Hva er den beste tiden på dagen å kjøpe Bitcoin?

Bitcoin-handel er nå en topp nødvendig kompetanse i økonomiske innstillinger. Å vite riktig tidspunkt for å legge inn et kjøp eller salg er viktig for å tjene penger som en kryptotrader. Å ha kunnskap om teknisk analyse er heller ikke en dårlig ide. Før nå inkluderte ikke finansielle investeringer kryptovalutaer. Men nå som de gjør det, vil alle vite den beste tiden på dagen for å kjøpe Bitcoin.

beste tiden på dagen for å kjøpe bitcoin

Siden du også har bestemt deg for å diversifisere investeringen din i Bitcoin (se vår mening om topp 10 undervurderte kryptovalutaer), kjøper du praktisk talt valuta som pund og euro. Imidlertid er det noen spesifikke strategier man må ta før du kan investere i kryptovalutaer som Bitcoin. For å tjene penger må du vite den beste tiden på dagen for å kjøpe Bitcoin, og det er hva denne artikkelen handler om.

 

Beste tiden å kjøpe Bitcoin ifølge økonomisk analytiker:

Økonomiske eksperter fra det prestisjetunge Yale University har kommet med en metode for å forutsi prisen på bitcoin i henhold til BTCs tidligere mønstre og oppførsel. Yukun Liu og Aleh Tsyvinski undersøkte syv år med BTC-verdi for å finne ut hvilken prediktor som kan brukes til å fastslå den nærliggende prisen på BTC.

Deres funn, publisert i National Bureau of Economic Research, beviser at kryptovaluta er helt forskjellig fra aksjer, aksjer, valutaer og andre monetære råvarer med hensyn til elementer som påvirker markedets fremgang

“Derimot viser vi at kryptovalutaavkastningen kan forutsies av faktorer som er spesifikke for kryptovalutamarkeder,” bemerket rapporten.

“Spesifikt bestemmer vi at det er en sterk tidsserie momentumeffekt, og at fullmakter for investorens oppmerksomhet sterkt forutsetter kryptovalutaavkastning.”

I henhold til deres prediksjon, bør en kjøper bare investere hvis verdien av BTC øker mer enn 20% i forrige uke. For hvis Bitcoin har det bra, har det en tendens til å være på kort sikt. Selv om de ikke har gitt svaret på spørsmålet, vil de fleste handelsmenn spørre: “Skal jeg kjøpe bitcoin når det er lite?” Som de fleste handelsmenn vil kjøpe når det er lavt.

Hvilken ukedag er best å kjøpe Bitcoin?

For at en investor skal finne ut den beste dagen i uken for å kjøpe bitcoin må han eller hun studere bevegelsen til Bitcoin ved hjelp av nettsteder som myntmarked, for å evaluere den eksakte ukedagen fra hver linje og deretter beregne prisen på BTC for hver ukedag ved hjelp av trendavhengig bevegelse (TDM). 

Så la oss si at en næringsdrivende spør om bitcoin går opp i helgene? Han kan bare finne ut av det ved å analysere historisk data av bitcoin-markedet. En måte å gjøre det på er å bruke “trendavhengig prisbevegelse.” Vanligvis er prisen på bitcoins den laveste på fredag ​​og den høyeste på mandag i nedadgående trender. I en oppsvingssituasjon er Bitcoin den høyeste på lørdag og vanligvis den laveste på mandag. Så hvis du vil kjøpe bitcoin og ikke kjenner den beste dagen i uken, bruk TDM-analysen. Så du kan enten kjøpe i begynnelsen av uken i løpet av en oppadgående trend eller selge på slutten av uken under nedturen, fordi sjansen er stor for at du får den beste prisen.

Hvilken tid på dagen er best å kjøpe Bitcoin?

Det er vanskelig å svare på hva den beste tiden er å kjøpe bitcoins, men vi kan prøve. På grunn av kryptovalutaens ustabile karakter; som betyr at prisen kan øke drastisk i verdi og også falle i verdi innen kort tid. Det anbefales å bruke kryptovarslingsverktøy for å sette et varsel om prisbevegelsen. Dette vil hjelpe deg med å få den beste prisen for å kjøpe bitcoins. Den beste tiden på dagen for å kjøpe bitcoin er også den beste tiden på dagen for å selge bitcoin. Dette er fordi hvis du kjøper, så selger noen!

Som investor bør du fokusere på langsiktig prisutvikling i stedet for den vanlige kortsiktige tankegangen. Dette er usunt for både deg og investeringen din generelt. Crypto-adoptere bryr seg ikke mest om kortsiktige gevinster, og alle som ønsker å gå inn i bitcoin-investering, bør gjøre det samme. Bitcoin bør ikke sees med et raskt innholdsrikt tankesett.

Bør jeg kjøpe Bitcoin når den er lav?

Det fantastiske prinsippet de fleste investorer følger før de investerer i bitcoin, er: kjøp lavt, selg høyt eller selg aldri. Det ideelle inngangspunktet i bitcoin er å kjøpe lavt, og for at du skal gjøre det, må du forstå begrepet kortslutning. 

“Shorting er et begrep som brukes i finansiell handel for å beskrive prosessen med å åpne en posisjon som blir lønnsom når prisen på den underliggende eiendelen synker, med den totale lønnsomheten i handelen som er proporsjonal med størrelsen på prisnedgangen.”

Så når en investor forventer at prisen på en vare eller eiendeler vil øke, kjøper og selger de med fortjeneste når den nåværende prisen er høyere enn kjøpesummen. Men for at du skal kunne skille inn- og utgangsretningen, må du ha forståelse for teknisk analyse.

Hvordan teknisk analyse kan hjelpe deg med å bestemme når du skal kjøpe Bitcoin

den beste tiden på dagen for å kjøpe bitcoin

Teknisk analyse er sterkt brukt i handelsaspektet og også for å ta en dyp investeringsbeslutning. Ved å forstå TA, kan du bedre forstå bitcoin opp-og ned-trend signaler som vil gjøre deg til en bedre beslutningstaker når det gjelder handel med bitcoin. For eksempel kan du kjøpe bitcoins når prisen treffer solid støtte eller selge når prisen treffer et motstandsnivå. 

Ifølge Investopedia “refererer en støtte til prisnivået som en eiendel ikke faller under i en periode mens et motstandsnivå er det prispunktet der prisstigningen på en eiendel stoppes av fremveksten av en voksende antall selgere som ønsker å selge til den prisen. ”

Ikke få det vridd, selv med nok teknisk analyse, finner du ikke et ulastelig inn- og utgangspunkt. Den viktige måten er å være smart og følge planen du legger ut før du handler. (ha alltid en planplan før du handler. For eksempel vil du kjøpe bitcoin til $ 8000 og selge til $ 9000) Du kan kjøpe bitcoin når den beveger seg oppover, selge med fortjeneste og den vil fortsatt fortsette å øke selv etter at du har solgt ute. Det er greit – du har allerede tjent penger. Ikke vær grådig, fortsett. 

Handelsindikatorer er et annet flott verktøy som kan hjelpe deg med å finne inngangs- og utgangspunkter. Vi har flere verktøy som investorer og handelsmenn kan bruke fra Fibonacci-indikatoren, pivotpunkter og forskjellige andre aritmetiske indikatorer..

Skal jeg selge høyt?

Generelt sett er det lettere å vite når man skal kjøpe enn å selge. Hver investor må ha et klart utgangspunkt. Du må bruke dette utgangspunktet for å bestemme når du skal avslutte en handel for å få, og også vite når investeringen din har gått galt. Den utfordrende delen er hvordan du kan bestemme disse nivåene for hver handel. I begynnelsen av hver handel, bør du kjenne dine mål uavhengig av retning. Den enkle regelen er ikke å være grådig. 

Skal jeg bare “HODL”?

Tanken på kryptohandel og investering er å bare kjøpe så mye du har råd til å tape helt. Det bør være din viktigste vurdering før du investerer i kryptoaktiva.  

Til tross for det er det å holde Bitcoin på lang sikt den beste strategien fordi bitcoin er en ressurs; det er bedre å akkumulere bitcoin og holde på lang sikt enn å samle fiat-fortjeneste som vil ende opp med verdiløs.

Konklusjon:

Fra alle teoriene om når det er den beste tiden på dagen for å kjøpe Bitcoin, kan vi se at det ikke er noe som heter et perfekt marked i den virkelige verden. Manipulering, menneskelig atferd og nyheter kan påvirke prisen på bitcoin.

I motsetning til andre finansielle eiendeler som aksjer, aksjefond og fiat, er bitcoin svært volatil, mye mer enn den konvensjonelle investeringen. Du kan tjene raske penger på en dag og miste alt dagen etter. Jeg vil oppfordre deg til å undersøke dypt før du kjøper bitcoin og sørge for at du investerer det du har råd til å tape. Til slutt håper vi at du kan ta avgjørelser basert på hva som er den beste tiden på dagen for å kjøpe Bitcoin. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me