Hoe u grote hoeveelheden Bitcoin kunt uitbetalen

Het is je gelukt om in 2010 een paar honderd bitcoins te kopen, toen ze praktisch waardeloos waren en nu kijken naar meer dan twee miljoen dollar aan digitale valuta. Nu ligt uw eigen luxe appartement, auto of misschien zelfs privé tropisch eiland binnen handbereik, maar u vraagt ​​zich af hoe u grote hoeveelheden bitcoin kunt verzilveren. In deze cryptogids zullen we proberen enig licht te werpen op dit probleem dat we allemaal zouden willen hebben.

Hoe u snel grote hoeveelheden Bitcoin kunt uitbetalen

De enige beste manier om grote hoeveelheden Bitcoin te verzilveren, is door middel van een zogenaamde OTC-transactie (over-the-counter). Een OTC-transactie vindt plaats wanneer een particuliere koper en een particuliere verkoper door een tussenpersoon met elkaar zijn verbonden om de ruil te vergemakkelijken. De tussenpersoon fungeert als de vertrouwde tussenpersoon die het geld en de Bitcoin als eerste ontvangt, dus geen van beide partijen wordt misbruikt. Wanneer de tussenpersoon de aanbetalingen van een van beide partijen ontvangt, faciliteren zij het verhuizen.

Eigenlijk hebben we bij Crypto Coin Society veel van deze deals gefaciliteerd met onze netwerk van particuliere kopers. Als u gematcht wilt worden met een van onze particuliere kopers dan klik op de onderstaande knop om het aanvraagformulier in te vullen en we nemen contact met u op om u te helpen bij het faciliteren van een OTC-transactie om eenvoudig elk bedrag aan Bitcoin te laten uitbetalen.

Dingen om over na te denken voordat u bitcoin uitbetaalt

Er zijn een paar dingen die u moet overwegen voordat u bitcoin uitbetaalt, vooral in grote bedragen. U moet nadenken over:

  1. – Crypto-uitwisselingslimieten
  2. – Bankbewegingen
  3. – Belastingen
  4. – De beste manier om bitcoins te verzilveren

Laten we ze allemaal aanpakken.

Opnamelimieten op crypto-uitwisselingen

De meeste crypto-uitwisselingen stellen limieten aan het bedrag dat gebruikers elke dag mogen opnemen. Deze limieten kunnen zo laag zijn als een paar duizend dollar of ze kunnen veel hoger zijn. De opnamelimiet van Coinbase is bijvoorbeeld 10.000 USD per dag. Voor Kraken is de limiet 5.000 USD per dag in cryptovaluta op niveau 1 (opnames van Fiat-valuta zijn niet beschikbaar voor dit niveau). Doorgaans kunt u met crypto-uitwisselingen uw opnamelimieten verhogen door uw accountniveau te upgraden. Het upgraden van een Kraken-account naar niveau 2 maakt bijvoorbeeld fiat-opnames mogelijk (tot 100.000 USD per dag) en verhoogt de dagelijkse crypto-opnamelimiet tot 500.000 USD.

Hoe u grote hoeveelheden bitcoin kunt verzilveren

Als u een grote hoeveelheid bitcoin gaat uitbetalen, zorg er dan voor dat uw opnamelimieten dat bedrag aankunnen. Als alternatief kunt u zich uit verschillende beurzen terugtrekken in plaats van slechts één. Aangezien het upgraden van uw account betekent dat u de uitwisseling van meer persoonlijke informatie moet voorzien, kunnen gebruikers die anoniem willen blijven, de voorkeur geven aan deze laatste optie.

Ongebruikelijke bewegingen van bankrekeningen

Het witwassen van geld is een ernstig probleem. Stel dat u al een tijdje uw bankrekening heeft, een saldo van een paar honderd dollar per keer heeft en plotseling een zeer grote overboeking ontvangt. Genoeg om een ​​klein tropisch eiland te kopen. Het is begrijpelijk dat uw bank enkele vragen voor u heeft. Ze kunnen zelfs uw account blokkeren totdat u bevredigende antwoorden kunt geven over waar dat geld vandaan komt.

Er is echt geen manier om dit te omzeilen, behalve om met uw bankmanagers te praten voordat u de storting doet. Laat hen weten dat u een ongewoon grote hoeveelheid geld zult ontvangen en leg uit waar dit geld vandaan komt. Als u ze ervan kunt overtuigen dat het geld op legale wijze is verkregen, kunnen ze het goed vinden. Als de bank, na u te hebben gehoord, besluit om de storting niet te accepteren (sommige banken weigeren absoluut stortingen te accepteren die verband houden met de handel in cryptocurrency), dan heeft u misschien geen andere keus dan een rekening te openen bij een andere bank..

Zorg ervoor dat u uw belastingen op bitcoin-inkomsten betaalt 

Richard Nixon kwam natuurlijk in de problemen. Maar het was niet fiscaal gerelateerd. De waarheid is dat het ontvangen van grote hoeveelheden geld betekent dat u meer belasting moet betalen, of dat geld nu uit cryptohandel komt of niet. Ervan uitgaande dat u niet de volgende Al Capone wilt zijn, moet u zich zeker melden en uw belastingen betalen.

Het aangeven en betalen van uw belastingen is een algemeen advies, maar de belastingwetten kunnen sterk verschillen, afhankelijk van uw land of regio. U moet een accountant of advocaat raadplegen die gespecialiseerd is in belastingen. Beter nog, een advocaat of belastingaccountant die bekend is met of gespecialiseerd is in crypto-belastingen. Elk van deze specialisten kan u misschien helpen uw geld legaal te storten met lagere belastingtarieven, wat de kosten die zij u zeker in rekening zullen brengen meer dan goed zou moeten maken..

De beste manier om bitcoin te verzilveren

Er zijn verschillende manieren om Bitcoin om te zetten in fiatvaluta. Het selecteren van de beste manier voor u hangt ervan af of u bitcoins anoniem in contanten wilt omzetten. Er zijn twee algemene methoden om bitcoin om te zetten: op een beurs of buiten een beurs.

  • Op uitwisseling: crypto-uitwisselingen bieden het voordeel van snelle, betrouwbare en veilige transacties. Sommige van deze beurzen handelen in fiat-valuta’s en stellen u in staat om uw bankrekening te koppelen, zodat u direct kunt opnemen. Om de opnamelimieten echter te verhogen tot een bereik dat geschikt is voor grote hoeveelheden bitcoin, moet u persoonlijke informatie verstrekken, wat de anonimiteit in gevaar brengt. Slippage kan ook een probleem zijn bij het verzilveren op de beurs.
  • Buiten de beurs: dit soort handel vindt rechtstreeks plaats tussen twee mensen. Er zijn twee kleine variaties op deze methode: de ene is om te handelen met een over-the-counter (OTC) -makelaar en de andere is peer-to-peer (p2p) -handel. In beide gevallen handelt u rechtstreeks met een persoon. Het verschil is dat de eerste een professionele cryptohandelaar is, terwijl de laatste dat niet is. Handelen buiten de beurs maakt een grotere mate van anonimiteit mogelijk, maar u moet heel voorzichtig zijn met wie u handelt. Dezelfde anonimiteit die u beschermt, biedt ook een beschermingslaag aan oplichters die mogelijk achter uw bitcoin aan zitten.

Onlangs is een derde optie aan populariteit gewonnen en sommigen zeggen dat dit de toekomst van cryptohandel is. Deze derde optie probeert het beste van twee werelden te bieden: de snelheid en veiligheid van handel op de beurs met de anonimiteit van opties buiten de beurs. Dit alternatief is om een ​​gedecentraliseerde peer-to-peer-uitwisseling te gebruiken. Deze uitwisselingen werken op dezelfde manier als p2p-markten. Hieronder wat meer hierover.

Laten we aannemen dat u bereid bent door te gaan met uw uitbetaling. U heeft al toestemming van uw bank gekregen, een advocaat of accountant geraadpleegd en bent klaar om het geld te rapporteren en uw belastingen te betalen voordat u met pensioen gaat naar Frans-Polynesië.

Hoe u grote hoeveelheden bitcoin op de beurs kunt verzilveren

U moet eerst een crypto-uitwisseling selecteren die handelt in fiat-valuta. Kraken, Coinbase en Bitstamp behoren hiervoor tot de meest populaire opties. U moet zich aanmelden voor een account als u er nog geen heeft en deze verifiëren tot het niveau dat nodig is om het gewenste bedrag op te nemen. U kunt zelfs besluiten om geen genoegen te nemen met slechts één van deze uitwisselingen, maar uw bitcoins over twee of meer te verdelen en tegelijkertijd uit alle uitwisselingen terug te trekken. Hiermee kunt u de dagelijkse opnamelimieten van elke uitwisseling toevoegen.

beste manier om bitcoins te verzilveren

Nadat u uw account (s) heeft aangemaakt, kan het zijn dat u een geldstorting moet doen voordat u geld kunt opnemen. Als dit het geval is, doe dat dan. Zelfs een kleine hoeveelheid is voldoende. Zelfs als dit niet vereist is, kan het een goed idee zijn om ervoor te zorgen dat de link naar uw bankrekening correct is ingesteld.

Zodra alles is ingesteld en klaar voor gebruik, stuurt u uw bitcoins naar uw uitwisselingsportefeuille. Nadat ze daar zijn, neemt u het gewenste bedrag op uw bankrekening op en wacht u tot het geld verschijnt. Houd er rekening mee dat het een tot vijf dagen kan duren voordat het geld beschikbaar is.

Hoe u grote hoeveelheden bitcoin buiten de beurs kunt verzilveren

Als u een mate van anonimiteit nodig heeft die crypto-uitwisselingen niet bieden, of als hun kosten te hoog zijn of als het opnameproces te traag is, dan wilt u buiten de beurs gaan.

Als u liever handelt met een OTC-makelaar, zult u merken dat deze niet precies in de gele pagina’s worden vermeld. Dit zijn mensen die mogelijk regelmatig betrokken zijn bij transacties van meerdere miljoenen dollars, dus ze hebben de neiging om rustig te blijven. Maar als uw advocaat of accountant een specialist is in cryptohandel, kunnen zij u wellicht enkele namen voorstellen.

Als uw buitenbeursoptie een p2p-marktplaats is, zijn Localbitcoins en Paxful de meest populaire plaatsen. Beide markten zijn actief in bijna elk land ter wereld en werken op dezelfde manier.

Om uw bitcoins op localbitcoins te verkopen, moet u eerst een account aanmaken. Nadat het account is aangemaakt, moet u enkele persoonlijke informatie verstrekken, zodat het proces niet volledig anoniem zal zijn, maar u hoeft niet zoveel details op te geven als bij crypto-uitwisselingen.

Nadat alles is ingesteld, moet u op de markt zoeken naar een persoon die aanbiedt om de hoeveelheid bitcoin te kopen die u wilt verkopen. Zodra u er een heeft gevonden, stuurt u ze een handelsverzoek en localbitcoins stuurt ze een melding.

Zodra uw handelsverzoek is geaccepteerd, stuurt u uw bitcoins naar localbitcoins en zij houden ze in bewaring. Dat betekent dat u tijdelijk geen tokens zult hebben, maar uw koper ook niet. Zodra u uw fiat-valuta heeft ontvangen (op uw bankrekening, PayPal of andere methoden), stelt u localbitcoins op de hoogte en pas daarna worden de tokens naar de portemonnee van uw koper gestuurd.

Hoe zit het met de derde optie?

De laatste optie voor het verzilveren van uw bitcoins is om een ​​gedecentraliseerde peer-to-peer-uitwisseling te gebruiken. Op dit moment is Hodl Hodl de meest functionele van deze uitwisselingen. Deze beurzen werken op dezelfde manier als p2p-marktplaatsen zoals Paxful en Localbitcoins, met twee belangrijke verschillen. Allereerst, in plaats van dat de uitwisseling zelf uw tokens in escrow houdt, wordt een multi-sig smart contract gemaakt en wordt de escrow daar vastgehouden. Ten tweede kunt u ervoor kiezen om al dan niet persoonlijke informatie te verstrekken. Met andere woorden, op deze platforms kan handelen volledig anoniem zijn. De leercurve is iets steiler dan op p2p-markten, en deze uitwisselingen hebben nog niet veel gebruikers. Maar sommige experts zeggen dat de toekomst van cryptohandel op dit soort uitwisselingsdiensten zal liggen.

Ten slotte…

Dat rondt het af over hoe je grote hoeveelheden Bitcoin kunt verzilveren. Het is zeker mogelijk om miljoenen dollars aan bitcoin te verzilveren, en er zijn verschillende manieren om dit te bereiken, afhankelijk van uw behoefte aan snelheid, veiligheid en anonimiteit. Vergeet niet om eerst met uw bank te praten om het groene licht voor de transactie te krijgen, en om een ​​advocaat of accountant te raadplegen die deskundig is op het gebied van belastingwetten op het gebied van cryptovaluta. Rapporteer uw vermogen, betaal uw belastingen en geniet ervan. Tot slot, als je dit artikel nuttig hebt gevonden en uiteindelijk Morakorako Island hebt gekocht, denk er dan over om me uit te nodigen voor een weekend!

Laat het me weten in de comments als je vragen hebt!

Lees meer: ​​Altcoins kopen met USD

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me