Hvordan kjøpe Bitcoins med kontanter på Walmart [2021 oppdatert]

Bitcoin er en desentralisert digital valuta som drives av et stort, distribuert nettverk av datamaskiner. I dag har det blitt en integrert del av menneskers liv der det kan kjøpe kaffe eller bruke til å kjøpe produkter fra Walmart. Spørsmålet nå er at det er mulig å kjøpe Bitcoin på Walmart. 

Det pleide å være at du kunne kjøpe Bitcoins på handler, men de dagene er et fjernt minne. For tiden kan du få dem i et utvalg av steder som selges på nærliggende detaljhandelssteder. Faktisk kan du få dem på Walmart. 

Det kan godt være en forvirrende syklus i tilfelle du er ny i spillet. Prøv å ikke stresse, vi har ryggen din. Nedenfor finner du trinnvise instruksjoner om hvordan du gjør din første transaksjon stressfri.

Å kjøpe bitcoin på en Walmart er kanskje ikke så lett, men det er mulig. For at Bitcoin skal være en fiat som erstatter valuta, må folk begynne å kjøpe den i butikken i stedet for å bytte den. 

I denne artikkelen vil det vise leserne hvordan man kjøper bitcoin med kontanter og hvordan deres shoppingmart kan forvandles til et sted der de enkelt kan kjøpe Bitcoins

RASKGUIDE: Hvordan kjøpe Bitcoin med kontanter på Walmart 1. Opprett en konto og logg inn på P2P-utveksling på LocalBitcoins

2. Når du er inne, naviger til hurtigkjøpsalternativet.

3. Endre betalingsmåten til Walmart 2 Walmart.

4. Bla gjennom selgerlisten og velg en.

5. Enig om vilkårene for salget.

6. Betal med kontanter på et Walmart-utsalg med Walmart 2 Walmart for å overføre betaling til selgeren.

Hvor og hvordan kan jeg kjøpe Bitcoins med kontanter?

Hvordan kjøpe Bitcoins med kontanter hos Walmart

Peer-to-Peer-handelssteder med Walmart2Walmart pengeoverføring

Det første du må gjøre er å finne en selger på et av disse nettstedene, LocalBitcoins, Paxful, eller LocalCryptos, villig til å godta et Walmart2Walmart pengeoverføring. Vi anbefaler LocalBitcoins, Paxful og LocalCryptos fordi de tilbyr sperretjeneste som gir et rimelig sikkert sted å kjøpe og selge bitcoins.

Ved å bruke disse tjenestene må du være på toppen av spillet og passe deg for svindlere. Se etter brukere med godt omdømme som også har gjort et stort antall handler. Premien for å bruke denne tjenesten er dyr.

Alle tjenestebrukerne selger langt over markedsverdien, innvilgede kjøpere tilbyr også å selge langt under markedsverdien, så det handler om å timing markedet.

Når du har valgt en selger og har forpliktet deg til handelen, må du gå til Walmart og foreta innskudd eller Walmart2Walmart pengeoverføring og vente, BTC bør frigjøres på kontoen din kort etter mottak av betaling.

Walmart fungerer akkurat som en overføringsagent, og det er ikke ansvarlig for hvordan du bruker pengene dine. Ingen av partene trenger å opprette en konto hos Walmart for å overføre penger og fritar dermed Walmart fra klientansvar hvis du blir lurt. Walmart krever heller ikke at du registrerer deg som klient og godtar en slags kontrakt.

Bitcoin minibank og Walmart

Hvordan kjøpe Bitcoins med kontanter hos Walmart

Bitcoin-minibanker

Anta at du har harde kontanter og er villig til å forlate huset. Bitcoin-minibanker vil være ditt neste beste trinn, å kjøpe bitcoin med kontanter. Bitcoin-minibanker er tilgjengelige overalt i USA, og flere dukker stadig opp overalt.

Dessverre trenger du et statlig identifikasjonskort for KYC-bekreftelsen og en mobiltelefon for å kjøpe bitcoin. Du kan alltid velge å bruke en forhåndsbetalt telefon, som vil skjule identiteten din ytterligere.

For resten av verden er det veldig rett frem å bruke en bitcoin-minibank (BATM). Du vil trenge; kontanter, en mobiltelefon og kanskje en mobil lommebok. Som et forsiktighetsord må du passe deg på papirlommebøkene som er skrevet ut av BATM-ene. Noen kan enkelt skanne den og stjele BTC-en din.

BATMs lokasjoner kan ha installert CCTV som kan vise papirlommeboken og utsette deg for potensielle risikoer. 

Du kan også miste det eller til og med kaste det ved en feiltakelse med andre kvitteringer. Av denne grunn anbefaler vi en mobil lommebok. Du kan koble mobil lommeboken din som Wasabi lommebok eller Samourai lommebok til en hardware lommebok for ekstra sikkerhet.

Unngå å lagre kryptovalutaene dine i en brennende lommebok. Det ville være best hvis du alltid hadde en maskinvarelommebok i sikkerhetsmiksen. Sikkerhetsfordelene oppveier langt ulempen ved å bruke dem.

Å bruke en bitcoin-minibank kommer også med en premie, og du betaler høyere enn spotprisen på BTC. Dette er et rimelig kompromiss for sikkerheten, ettersom du ikke trenger å håndtere en kryptovalutautveksling og er mindre sannsynlig å få smittede mynter. 

Bitcoin-minibank hos Walmart 

Å få bitcoin i Walmart med BATM er ennå ikke tilgjengelig. Walmart har for øyeblikket ikke fysiske bitcoin-BATMer, og de legger ikke innløsbare bitcoin-kuponger på disken.

Dette betyr at du ikke kan kjøpe bitcoin fra Walmart direkte i stedet, du kan kjøpe bitcoin på Walmart ved hjelp av deres økonomiske enheter. Walmart2Walmart pengeoverføringssystem tilbyr en måte å ta ut penger og inn i bitcoin, som vi har diskutert tidligere.

Med det raskt økende antall BATM-er, er det en god sjanse for at du kan dukke opp på Walmart nærmest deg. 

Walmart gavekort for å kjøpe Bitcoins

Walmart støtter ikke denne typen transaksjoner. Hvis en bruker har noe ekstra Walmart gavekort, kan han finne noen som har Bitcoins og dele det med brukeren. Hvis de begge er enige, og det er en avtale om å bytte Walmart-kort med BTC. Det er en vinn-vinn-situasjon for begge.

Fysisk møte

Det eneste alternativet er å finne noen som er villige til å bytte. Å møte mennesker du chatter med på nettet i det virkelige liv, er generelt ikke en god ide. Å involvere penger i et møte gjør det enda mer utrygt. Selv om du skulle møte på en politistasjon eller et overfylt sted, vil vi fortsatt ikke anbefale det, men det ville være en god start.

Bytte varer for kontanter

Hvis du måtte kjøpe bitcoin med Walmart-gavekort, ville du først se på en pantelager for å se hva som mister minst verdien. Kjøp disse tingene med gavekortene på Walmart, og selg deretter tingene på panteloven.

Du vil da ta inntektene fra salget og bruke kontanter i en bitcoin-minibank. Du kan også be venner og familie om å kjøpe gavekortene fra deg og deretter bruke en minibank med bitcoin for å kjøpe bitcoin.

Selv om vi synes det er en god idé å fortelle alle om bitcoin og bruken av det, tror vi ikke det er en god ide å fortelle folk du eier bitcoin av sikkerhetsgrunner.

Online Peer-to-Peer

I tillegg til alle eksisterende tjenester, kan du nå også bruke Walmart gavekort til å kjøpe bitcoins på Paxful. Paxful gjør prosessen med å kjøpe BTC med Walmart gavekort mye enklere. Betal med Walmart gavekort for å ha bitcoin i Paxful-lommeboken din så snart transaksjonen er bekreftet.

Du kan enten kjøpe fra et av mange tilbud som er oppført av leverandører for å selge BTC ved hjelp av Walmart gavekort, eller lage ditt eget tilbud om å selge bitcoin i Walmart gavekortbalanse. Hos Paxful kan leverandører sette sine egne priser og bestemme marginene. Velg det tilbudet som passer deg best mens du kjøper og oppretter tilbud med størst sjanse for konvertering.

Hvordan kjøpe Bitcoins med kontanter hos Walmart

Hvordan kjøpe Bitcoins med forhåndsbetalte kort?

Dette avhenger av det forhåndsbetalte kortet, men du kan bruke Local Bitcoins, Paxful eller LocalCryptos. Dette ville være vår foretrukne personvernmetode. Et forhåndsbetalt kort og en forhåndsbetalt telefon gir kjøperen størst anonymitet. Dette avhenger av beløpet du handler i og hvilken tjeneste du bruker.

På sjansen for at du er opptatt av den beste måten å kjøpe Bitcoin med et forhåndsinstallert kort, på det tidspunktet, vil du gjerne innse at mange etapper som anerkjenner Visa og Mastercard tilbyr dette alternativet.

Bitcoin Revolution bekjenner seg for å hjelpe normalt med folk å komme inn i kryptomarkedet gjennom en kryptomekanisert børs. 

Forhåndslastede kort er ikke det samme som betalingskort, ettersom de ikke er koblet til dine økonomiske poster. Forhåndslastede kort tillater deg å kjøpe varer eller administrasjoner med kontanter du har stablet på kortet til nå. 

Uansett om denne strategien for sikring av Bitcoins ikke er den mest vanlige, er det et par administrasjoner som gir deg muligheten til å kjøpe myntene ved hjelp av forhåndsinnlastede kort..

Hvordan kjøpe Bitcoins med kontanter hos Walmart

Konklusjon

Nå som du vet hvordan du kjøper bitcoins med kontanter på Walmart. Neste spørsmål er, bør du kjøpe bitcoin på Walmart? Vi tror ikke det, men dette betyr ikke at dette ikke vil være den beste handlingen for deg. Å bruke systemene og verktøyene som er tilgjengelige i bitcoin- og kryptokurrencyøkosystemet kan være farlig.

Dette trenger ikke være din erfaring hvis du undersøker og ser hvordan folk har blitt lurt, hvilke tjenester som tilbys, og hvis disse tjenestene fungerer med risikoparametrene dine..

Du kommer til å ha det bra med å bruke kryptoøkosystemet. Alt ble designet fra grunnen av med sikkerhet i tankene. Anonymitet er også tilgjengelig hvis du vet hvordan du bruker tilgjengelige verktøy. Vi anbefaler mye lesing, og begynner med Mastering Bitcoin. Hvis det ikke er hastigheten din, kan du lese The Little Bitcoin Book eller The Bitcoin Standard, som utforsker bitcoins økonomi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me