAG-handelsparen, waardoor de omvang van de liquiditeitspools voor SWAG toeneemt. Crème-liquiditeitspools werken hetzelfde als Balancer, dus hoe meer liquiditeit er wordt toegevoegd, hoe stabieler een handelspaar zal zijn. Om meer te weten te komen over liquiditeitspools en hoe ze werken, lees je ons artikel over Balancer en Liquidity Pools.

Om liquiditeitsverschaffers van de gemeenschap te belonen, zullen degenen die liquiditeit verschaffen aan het SWAG / USDC- en SWAG / CREAM-paar hun liquiditeitstokens (CRPT) kunnen inzetten voor extra SWAG-beloningen. In totaal is 1.015.000 SWAG toegewezen voor yield farming. Dit evenement is ontworpen om de gemeenschap in staat te stellen extra liquiditeitstokenhandel te bieden.

Hoe u kunt deelnemen aan het eerste ruilevenement door SWAG te ruilen

Om deel te nemen, moet u doorgaan Cream Finance. Daar kunt u de ERC-20-tokens ($ CREAM of $ USDC) kiezen die u voor SWAG wilt ruilen, vergeet niet om $ SWAG in de onderste rij te selecteren. Ontgrendel en wissel vervolgens uw ERC 20-tokens door op “Ontgrendelen” en vervolgens op “Wisselen” te klikken.

SWAG-beloningspools

SWAG zal kenmerken hebben voor het oogsten van landbouwproducten. Er zullen 2 beloningspools zijn: $ SWAG / $ CREAM en $ SWAG / $ USDC. SWAG-houders die lid willen worden van deze Reward Pools, moeten hun tokens verstrekken, ook wel liquiditeit genoemd. Het doel hiervan is om de diepte van handelsparen te vergroten, de kans op prijsverschuivingen te verkleinen en de stabiliteit van SWAG-tokens te behouden. In ruil daarvoor kunnen SWAG-hotels profiteren door passieve rendementen te behalen door middel van swap fees.

Hoe u liquiditeit toevoegt aan SWAG Reward Pools

Ga naar het Cream Finance-zwembaden en selecteer het handelspaar (d.w.z. $ SWAG / $ CREAM en $ SWAG / $ USDC). Ontgrendel de toestemming om ERC-20-tokens over te dragen door op het slotpictogram voor beide tokens te klikken. Klik op “liquiditeit toevoegen” – nadat u dit heeft gedaan, krijgt u CRPT-tokens.

Ga dan naar het Cream Finance-beloningen bladzijde. Kies daar de beloningspool (d.w.z. $ SWAG / $ CREAM en $ SWAG / $ USDC). Klik op “Inschakelen” om de CRPT-overdrachtstoestemming te ontgrendelen. Klik vervolgens op “Inzetten” om uw tokens in te zetten.

Het claimen van uw beloningen is eenvoudig, klik gewoon op “Beloning claimen” op de pagina Beloningen in de zijbalk.

SQUIRT en beloningen voor DAO-deelnemers

De SWAG-gemeenschap wordt beloond in de vorm van “SQUIRTS” (ja, zo noemen ze het eigenlijk). SQUIRTS is een beloning voor houders van SWAG-tokens die deelnemen aan gemeenschapsbestuur door hun tijd te besteden aan het bespreken van belangrijke kwesties, onderzoek en het bespreken van belangrijke zakelijke kwesties om het platform te helpen groeien. Om lid te worden van SQUIRTS kunnen SWAG-houders debatteren over een bepaald governancevoorstel en vervolgens hun SWAG-tokens inzetten om te stemmen.

Squirts kunnen beloningen zijn in de vorm van een stablecoin, SWAG-token of andere tokens, en zijn ontworpen om pro-rata te worden beloond aan alle kiezers op de SWAG DAO. De beloningen worden opgesplitst op basis van de ingevoerde stemmen – waarbij 1 token 1 stem is. Dit zal het bestuur van SWAG en de deelname van de gemeenschap drastisch verbeteren, aangezien gebruikers worden beloond voor deelname aan de DAO.

SPUIT 2 loopt en eindigt om 10:59 op 30 oktober 2020 (UTC) en houd er rekening mee dat uw tokens gedurende 7 dagen vanaf het moment van uw stemming worden vergrendeld. Er zal een totaal zijn van 4 SQUIRTS in november 2020, met een totaal van 1 miljoen USDC, als volgt te verdelen:

November 2020 SPUIT

SQUIRT 3: 30 oktober – 6 november: 300.000 USDC

SQUIRT 4: 6 november – 13 november: 200.000 USDC

SQUIRT 5: 13 november – 20 november 300.000 USDC

SQUIRT 6: 20 november – 27 november 200.000 USDC

Hoe je SWAG kunt inzetten om lid te worden van SQUIRTS

Ga naar de stempagina. Zet daar uw SWAG-tokens in door op “Stake Token” te klikken. Registreer u om op een voorstel te stemmen door te klikken op “Registreer om te stemmen” en “Voor” of “Tegen”, afhankelijk van uw voorkeur. Je kunt dan je SQUIRT-beloningen verzamelen door op ‘Verzamelen’ te klikken.

SWAG-uitwisselingspool op Uniswap

Houders van SWAG-tokens kunnen hun tokens inwisselen via de SWAG / USDC-pool om Uniswap LP-tokens (UNI-V2) te krijgen. Het team heeft ook een nieuwe beloningspool opgezet voor Uniswap-liquiditeitsverstrekkers die hun LP-tokens kunnen inzetten in de beloningspool.

Tussen 22 en 28 oktober 2020 zal, als een eerste stimulans voor liquiditeitsverschaffers, LP Token-beloningsdistributie beschikbaar zijn. Beloningen worden bij elk blok gegeven met dagelijks 25.000 SWAG beschikbaar, in totaal 175.000 SWAG voor het inzetten van SWAG / USDC Uniswap LP-tokens. Merk echter op dat er een 3-dagen slot zal zijn voor alle LP-tokens die worden ingezet.

Als een kanttekening: onze community heeft geconstateerd dat er een prijsverschil is tussen CREAM en Uniswap. Dus gebruikers die hun SWAG willen verkopen, willen misschien de prijzen op deze twee platforms controleren en vergelijken!

Project: Verwijzingsbeloningen – Verwijs een vriend en ontvang SWAG

Van 12.00 uur op 14 oktober 2020 tot 12.00 uur op 14 november (UTC + 8) SWAG krijgt hun verwijzingsprogramma. In totaal zullen 50.000 SWAG worden vrijgegeven als beloning voor degenen die helpen bij het promoten en laten groeien van de SWAG-gemeenschap.

Ga naar hun evenementwebsite om deel te nemen: https://referrals.swag.finance/ en vul hun Referral Rewards-checklist in. Deze checklist omvat taken zoals het volgen van hun Twitter, Discord en Telegram en daarna het invullen van het formulier op de site. Dan kun je een uitnodigingscode krijgen om naar je vrienden te sturen.

Het invullen van de Referral Rewards-checklist levert je 1 deelname op. Als u vervolgens een vriend doorverwijst, krijgen zowel u als uw vriend elk één vermelding. Als u bijvoorbeeld 5 vrienden doorverwijst, krijgt u in totaal 6 inzendingen. Bij 18:00 uur. op 14 november 2020 (UTC + 8), het team trekt 1.000 winnaars die 50 SWAG als beloning ontvangen. Er zijn geen beperkingen voor meerdere inzendingen, dus u kunt meer vrienden doorverwijzen om uw kansen op het winnen van meer SWAG te vergroten!

SWAG NFT’s

SWAG gaat niet-vervangbare tokens (NFT’s) doen, het was slechts een kwestie van tijd. De NFT-markt is een enorme kans voor beginnende artiesten, en blijkbaar nu ook voor de tienduizenden SWAGGER’s (d.w.z. makers van SWAG-content).

SWAG NFT’s zijn binnenkort beschikbaar op Open zee– een NFT-marktplaats met de beste SWAGGER’s op het SWAG-platform. Het zullen gelimiteerde NFT’s zijn die ook aan verschillende SWAG-evenementen en beloningen worden toegevoegd.

SWAG-roadmap: wat komt er hierna?

Beloningspools

Het SWAG-team merkte op dat veel SWAG-tokenhouders die deelnamen aan de beloningspools niet konden deelnemen aan de SQUIRTS-stemsessies. Daarom zal SWAG in de toekomst minder beloningspoolevenementen organiseren die zouden resulteren in een verminderde deelname aan SQUIRTS.

SWAG diamanten infuus

SWAG.Live is een van de toonaangevende platforms voor premium inhoud voor volwassenen in Azië, en veel houders van $ SWAG hebben ook accounts bij SWAG.Live. Om deze houders te belonen, zal SWAG Finance vanaf november 2020 een systeem bouwen dat het bedrag van $ SWAG in de wallets van geregistreerde SWAG.Live-leden detecteert. SWAG-financiën zouden dan SWAG-diamanten druppelen die kunnen worden verzameld en gebruikt op de SWAG.Live-app voor livechat, toegang tot verhalen, livestreams en geschenken voor makers van inhoud.

Diamond distributietijd: 16.00 uur elke maandag (UTC +8).

Diamond ratio: 1 SWAG. Levende diamant voor elke 50 $ SWAG in je portemonnee (dit omvat alle tokens die zijn ingezet in de SQUIRT-pools)

Distributiemethode: SWAG.Live-diamanten worden rechtstreeks naar uw SWAG.Live-account gestuurd.

Beperkingen: Er kan slechts één Ethereum-adres aan één SWAG.Live-account worden gebonden.

Hoe u zich aanmeldt voor de SWAG Diamond Drip

Bind uw Wallet en SWAG.Live ID:

  1. Ga naar diamonds.swag.finance en sluit uw Ethereum-portemonnee aan.
  2. Voer uw SWAG.Live ID in en klik op “Sign and bind”. Uw SWAG.Live-ID is te vinden op de SWAG.Live-site onder “Ik”.
  3. Nadat het bindproces is voltooid, worden SWAG.Live-diamanten elke week naar uw SWAG.Live-account gestuurd.

VIP-groep

Houders met meer dan 200 $ SWAG kunnen lid worden van een VIP Discord-groep. Naast toegang tot dit meer exclusieve discussiekanaal met mede-SWAG-houders, heeft het SWAG.Live-team ook afgesproken om een ​​aantal voordelen te geven, zoals toegang achter de schermen tot het SWAG.Live-contentcreatieproces, beperkte toegang tot SWAG-short films en SWAG-diamanten weggeefacties.

Wissel lijsten uit voor $ SWAG

SWAG is momenteel genoteerd op Uniswap en Hotbit. De handel begint op Bitmart vanaf 6 november 2020 om 20.00 uur (HKT).

Het team noemde in hun laatste artikel dat hun strategie op middellange termijn is om het aantal potentiële SWAG-kopers te maximaliseren en dat ze in gesprek zijn met de volgende beurzen om hun token op te sommen: Binance, Upbit, Bitflyer, Bitthumb, Huobi, Bitkub, Probit, Kucoin en ZG.

Kijk hier voor onze keuzes voor de beste cryptocurrency-uitwisselingen.

Gevolgtrekking

SWAG omarmt sterk decentralisatie en gedecentraliseerd bestuur maakt deelname aan de toekomstige richting van hun volwassen industrieplatform mogelijk. SWAG is al een winstgevend bedrijf met een jaarlijkse omzet van meer dan $ 12.000.000 USD (bron) en een groeiend publiek van meer dan 10 miljoen gebruikers. Deze gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) is ontworpen om SWAG naar een hoger niveau te tillen en toekomstige ontwikkelingen en wereldwijde expansie te stimuleren.

Middelen:

Swag Live (alleen 18+): https://app.swag.live/

Swag Finance Medium: https://medium.com/@swag.finance

Asia Crypto Today-dekking: https://www.asiacryptotoday.com/swagfinance/

Blokkeertempo-dekking: https://www.blocktempo.com/adult-streaming-platform-swag-finance-will-issue-swag/

SQUIRTS, Rewards-pool & FSE deelname walkthrough: https://medium.com/@swag.finance/squirt-voting-rewards-pool-fse-participation-walkthrough-1dad83cb4348

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me