Hoe Ethereum te kopen met een creditcard / betaalpas

Met de stijging van de waarden van cryptocurrencies in 2017, zijn veel valuta’s naar voren gekomen als de best beoordeelde cryptocurrencies vanwege de immense toename van de waarden en de snelle groei in de databases van klanten. Ethereum (ETH) is ook een van die cryptocurrencies die getuige waren van een grote waardestijging. De cijfers laten zien dat het in 2017 een waardestijging van 4000% heeft geregistreerd. Dit hielp het te behoren tot de top drie van cryptocurrencies die over de hele wereld worden gebruikt. De cryptocurrency is ontwikkeld in 2015 en is tegenwoordig een van de meest verhandelde cryptocurrencies ter wereld geworden.

Deze toenemende waarde van de cryptocurrency heeft veel investeerders aangetrokken om in dit token te investeren. Deze investeerders willen het token vrij gemakkelijk kopen met minder kosten. Ze willen ook kunnen koop, verkoop en verhandel de cryptocurrency onderweg. Eerder waren er niet veel platforms om een ​​gebruiksvriendelijke interface te bieden en accepteerden ze alleen de aankoop van cryptocurrencies. Door oude en versleten methoden duurde het langer om geld op uw rekeningen te ontvangen. Nu heeft de mogelijkheid om cryptocurrencies te kopen via creditcards de handel aanzienlijk vergemakkelijkt. Hieronder volgen de platforms waarmee u ETH kunt kopen met uw creditcards.

 1. Changelly Super snel
 2. Coinbase Meest populair
 3. Coinmama Populair

Voor we beginnen:

U heeft een Ethereum-portemonnee nodig voordat u Ethereum koopt.

Als u nog geen portemonnee heeft, lees dan nu hoe u een cryptocurrency-portemonnee kunt krijgen.

We wachten hier op je &# 128521;

1-Changelly

changelly review cryptocurrency

Als je eraan denkt Ethereum kopen met een creditcard, er is geen betere crypto-uitwisseling dan Changelly. Dit komt omdat het veel weinig kosten kost om ETH met creditcards te kopen. Bovendien zijn het registratieproces en de gebruikersinterface van de centrale vrij eenvoudig. Changelly is een in Tsjechië gevestigde crypto-uitwisseling die werd opgericht in 2015. Sindsdien groeit de klantendatabase van de uitwisseling met een constante snelheid. Een van de belangrijkste redenen voor deze snelle groei in de database van klanten is het tarief dat door de beurs wordt geboden voor alle soorten transacties. Deze centrale heeft meer dan 2 miljoen geregistreerde gebruikers

Geen enkele andere beurs ter wereld kan tegen Changelly concurreren als je ethereum met een creditcard wilt kopen. De uitwisseling biedt de mogelijkheid om direct met creditcards te kopen. Nadat u uw betaalmethode via een creditcard heeft ingesteld, kunt u na een bepaalde tijd ethereum kopen. Dit betekent dat mensen die in veel delen van de wereld wonen, ethereum kunnen kopen met een creditcard door in verschillende valuta te betalen. De uitwisseling is ook van de hoogste kwaliteit omdat deze meer dan 140 tokens ondersteunt. Het kost 0,25% kosten voor alle transacties. 

Een ding dat het vermelden waard is over deze uitwisseling, is dat deze werkt via automatische robots die verder zijn gekoppeld aan best beoordeelde platforms. Hieronder volgen de voor- en nadelen van het kopen van ethereum via deze uitwisseling.

LEES Gedecentraliseerde uitwisseling Uniswap nadert de volgende vijf miljoen UNI Airdrop

PROS

 • Bedrijfsactiviteiten op grote schaal met enorme databases van klanten.
 • Ondersteunt meer dan 35 valuta’s en 140 crypto-tokens.
 • Het biedt concurrerende wisselkoersen.
 • Het maakt het mogelijk om te kopen, verkopen en verhandelen.
 • Eenvoudige en gemakkelijk te gebruiken gebruikersinterface.
 • Het biedt de mogelijkheid om te kopen met creditcards / betaalpassen.
 • Partnerships aangaan met grote en gereputeerde bedrijven zoals Jaxx, Poloniex, enz.
 • De overboekingssnelheid is vrij snel.

Nadelen

 • Betekent hogere kosten voor de directe aankoop van cryptocurrencies via fiat-valuta’s.

Lees ook: Stap voor stap handleiding om cryptocurrency te kopen met Changelly

changelly munt kopen

2-Coinbase

coinbase cryptocurrency

Als u in Europa of Amerika en willen investeren in ethereum, Coinbase zou uw voorkeur moeten hebben. Dit komt omdat de beurs de laagste tarieven biedt in heel Europa en Amerika. Deze crypto-uitwisseling werd in 2012 opgericht in San Francisco, de VS. In een periode van 6 jaar heeft de website veel klanten aangetrokken door bonussen aan te bieden. De beurs heeft zijn activiteiten uitgebreid in meer dan 32 landen over de hele wereld. Het maakt het ook mogelijk om ethereum te kopen, verkopen en verhandelen met fiat-valuta’s.

Onlangs heeft de beurs ook gezorgd voor de faciliteit van cryptocurrencies kopen via creditcards. Als u via deze uitwisseling ethereum met een creditcard wilt kopen, moet u een vast bedrag van 3,99% transactiekosten betalen. De uitwisseling heeft de voorkeur van beleggers vanwege de hoge liquiditeit. Hieronder volgen de voor- en nadelen van het kopen van ethereum via deze crypto-uitwisseling.

PROS

 • Het biedt de maximale kooplimieten.
 • Het biedt ook bonussen bij aankoop ter waarde van $ 100.
 • Zorg voor enorme databases van klanten.
 • Beschikken over een veel hogere liquiditeit.
 • Ondersteunt veel crypto’s en fiat-valuta’s.
 • Zorg voor een eenvoudige en aantrekkelijke gebruikersinterface.
 • Accepteert betalingen via verschillende methoden.
 • Neemt een minimumtarief voor het kopen van ethereum via een creditcard.

READ Rusland bereidt zich voor om Crypto te verbieden als betalingsmiddel – Rapport

Nadelen

 • Houdt geldoverdrachten en uitgaven bij.
 • Ethereum kopen met betaling via bankrekeningen kost veel tijd.

Lees ook: Stapsgewijze handleiding om cryptocurrency te kopen met Coinabase

ga aan de slag met crypto

3-Coinmama

koop bitcoin coinmama

Coinmama is de meest gebruikte crypto-uitwisseling over de hele wereld. Deze in Israël gevestigde crypto-uitwisseling is actief in bijna alle landen van de wereld. Het heeft een database van meer dan 2.00.000 klanten. Als u een groot aantal ethereum-tokens wilt kopen, moet u deze exchange gebruiken, omdat deze hogere aankooplimieten biedt dan alle andere crypto-exchanges ter wereld. De gebruikers kunnen via deze uitwisseling $ 5000 aan ethereum kopen. Vanwege nevenactiviteiten over de hele wereld accepteert de beurs ook een groot aantal lokale valuta voor het kopen van ethereum.

Hier is een ding heel belangrijk om te vermelden dat je in een maand geen ethereum-tokens met een waarde van meer dan $ 20.000 kunt kopen. Voor alle soorten transacties is een iets hogere vergoeding van 6% vereist. De database van de klanten van de beurs groeit snel vanwege activiteiten over de hele wereld. Hieronder volgen de voor- en nadelen van deze crypto-uitwisseling.

PROS

 • Veel mooie en gebruiksvriendelijke interface.
 • Heeft een bedrijf in bijna alle landen van de wereld, op een paar na.
 • Accepteert betalingen in veel lokale valuta.
 • Biedt om ethereum te kopen via creditcards.
 • Het biedt hogere kooplimieten dan alle andere beurzen.
 • Het biedt veel beveiligingsfuncties.

Nadelen

 • Betekent hogere transactiekosten.
 • Het ondersteunt de verkoopfaciliteit voor cryptocurrency niet.

Lees ook: Stap voor stap handleiding om cryptocurrency te kopen met Coinmama

aan de slag munten

Gevolgtrekking

Samenvattend kunnen we zeggen dat al deze crypto-uitwisselingen van topkwaliteit zijn en verschillende faciliteiten bieden voor de investeerders. Al deze bieden een goede 24/7 klantenondersteuning in geval van problemen. De liquiditeit van deze beurzen is hoger dan die van andere kleine beurzen. Deze ondersteunen ook veel cryptocurrencies en accepteren betalingen in verschillende fiat-valuta’s.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me