Hoe Tron Coin (TRX) te mijnen in 2021

Het ontginnen van de Tron Blockchain is onmogelijk, maar dit betekent niet dat je in Tron niet betaald kunt worden voor de mijne. Mijnbouw hiervoor is gewoon een kwestie van een computer gebruiken om met succes een andere munt te hashen, en de mijnbouwpool zal de conversie op de backend uitvoeren en u uitbetalen, ook al gebruikt Tron Proof Of Stake POS als de consensusmethode. Dus met een beetje inmenging door tussenpersonen, kunt u direct een mijnbouwpool mijnen en worden betaald in Tron TRX.

Notitie: Alleen munten die Proof Of Work POW gebruiken, kunnen worden gewonnen. Mijnbouwvermogen kan worden verhuurd of verkocht aan derden die winst willen maken of een netwerk willen aanvallen. Vandaag gaan we verkennen Tron-Mining.com.

Laten we zonder verder oponthoud aan de slag gaan en kijken of we voor TRX moeten minen?

hoe tron ​​te minen

https://pbs.twimg.com/media/ET8FJQ0UEAIs_lv?format=jpg&naam = groot

SNELGIDS: Hoe TRON te mijnen

1. Bereid uw GPU voor op mijnbouw. Installeer de nieuwste stabiele stuurprogramma’s vanaf de officiële site.

2. Download en installeer een TRON-portemonnee. Krijg uw portefeuilleadres; dit zal dienen als een gebruikersnaam bij de mijnbouwpool van Tron-mining.

3. Download Claymore miner en installeer de software. Het beveiligingssysteem van uw computer kan het programma als een virus bestempelen. Dit is een vals positief.

4. Configureer de start.dat Configure mining pool en voer uw TRON wallet-adres in als uw gebruikersnaam.

5. Dubbelklik op start.dat om te beginnen met minen.

Bezoek de Tron-Minig-site

Tron Mining ASIC- en GPU-vergelijkingstabel

Tron Mining ASIC- en GPU-vergelijkingstabel

ASIC Miners GPU Miner
TRON ASIC Mijnwerkers TRON GPU-mijnwerker
Gespecialiseerd gebruik kan niet worden hergebruikt voor andere functies De CPU kan eenvoudig worden hergebruikt voor andere functies, zoals gamen, afbeeldingen en videobewerking
Energiezuinig in vergelijking met GPU-miners Minder energiezuinig in vergelijking met ASIC-mijnwerkers

Lagere inruilwaarde door beperkt gebruik

Hogere inruilwaarde door meervoudig gebruik van GPU
Heeft meestal zijn eigen mijnbouwpools Gebruikt meestal miningpools van derden
Gemakkelijker in te stellen en te optimaliseren Maakt een zekere mate van setup mogelijk om te optimaliseren

Tron portemonnee

Tron is een gevestigde munt, het opslaan van TRX is geen probleem met de veelheid van portemonnees beschikbaar. Het enige dat we adviseren, is altijd een hardware wallet gebruiken en een knooppunt voor validatie van transacties.

Herinnering \ Tips:

Maak altijd een back-up van uw portemonnee, seed-zin en wachtwoord op meerdere locaties. Je weet nooit wanneer een ramp toeslaat. Het volgen van deze best practice kan u echt enkele ongelukkige financiële verliezen besparen.

Hoe Tron te mijnen

Tron Mining – Hoe Tron te mijnen

Zoals hierboven vermeld, kun je de Tron-blockchain niet minen en betaald worden in TRX. U kunt echter de Ethash-, RandomX- en X16Rv2-algoritmen minen met de Tron-Mining mijnbouwpool en wordt betaald in TRX voor uw bijdrage aan het netwerk, dat is voor elke succesvolle blokkering van de poolmijnen.

Om te minen en betaald te worden in TRX, heb je een computer met een grafische kaart of meerdere grafische kaarten nodig, of helemaal tot aan een speciale mijnbouwinstallatie of -platforms met elk 6-12 grafische kaarten. Laten we, voordat we zover komen, eens kijken naar de instellingen en wat u nodig heeft.

Hoe Tron te mijnen

Claymore Miner gebruiken om TRX te maken

We gebruiken Claymore Miner graag als onze standaard mijnsoftware en kiezen ervoor om het waar mogelijk te gebruiken vanwege het gebruiksgemak en de betrouwbare operationele prestaties. Het is een eenvoudig plug-and-play-programma dat zich bezighoudt met het efficiënt mijnen.

Eerst moet u het Claymore Mijnbouwsoftware, de software is beschikbaar voor zowel Linux als Windows.

Wanneer u de installatie uitvoert, moet u rekening houden met de installatiemap, een over het algemeen goede vuistregel voor speciale mining-rigs is om de Claymore Miner-installatiemap rechtstreeks op het bureaublad te plaatsen..

U moet het start.dat-bestand openen en bewerken, dat de werknemer vertelt welke munt en algo hij moet delven, bij welke pool hij zich moet aansluiten en waar hij de mijnbeloningen naartoe moet sturen. Als een van deze variabelen is uitgeschakeld, zal de Claymore Miner niet werken zoals verwacht, door simpelweg elektriciteit te verspillen en ondermaatse inkomsten te genereren. Het volgende dat we moeten beslissen, is welke mijnbouwpool we moeten gebruiken.

hoe Tron te mijnen

Tron Mining Pool

De enige mijnbouwpool die we konden vinden was Tron Mining. Hoewel dit een beperking is, is het echt niet zo erg, het is een directe methode om TRX te delven en te verdienen. Andere methoden vereisen geen KYC en zijn mogelijk goedkoper, afhankelijk van de conversieratio’s.

Voordat we dat konijnenhol ingaan, laten we op het goede spoor blijven en de mijnbouwpool Tron-Mining onderzoeken. Tron-mining is supereenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Ze zijn zo eenvoudig zelfs uitgebreid met 40 niet-mineable en mineable crypto-activa op onmeinbaar.

Tron-Mining is eenvoudig te gebruiken en biedt 3 mining-algoritmen Ethash, RandomX, en X16Rv2.

Ethash is meer geschikt voor ASIC-mijnwerkers, terwijl u GPU-mijnwerkers kunt gebruiken, ze zijn in het nadeel omdat ProgPow is kapot en werkt niet zoals het hoort. Dit probleem kan morgen worden verholpen. Om te mijnen met Ethash, je zou de Claymore-directory openen en start.dat openen in kladblok, en dan de regel die begint met EthDcrMiner64.exe in start.dat hiermee zoeken en vervangen;

./EthDcrMiner64.exe -epool ethash.tron-mining.com:3333 -ewal YourTRXAddress.YourWorkerName -epsw x -allpools 1

De volgende Algo is RandomX. Dit is een CPU-gebaseerde algo, de meest populaire munt die wordt gedolven, is XMR of Monero. Ze gebruiken de mijnen xmrig met de volgende instellingen. U moet uw werknemer instellen met de volgende configuratie;

./xmrig.exe -o rx.tron-mining.com:3333 -a rx -u YourTRXAddress.YourWorkerName

Hoewel xmrig eenvoudig is, zijn er een paar instellingen die u kunt aanpassen, zoals diff, die kunnen worden ingesteld vanaf +50000; het onderstaande voorbeeld is een voorbeeld van +60000;

YourTRXAddress.YourWorkerName + 60000

maar ze ondersteunen de parameter -p of het argument momenteel niet.

De laatste algo is X16Rv2 en gebruikt door RVN Ravencoin, dit is een FPGA domineerde algo, en het is slechts een kwestie van tijd voordat ASIC’s terugkeren. Om te minen met X16Rv2 moet je T-Rex en het opzetten van de mijnwerker met de volgende parameters;

./t-rex.exe -o x16rv2.tron-mining.com:3333 -a x16rv2 -u YourTRXAddress.YourWorkerName -p x

Voor meer informatie over Tron-Mining, kun je hun Reddit uitleg. Hoewel het misschien een goed idee lijkt om meer dan één van deze programma’s tegelijkertijd uit te voeren, doe dat niet. Uw GPU’s of CPU’s kunnen slechts één proces efficiënt uitvoeren. Als u er meer dan één uitvoert, wordt uw machine langzamer en krijgt u minder hashkracht, niet meer.

hoe Tron te mijnen

Tron-mijnbouwcalculator

Nu je aan de slag bent, zou dit een goed moment moeten zijn om wat wiskunde te doen en te zien wat je genereert van al het harde werk. We gebruiken WhatToMine graag, maar dat is niet aan te raden, aangezien we niet direct een munt delven, en voor elk van deze algoritmen kan een willekeurig aantal munten worden gewonnen. Dit wordt allemaal gecontroleerd door Tron-Mining.

Het hele proces is precies zoals mijnbouw met NiceHash. Tron-Mining heeft een ingebouwde rekenmachine die uw beloningen zal berekenen.

Bekijk eenvoudig het door u gekozen mijnprogramma voor de hash-kracht van elk van uw grafische kaarten.

Elke GPU heeft een nummer ernaast, als u er meer dan één gebruikt, tel deze nummers dan bij elkaar op. Sluit het gecombineerde nummer rechtstreeks aan op de sectie, die uw beloning zal berekenen. Dit geeft u 2 berekeningen voor uw mijnbouwoperatie. Een voor de dagelijkse inkomsten en een andere voor de maandelijkse inkomsten.

Zorg ervoor dat u de juiste algo berekent, aangezien elk verschillende winsten zal genereren, kiest u Ethash, RandomX en X16Rv2. Informatie over het mijnbouwprogramma en bijbehorende argumenten zal ook zichtbaar zijn. Welk nummer je ook krijgt, de helft. Dat zou je moeten verdienen, hierbij is ook geen rekening gehouden met elektriciteitskosten.

Hiervoor zouden we WhatToMine moeten gebruiken. Hoewel dit niet nauwkeurig is, kan het u een idee geven van uw elektriciteitsverbruik. Ethash, RandomX, en X16Rv2 hebben elk hun eigen kosten, afhankelijk van de opstelling van uw computer of mijnbouwinstallaties.

hoe Tron te mijnen

Mijnbouw Tron

Als je merkt dat je verlies lijdt, is dat ongeveer de mijnbouw. Het zou helpen als u een concurrentievoordeel zou hebben om op een zinvolle manier betrokken te zijn bij cryptocurrency-mijnbouw. De elektriciteitskosten zullen alle nieuwkomers absoluut verpletteren, laat staan ​​de opstartkosten van nieuwe machines.

Er is een andere manier om te mijnen en Tron te krijgen met extra stappen. We zouden het aanbevelen NiceHash voor deze aanpak, zoals Tron-mining, zullen ze automatisch zorgen voor wat er wordt gedolven dat je nodig hebt om je miners naar hen te leiden. Ze betalen uit in Bitcoin of BTC.

Zodra u uw BTC heeft, kunt u Poloniex om uw BTC naar TRX te converteren. Poloniex biedt een KYC-alternatief, net als mijnbouw.

Hoe Tron te mijnen – Conclusie

Hoewel we Tron-Mining graag gebruiken, zijn ze voor sommige mensen misschien iets te gedecentraliseerd. Zelfs als ze de winkel zouden willen sluiten en de oplichting van de gemeenschap zouden willen beëindigen, zou dit echt niet het einde van de wereld zijn. In het slechtste geval zou dit resulteren in 2 dagen downtime (onbetaalde arbeid) voor de arbeiders van de mijnbouwpool.

We hebben vertrouwen in de diensten van Tron-Mining, maar we gebruiken nog steeds liever NiceHash. Mijnwerkers zijn gewoontedieren. We zouden geïnteresseerd zijn in het testen van onMineable meer, volledig kijken naar meer van de poolhulpprogramma’s. Hoewel we denken dat het uitbetalen in niet te minderen munten een verkoopgimmick is, is het een tamelijk coole truc die we willen exploiteren in plaats van in de toekomst handelskosten aan een beurs te betalen..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me