Hvordan kjøpe Cryptocurrency på Hawaii

Helt siden kryptokursutvekslingen Coinbase avsluttet sin virksomhet på Hawaii i 2018, har det vært mange spørsmål om hvor kryptohandel i staten er på vei. Noen har til og med lurt på om Hawaii bitcoin-lov til og med har gjort kryptovalutahandel ulovlig. Hvis du har lurt på hvordan du kan kjøpe kryptovaluta på Hawaii, kan du lese videre.

Er Bitcoin nå ulovlig på Hawaii?

Absolutt ikke. Bitcoin Mining, å eie, handle og gjøre forretninger med bitcoin og andre kryptovalutaer er fortsatt lovlig på Hawaii. Staten får mye inntekter fra turister som besøker fra Asia, blant annet som kryptovalutabruk er ganske utbredt, så det er fornuftig for Hawaii å ikke forby kryptobruk. Det er til og med flere bitcoin-minibanker installert. Så nei. Det er på ingen måte ulovlig.

Så hva skjedde med Coinbase?

Coinbase søkte om lisens til å operere på Hawaii så tidlig som i 2014 og begynte å operere i staten like etter. Imidlertid har Hawaii-cryptocurrency-lovene endret seg siden den gang. På slutten av 2017 kunngjorde Hawaii Division of Financial Institutions at nye forskrifter skulle komme på plass. I henhold til disse forskriftene er enhver digital valutaoperatør (inkludert kryptobørs) pålagt å ha nok reserver for å dekke alle eiendeler som innehas av innbyggere i Hawaii. Disse reservene måtte være i likvide midler. Siden Hawaii ikke anser kryptovalutaer som likvide eiendeler, må operatørens reserver være i kontanter.

Fra nå av vil dette bety at Coinbase for hver bitcoin som holdes av en bosatt i Hawaii, må holde en reserve på 9500 dollar. Hvis 150.000 innbyggere (bare 0,1% av statens befolkning) har 1 BTC hver, vil det bety at Coinbase vil bli tvunget til å beholde en reserve på litt over 1,4 milliarder dollar.

Coinbase uttalte at disse forskriftene er altfor harde og ikke er praktiske for noen form for valutaoperatører hvor som helst i verden, og de ville ikke være i stand til å overholde, så de opphørte virksomheten i staten.

Kryptovalutalovene på Hawaii har ikke gjort kryptohandel i staten ulovlig. De har nettopp skapt veldig upraktiske forhold for utveksling.

Hvis du etter å ha lest informasjonen ovenfor, tenker svaret på hvordan du kjøper kryptovaluta på Hawaii er et solid “du kan ikke”, så tar du feil. Det er faktisk ganske enkelt. Men du vil ikke kunne bruke Coinbase. I stedet bruker vi et Coinbase-alternativ.

Hvilke Coinbase-alternativer er det for Hawaii?

Det er flere kryptobørser, både USA-baserte og internasjonale, som Hawaii-innbyggere kan bruke til å kjøpe kryptovaluta. Kraken, Bitstamp, Gemini og Coinmama er alle tilgjengelige. Peer-to-peer-kryptohandelnettsteder som Localbitcoins.com er også et alternativ. Til slutt tilbyr noen e-lommebok-leverandører, som Skrill og Uphold, muligheten til å kjøpe flere kryptotokener.

Se også: Den beste kryptovalutaen under en krone verdt å kjøpe

Hvordan kjøpe Cryptocurrency på Hawaii

La oss anta at du vil kjøpe noen Ripple (XRP) tokens. Jeg gir deg en trinnvis veiledning om hvordan du kjøper Ripple på Hawaii ved hjelp av Uphold.

1. Opprette og finansiere Uphold-kontoen din:

Opprettholde er faktisk en løsning for e-lommebok. I denne forbindelse ligner det på PayPal. Men i motsetning til den bedre kjente konkurrenten støtter Uphold også kryptovalutaoperasjoner. Det er kanskje ikke alternativet med de laveste transaksjonsgebyrene, men grensesnittet – om enn uvanlig for en kryptobørs – er veldig brukervennlig og tilbyr raske pålitelige transaksjoner.

Hvis du ikke har en Uphold-konto, kan du opprette et gratis klikk her. Etter at du har opprettet kontoen, må du bekrefte den for å få mest mulig ut av Uphold. Bekreftelse er enkelt, og du trenger bare å gi et bilde av en offentlig utstedt ID og en selfie.

Når du logger på kontoen din, vil du se flere “kort” på dashbordet. Disse kortene er som de forskjellige lommebokadressene du har på andre børser, så du har et “Dollar-kort”, et “Bitcoin-kort”, et “Ripple-kort” og så videre.

Hvordan kjøpe kryptovaluta på Hawaii

 1. Vårt første skritt vil være å finansiere USD-kortet ditt. Klikk på “Legg til midler”
 2. Det er fire muligheter for å legge til penger på USD-kortet ditt: fra en amerikansk bankkonto, fra en euro-bankkonto via SEPA, fra et kreditt- / debetkort eller med krypto. Klikk på “fra amerikanske bankkontoer”.

  hawaii bitcoin lov

 3. Fyll ut nødvendig informasjon, godta vilkårene og klikk “Opprett”. Vær oppmerksom på at feltet “Gi denne kontoen navnet” er slik at du kan velge et navn som er enkelt for deg å identifisere, i tilfelle du knytter flere bankkontoer til opprettholdelseskontoen din. Navnet på selve bankkontoen må samsvare med navnet på kontoen din. Når kontoen er koblet til, kan du velge den som et alternativ når du legger til penger på USD-kortet ditt. Overføringer tar omtrent fem virkedager å fullføre.

  hawaii kryptovaluta lover

2. Kjøpe kryptovaluta med USD på Uphold

 1. Når midlene er på kortet ditt, er det på tide å kjøpe Ripple-tokens. La oss anta at du vil kjøpe 20 dollar verdt XRP. Først må du også lage kortene til tokens du vil kjøpe. For å lage ditt Ripple-kort, klikk på “Legg til kort / valuta” fra dashbordet. Gi kortet ditt et navn, velg “XRP” fra rullegardinlisten og klikk deretter “Opprett”.

  kjøp krypto med oppretthold

 2. Gå nå tilbake til dashbordet ditt, klikk på USD-kortet ditt, som før, og du blir ført til samme skjermbilde der du koblet kontoen din fra. Men nå, i stedet for å klikke på “Legg til midler”, klikk på “Send til opprettholdelseskort”. Følgende skjermbilde vises:

  myntbase alternativ hawaii

 3. Velg Ripple-kortet ditt fra rullegardinlisten. Skriv deretter inn beløpet du ønsker å kjøpe (i USD). Du vil bli presentert med gjeldende sats, gebyr og endelig kreditert beløp. Hvis alt er tilfredsstillende, klikker du på “Bekreft” og transaksjonen fullføres på få sekunder. Gratulerer! Du har nå kjøpt Ripple.

Å gå gjennom kryptobørs som Kraken eller finne en peer på Localbitcoins.com er også ganske enkle prosedyrer.

For å konkludere…

Selv om lovene om kryptovaluta har skapt forhold som noen kan synes upraktiske eller for restriktive, er kryptohandel fortsatt helt lovlig på Hawaii. Du kan ikke være i stand til å bruke Coinbase etter at de trakk seg ut av staten, men det er flere fine alternativer tilgjengelig for deg. E-lommebok-leverandører som Uphold er et godt sted å starte.

Gi oss beskjed hvis du har spørsmål om kjøp av krypto på Hawaii!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me