10+ beste ERC20 lommebøker | Ethereum Token Wallets 2021

Som vi vet sprer nettverket av blockchain-teknologi seg i hvert hjørne av verden og gjelder også for alle avdelinger relatert til utvikling av menneskelige ressurser. Fødselen til blockchain-eiendeler eller digitale eiendeler som skal brukes i blockchain-nettverket skjer. Disse blockchain eiendelene inkluderer også Ethereum og dets ERC-20 tokens, og beste ERC20 lommebøker er nå tilgjengelig i markedet for å lagre disse ERC20-myntene.

Fremveksten av ERC20-tokens økte raskt etter at Ethereum-nettverket modnet og markerte sin posisjon på toppen etter det digitale gullet, Bitcoin eller Bitcoin Cash. Ethereum er kjent for å tilby de beste dApps og blockchain-appene i samfunnet.

I denne artikkelen vil jeg informere deg om beste ERC20 lommebøker for å lagre ERC-20-tokens. Disse inkluderer tre forskjellige typer lommebøker: maskinvare, mobile og stasjonære ERC-20 lommebøker.

Beste ERC20 lommebøker 2021

For å lagre ERC20-tokens, finnes det forskjellige maskinvareboketter som sikrer best mulig sikkerhet for eiendelene dine og gir en omfattende liste over funksjoner. Følgende er de beste maskinvarepungene i markedet.

1. Atomic Wallet

Atomic Wallet er gratis å bruke en ikke-forvarende kryptovaluta-lommebok som støtter alle ERC-20-tokens. Du kan opprette og åpne Atomic lommebok via forskjellige operativsystemer som macOS, Windows, Linux, Android og iOS. Den mest interessante og anerkjente funksjonen er atombytter fra den delen av denne lommeboken som lar deg bytte kryptovaluta. Innebygd utvekslingsalternativet lar deg konvertere en rekke kryptovalutaer ved hjelp av plattformen til Atomic Wallet.

Teamet bak prosjektet er svært profesjonelt og kjent i kryptosamfunnet. Grensesnittet er best for både nye babyer og for profesjonelle. Lommeboken har også sitt opprinnelige token, som også er et ERC-20-token.

2. Ledger Nano S (anbefalt)

Ledger Nano S er en av de billigste maskinvarepungene der ute som kommer til en fornuftig pris. Det er også den mest gjennomgåtte og anbefalte maskinvarelommeboken av samfunnet.

Når det gjelder spørsmålet om aktivas sikkerhet, er Ledger Nano S den beste av alle. Den kommer i seks forskjellige farger og støtter flerspråk. Selskapet tilbyr belønninger ved å sette kryptoaktiva i Ledger-lommeboken.

3. Ledger Nano X

Ledger Nano X kommer med eksepsjonelle funksjoner og regnes som mer oppdatert i funksjoner enn Ledger Nano S. For eksempel kobles den til Ledger Live Mobile App via Bluetooth-alternativ.

Ledger lommebok er i utgangspunktet en av de beste maskinvare lommebøkene. Den er designet for å lagre kryptovalutaer med massive sikkerhetsfunksjoner. Kryptohandlere og investorer bruker lidenskapelig storboklommebøker for deres kryptovaluta, også rost av dem.

Designet er veldig sjarmerende og attraktivt å bruke. Muligheten for gjenopprettingskort og tilgjengeligheten av en USB-C-kabel gjør Ledger Nano X attraktiv i kryptosamfunnet.

  1. Prediksjon for Litecoin 2021-2025
  2. Stellar Price Prediction 2021-2025 XLM $ 5 Mulig?
  3. Prediksjon for Chainlink 2021-2025 Vil LINK nå $ 100?

4. Trezor

Trezor er ikke nytt i kryptoverdenen, men det har en registrert historie, og mange mennesker er avhengige av det. Det mest fantastiske med Trezor er at den støtter alle ERC-20-tokens med full kryptering.

Den blir aktiv når den er koblet til en datamaskin. Når du aktiverer maskinvarelommeboken, må du angi en gjenopprettingskode på 12 sifre som brukes til å gjenopprette midler i tilfelle tap. De andre fasilitetene inkluderer PIN-kode, OLED-skjerm og alternativ for passordfrase.

Beste Stellar (XLM) lommebøker 2021

5. KeepKey

KeepKey er en annen kjent hardware-lommebok i tillegg til Ledger og Trezor. Det er best for ERC-tokens, og det støtter et bredt spekter av mynter.

Emballasjedesignet er kult, og brukerne kan nyte en eksepsjonell opplevelse ved å bruke den til å lagre eiendelene sine. Den støtter ikke bare ERC20-tokens, men også en multistøttet maskinvarebok. Ut av alle fremtredende hardware lommebøker i markedet, KeepKey er billigere, med alle eksepsjonelle funksjoner.

Vil du tjene gratis krypto? her er guiden vår for 15+ Bitcoin & Crypto Kraner i 2021 å tjene en pen mengde satoshi (bitcoin).

Beste ERC20 lommebokliste for å lagre poletter (gratis)

For å nyte gratis lommebøker med eksepsjonelle funksjoner, er følgende listen over gratis lommebøker for ERC-20-eiendelene dine.

6. MyEtherWallet

MyEtherWallet er en Ethereum-basert blockchain-lommebok som er best kjent for lagring av Ether og alle ERC-20-tokens med full kryptert sikkerhet. Det er en nettbasert lommebok som lar deg få direkte tilgang til Ethereum blockchain. Denne gratis lommeboken er inkludert i listen over anbefalte lommebøker for ERC-20.

MEW har vunnet tilliten til kryptosamfunnet og er kjent for å tilby ekstra lag med sikkerhet for dine digitale eiendeler. Det dynamiske brukergrensesnittet er veldig enkelt å følge, og man kan enkelt gjøre transaksjoner og konvertere tokens ved å bytte. Det er også bemerkelsesverdig at lommeboken er kompatibel med hardware-lommebøker som Ledger Nano S. Med MyEtherWallet kan du foreta offline transaksjoner i henhold til retningslinjene gitt av selskapet. Imidlertid anbefales dette alternativet for profesjonelle i stedet for nybegynnere.

Beste Zcash-lommebøker 2021 for å lagre Zcash-myntene dine

7. MetaMask

MetaMask er en nettbasert gratis lommebok som fungerer som en utvidelse for forskjellige nettlesere som Chrome, Opera, Brave og Firefox. Det er en populær gratis nettlommebok for Ethereum, da den også gir deg direkte tilgang til Ethereum blockchain. Alle poletter preget på ETH blockchain kan lagres på MetaMask.

Det er en HD-lommebok som du kan få tilgang til i alle nettlesere ved å bruke setnøkkelsettet på tidspunktet for opprettelsen. Brukergrensesnittet er integrert, og verdensomspennende dekning er tilgjengelig på grunn av flerspråklig støtte. Maskinvare lommeboken Trezor er kompatibel med MetaMask og man kan også få tilgang til Trezors kontodetaljer med nettbasert MetaMask.

8. Tåke lommebok

Tåke lommebok er en stasjonær lommebok offisielt designet for Ether og alle myntene stammer fra Ethereum blockchain. Lommeboken ble utviklet av Ethereums utviklingsteam tilbake i 2017 og fremdeles tilgjengelig i betaversjonen. Det fungerer på forskjellige operativsystemer som Mac OSX, Windows og Linux.

Mens du laster ned lommeboken på skrivebordet, lagres dataene på datamaskinen din, og du vil kontrollere alle dine private nøkler. For å sikre sikkerhet på toppnivå, må du gi flere signaturer for å komme inn i lommeboken. Det tar sekunder å sende og motta ERC-20-tokens. Lommeboken trekker ingen gebyrer på transaksjoner, men gebyret som nettverket tar når du foretar transaksjoner.

Beste ERC20 lommebøker for Android (mobil)

Det er mange ERC20 lommebok-apper der ute, men noen får popularitet i kryptoverdenen på grunn av deres slående egenskaper og førsteklasses teknologi.

9. Stol på lommeboken

Stol på lommeboken støtter Ethereum og alle ERC20-tokens preget fra Ethereum blockchain. Det ble kjøpt opp av Binance i juli 2018, og flere funksjoner sammen med et bredt utvalg av mynter ble lagt til senere. Sikkerhetsnøklene lagret på enheten din for å lage et sterkt sikkerhetslag mot hackingangrep.

Siden det nå er den offisielle lommeboken til Binance-børsen, kan man enkelt gjøre handler fordi Stol på lommeboken er kompatibel med Kyber Network og Binance DEX. Når det gjelder spørsmålet om anonymitet, avslører lommeboken aldri dataene dine, men forblir private. Den er tilgjengelig på Google Play og App Store for brukere.

Beste Ripple XRP lommebøker 2021

10. Enjin lommebok

Enjin lommebok er den mest kjente mobillommeboken for ERC-20-tokens som er tilgjengelig både på Google Play og App Store for installasjon. Imidlertid er det nytt i blockchain-verdenen, men dets fremtredende funksjoner gjør det populært blant brukerne. Selskapet la også til forskjellige avanserte funksjoner for kunder, som byttebytter, Dapp-nettleser og QR-kodealternativ for airdrops.

Enjin lommebok lar brukerne importere digitale eiendeler fra andre lommebøker, inkludert lommebøker for mobil, stasjonær PC og maskinvare. Dobbeltlagskryptering sørger for avanserte sikkerhetstiltak for å forhindre eiendeler fra noen form for nettangrep.

11. Coinomi

Coinomi er en av de eldste mobile krypteringslommebøkene i markedet da den ble til i 2014. Den støtter mer enn 17,00 digitale eiendeler inkludert alt ERC20-token. De digitale myntene kan byttes mens de bor på Coinomis grensesnitt, da det fungerer med kryptobørsene som Changelly og ShapeShift.

Tillegget til SegWit-anlegget gjør transaksjoner mye lettere ettersom de bruker mindre plass på blockchain-nettverket. Sikkerheten er topp siden private nøkler ikke har tilgang til servere, i stedet for at disse lagres på brukerens mobile enhet. Du må angi et passord som kreves hver gang du vil åpne Coinomi. I tilfelle tap, vil du legge inn gjenopprettingsfrasetningen i den nye adressen din, og hele dataene vil gjenopprettes som et resultat.

12. imToken

imToken regnes som verdens største lommebok-app for Ethereum, og nesten 10% av Ethereums transaksjoner utføres av imToken-brukere. Det er også populært i samfunnet på grunn av den ubrytelige sikkerheten, da det ikke har skjedd en mindre hackingshendelse så langt siden opprettelsen..

Ethereum og alle andre ERC-20 digitale eiendeler opprettet på Ethereum blockchain støttes fullt ut av lommeboken sammen med utvekslingsalternativet for disse tokens. Det slående kjennetegnet ved imToken er at det er kompatibelt med hardware lommebøker som Ledger, CoolWallet og imKey. imToken er en verdensomspennende tilgjengelig lommebok som kan brukes av brukere i mer enn 200 land og regioner over hele verden.

Hva er ERC20 Wallet?

ERC-lommebok er den som lagrer ERC-20-tokens for å sikre dine digitale eiendeler mot tyveriangrep. Som andre kryptomynter lagres også ERC-tokens av mange handelsmenn, slik at prisverdien vil øke med tiden. Det er mange maskinvarelommebøker som er kompatible med ERC-tokens. Tilsvarende er det også beste mobil- og stasjonære lommebøker i markedet for å gjøre det mulig for deg å ha full eierskap til blockchain-eiendelene.

Hva er den beste ERC20 lommeboken?

Vi vet alle at det er hundrevis av lommebøker der ute, men utvalget av de mest egnede er en vanskelig oppgave. Jeg har gjort omfattende undersøkelser for dette formålet, slik at du kan benytte deg av den beste ERC20 lommeboken for eiendelene dine. Den beste defineres i form av egenskapene som er følgende:

  • Velg lommeboken som lar deg kontrollere de private nøklene
  • Lommeboken må være kompatibel med enheten din
  • Brukervennlig grensesnitt
  • Det aktive teamet bak lommeboken
  • Bør ha en sikkerhetskopifunksjon

Konklusjon

Jeg har presentert deg for en detaljert oversikt over forskjellige lommebøker, slik at du kan få all viktig informasjon om lagring av ERC20-tokens. Ulike brukere trenger lommebøker, avhengig av deres krav, for eksempel mobile, stasjonære og gratis lommebøker.

Jeg har listet lommebøker etter å ha sjekket deres pålitelighet og sikkerhet. Noen lommebøker er imidlertid mer slående enn andre når det gjelder å tilby nyttige funksjoner og sikre sikkerhet i toppklasse. Jeg vil anbefale deg å bruke MyEtherWallet og MetaMask til å lagre ERC20-tokens.

ofte stilte spørsmål

1. Er Coinbase ETH lommebok ERC-20 kompatibel?

Coinbase lommebok støtter Ethereum-mynt og noen andre ERC-20 mynter. Imidlertid har lommeboken ikke lagt til støtte for alle ERC-20-tokens på grunn av noen regulatoriske problemer. Det anbefales også å ikke bruke Coinbase Ethereum-lommeboken til å lagre ERC20, da det er sjanser for tap av midler.

2. Er Binance support ERC20?

ERC20-tokens støttes ikke av binance for kryptovaluta. Dette er fordi ingen utveksling i kryptoverdenen aksepterer ERC20.

3. Støtter hovedbok alle erc20-tokens?

Opprinnelig ble ERC20-tokens bare lagret på Ledger, og ikke alle Ethereum blockchain-eiendeler ble lagt til i listen. Nylig kunngjorde Ledger full støtte for 1 250 ERC20-tokens. Med dette nye anlegget kan brukere lagre, sende, motta eiendeler med Ledger Live.

4. Kan jeg sende erc20-tokens til Ledger Nano?

Ja, du kan sende erc20-tokens til Ledger Nano fra hvilken som helst lommebok.

5. Stoler på Wallet-støtte erc20?

Trust lommebok gjør det mulig for brukere å lagre Ethereum og alle mynter opprettet på Ethereum blockchain inkludert ERC20.

6. hvilken lommebok du ikke skal bruke til å oppbevare erc20?

Ikke gå for noen byttelommebok for å lagre erc20-eiendelene dine. For eksempel kan Coinbase Ethereum-lommeboken resultere i tap av poletter.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me