10+ najboljših denarnic ERC20 | Denarnice Ethereum Token 2021

Kot vemo, se mreža blockchain tehnologije širi na vseh koncih sveta in velja tudi za vse oddelke, povezane z razvojem človeških virov. Dogaja se rojstvo blockchain sredstev ali digitalnih sredstev za uporabo v blockchain omrežju. Ta sredstva vključujejo tudi Ethereum in njegove žetone ERC-20 ter najboljše denarnice ERC20 so zdaj na trgu na voljo za shranjevanje teh kovancev ERC20.

Pojav žetonov ERC20 se je hitro povečal, ko je mreža Ethereum dozorela in označila svoj položaj na vrhu po digitalnem zlatu, Bitcoinu ali Bitcoin Cashu. Ethereum je znan po tem, da ponuja najboljše aplikacije dApps in blockchain v skupnosti.

V tem članku vas bom obvestil o najboljše denarnice ERC20 za shranjevanje vaših žetonov ERC-20. Sem spadajo tri različne vrste denarnic: strojna, mobilna in namizna denarnica ERC-20.

Najboljše denarnice ERC20 2021

Za shranjevanje žetonov ERC20 obstajajo različne denarnice strojne opreme, ki zagotavljajo najboljšo varnost vašega premoženja in nudijo izčrpen seznam funkcij. Sledijo najboljše strojne denarnice na trgu.

1.. Atomska denarnica

Atomska denarnica lahko uporablja denarnico za kriptovalute, ki ni skrbniška, ki podpira vse žetone ERC-20. Denarnico Atomic lahko ustvarite in odprete prek različnih operacijskih sistemov, kot so macOS, Windows, Linux, Android in iOS. Najbolj zanimiva in cenjena lastnost so atomske zamenjave na strani te denarnice, ki vam omogočajo zamenjavo kriptovalut. Vgrajena možnost izmenjave vam omogoča pretvorbo številnih kriptovalut s pomočjo platforme Atomic Wallet.

Ekipa, ki stoji za projektom, je zelo profesionalna in cenjena v kripto skupnosti. Vmesnik je najboljši tako za novorojenčke kot tudi za profesionalne. Denarnica ima tudi svoj izvorni žeton, ki je prav tako žeton ERC-20.

2. Ledger Nano S (priporočeno)

Ledger Nano S je ena najcenejših denarnic za strojno opremo, ki je po razumni ceni. Je tudi najbolj pregledna in priporočena denarnica strojne opreme v skupnosti.

Ko gre za vprašanje varnosti premoženja, je Ledger Nano S najboljši med vsemi. Na voljo je v šestih različnih barvah in podpira več jezikov. Podjetje ponuja nagrade za vplačevanje kripto sredstev v denarnico Ledger.

3. Ledger Nano X

Ledger Nano X ima izjemne funkcije in velja za bolj posodobljene funkcije kot Ledger Nano S. Na primer, poveže se z mobilno aplikacijo Ledger Live prek možnosti Bluetooth.

Denarnica Ledger je v bistvu ena najboljših denarnic za strojno opremo. Zasnovan je za shranjevanje kriptovalut z ogromnimi varnostnimi funkcijami. Trgovci s kripto in vlagatelji strastno uporabljajo denarnice za svoje kriptovalute, ki jih tudi hvalijo.

Zasnova je zelo očarljiva in privlačna za uporabo. Možnost obnovitvenih semenskih kartic in razpoložljivost kabla USB-C naredi Ledger Nano X privlačen v kripto skupnosti.

  1. Napoved cene Litecoin 2021-2025
  2. Napovedovanje zvezdne cene 2021-2025 XLM 5 $ možno?
  3. Napoved cene verige 2021–2025 bo POVEZAVA dosegla 100 USD?

4. Trezor

Trezor v kripto svetu ni nov, ima pa zapisano zgodovino in veliko ljudi je zasvojenih z njim. Najbolj osupljivo pri Trezorju je, da podpira vse žetone ERC-20 s popolnim šifriranjem.

Ko je povezan z računalniško napravo, postane aktiven. Pri aktiviranju strojne denarnice morate nastaviti 12-mestno obnovitveno kodo, ki se uporablja za izterjavo sredstev v primeru izgube. Ostala oprema vključuje kodo PIN, zaslon OLED in možnost gesla.

Najboljše zvezdne (XLM) denarnice 2021

5.. KeepKey

KeepKey je poleg Ledgerja in Trezorja še ena znana strojna denarnica. Najboljša je za žetone ERC in podpira široko paleto kovancev.

Oblika embalaže je kul in uporabniki lahko uživajo v izjemni izkušnji, če jo uporabljajo za shranjevanje svojih sredstev. Ne podpira samo žetonov ERC20, temveč tudi večpodprto denarnico strojne opreme. Od vseh uglednih denarnic na trgu, KeepKey je cenejša z vsemi izjemnimi lastnostmi.

Bi radi zaslužili brezplačno kripto? tukaj je naš vodnik za 15+ Bitcoin & Kripto pipe leta 2021 zaslužiti lep znesek satoshi (bitcoin).

Seznam najboljših denarnic ERC20 za shranjevanje žetonov (brezplačno)

Če želite uživati ​​v brezplačnih denarnicah z izjemnimi funkcijami, je v nadaljevanju seznam brezplačnih denarnic za vaše premoženje ERC-20.

6. MyEtherWallet

MyEtherWallet je Ethereum-ov blockchain denarnica, ki je najbolj znana po shranjevanju Ether-a in vseh žetonov ERC-20 s popolno šifrirano varnostjo. To je spletna denarnica, ki vam omogoča neposreden dostop do verige blokov Ethereum. Ta brezplačna denarnica je na našem seznamu priporočenih denarnic za ERC-20.

MEW je pridobil zaupanje kripto skupnosti in je znan po tem, da ponuja dodatne ravni varnosti za vaša digitalna sredstva. Dinamičnemu uporabniškemu vmesniku je zelo enostavno slediti in z zamenjavo lahko enostavno opravite transakcije in pretvorite žetone. Omeniti velja tudi, da je denarnica združljiva s denarnicami strojne opreme, kot je Ledger Nano S. Z MyEtherWallet lahko izvajate transakcije brez povezave po smernicah podjetja. Vendar je ta možnost priporočljiva za profesionalce in ne za začetnike.

Najboljše denarnice Zcash 2021 za shranjevanje vaših kovancev Zcash

7.. MetaMask

MetaMask je spletna brezplačna denarnica, ki deluje kot razširitev za različne brskalnike, kot so Chrome, Opera, Brave in Firefox. Je priljubljena brezplačna spletna denarnica za Ethereum, saj vam omogoča tudi neposreden dostop do verige Ethereum. Vse žetone, izdelane v verigi blokov ETH, lahko shranite v MetaMask.

Gre za denarnico HD, do katere lahko dostopate v vsakem brskalniku s pomočjo semenskega ključa, nastavljenega v času ustvarjanja. Uporabniški vmesnik je integriran, pokritost po vsem svetu pa je na voljo zaradi večjezične podpore. Strojna denarnica Trezor je združljiva z MetaMask do podatkov Trezorjevega računa pa lahko dostopate tudi s spletnim MetaMaskom.

8.. Mist Wallet

Mist Wallet je namizna denarnica, uradno zasnovana za Ether, vsi kovanci pa izvirajo iz verige Ethereum. Denarnico je razvila Ethereumova razvojna skupina že leta 2017 in je še vedno na voljo v beta različici. Deluje v različnih operacijskih sistemih, kot so Mac OSX, Windows in Linux.

Med prenosom denarnice na namizje se bodo podatki shranili v računalnik, vi pa boste nadzorovali vse svoje zasebne ključe. Če želite zagotoviti najvišjo raven varnosti, boste morali v denarnico vstaviti več podpisov. Pošiljanje in prejemanje žetonov ERC-20 traja nekaj sekund. Denarnica za transakcije ne odšteje nobenih stroškov, ampak pristojbino, ki jo zaračunava omrežje pri opravljanju transakcij.

Najboljše ERC20 denarnice za Android (mobilne naprave)

Obstaja veliko aplikacij za denarnice ERC20, nekatere pa si v kriptosvetu pridobijo priljubljenost zaradi svojih presenetljivih lastnosti in vrhunske tehnologije.

9.. Zaupajte denarnici

Zaupajte denarnici podpira Ethereum in vse žetone ERC20, kovane iz blokovne verige Ethereum. Družba Binance jo je kupila julija 2018, poleg tega pa je pozneje dodala še številne druge kovance. Varnostni ključi, shranjeni v vaši napravi, so močan zaščitni sloj pred vdori.

Ker je to zdaj uradna denarnica borze Binance, lahko zlahka trgujete, ker Zaupajte denarnici je združljiv s Kyber Network in Binance DEX. Ko gre za vprašanje anonimnosti, denarnica nikoli ne razkrije vaših podatkov, ampak ostane zasebna. Uporabnikom je na voljo v trgovinah Google Play in App Store.

Najboljše Ripple XRP denarnice 2021

10.. Enjin denarnica

Enjin denarnica je najbolj znana mobilna denarnica za vaše žetone ERC-20, ki so na voljo v Googlu Play in App Store za namestitev. Vendar je v svetu verig blokov nov, vendar je zaradi svojih vidnih lastnosti priljubljen med uporabniki. Podjetje je strankam dodalo tudi različne napredne funkcije, kot so zamenjave za zamenjavo, brskalnik Dapp in možnost QR kode za airdrops.

Enjin denarnica svojim uporabnikom omogoča, da uvozijo digitalna sredstva iz drugih denarnic, vključno z mobilnimi, namiznimi in strojnimi denarnicami. Dvoslojno šifriranje zagotavlja napredne varnostne ukrepe za preprečevanje kakršnega koli kibernetskega napada.

11.. Coinomi

Coinomi je ena najstarejših mobilnih kripto denarnic na trgu, saj je nastala leta 2014. Podpira več kot 17,00 digitalnih sredstev, vključno z vsemi žetoni ERC20. Digitalne kovance je mogoče zamenjati, medtem ko prebivajo na vmesniku Coinomi, saj deluje s kripto borzami, kot sta Changelly in ShapeShift.

Dodatek naprave SegWit olajša transakcije, saj porabijo manj prostora v blockchain omrežju. Varnost je na vrhu, saj zasebni ključi nimajo dostopa do strežnikov, temveč so ti shranjeni v uporabnikovi mobilni napravi. Nastaviti boste morali geslo, ki ga potrebujete vsakič, ko ga želite odpreti Coinomi. V primeru izgube boste na svoj novi naslov vnesli besedno zvezo za obnovitev in celotni podatki se bodo obnovili.

12.. imToken

imToken velja za največjo aplikacijo denarnice na svetu za Ethereum in skoraj 10% transakcij Ethereuma opravijo uporabniki imToken-a. V skupnosti je priljubljen tudi zaradi svoje nelomljive varnosti, saj se od njegove ustanovitve do zdaj ni zgodil niti en manjši hekerski dogodek..

Denarnica v celoti podpira Ethereum in vsa druga digitalna sredstva ERC-20, ustvarjena v blokovni verigi Ethereum, skupaj z možnostjo zamenjave teh žetonov. Osupljiva značilnost imToken-a je, da je združljiv s denarnicami strojne opreme, kot so Ledger, CoolWallet in imKey. imToken je denarnica, dostopna po vsem svetu, ki jo lahko uporabljajo uporabniki več kot 200 držav in regij po vsem svetu.

Kaj je denarnica ERC20?

Denarnica ERC je tista, ki shranjuje vaše žetone ERC-20 za zaščito vaših digitalnih sredstev pred kakršnimi koli napadi kraje. Tako kot druge kriptokovance tudi ERC-jeve žetone shranjuje veliko trgovcev, tako da bo njihova vrednost s časom naraščala. Obstaja veliko denarnic za strojno opremo, ki so združljive z žetoni ERC. Podobno obstajajo tudi najboljše denarnice za mobilne in namizne računalnike na trgu, da vam omogočimo popolno lastništvo sredstev blockchain.

Kaj je najboljša denarnica ERC20?

Vsi vemo, da je denarnic na stotine, a izbira najprimernejših je težka naloga. V ta namen sem opravil obsežne raziskave, tako da boste za svoje premoženje uporabili najboljšo denarnico ERC20. Najboljši je opredeljen glede na njegove značilnosti, ki so naslednje:

  • Izberite denarnico, ki vam omogoča nadzor nad zasebnimi ključi
  • Denarnica mora biti združljiva z vašo napravo
  • Enostaven za uporabo prijazen vmesnik
  • Aktivna ekipa za denarnico
  • Moral bi imeti varnostno kopijo

Zaključek

Predstavil sem vam podroben račun različnih denarnic, da boste lahko dobili vse pomembne informacije o shranjevanju svojih žetonov ERC20. Različni uporabniki potrebujejo denarnice, odvisno od njihovih zahtev, kot so mobilne, namizne in brezplačne denarnice.

Po preverjanju njihove zanesljivosti in varnosti sem našel denarnice. Nekatere denarnice pa so bolj uporabne in zagotavljajo vrhunsko varnost kot druge. Priporočal vam bom uporabo MyEtherWallet in MetaMask za shranjevanje žetonov ERC20.

Pogosto zastavljena vprašanja

1. Ali je združljiva denarnica Coinbase ETH ERC-20?

Denarnica Coinbase podpira kovance Ethereum in nekatere druge kovance ERC-20. Vendar denarnica zaradi nekaterih regulativnih težav ni dodala podpore za vse žetone ERC-20. Priporočljivo je tudi, da denarnice Coinbase Ethereum ne uporabljate za shranjevanje ERC20, saj obstajajo možnosti izgube sredstev.

2. Ali podpira Binance ERC20?

Izmenjava kriptovalut Binance žetonov ERC20 ne podpira. To je zato, ker nobena izmenjava v kripto svetu ne sprejema ERC20.

3. Ali knjiga podpira vse žetone erc20?

Sprva so bili žetoni ERC20 shranjeni samo na Ledgerju, na seznamu pa niso bila dodana vsa sredstva Ethereum blockchain. Pred kratkim je Ledger napovedal polno podporo 1.250 žetonom ERC20. S tem novim objektom lahko uporabniki Ledger Live shranjujejo, pošiljajo in prejemajo sredstva.

4. Ali lahko Ledger Nano pošljem žetone erc20?

Da, žetone erc20 lahko pošljete Ledger Nano iz katere koli denarnice.

5. Ali denarnica Wallet podpira erc20?

Denarnica Trust uporabnikom omogoča shranjevanje Ethereuma in vseh kovancev, ustvarjenih v verigi Ethereum, vključno z ERC20.

6. katere denarnice ne bi smeli uporabljati za shranjevanje erc20?

Ne hodi po denarnicah za izmenjavo, da bi shranil svoja sredstva erc20. Denarnica Coinbase Ethereum lahko na primer povzroči izgubo žetonov.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me