Wat is de beste tijd om Bitcoin te kopen?

Bitcoin-handel is nu een meest noodzakelijke vaardigheid in financiële instellingen. Het is belangrijk om als cryptohandelaar het juiste moment te kennen om een ​​koop- of verkoopbod te plaatsen. Kennis hebben van technische analyse is ook geen slecht idee. Tot nu toe omvatten financiële investeringen geen cryptocurrencies. Maar nu ze dat doen, wil iedereen weten wat het beste moment van de dag is om Bitcoin te kopen.

beste tijd van de dag om bitcoin te kopen

Omdat u ook hebt besloten om uw investering in Bitcoin te diversifiëren (zie onze mening over de top 10 van ondergewaardeerde cryptocurrencies), koopt u praktisch valuta zoals de ponden en de euro. Er zijn echter enkele specifieke strategieën die u moet toepassen voordat u in cryptocurrencies zoals Bitcoin kunt investeren. Om winst te maken, moet u de beste tijd van de dag weten om Bitcoin te kopen en daar gaat dit artikel over.

 

Beste tijd om Bitcoin te kopen volgens economisch analist:

Economische experts van de prestigieuze Yale University hebben een methode bedacht om de prijs van bitcoin te voorspellen volgens de patronen en het gedrag uit het verleden van BTC. Yukun Liu en Aleh Tsyvinski onderzochten zeven jaar geldwaarde van BTC om erachter te komen welke voorspeller kan worden gebruikt om de naderende prijs van BTC vast te stellen.

Hun ontdekking, gepubliceerd in de Nationaal Bureau voor economisch onderzoek, bewijst dat cryptocurrency totaal anders is dan aandelen, aandelen, valuta’s en andere monetaire goederen met betrekking tot elementen die hun marktvoortgang beïnvloeden

“We laten daarentegen zien dat het rendement op cryptovaluta kan worden voorspeld door factoren die specifiek zijn voor de markten voor cryptovaluta”, aldus het rapport..

“In het bijzonder stellen we vast dat er een sterk tijdreeks-momentumeffect is en dat proxy’s voor de aandacht van beleggers sterk de rendementen van cryptocurrency voorspellen.”

Volgens hun voorspellingsmethode mag een koper alleen investeren als de waarde van BTC de afgelopen week met meer dan 20% is gestegen. Omdat, als Bitcoin het goed doet, dit meestal voor de korte termijn is. Hoewel ze het antwoord op de vraag niet hebben gegeven, zouden de meeste handelaren vragen: “moet ik bitcoin kopen als het laag is?” Zoals de meeste handelaren zouden willen kopen als het laag is.

Welke dag van de week is het beste om Bitcoin te kopen?

Als een belegger de beste dag van de week wil weten om bitcoin te kopen, moet hij of zij de beweging van Bitcoin bestuderen met behulp van een site zoals muntenmarktkapje, om de exacte dag van de week van elke regel te evalueren en vervolgens de prijs van BTC voor elke dag van de week te berekenen met behulp van trendafhankelijke beweging (TDM). 

Dus laten we zeggen dat een handelaar vraagt ​​of bitcoin in het weekend omhoog gaat? Hij kan er alleen achter komen door de historische gegevens van de bitcoin-markt. Een manier om dat te doen is door gebruik te maken van ‘trendafhankelijke prijsbewegingen’. Meestal is de prijs van bitcoins de laagste op vrijdag en de hoogste op maandag tijdens neerwaartse trends. In een opgaande situatie is Bitcoin de hoogste op zaterdag en meestal de laagste op maandag. Dus als je bitcoin wilt kopen en je weet niet wat de beste dag van de week is, gebruik dan de TDM-analyse. U kunt dus aan het begin van de week kopen tijdens een opwaartse trend of aan het einde van de week verkopen tijdens de neergang, omdat de kans groot is dat u de beste prijs krijgt..

Op welk tijdstip van de dag is het het beste om Bitcoin te kopen?

Het is moeilijk te beantwoorden wat de beste tijd is om bitcoins te kopen, maar we kunnen het proberen. Vanwege de vluchtige aard van cryptocurrency; wat betekent dat de prijs in korte tijd drastisch in waarde kan stijgen en ook in waarde kan dalen. Het wordt aanbevolen om crypto-alerttools te gebruiken om een ​​melding over de prijsbeweging in te stellen. Dit zal je helpen om de beste prijs te krijgen om bitcoins te kopen. Het beste moment van de dag om bitcoin te kopen, is ook het beste moment van de dag om bitcoin te verkopen. Dit komt omdat als u koopt, iemand verkoopt!

Als belegger zou uw focus moeten liggen op prijsprestaties op de lange termijn in plaats van op de gebruikelijke kortetermijndenken. Dit is zowel voor u als voor uw investering in het algemeen ongezond. Crypto-adoptanten geven niet het meest om kortetermijnwinsten, en iedereen die in bitcoin-investeringen wil gaan, zou hetzelfde moeten doen. Bitcoin moet niet worden bekeken met de mentaliteit van een snel rijk worden.

Moet ik Bitcoin kopen als het laag is??

Het geweldige principe dat de meeste beleggers volgen voordat ze in bitcoin investeren, is: laag kopen, hoog verkopen of nooit verkopen. Het ideale startpunt in bitcoin is om laag te kopen en om dat te doen, moet u het concept van kortsluiting begrijpen. 

“Shorting is een term die in de financiële handel wordt gebruikt om het proces te beschrijven van het openen van een positie die winstgevend wordt naarmate de prijs van de onderliggende waarde daalt, waarbij de totale winstgevendheid van de transactie evenredig is aan de omvang van de prijsdaling.”

Dus wanneer een belegger verwacht dat de prijs van een grondstof of activa zal stijgen, kopen en verkopen ze met winst wanneer de huidige prijs hoger is dan de aankoopprijs. Maar om uw in- en uitgangsrichting te kunnen onderscheiden, moet u kennis hebben van technische analyse.

Hoe technische analyse u kan helpen bepalen wanneer u Bitcoin moet kopen

het beste moment van de dag om bitcoin te kopen

Technische analyse wordt in hoge mate gebruikt in het aspect van handelen en ook voor het nemen van een diepgaande investeringsbeslissing. Door TA te begrijpen, kunt u bitcoin-uptrend- en downtrend-signalen beter begrijpen, waardoor u een betere besluitvormer wordt als het gaat om het verhandelen van bitcoin. U kunt bijvoorbeeld bitcoins kopen wanneer de prijs solide ondersteuning bereikt of verkopen wanneer de prijs een weerstandsniveau bereikt. 

Volgens Investopedia verwijst “A-ondersteuning naar het prijsniveau waar een actief niet onder daalt gedurende een bepaalde periode, terwijl een weerstandsniveau het prijsniveau is waarop de prijsstijging van een actief wordt gestopt door de opkomst van een groeiend aantal verkopers dat tegen die prijs wil verkopen. “

Laat het niet in de war raken, zelfs niet met voldoende technische analyse, u zult geen onberispelijk in- en uitgangspunt vinden. De belangrijkste manier is om slim te zijn en je te houden aan het plan dat je opstelt voordat je gaat handelen. (Zorg altijd voor een lay-outplan voordat u gaat handelen. U wilt bijvoorbeeld bitcoin kopen voor $ 8.000 en verkopen voor $ 9.000). U kunt bitcoin kopen als het omhoog gaat, verkopen met winst en het zal nog steeds stijgen, zelfs nadat u hebt verkocht uit. Dat is prima, je hebt al winst gemaakt. Wees niet hebzuchtig, ga verder. 

Handelsindicatoren zijn een ander geweldig hulpmiddel dat kan helpen bij het vinden van entry- en exitpunten. We hebben verschillende tools die beleggers en handelaren kunnen gebruiken van de Fibonacci-indicator, draaipunten en verschillende andere rekenkundige indicatoren.

Moet ik hoog verkopen?

Over het algemeen is het gemakkelijker om te weten wanneer u moet kopen dan verkopen. Elke belegger moet een duidelijk exitpunt hebben. U zult dat exitpunt moeten gebruiken om te bepalen wanneer u een transactie moet sluiten om winst te behalen en ook om te weten wanneer uw investering verkeerd is gegaan. Het uitdagende deel is hoe u deze niveaus voor elke transactie kunt bepalen. Aan het begin van elke transactie moet u uw doelen kennen, ongeacht de richting. De simpele regel is om niet hebzuchtig te zijn. 

Moet ik gewoon “HODL”?

De school van het denken in cryptohandel en -investeringen is om alleen zoveel te kopen als u zich kunt veroorloven om volledig te verliezen. Dat zou uw belangrijkste overweging moeten zijn voordat u in een crypto-activum investeert.  

Desalniettemin is het vasthouden van Bitcoin voor de lange termijn de beste strategie, omdat bitcoin een asset is; het is beter om bitcoin te verzamelen en op lange termijn vast te houden dan fiat-winsten te vergaren die uiteindelijk waardeloos zullen worden.

Gevolgtrekking:

Uit alle theorieën over wanneer het de beste tijd van de dag is om Bitcoin te kopen, kunnen we zien dat er in de echte wereld niet zoiets bestaat als een perfecte markt. Manipulatie, menselijk gedrag en het nieuws kunnen de prijs van bitcoin beïnvloeden.

In tegenstelling tot andere financiële activa zoals aandelen, beleggingsfondsen en fiat, is bitcoin zeer volatiel, veel meer dan de conventionele investering. U kunt op een dag snel geld verdienen en de volgende dag alles verliezen. Ik zal u aanmoedigen om diepgaand onderzoek te doen voordat u bitcoin koopt en ervoor te zorgen dat u investeert wat u zich kunt veroorloven om te verliezen. We hopen dat u uiteindelijk beslissingen kunt nemen op basis van wat het beste moment van de dag is om Bitcoin te kopen. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me