Waar Kin Coin (KIN) direct te kopen: [Volledige handleiding voor beginners]

In dit artikel zal ik het hebben over een van de populaire cryptocurrency-projecten die begin / medio 2016 zijn ontstaan: KIN Coin, de geschiedenis, functies en waar Kin-munten te koop zijn.. 

Wat is een Kin-munt?

Waar Kin Coin kopen

De kin-munt is een sociaal netwerk en een munteenheidtoken voor berichten, ontwikkeld door en eigendom van een in Canada gevestigd miljard dollar gevestigd technologiebedrijf – Kik Interactive Inc., dat is gebouwd op de blockchain-technologie met als belangrijkste functie de overdracht van waarde tussen gebruikers..

De kin-munt staat vermeld op CMC – CoinMarketCap, de meest algemeen aanvaarde site voor cryptomarktkapitalisatie. Volgens coinmarketcap.com wordt Kin gebruikt als geld binnen een digitaal ecosysteem van consumententoepassingen en -diensten. Kin-munten komen in omloop via een incentivemodel dat de Kin Rewards Engine of “KRE” wordt genoemd en die de ontwikkelaars beloont die boeiende gebruikerservaringen met Kin creëren op basis van hun engagementen.. 

Momenteel heeft het een marktkapitalisatie van $ 3.322.405 en een 24-uurs handelsvolume van $ 225.958 met een totale voorraad van 10 biljoen Kin-munten, waarvan er momenteel 1.214.839.705.290 Kin-munten in omloop zijn. De huidige prijs is $ 0,000003 voor 1 Kin-munt, en het is de prijs die al een tijdje veerkrachtig is gebleven tegen neerwaartse trends. 

Kin is gebouwd om betere betrokkenheid bij digitale netwerken of gemeenschappen te stimuleren en de overdracht van waarde tussen leden van dergelijke gemeenschappen mogelijk te maken, hoe klein het bedrag ook is. Het doel van Kin-munt, de Kin-ontwikkelaars en -gemeenschap / -gebruikers, is om geld te verdienen aan digitale gemeenschappen. 

Wat is Kin Coin

Tientallen apps voor zowel iOS- als Android-telefoons zijn al verbonden met het Kin-ecosysteem, waardoor activiteiten in dergelijke apps boeiender en bevredigender worden naarmate de gemeenschap nu inkomsten genereert. Waarde kan eenvoudig van de ene gebruiker naar de andere worden overgedragen. 

Voorbeelden van deze apps zijn; Kinny en Dichtbij onder de categorieën Communicatie en Sociaal, Speed ​​Genius en PeerBet onder de categorie gaming voor iOS-apparaten, PauseFor onder de categorie Gezondheid en fitness en de populaire Madlipz onder de categorie Nieuws en entertainment voor iOS. Andere apps met Android zijn Kinit, Drump Dance, City Routes, Castle Rush AR, Uwe, Kimeo, KinFit, King VPN, Wicrypt, Syngli, Feiten over de hele wereld, enz.. 

In een paar woorden, het Kin Coin-crypto-netwerk / -community is gebouwd als een ecosysteem van applicaties die Kin Coin gebruiken als een medium voor de uitwisseling van waarde tussen zijn gebruikers. Op dit moment weet ik dat je vraag is waar je Kin-munt kunt kopen.

Het Kin-project werd voor het eerst gelanceerd op de Ethereum-blockchain als een ERC20-enabled token. Na de ICO en een paar andere ontwikkelingen en toevoegingen, kondigden de Kik-ontwikkelaars hun intenties aan om de Kin-tokens om te wisselen naar het Stellar blockchain-ecosysteem in samenwerking met Changelly. 

Andere partnerschappen die het Kin-project heeft gehad, zijn onder meer een partnerschap met Shopify als een van de manieren om betalingen te ontvangen en met Freewallet toen het hun officiële portemonnee werd om de Kin-munten tijdens en na de ruil op te slaan.

Is Kin Coin uw alternatief

Hoe werkt de Kin Blockchain?

Kin is geen munt in de zuivere definities van een gemiddelde cryptomunt, aangezien het niet het eigen digitale activum van de blockchain is. In tegenstelling tot andere cryptoprojecten is Kin een apart applicatie-ecosysteem, maar gebouwd op de fundamenten van twee verschillende blockchain-ecosystemen. Kin is gebouwd om zich te concentreren op het monetariseren van de digitale wereld, waarde te hechten aan dingen zonder enige schijnbare inherente fiat-waarde zoals abstracte digitale goederen en diensten, memes, thema’s, stickers, gamekarakters, arsenaal of wapens, andere unlockables in de verschillende applicaties, enz. Ik weet dat je nog steeds wilt weten waar je Kin-munten kunt kopen, wacht erop. 

Kik Tech gebruikt Kin niet alleen voor hun apps (ze zijn slechts de controleknop van het project), Kin is een gedecentraliseerde valuta in een ecosysteem van gecentraliseerde apps die eigendom zijn van verschillende ontwikkelaars. 

Hoe Kin te verdienen

Met behulp van de verschillende apps die zijn verbonden met het Kin-ecosysteem, kan men Kin verdienen door beloond te worden voor waardecreaties. Met zijn KRE – Kin Rewards Engine, wordt Kin opgeblazen door waardecreatie en beloont daarmee ontwikkelaars van apps in het ecosysteem die continu nieuwe ervaringen en functies in hun apps creëren om de betrokkenheid en het transactievolume in Kin te vergroten door middel van interactie tussen gebruikers. Deze KRE keert elke dag een vast bedrag aan Kin uit en verdeelt dit proportioneel over elke app in het Kin-ecosysteem op basis van het transactievolume en de engagementen die ze die dag konden genereren.. 

Hoe Kin Coin te verdienen

Dus net als Steem, Streamit, BAT, enz., Kun je Kin gemakkelijk verdienen door een paar van de apps te downloaden die zijn verbonden met het Kin-ecosysteem waarin je geïnteresseerd bent en door te communiceren met andere gebruikers erin.. 

Over de Kin-blockchains, onthoud dat ik eerder sprak over Kin die begon als een ERC20-token onder het Ethereum blockchain-ecosysteem, waar het zijn specifieke kenmerken van hoge liquiditeit, eersteklas beveiliging en decentralisatie benut. Kin heeft ook de geweldige blockchain gesplitst om een ​​schaalbare, snelle en kostenloze blockchain te creëren. Dus ik stel dat Kin op zijn ecosysteem draait – het Kik-ecosysteem, samen met dat van stellar en Ethereum. Nu wil je nog steeds weten waar je Kin Coins kunt kopen? Natuurlijk weet ik dat je dat doet! 

Is Kin Coin Legit?

Het Kin-project is een van de cryptoprojecten in zijn soort met iets minder beschuldigende vingers vanuit de hoek van de belanghebbenden. In 2017 voerde Kik een ICO uit – Initial Coin Offering aan het grote publiek, waarin hij naar verluidt verklaarde dat het een vorm van investering in digitale activa was en binnen enkele seconden werd verhoogd tot $ 100 miljoen, wat in het record staat als een van de grootste en snelste ICO-verkopen. De problemen begonnen toen de Securities and Exchange Commission, SEC., Van de VS de Kik Corporation klaagde voor het uitvoeren van de ICO van $ 100 miljoen, omdat de ICO niet eerst bij hen was geregistreerd volgens de Amerikaanse investeringsregels van de SEC., En het daardoor bestempelde als een illegale activiteit. Maar maakt dit alleen dat het Kik-project – Kin een zwendelproject is? Jouw gok is even goed als die van mij. 

Is Kin een scam?

Kik Interactive Inc. diende echter een rechtszaak in na de rechtszaak door SEC, en SEC, aan de andere kant, voerde aan dat de zaak kon en moet worden opgelost door middel van een dispositief motie. Terwijl het bedrijf hoopt op een proef in mei 2020, heeft SEC aangedrongen op een latere datum, en dit heeft op zijn beurt geleid tot vertragingen in de proefzaak en veronderstelde uitgaven voor het Kik-projectteam..

Dit en waarschijnlijk meer heeft ertoe geleid dat het Kik-bedrijf klagen over zware financiële lasten sinds het begin van de zaak, wat leidde tot de verkoop van het oorspronkelijke Kik-berichtenplatform en tot de conclusie kwam dat het zich uitsluitend richtte op zijn cryptocurrency-ecosysteem.. 

Uitwisselingen met Kin Coin

Kin werd populair na zijn ICO en op de vlucht is genoteerd op verschillende beurzen, waaronder Bancor Network, HitBTC, FatBTC, Lykke en IDEX. Om Kin-munten te kopen, moet je eerst wat Ethereum aanschaffen. Je hebt ook een voor Ethereum geschikte portemonnee nodig, zoals MyEtherWallet, Imtoken, Trust Wallet om je Kin op te slaan als je ze niet in de uitwisselingsportefeuilles wilt laten staan.. 

Waar Kin Coin te kopen: Beurzenlijst Kin

Alternatieven voor Kin Coin

Op basis van type, gebruiksscenario, functies en eigenaardigheden, omvatten de alternatieve of vergelijkbare crypto-tokens of munten voor de Kin Zel (ZEL), SDChain (SDA), Counterparty (XCP), Stream it Coin (STREAM), Steem Tokens en Ondori (RSTR). 

Gevolgtrekking

De kin-munt is momenteel een uniek project in deze crypto-ruimte. Als ze al hun plannen met succes mogen doorlopen / doorlopen, is de kans groot dat de Kik Interactive Inc. vóór het einde van het jaar een Kin-token / -munt produceert met een uitstekende en voor de hand liggende use-case die evenveel waarde en herkenning heeft in de crypto ruimte buiten onze huidige verbeelding.

Voor meer informatie over de Kin-munt, het Kik-project, waar je een Kin-munt kunt kopen of hoe je ze kunt verdienen, kun je altijd hun webpagina of word lid van hun gemeenschap telegram groep. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me